Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Finalisten play-offs verwachten spannende strijd: ‘Ligt eng dicht bij elkaar’

Laatste update:

FC Utrecht speelt donderdag in de finale van de play-offs om Europees voetbal op bezoek bij Heracles Almelo. Trainer Erik ten Hag van FC Utrecht verwacht dat de verschillen niet groot zijn. Volgens de oefenmeester ligt het zelfs ‘eng dicht bij elkaar’.

/

“Details zullen, open deur, maar wel waar, beslissend zijn. We zijn wederom dichtbij het bereiken van Europees voetbal. We moeten alles afroepen om die kans te verzilveren. We hebben het zelf in de hand. We hebben minimaal honderdtachtig minuten om tegen Heracles Almelo het verschil te maken”, aldus Ten Hag op de clubwebsite.

Ook collega John Stegeman verwacht een spannende strijd. “We denken niet in scenario’s, eerst maar eens de thuiswedstrijd en dan kijken we wel verder richting zondag. Aan het einde van de rit moeten we aan de goede kant van de score staan, maar ook dit is weer een fiftyfifty-wedstrijd. De kwaliteiten van beide ploegen liggen dichtbij elkaar, het wordt op details beslist. Een finale is leuk, maar nu willen we hem ook winnen.”

Wie wint de finale van de play-offs?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk toch dat de 2e wedstrijd voor de thuis ploeg doorslaggevend is. Je hebt daar de steun van het publiek. Ik zie heracles niet hetzelfde presteren als thuis tegen groningen.

Heerlijke open deuren intrappen. De poll is ook erg voorspelbaar. Al met al schat ik utrecht iets hoger in.

18 mei 2016 om 22:31

Ik ook vooral omdat ze 2e duel thuis spelen.

Hoop dat FCU de play offs wint, is toch een grotere naam in europa en zie ze best nog wel eens de groepsfase bereiken.

Hebben een goed seizoen gedraaud met een 5e plek en de bekerfinale. Daarnaast gaat jong Utrecht volgend jaar in de Jupiler League spelen

18 mei 2016 om 22:44

Laatste wedstrijd die ik in de galgewaard zag verloren ze van een amateurclub uit Luxemburg in europa. Mij maakt het niet uit wie wint

18 mei 2016 om 23:04

Differdange 03. Altijd lastig.

18 mei 2016 om 23:18

Voor mij tegen Napoli. 3-3

Super EL. Celtic thuis met 4-0 verslaan. In de poule met Steaua, Liverpool en Napoli. Alleen uit van Steaua verloren. Rest gelijk gespeeld. Hadden wij door gemoeten. Werd ons niet gegund.

Jammer dat sommig altijd over Luxemburg begint. Kinderachtig zeg!

18 mei 2016 om 23:18

Dan heb je niet goed gekeken want het werd 3-3. Was er ook bij ook uit, was behoorlijk triest ja.

Gelukkig heb ik ook de 4-0 tegen Celtic nog in het geheugen :-)

18 mei 2016 om 23:27

Word jij niet moe van jezelf??

18 mei 2016 om 23:49

Het is ook heel gemakkelijk om de wanprestatie te benoemen van een club. Ik kan me namelijk ook wedstrijden herinneren van Utrecht in de EL, waarbij mooie resultaten werden gehaald, tegen veel grotere clubs.

Laat please Utrecht Europa in gaan. Er komt internationaal veel kritiek op het Nederlandse voetbal en op kunstgras. Laat die twee dingen nou net samenkomen bij Heracles. Denk helaas niet dat een van de twee het gaat redden Europees. Heracles heeft denk ik te weinig kwaliteit en bij Utrecht zullen wel wat spelers vertrekken. En dan staan we met kunstgras nog verder voor paal als Nederlanders.

19 mei 2016 om 00:22

Heerlijk verwoord...! Amen...

Utrecht heeft twee kansen op EL laten liggen. Het zou ook heel erg zuur zijn als je de play-offs niet wint, maar mochten ze niet als winnaar uit de twee wedstrijden komen, vind ik het alsnog een geslaagd seizoen. We moeten namelijk niet vergeten dat zowel Letschert als Ruiter niet van partij zullen zijn, Voor een clubs als Utrecht is dat heel moeilijk om op te vangen. Ten Hag kennende zal hij morgen de wedstrijd proberen op slot te gooien, zoals de eerste wedstrijd tegen Pec. Ze zullen heel compact staan, en proberen om uit de omschakeling toe te slaan.

Hoop echt dat Utrecht doorgaat maar gezien de vele afwezigen en de positieve drive bij Heracles
heb ik er een hard hoofd in.

En voor degene die maar roepen je speelt de tweede wedstrijd thuis,,,, Ja dat hebben we gezien tegen Az waar we moesten winnen met 3 doelpunten verschil.
Als je uit weinig brengt zegt zo'n tweede wedstrijd thuis niets.

maar goed dat is mijn mening.

Ik ben benieuwd, maar vanwege de beslissende thuis wedstrijd in utrecht is Utrecht bij mij de favoriet. Hoop dat de winnaar instaat is het team bijelkaar te houden en mogelijk te versterken, al vrees ik dat zowel Utrecht als Heracles bepalende spelers zal verliezen, waardoor de voorrondes een moeilijke opgave gaat worden. Maar wie het word maakt mij niet zoveel uit als de winnaar maar door komt tot de poule fase want dat heeft nederland echt nodig qua punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren