Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fikse boete dreigt voor positief geteste recordaankoop van Napoli

Laatste update:

Victor Osimhen heeft positief getest op het coronavirus en zit voorlopig in quarantaine. De aanvaller keerde afgelopen donderdag terug bij Napoli, nadat hij Kerst in zijn vaderland Nigeria had doorgebracht. Het nieuws over de positieve test volgt nadat er beelden van een feestende Osimhen rondgingen op sociale media.

Osimhen raakte eind november geblesseerd aan zijn schouder, waardoor hij in de laatste weken van het afgelopen kalenderjaar niet meer in actie kon komen. Volgens de berichtgeving van Sky Italia reisde de spits voor de blessurebehandeling af naar België, waarna hij op doorreis ging naar Nigeria. In zijn vaderland besloot de aanvaller Kerst én zijn 22e verjaardag uitbundig te vieren.

Op 29 december publiceerde een Nigeriaanse dj meerdere video's op sociale media. Op de beelden was te zien dat Osimhen geen masker droeg en weinig afstand bewaarde tot de overige feestgangers. Hoewel het beeldmateriaal dezelfde avond weer verwijderd werd, is de kans groot dat het verhaal een staartje gaat krijgen. Zeker nu bekend is geworden dat Osimhen positief heeft getest, lijkt hij niet aan een fikse boete van Napoli te kunnen ontkomen. Volgens de club is Osimhen direct in quarantaine geplaatst en is hij op geen enkel moment in contact gekomen met zijn medespelers.

Afgelopen zomer versterkte Napoli zich met Osimhen, die voor zeventig miljoen euro overgenomen werd van Lille OSC. Mede door zijn blessure kwam de Nigeriaan tot dusver pas tot acht officiële optredens in het shirt van i Partenopei, waarvoor hij tweemaal trefzeker was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

We mogen eigenlijk best concluderen dat geen enkele maatregel werkt.
Van mondkapjes tot afstand houden, we zijn een jaar verder, Wuhan is aan het feesten en wij lopen een in elkaar geknutseld vaccin achterna.
Het is tijd om terug naar het normale leven te gaan.

2 januari 2021 om 10:12

Het werkt wel maar mensen als Osimhen houden zich er niet aan.

2 januari 2021 om 10:17

Nee dan werkt het ook niet, mondkapjes plicht ging fantastisch?
Meerdendeel van de mensen houd zich eraan mijzelf meegerekend, maar op een gegeven moment is het klaar.

2 januari 2021 om 10:23

En sinds Waneer houden mensen zich aan regels.. bodemloze put in dat geval.

2 januari 2021 om 10:28

De maatregelen zijn volledig willekeur en uit de lucht gegrepen. 1,5 meter is niets wetenschappelijks van bewezen. Mondkapje is wetenschappelijk bewezen dat het niet werkt. Daarnaast wordt een vaccin als enige oplossing geboden, terwijl het bij een muterende ziekte maar de vraag is of dit werkt. Tel daarbij het minimaal aantal doden op en we kunnen concluderen dat er weinig aan de hand is.

2 januari 2021 om 10:49

@Realmezut: Ga jij even naar een overvolle IC om uit te leggen dat er niets aan de hand is? Anderhalve meter en mondkapje is wel degelijk allerlei wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Het is niet waterdicht nee, maar effect heeft het echt wel. Je roept dit vooral omdat je zelf geen direct risico loopt en de maatregelen beu bent. Egoïsme noemen we dat ook wel.

2 januari 2021 om 10:51

Realmezut ik stel voor dat je je eens verdiept in respiratoire virussen en de manier waarop die zich verspreiden, misschien dat je dan tot de conclusie komt dat de 'wetenschappelijke bewijzen' waar je naar zoekt misschien toch net buiten het bereik van je eigen neus aanwezig zijn. Wat betreft het weinig doden en weinig aan de hand verhaal: is er ergens in uw hersenpan het besef dat de gevolgen van het virus misschien niet alleen samen te vatten zijn in de hoeveelheid doden? Het zal onwetendheid zijn, maar als ziekenhuismedewerker is het pijnlijk om zulke domme en kortzichtige conclusies te lezen

2 januari 2021 om 10:51

De mensen die verantwoordelijk zijn voor het vaccin zeggen dat mutatie niet uitmaakt, maar Realmezut de alwetende zet er zijn vraagtekens bij hoor. Hoop dat jij het zelf ook best wel grappig vindt. Vind het ook altijd pijnlijk om te zien, hoe erg types zoals jij geilen op het aantal doden. Er zit een veel groter gebied tussen leven en dood hé. Enge mensen zijn jullie met jullie fascinatie voor de dood. Ach, en stel 50% van de mensen sterft die het virus heeft opgelopen, dan is het waarschijnlijk weer een plan van Bill Gates om de mensheid uit te roeien, zijn de mensen van het OMT ingehuurd om niet werkende maatregelen te nemen. Puntje bij paaltje. Het zal nooit goed zijn en de maatregelen zullen nooit werken, hoe hoog het sterftecijfer ook ligt.

2 januari 2021 om 11:16

Hoe groot is de schade voor de economie door de lockdown? Hoe groot is de schade voor het klein-bedrijf? Hoe groot is de psychologische schade geweest en is het nog steeds? Hoe groot is de schade voor mensen die niet kunnen worden/ zijn behandeld voor andere ziektes? Ziekenhuismedewerker of niet, er is altijd een kruispunt. Daar waar het middel meer schade doet dan de kwaal. Daar zijn we al zo ver langs. Helemaal als je het utilistisch gaat kijken. Hoe vervelend het ook is, de gemiddelde leeftijd van mensen die overlijden aan corona is praktisch boven de gemiddelde levensverwachting en praktisch allemaal met comorbiditeit. 99% heeft nergens last van en is asymptomatisch. Asymptomatische 'spread' is meermaals bewezen niet te bestaan maar toch gaan we in een nog hardere lockdown. Stop met veelvuldig testen, ga naar het ziekenhuis als je écht ziek bent en/of een risicogroep. Leuk dat je ziekenhuismedewerker bent, dat is echter geen argument voor of tegen. Ik ken zat mensen die in het ziekenhuis werken of hebben gewerkt die de nuance in mijn bericht ook onderschrijven. Het is écht niet zo zwart-wit als jij het brengt.

2 januari 2021 om 11:19

Helemaal mee eens! Maar er zitten nogal wat kuddedieren hier.

2 januari 2021 om 11:26

@pressue, het grootste zwaktebod wat je kan bedenken. Mensen met een andere mening verwijten dat ze kuddedieren zijn.

2 januari 2021 om 11:31

@pow, hoe groot was de schade voor dat alles in Italië toen de ziekenhuissector crashte? Want dat is een perfect mogelijk scenario als er niks gedaan wordt.

2 januari 2021 om 12:41

@powned_nl: Die schade die jij allemaal noemt die veroorzaak je grotendeels zelf. Horeca had misschien allang weer open geweest als iedereen zich aan de maatregelen had gehouden. Maar door gedrag van mensen zoals jou en pressue blijft het besmettingscijfer heel hoog. Kijk eens in de spiegel en steek de hand vooral in de eigen boezem. Het is grotendeels door jullie dat alles nu dicht zit, jullie zijn grotendeels de schuld van dit alles. Jullie veroorzaken grotendeels het leed voor al die sectoren die je noemt. Maar in plaats daarvan doen jullie als of er niets aan de hand is. Jullie leven je normale leven terwijl dat het grootste deel van Nederland zich aan de maatregelen houdt, die jullie door de gedrag zinloos maken. We hebben geen maatregelen nodig, maar alleen maar mensen met normaal gedrag.

Als je echt zo begaan bent met al die sectoren die je noemt, dan houdt je je vanaf nu aan de maatregelen. Als iedereen dat doet, dan zul je zien dat er zeer binnenkort weer veel meer mag. Dan wordt het leven van iedereen weer leuker en niet alleen voor het kleine groepje dat nu denkt alles beter te weten.

2 januari 2021 om 13:36

Want waarom kun je niet gewoon solidair zijn en helpen om het risico te beperken door gewoon mee te werken? De recalcitrantie in dit land is echt om te huilen gewoon

2 januari 2021 om 14:16

@Paul Vooral mensen in een hok blijven duwen, jij bent een heilige of niet? Kap eens met de denigrerende toon om deze mensen op een andere mening te brengen. Alsof jij de expertise hebt om te zeggen de horeca was allang open geweest

2 januari 2021 om 15:16

Op de overvolle ic uitleggen dat er niets aan de hand is, is toch ook niet zo moeilijk .Je vertelt gewoon de waarheid dat het komt door bezuinigingen zorgpersoneel ontslaan ziekenhuizen dichtgooien etc en dat al 10 jaar lang, of je pakt er een krantenartikel bij van de laatste jaren toen er ook al overvolle ic´s waren maar toen noemde men het nog griep.n topic

Ik geef Osimhem dan ook gelijk gewoon lekker feesten echte risico gevallen blijven zelf maar thuis

2 januari 2021 om 18:19

@powned_nl ik denk dat je mijn bericht verkeerd interpreteert, ik probeer juist te benadrukken dat de schade veel groter is dan het aantal doden. Juist de economische gevolgen en de gevolgen voor het behandelen van niet-covid gerelateerde ziekten zijn een reden om de maatregelen wél serieus te nemen. Ik ben het juist volledig eens met de nuance die jij aanbrengt maar als één ding mij duidelijk lijkt is dat oproepen tot het niet of minder naleven van genomen maatregelen alleen maar meer ellende tot gevolg heeft, juist ook voor de economie en andere zieken in ons langs. De covid-patiënten in het ziekenhuis zijn een voor een echt ziek, namelijk afhankelijk van extra zuurstof om te overleven, anders wordt je namelijk al maanden niet meer opgenomen.

2 januari 2021 om 10:19

En weet je hoe dat het komt dat Wuhan terug aan het feesten is? Omdat ze daar dingen deden waar wij in Nederland, waar een mondkapje moeten dragen in de winkel al een inbreuk is op de eigen vrijheden, nog niet eens van durven dromen (in de negatieve zin).

2 januari 2021 om 10:21

Precies dus jij wil graag richting communisme... succes ermee

2 januari 2021 om 10:22

Oja en zonder vaccin dat vergaten we even he

2 januari 2021 om 10:25

Wat heeft communisme daar mee te maken? China is niet eens communistisch. Staats-kapitalistisch en autoritair dat zeker, maar niet communistisch

2 januari 2021 om 10:29

Ik wil daar totaal niet naartoe, maar het toont gewoon aan dat je vergelijk met Wuhan als een tang op een vleermuis slaat.

2 januari 2021 om 10:41

In China is men over het algemeen heel gehoorzaam. Daar luistert men over het algemeen naar mensen die boven hen staan. Hier in Nederland hebben we 17 miljoen bondscoaches, ministers en virologen. Veel mensen denken het allemaal beter te weten dan de mensen die er jaren lang voor hebben gestudeerd.

2 januari 2021 om 10:55

Nu is het wel zo dat het in China behoorlijke gevolgen heeft als je niet gehoorzaam bent hè. Die mensen werken ze gewoon weg. Wat niet wrgneemt dat we kn Nederland inderdaad wel wat beter mogen luisteren naar mensen met verstand van zaken.

2 januari 2021 om 10:59

@Skeuomorf, Xi Jingping is de president van China, tevens is hij leider van de Communistische Partij. Dus China is wel degelijk Communistisch.

2 januari 2021 om 11:06

De Nazi’s noemden zich ook nationaal socialisten, maar echt veel socialistische trekjes hadden ze toch niet. Als ik mezelf vandaag astronaut begin te noemen dan ben ik nog niet direct een astronaut.

2 januari 2021 om 11:19

Moet ik je gelijk in geven, als je ziet dat bedrijven als Samsung en Huawei zich daar vestigen en niet van de staat zijn, ja dat is niet erg communistisch. Voor de rest is er wel 1 leider, zijn alle boerderijen van de overheid (koelakken), er worden mensen naar straf kampen gestuurd ( spreken we over Stalisme, een gesplitste vorm van communisme). China heeft wel communistische trekjes, dus zijn wel degelijk deels communistische, maar inderdaad ook deels staats kapitalistisch. Dit doen ze heel slim, ze pakken de wereld macht op deze manier. Jammer voor de zwaar onderdrukte 1.3 miljard mensen, die hebben het iets minder.

2 januari 2021 om 13:06

PSVchelseaboy, leuk geprobeerd, maar zoek nog even wat informatie op.

2 januari 2021 om 10:23

Het zijn niet de maatregelen die niet werken, het is het menselijke gedrag waardoor de boel niet werkt. Waarom denk je dat het in meer collectivistische landen met een hoge mate van discipline (Japan, China, tot op zekere hoogte Duitsland) het zoveel beter doen dan individualistische samenlevingen? Vooral Nederland is een ramp natuurlijk, nummer 4 in de wereld per capita, omdat 17 miljoen mensen het beter weten dan de experts (en een imo volledig onbekwaam RIVM dat niet meehelpt...) en de regels zien als ‘straf’ die ze zo creatief mogelijk moeten inzeilen, in plaats van wat verantwoordelijkheid te nemen en direct en indirect voor je medemens te zorgen. Terug naar het normale leven kan als er genoeg gevaccineerd is, doe je dat nu dan teken je het doodvonnis van iedereen met k***, hart- en vaatziekten en mensen die acute zorg nodig hebben na bijv een auto ongeluk. Als de ziekenhuizen vol zijn gaan er veel meer mensen dood, zeker niet alleen aan COVID.

2 januari 2021 om 10:25

Precies en menselijk gedrag veranderd niet , never , nooit.
Ik hou me zeker aan de maatregels maar op een gegeven moment is het klaar.
Survival of the fittest.

2 januari 2021 om 10:25

Dat is een onzinnig statement zonder enige onderbouwing

2 januari 2021 om 10:30

Survival of the fittest gaat niet over de sterksten. Maar over degene die zich het beste kunnen aanpassen aan omstandigheden. Dus als jij gelooft in “survival of the fittest” en je tegelijkertijd niet kan aanpassen, dan heb je het over jezelf.

2 januari 2021 om 10:37

Totdat je zelf in een auto ongeluk beland en ze je niet kunnen helpen, of je vader een bloedprop krijgt en niet gedotterd kan worden. Survival of the fittest is een leuke krachtterm, maar een ieder kan wel eens wat overkomen. Ook mensen in een behandeltraject voor k***, zijn die per definitie niet sterk? Zo’n Maarten van der weijden is sterker dan menig persoon, maar kreeg toch k***. Is het survival of the fittest als mensen met k***, ook prima behandelbare vormen, hieraan dood gaan? Je ongefundeerde ‘statements’ als communisten, survival of the fittest, doen me overigens vermoeden dat je iets te veel naar onopgeleide Amerikanen op YouTube kijkt...

2 januari 2021 om 10:24

Grappig hoe dit je conclusie is na dit artikel. Als iets blijkt uit dit verhaal, dan is het wel dat als je gaat feesten en je niet aan de maatregelen houdt (afstand houden en mondkapje dragen) dat je dus juist besmet raakt?

2 januari 2021 om 10:26

Mijn conclusie is: mensen blijven mensen, dat virus zal altijd blijven, maar ze maken nu meer kapot als de covid doden. Er gaan meer doden volgen door faillissement,eenzaamheid, werkeloosheid etc...

2 januari 2021 om 10:47

En wat dacht je van mensen met ernstige aandoeningen/ziektes en die komen te overlijden omdat de ziekenhuizen te toestroom van patiënten niet meer aankunnen? De maatregelen zijn er niet om bedrijven failliet te laten gaan, depressies te veroorzaken of burgertjes te pesten. Die zijn er om de druk op de zorg te verlagen zodat de reguliere zorg zsm weer kan opstarten. Zolang de zorg op het tandvlees loopt blijf je in deze situatie.

2 januari 2021 om 10:51

Er gaan meer doden volgen als we gaan doen alsof alles normaal is. De ziekenhuizen bereiken nu hun maximale capaciteit. Als we de maatregelen laten gaan, dan komen er meer besmettingen, dat moet je toch met me eens zijn? Dat betekent meer mensen die zorg nodig hebben, maar vanwege de nu al volle ziekenhuizen geen zorg kunnen ontvangen. Die mensen gaan dan gewoon thuis of voor de deur van het ziekenhuis dood. Dat is de consequentie van hetgeen dat je voorstelt. Ben je daar dan akkoord mee @pressue?

2 januari 2021 om 11:12

Zeker, laat maar gaan.
Ook als het mij of m'n familie betreft.
Ik hoef je ic plek niet.

2 januari 2021 om 11:13

Er zijn dit jaar.... tromgeroffel.... minder faillissementen.

2 januari 2021 om 11:27

Furrr, 2021 is nog maar 2 dagen oud. Zou niet goed zijn als er nu al meer faillissementen waren dan vorig jaar.

2 januari 2021 om 11:32

Er zijn minder faillisementen omdat half het MKB en de horeca aan een financieel infuus ligt. Zodra dat stopt klapt dat in, snap je zelf ook wel toch?

2 januari 2021 om 11:35

Veel bedrijven zijn in 2020 overeind gehouden met staatssteun, hebben met pijn en moeite het eind van het jaar gehaald of hebben uitstel van betaling gekregen wegens de coronacrisis. Je hoeft geen economie gestudeerd te hebben om in te zien dat het in 2021 en 2022 een slachtveld wordt qua faillisementen. Dat is een van de problemen van de maatregelen: de voordelen ervan zijn direct zichtbaar (minder druk op de ziekenhuizen), maar de nadelen zijn pas over lange termijn echt goed zichtbaar (effect op de economie). Als het andersom was geweest, waren er nooit zulke disproportionele maatregelen genomen als nu. Dat geeft wel stof tot nadenken in mijn ogen.

2 januari 2021 om 11:39

Davilla_7. Wat voor scenario zie jij eigenlijk voor je dat het andersom zou zijn? En je weet echt niet hoe bedrijven ervoor hadden gestaan als er niks was gebeurd. Dan was er namelijk geen steun geweest voor bedrijven en ik vraag mij serieus af of mensen nog gezellig naar de kroeg zouden gaan mocht de ziekenhuiszorg zijn gecrashed? Nog massaal een groot evenement bezoeken? Ik denk het niet hoor. Zullen vast genoeg mensen zijn geweest die daar gewoon maling aan hadden gehad, maar ook zeker een grote groep die het wel even zou laten gaan.

2 januari 2021 om 12:03

Dat scenario bestaat naar mijn weten niet. Het was een hypothetische veronderstelling om de disproportie van de maatregelen te duiden. Ik denk zelf overigens wel dat, indien dit mogelijk was geweest, mensen nog steeds massaal naar de kroeg zouden gaan en evenementen zouden bezoeken. Dat concludeer ik vooral op basis van de grote mate waarop mensen de regels nu al naast zich neerleggen (bewust dan wel onbewust). Als het echt een killervirus was geweest, zouden mensen dit niet snel doen, maar we hebben het hier over een virus dat voor 98% van de bevolking simpelweg niet gevaarlijk is.

2 januari 2021 om 12:15

Het scenario bestaat niet? Dan vind ik je conclusie nogal wat hoor. Iets concluderen over een scenario wat er niet is? Volgens mij wordt er alles aan gedaan om bedrijven niet om te laten vallen? Maar de mensen die nu massaal de regels niet naleven, ik weet niet of dat zij nog steeds zouden doen als de ziekenhuiszorg echt gecrashed zou zijn. Wanneer jij echt ziet dat mensen met simpele aandoeningen niet meer geholpen kunnen worden, dan is dat voor veel mensen een confrontatie met de harde feiten. Beetje het idee 'ach, dat gebeurt mij toch niet', tot dat het je wel overkomt. Vaak zijn dat de momenten dat de ernst van de situatie wordt aangestipt en mensen wel degelijk in gedrag kunnen veranderen. Ik zeg overigens niet dat dan de kroegen op zo leeg zouden zijn als nu, maar een flinke omzetdaling voor veel bedrijven zou ik niet onwaarschijnlijke hebben geacht. En dat was dan niet gecompenseerd door de staat.

2 januari 2021 om 12:38

Ja in Italië gingen ze allemaal nog naar de discotheek in de regio’s waar de ziekenhuizen het niet meer aankonden en mensen letterlijk niet kwamen ophalen met de ziekenwagen als ze ouder waren dan 75.

2 januari 2021 om 10:28

Ziekenhuizen lopen vol, zwart scenario dreigt en jij roept 'terug naar het normale leven'. Lachwekkend en dieptriest tegelijk. Tuurlijk wil iedereen dat, maar een flink aantal mensen houdt zich niet aan maatregelen. Wuhan is aan het feesten, ja omdat je daar gewoon 14 dagen in een afgerendeld hotel wordt gestopt wanneer je positief bent. Wil je dat niet? Dan is het tijd om je juist aan die basisregels te houden en niet alleen naar anderen te wijzen.

2 januari 2021 om 10:30

Wel kort door de bocht. Wuhan had toch ook maatregelen? Die hebben kennelijk wel geholpen. Daar hadden ze een aantal weken een super strikte lock down en volgens.

Terug naar het normaal, hoe zie je dat voor je? Corona patiënten niet meer opnemen in het ziekenhuis? Of stoppen we met reguliere zorg? Kies jij maar.

2 januari 2021 om 10:31

Wat dacht je van de vier ziekenhuizen die afgelopen jaren zijn geslopen te heropenen?
Dus 17.000.000 mensen moeten lijden voor een kleine minderheid ?

2 januari 2021 om 10:59

Ik vraag me inderdaad wel af of het ziekenhuis Amsterdam Slotervaart nu weer in gebruik is en zo nee, waarom niet?
Ben zelf ook niet zo bang voor corona, want de kans dat eraan sterft is bijzonder klein. Maar de maatregelen zijn er om te zorgen dat de zorg niet overbelast raakt en dat dreigt nu wel te gebeuren. Zit op dit moment niks anders op dan door de zure appel heen bijten.

2 januari 2021 om 11:13

Het gaat helaas niet om de bedden maar om de handjes aan die bedden.. En aangezien men weigert om nieuw personeel aan te nemen zitten we deels met deze misère.. Natuurlijk helpt ons gedrag ook niet mee maar een groot deel is toe te schrijven aan de destructieve houding van de beleidsbepalers in het afgelopen decennium.

2 januari 2021 om 11:16

Precies dit kabinet heeft de afgelopen 10 jaar alles wat er aan zorg was vernietigd.

2 januari 2021 om 11:30

@pressue, lekkere populistisch opmerking. Het kabinet als grote kwaaddoener. Toch wel bijzonder dat naast Nederland vrijwel elk ander land te kampen heeft met een enorme crisis. Zou een ander kabinet deze crisis beter aanpakken? Ik waag het zeer te betwijfelen.

2 januari 2021 om 11:32

Heeft elk ander land 70.000 man laten gaan in de zorg?
Lees je eens in voor dat je met dit soort antwoorden komt.

2 januari 2021 om 14:25

Kijk maar naar Zweden.. daar is het land gewoon volledig open, en gaat het daar nou zo verkeerd? Nee is het antwoord...

2 januari 2021 om 12:33

De maatregelen zouden werken als betweters zoals jou niet zouden denken dat ze alles beter weten. Wat geeft jou de kennis waardoor jij denkt dat je het beter weet? Heb je je strikdiploma gehaald? Mensen zoals jou zijn een nagel aan de doodskist van velen. Als iedereen zich aan de maatregelen zou houden, hadden we zeer waarschijnlijk veel minder besmettingen en maatregelen gehad. Maar in plaats daarvan denkt een groepje lekker en alleen maar aan zichzelf en doet alsof er niets aan de hand is. Ze zouden veel harder moeten optreden tegen dat soort mensen. Wie niet luisteren wil die moet maar (financieel) voelen.

Het grootste probleem is idd de mensheid die vind dat ze het niet moeten dragen. Of deels denken ik wordt niet ziek het zijn de ouderen. Ik begrijp best dat grotendeels de mens het beu is, zo beperkt in dingen die mogen en kunnen. Maar ze zouden beter over heel europa wat strenger zijn en ff heel hard gaan qua regels. En de politie strenger laten optreden. Ik ben zelf een belg en zie in antwerpen dat daar echt gelachen wordt met de maatregelen. Politie treed amper op, jongeren staan op de hoekjes met 5 a 8 mensen zonder mondmasker te lachen en te doen. Maar daarom is het in europa nog steeds zo slecht. Laksheid van de mens.

Wat zijn de corona maatregelen in Nigeria? We weten niet of hij in overtreding is gegaan. Of je nu voor of tegen de regels bent, verstandig is het niet om filmpjes te plaatsen op sociale media.

Ik kan haast niet wachten wanneer we in de onderwereld leven waar we (ik in iedergeval) gewoon vrij zijn. Onze oude leven terug zonder dat we de verplichte vaccinatie in ons lijf laten spuiten. En mensen die dat wel doen leven dan in 'perfecte wereld'..... Het leven in de onderwereld heerst natuurlijk ook criminaliteit. Het is maar net waar je van houdt. Moderne slaaf zijn waar regering boven op je lip hangt of lekker vrij zijn met de kans op dat je achtervolgt wordt met een knuppel. Toen werd ik opeens wakker dat het om een film ging met Mel Gibson en Tom Hardy die het volk (beide onderdrukking) ging redden. Hoe het is afgelopen ga ik niet zeggen 😝Best eng eigenlijk deze kant gaan we wel op.

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 2.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren