Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder tekent officieel bij: ‘Er was voor mij geen enkele twijfel’

Laatste update:

Anass Achahbar heeft donderdag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. Twee weken geleden maakte de club uit Rotterdam-Zuid al bekend dat het door zou gaan met de aanvaller en nu volgden de officiële plichtplegingen. Daarbij gaf Achahbar enthousiast aan dat hij zonder enige twijfel zijn signatuur zette onder de nieuwe verbintenis. De perspectieven voor de aanvaller zijn beter dan ze in het verleden waren.

/

De jonge Achahbar kreeg in zijn eerste jaren niet zo vaak de kans in De Kuip, maar profileerde zich dit seizoen volop. Nadat hij tegen FC Dordrecht als invaller scoorde, half maart, zette toenmalig trainer Fred Rutten hem de wedstrijd erop in de basis tegen PSV. Achahbar werd de man van de dag met twee doelpunten. Na het duel met PSV brak de interlandperiode aan, maar vervolgens kreeg Achahbar weer een basisplaats en scoorde hij opnieuw. Ditmaal gebeurde dat tegen AZ.

Vervolgens bleef de aanvaller zes duels op rij ‘droog staan’, maar afgelopen weekend tekende hij toch weer voor een doelpunt tegen sc Heerenveen. De contractverlenging met Feyenoord was op dat moment al in orde gemaakt. “Dit voelt voor mij heel goed en ik ben blij dat ik me volledig op Feyenoord kan blijven focussen”, zegt de 21-jarige spits donderdag op de clubwebsite, als reactie op de officiële ondertekening. Hij blijft twee jaar langer, tot de zomer van 2017.

“Vanaf het moment dat ik hier op jonge leeftijd in de jeugd terechtkwam, wilde ik maar één ding en dat was in dit stadion spelen. Daarom was er voor mij geen enkele twijfel of ik bij Feyenoord wilde blijven. Ik kende dit seizoen een moeizaam begin. Voor alle posities in de voorhoede was ik tweede of derde keus. Toch bleef ik hard werken, ervan overtuigd dat dan mijn kans zou komen”, blikt hij terug op het seizoen 2014/15.

Daarna ging het beter en nam Achahbar een belangrijke rol op zich. Dat het uiteindelijk niet leuk eindigde voor Feyenoord, met het ontslag van coach Rutten en de snelle eliminatie in de play-offs, voelt nog steeds naar. Achahbar hoopt dat het in het nieuwe seizoen beter zal gaan met de club. “Die klap heb ik inmiddels redelijk verwerkt, al is de vakantie die nu aanbreekt welkom om even los te komen van de laatste periode”, geeft hij te kennen.

Denk jij dat Anass Achahbar volgend seizoen zal opvallen bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Feyenoord moet volgend seizoen denk ik zo gaan spelen

28 mei 2015 om 16:01

Aankoop voor de linksback positie kan bijv zijn: Burnet (groningen) en voor de rechtsback positie bijv. Sorg (freiburg), Dan komt Sleegers er ook bij maar waarschijnlijk gaan Clasie en Vilhena weg.

Vermeer
Aankoop
van beek
kongolo
Aankoop
Karsdorp
toornstra
El Ah./Vilh.
Basasicoglu
Kuyt/Annas
Boetius
28 mei 2015 om 16:40

denk jij dan dat feyenoord geld heeft voor meer dan 2 goede backs, ze kunnen wel meer halen maar dan word dat denk ik dan weer net niet spelers. Ik heb liever 3 goede spelers erbij inplaats van veel minder goede spelers

28 mei 2015 om 19:34

Ik zal eerder voor deze opstelling gaan: Dan ga ik er wel vanuit dat Clasie vertrekt.

Vermeer/Hahn
Karsdorp
Van Beek
Kongolo
Woudenberg
El Ahmadi
Chery
Toornstra
Kuyt
Achabar
Boetius
28 mei 2015 om 16:01

Aardige opstelling. Maar als linksback zou ik gewoon Woudenberg doen, paar klasse beter dan Nelom. El Ahmadi is niet zeker dat hij blijft, en Vilhene en Boetius idem dito.

28 mei 2015 om 17:18

hoe? ik zie geen opstelling

28 mei 2015 om 16:06

Goede speler voor de subtop, ik denk dat feyenoord de volgende stap (titelkandidaat) niet gaat zetten met types als Annas. Toch snap ik wel dat ze hem contracteren want hij is multifunctioneel, maar hij lijkt me geen basisspeler.

28 mei 2015 om 17:13

Waarom denk je dat? Als hij in de spits speelde, scoorde hij altijd.

28 mei 2015 om 17:25

Al zou hij altijd scoren dan zou hij ook altijd gespeeld hebben. Dit klopt dus niet. Vind hem niet beter dan Kazim.

28 mei 2015 om 17:32

Tegen PSV en Heerenveen begon Achahbar in de spits en scoorde hij. En nee, zo werkt het niet. Zelfs na zijn twee doelpunten tegen PSV begon Kazim weer in de basis.

28 mei 2015 om 20:40

Die 2 goals tegen PSV was meer dan dat Kazimiet zien in het hele jaar.

29 mei 2015 om 00:29

En tegen Dordrecht viel hij in als spits! Ook een doelpunt.

In Duitsland lijkt hij wel sterker geworden te zijn.

Dat doelpunt tegen Sparta Praag zal ik ook niet vergeten. Voor een speler die nog maar zo weinig kansen heeft gekregen op zijn positie heeft hij toch al aardig wat laten zien. Kan ook genieten van zijn acties. Laatst nog in de eerste helft tegen Heerenveen.

Ben hier erg blij mee. Had gehoopt dat het wat langer zou zijn,maar kan hier wel mee leven.

Ik denk zo maar dat als je deze jongen vanaf dag 1 de eerste keuze maakt in de punt van de aanval, dat je in de winterstop in Marbella alweer om de tafel kan voor een nieuw contract. Ik heb wel vertrouwen in Achahbar, hij verdient een kans na wat hij tot nu toe in de spits heeft laten zien.

28 mei 2015 om 16:40

helemaal mee eens! iemand die de acties maakt. maar geen aanspeelpunt. aan de andere kant. annas laten zwerven en de combinatie met spits duracell dirk opzoeken lijkt me ook wat

28 mei 2015 om 17:29

Lijkt mij ook wel wat. 442 met kuyt als aanspeelpunt en achahbar eromheen, zoals tomasson met van hooijdonk speelde. Anders zie ik het somber in voor annas, in een 433 systeem komt hij denk ik minder goed in aanmerking als spits, en een echte buitenspeler is het ook niet.

Ben bang dat Feyenoord te hoog gegrepen voor hem is.. Snap niet dat die jongen niet gewoon naar een mindere club gaat en daar Topscorer worden en dan verder kijken.

28 mei 2015 om 16:26

Te hoog gegrepen? Waarop baseer je dat? Blinkt bijna altijd uit als ie speelt. Is voetballend met kop en schouders de beste aanvaller uit de selectie. Maar ja, als Johan Derksen een keer wat roept nemen mensen dat meteen over.

28 mei 2015 om 16:54

Ik mag mijn eigen mening toch wel geven of is daar deze site niet voor? Hij heeft 12 wedstrijden gespeeld. Ik denk gewoon dat het niveau te hoog is en dan moet je niet over die geluks doelpunten beginnen tegen Psv, want dat is echt puur en puur geluk.

28 mei 2015 om 17:33

Puur en puur geluk, toevallig twee keer achter elkaar. En de eerste wedstrijd tegen Heerenveen had hij weer zo een bal uit de lucht maar die ging net mis. Om het maar niet te hebben over de kopgoal van afgelopen week.

Ananas is een talent en moet gewoon de kans krijgen. Er gaat een hoop dreiging van hem uit en ik snap dan ook niet dat hij niet eerder de kans heeft gekregen!

28 mei 2015 om 20:04

Als je Achabar langer volgt dan weet je dat die doelpunten tegen Psv absoluut geen geluk waren. Achabar is een technisch zeer begaafde speler en liet in de jeugd en bv ook tegen Sparta Praag (in de vCl een aantal jaar geleden) al de nodige kwaliteiten zien.

28 mei 2015 om 22:16

Degene die een opstelling maakt kan die het dan ff typen ik kan het niet zien op telefoon

29 mei 2015 om 00:32

De doelpunten tegen Sparta Praag, AZ, Dordrecht en Heerenveen waren zeker ook allemaal geluk.

Dat doelpunt van Kazim waarbij die per ongeluk een bal tegen zich aankreeg. Dat was geluk.

Met deze opstelling worden ze wel kampioen denk ik.

Courtois
Dani Alves
Thiaga Silva
Ramos
Alaba
Iniesta
Matuidi
hazard
Robben
Messi
Ronaldo
28 mei 2015 om 17:13

Ik weet het niet hoor, als volendam weer in de Eredivisie komt dan hebben ze daar toch een beste kluif aan.

28 mei 2015 om 17:13

Nou denk dat ze het nog lastig gaan krijgen tegen ajax hoor.

28 mei 2015 om 17:39

Waarom lang? Wat heeft iedereen tegenwoordig met lengtes...

28 mei 2015 om 17:44

Lang betekent niet gelijk dat je goed kunt koppen, andersom net zo met kleine spelers.

Opstelling 41212: Vermeer karsdorp van beek kongolo woudenberg(of van anholt halen) vm vormer terug halen rm Bilal lm boetius am toornstra spits kuyt en achabar

28 mei 2015 om 18:12

Denk niet dat Vormer terug wil. Misschien Kieftenbeld van Groningen of Thern van Heerenveen.

Goed dat Anass Achahbar zijn handtekening heeft gezet.
Met Kuyt en Achahbar er omheen maar alleen met die twee ben je er nog niet.
Er moet verder nog wel een frisse wind door de selectie met wat veranderingen,
kan geen kwaad . Zonder Clasie die weggaat en dan nog de zelfde 10 man die je over houdt daar redt je het niet mee het volgende seizoen ik zie opstellingen in de reacties staan met geen verandering dat gaat naar mijn ogen echt niet.

28 mei 2015 om 21:31

Ze moeten wel versterkingen halen ja alleen ze hebben niet veel geld he

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren