Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fortuna Sittard haalt voormalig aanvaller van Feyenoord binnen

Laatste update:

Emil Hansson vervolgt zijn loopbaan bij Fortuna Sittard. De 21-jarige aanvaller komt transfervrij over van Hannover 96 en tekent in Limburg een contract voor vier seizoenen. "Ik ben supergemotiveerd om na mijn vakantie in Sittard aan de slag te gaan", zegt Hansson, die nog wel de medische keuring moet doorstaan, op de website van Fortuna.

Hansson schermde met de interesse van meer clubs, zo vertelt hij. "Fortuna Sittard gaf me het beste gevoel, zeker nadat ik enkele gesprekken had gevoerd met trainer Kevin Hofland. In de media lees je ook veel positieve verhalen over de club. Zij zijn ook nog steeds groeiende. Al die signalen waren voor mij voldoende om voor Fortuna Sittard te kiezen."

De Noors-Zweedse Hansson begon zijn carrière bij Kalmar en SK Brann, alvorens Feyenoord hem in 2015 als groot talent binnenhaalde. In Rotterdam wist de rechtsbenige linksbuiten echter nooit door te breken en bleef zijn aantal competitiewedstrijden op drie steken. In 2018 werd Hansson uitgeleend aan RKC Waalwijk, waarvoor hij met 12 goals in 35 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie uitstekend presteerde. Na dat seizoen nam Hannover 96 de aanvaller over van Feyenoord, maar halverwege het seizoen werd hij door de Duitsers verhuurd aan RKC. Voordat corona uitbrak speelde de Scandinaviër zeven Eredivisie-duels, waarin hij één goal maakte.

Hansson is teleurgesteld over zijn korte verblijf bij Hannover, waarvoor hij uiteindelijk veertien wedstrijden in de 2. Bundesliga speelde. "Ik had het me zeker anders voorgesteld. Het elftal draaide niet goed en toen eerst de toenmalige trainer Mirko Slomka, die zeker vertrouwen in mij had, werd ontslagen, en daarna ook nog de technisch directeur, werd alles anders. Met de nieuwe coach (Kenan Kocak, red.) had ik minder vaak contact."

Is Emil Hansson een goede aanwinst voor Fortuna Sittard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Netjes bezig Fortuna! Op naar de middenmoot.

10 juni 2020 om 20:07

Ik ben echt aangenaam verrast door onze doortastendheid van handelen. Waar we tot vorig jaar wel naast spelers grepen lijkt het dit jaar wel de goede kant op te vallen.

10 juni 2020 om 20:17

Echt he. En dat met Illicali straks aangevuld. We konden al bijblijven met veel ploegen met de helft van het budget. Als we straks ook nog zelf meer middelen hebben..

10 juni 2020 om 20:36

Ja inderdaad. Zelfs in budget gelijk blijven zou een plus zijn zeker als ik de verhalen van onze directe concurrenten mag geloven. Andere, nu nog betere ploegen, kunnen dan zomaar eens financieel concurrenten worden

10 juni 2020 om 22:43

Denk zelfs dat Fortuna erop vooruitgaat. Geluiden van 1,5 miljoen. En we hadden 3 ton verlies geleden door Corona.

Emil Hansson lijkt me een prima aanwinst voor Fortuna SC. Het verbaast me overigens wel dat er geen andere clubs uit de Eredivisie interesse hebben getoond in Hansson. Ik vond het in zijn voetbaltijd bij Feyenoord en RKC een speler waar je als voetballiefhebber voor naar het stadion komt.

10 juni 2020 om 20:53

Moeilijk hieruit op te maken of je nu sarcastisch bent of niet

Heb deze jongen een aantal jaar geleden zien spelen tijdens een oefenpot : Fc Lisse - Feyenoord.

Vond hem toen de beste man op het veld!

Ik denk dat Feyenoord hier een pareltje laat lopen... dat weet ik wel zeker! Deze jongen gaat stappen maken.

10 juni 2020 om 20:15

Vind ik ook. Snap ook niet dat Gio hem nooit een kans gaf terwijl het echt voor geen meter liep op de linkerkant met oa een totaal uit vorm zijnde Larsson en weinig backups. Daarna werd ie verhuurd en ze hebben hem net zo hard laten gaan. Had het enigszins gesnapt als Stam een speler als Azarkan de voorkeur had gegeven maar dat gebeurde niet. Geen Hansson, geen Azarkan én geen Touré (die nu ook na de coronastop Feyenoord transfervrij verlaat). Er was veel talent voor de linksbuiten positie maar dan moet je er wel wat mee doen.

10 juni 2020 om 21:14

Azarkan moet echt nog veel stappen maken om potten te kunnen breken in de eredivisie, laat staan de top van de eredivisie. Toure heeft sinds de O17 vrijwel niks meer laten zien, het lijkt er op dat hij veel voordeel heeft gehad van zijn fysiek. Sinds zijn blessure vind ik het vrij pover. Hansson vond ik goed bij RKC, dus had hem in ieder geval als back up erbij willen hebben.

10 juni 2020 om 20:18

Hij speelde niet eens meer bij feyenoord hè.

Succes Emil bij Fortuna. Technisch zeer begaafd, rendement moet nog omhoog.

Dit zat er al een poosje aan te komen, goede zaak dat het uiteindelijk rond gekomen is en dan ook nog met een mooi 4 jarig contract. Hansson heeft echt wel potentie en heeft inmiddels ook wat meer vlieguren dan in zijn eerste jaar RKC. Dit moet echt zijn doorbraak gaan worden en dat besef heeft hij zelf ook wel. Als hij twee goede seizoenen speelt kan hij Fortuna zomaar een heel leuk bedrag gaan opleveren. Hansson daar gelaten, vind ik het goed om te zien dat we weer wingers aantrekken in Sittard. Een heel seizoen lang naar een statische aanval gluren met lompe inzichtloze Ciss als dieptepunt, is lang genoeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren