Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fischer scoort na 525 dagen: ‘We gaan nu wel even een biertje drinken’

Laatste update:

Viktor Fischer scoorde zondagmiddag twee keer tegen SC Cambuur (3-0) en maakte daarmee zijn eerste doelpunten in een tijdsbestek van 525 dagen. De twintigjarige aanvaller stond na afloop dan ook met een glimlach de verslaggever van FOX Sports te woord.

/

“Een heel bijzonder moment, een ongelooflijk mooi gevoel. Ik houd ervan om doelpunten te maken. De eerste was een makkelijke, dat geeft vertrouwen. Dan wordt het tweede doelpunt ook meteen makkelijker. Laten we hopen dat ik hiermee weer een stap heb gezet. Ik kijk nu alweer uit naar volgende week, want ik wil het seizoen mooi en goed afsluiten”, aldus Fischer.

Fischer gaat de overwinning op Cambuur ook nog even vieren met zijn medespelers: “Normaal gesproken doen we dat niet, maar we gaan nu wel even een biertje drinken, denk ik”, aldus de zesvoudig Deens international.

Viktor Fischer rendeert voorin het beste als ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben als psv fan blij dat hij terug is, fantstische speler

10 mei 2015 om 18:56

Leuk om te horen!

Ik genoot van zijn aanwezigheid. Vond het ook heel mooi hoe hij met zijn moeder het veld op kwam, de liefde spatte er van af, mooi om te zien.

10 mei 2015 om 19:19

Zelfs als Utrecht supporter heb ik toch stiekem zitten juichen, schrok er zelf van. Hopen dat hij dat hij weer op een hoog niveau komt, ik gun het hem zeker

10 mei 2015 om 19:30

Haha, nou ja het mannetje heeft ook wel een aanstekelijke uitstraling dus ik snap je best.

Prachtig dat Viktor terug is en vooral die drive die hij gelijk weer uitstraald. Voetbalt gelijk ook weer meer dan prima. Velen vonden/vinden de Ajacieden overdreven reageren op zijn terugkomst, vanwege zijn enorme dip voor zijn blessure. Echter kwam die dip ook voornamelijk voort uit de enorme drive die hij nu ook weer laat zien. Hij wilde te veel, te belangrijk zijn, waardoor hij niet meer vrijuit voetbalde. Maar oh oh, die jongen had en heeft toch een talent. Ik hoop dat hij weer volledig terugkeert op het niveau wat hij had voor zijn dip en het talent dat hij in zijn eerste jaar en in de NextGen-series (a1) liet zien volledig laat ontbloeien. Dan hebben we aankomend seizoen een enorme toevoeging aan de selectie, zonder een transfer ervoor te hoeven doen.

10 mei 2015 om 19:25

Was altijd al een geweldige speler.... Elk talent kan last krijgen van een vorm dip, het voordeel bij Fisscher is dat hij keihard blijft werken. Ik denk dat hij in de toekomst zeker kan gaan slagen bij de top clubs in Europa, mits hij blessure vrij blijft uiteraard.

Fijn dat Fischer zijn ritme aan het hervinden is. Ik heb hem enorm gemist !

Je hoef geen fan te zijn maar zo'n jongen als Fischer gun je dat .
Na zo'n lange weg van blessure en dan weer minuten maken Fantastische .
En dan er nog twee scoren echt petje af.

Ben blij dat die terug is! Ophitser pur sang kan je van weinig spelers zeggen behalve hij en klaassen

Pfft wat een geslijm hier zeg. Goed dat je respect hebt voor spelers van andere clubs maar je kan het ook overdrijven.

Leuk voor die jongen dat hij het goed oppakt na zo'n blessure.

10 mei 2015 om 20:30

Je kan ook gewoon enorm genieten van een speler die niet bij jou team speelt. Wanneer hij zijn vorm weer kan pakken vind ik het ook een genot om hem te mogen zien voetballen.

10 mei 2015 om 20:50

Ik snap hem wel.. toen hij voetbalde was het vooral een zelf ingenomen kwal (mening van de meesten) en nu hij terug is en 2x scoort is word het opeens overhypt.

Prima speler verder en heeft zeker een mooie toekomst als hij zn talent verder ontwikkeld. Ben erg benieuwd naar wat hij gaat presteren volgend seizoen

10 mei 2015 om 21:41

Nou dat is hij nog steeds, maar hij is wel een beeetje 'humbled' door die blessure, begrijpt dat niet altijd alles mee zit en moet ook zijn plek in het elftal weer herwinnen, dat in combinatie met zijn talent en drive gaat een hele mooie toevoeging zijn van ons elftal in 2015/2016, zowel voor de spits als de vleugel

11 mei 2015 om 10:35

Ik snap het niet. Ik zag laatst een interview van hem waar hij zeer spontaan was en gewoon een goeie kerel is. Op het veld komt hij totaal anders over..

11 mei 2015 om 13:25

Dat is toch met veel spelers het geval. Suarez bijvoorbeeld ook. In het veld vol erop knallen en gekke dingen doen, maar buiten het veld super vriendelijk en zelfs aaibaar als je snapt wat ik bedoel.

11 mei 2015 om 17:36

Klopt maar buiten het veld met interviews na de wedstrijd was Suarez ook verder een normale vent maar Fischer daarintegen totaal niet.. Zet maar eens een interview van 2 jaar geleden na een wedstrijd naast die van bijv van Ajax TV van afgelopen week waar die lacht en dolt.. wereld van verschil

Zijn wel wat meer nodig om zo'n matig seizoen te doen vergeten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren