Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Forse kritiek op Hiddink: ‘Hij werkte niet, hij was slechts aanwezig’

Laatste update:

Guus Hiddink wordt genoemd als mogelijke nieuwe bondscoach van Rusland, maar Shamil Lakhiyalov ziet daar niets in. De 36-jarige oud-aanvaller werkte bij Anzhi Makhachkala met de Achterhoeker samen en raakte niet onder de indruk van de kunde van de voormalig bondscoach.

/

“Hij was bij Anzhi niet eens aan het werk, hij was slechts aanwezig”, luidt het commentaar van Lakhiyalov in een interview met Sport-Express. “Als je een speler vraagt wat die van Hiddink heeft geleerd, zal hij zeggen: ‘niets’. Ik heb ook niets nieuws van hem geleerd. Niet op de training en niet in de wedstrijden. Helemaal niets. Het enige wat hij deed, was even het veld oplopen, meedoen tijdens een rondo, een beetje lachen en toewerken naar de wedstrijd. We hadden allemaal meer van hem verwacht.”

“Ik kan mij ook geen tactische trainingen van hem herinneren. Hij kwam om zo weinig mogelijk te doen. Hij dacht waarschijnlijk: ‘Anzhi heeft veel sterren gehaald en die hoef ik niets meer uit te leggen. Ze weten alles zelf wel en regelen de boel vanzelf op het veld’. Hij praatte altijd veel, maar ik weet niet wat hij nou eigenlijk echt heeft gedaan. De resultaten werden namelijk ook niet beter. Als de bond hem nu serieus overweegt, dan is dat respectloos jegens onze eigen coaches. Het zou niet erg aardig zijn.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goh, lijkt op het Nederlands elftal.

24 juni 2016 om 20:37

Goh, lijkt op een bazin. Ohnee... Hiddink is een man...

Ach vertel eens wat nieuws. Iedereen weet toch dat Guus tactisch geen hoogvlieger is? Daar moet je hem ook niet op afrekenen, want daar neemt hij altijd een assistent voor in dienst. Guus is van de Pvda mentaliteit namelijk een bak koffie/thee drinken en iedereen op zijn gemak te laten voelen. De enige trainer die alles beheerst is Louis, vindt Louis zelf. Voor de rest is het volkomen logisch dat je zaken waar je zelf niet goed in bent door een ander laat doen.

25 juni 2016 om 00:15

Narcist Louis nog wel.
NOT.

25 juni 2016 om 00:56

Je begrijpt dat ik sarcastisch ben over Louis

Zo werkte hij ook in Rusland en Turkije. Hiddink is een echte peoplemanager die goed met iedereen kan omgaan waardoor de sfeer in de groep perfect is waardoor je vanzelf goede resultaten boekt. Rusland heeft nu een trainer nodig die tactisch perfect is en op dit moment spreekt Kurban Berdyev mij het meest aan. Overal waar hij heeft gewerkt haalt hij het maximale uit zijn groep. Het is weliswaar een trainer die zeer verdedigend speelt, maar ik denk dat de spelers het beter van hem kunnen leren dan destijds van Capello.

Heeft Guus toch verrekte goeie carriere opgeleverd op deze manier. En een hele dikke fatsige vette bankrekening.

24 juni 2016 om 22:11

Niet alleen bankrekening mits hij zijn geld onder zn shirt bewaard

Onbekende meneer kan ook beter zn mond houden.

Hiddink als scheids ( foto lijkt hij een scheids ) lijkt me wel een hoge amusementswaarde hebben.

Vertel eens wat nieuws kijk naar het Nederlands elftal en waar we nu staan dat dacht hij ook even uit de losse pols te doen , I rest my case

Wat Koni zegt, klopt. Guus is een peoplemanager. Een metselaar, loodgieter. Een bruggenbouwer. Guusje moet je filterkoffie geven, koffiekoekje en een broodje hagelslag. Laat die man gewoon werken uit zijn methode. Hij was bondscoach van Turkije. Kwam paar keer per jaar met een privé jet. Lekker op kantoor! Ik had nog als tolk gesolliciteerd, maar kreeg nooit wat te horen. Wilde ook filterkoffie en koekjes.....

24 juni 2016 om 21:30

_O-

Beetje respect lijkt me wel op zn plaats. Deze kritiek komt van een voetballer die amper iets heeft bereikt tegenover een coach die meerdere topprestaties heeft weggezet en waar heel, héél veel voetballers mee weglopen. Óke hij heeft het fout gedaan bij oranje, maar dit betekend niet dat hij er geen bal van kan

En toch maar mooi 30 keer zoveel prijzen als jij, brutale snotneus. Hiddink is met dat 'alleen aanwezig zijn' flink ver gekomen: Champions League, Wereldbeker, 6 keer kampioen van Nederland. Hiddink is echter alleen goed als zijn materiaal in orde is. Als hij een team heeft met Cocu, van Bommel en Vogel op het middenveld, dan kan hij daarvan een topmiddenveld smeden dat de halve finale van de Champions League haalt. Hij werd 2 keer 4e op het WK. Met Nederland en zelfs met Zuid-Korea.

Jongere fans zullen Hiddink een slechte trainer vinden maar ik ben het daar absoluut niet mee eens.

Eigenlijk snap ik niet waarom deze man nog bondscoach wil worden vooral na de blamage met oranje , ik bedoel je hebt al zoveel bereikt zowel bondscoach als clubtrainer bijna overal succesvol geworden,financieel allang binnen,beste Guus ga toch lekker genieten van je leven,of heb je al nog niet genoeg verdiend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren