Fledderus baalt: ‘Ik heb dit seizoen wel honderd van zulke ballen verwerkt’

Het leek er lange tijd op dat Mark-Jan Fledderus met een pijnlijke blunder zijn ploeg een nederlaag zou bezorgen, maar dankzij een penalty van Wout Weghorst in de laatste tien minuten eindigde de wedstrijd tussen Heracles en Vitesse uiteindelijk in 1-1. Desondanks baalde de middenvelder, die een paar minuten na de rust vol over de bal heen maaide en zo Milot Rashica in staat stelde te scoren, na afloop als een stekker.

/

“Ik voel me een beetje klote. Bij die goal mis ik de bal, dat kost ons een doelpunt. Heel vervelend”, vertelde hij na de wedstrijd aan TC Tubantia. “Normaal schiet je zo’n bal zo weg. Ik denk dat ik dit seizoen wel honderd van die ballen verwerkt heb, maar nu hobbelde hij zo van m’n voet. Ik ben blij dat Wout die penalty maakte en dat we nog een punt pakten, maar de teleurstelling bij mij overheerst.”

Ondanks zijn fout vond Fledderus wel dat zijn ploeg met een gelijkspel een prima resultaat heeft geboekt in het Gelredome. Door de 1-1 blijft het gat tussen de twee ploegen vier punten.

Denk je dat Heracles boven Vitesse gaat eindigen?