Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoorder imponeert niet: ‘Die jongen moet verhuurd worden’

Laatste update:

Feyenoord moet Dylan Vente verhuren, vindt Kees Kwakman. De negentienjarige spits kwam afgelopen zondag als vervanger van de geblesseerde Nicolai Jörgensen binnen de lijnen en start donderdagavond tegen VVV-Venlo mogelijk in de basis. Kwakman vindt Vente nog niet ver genoeg voor een basisplaats bij de Rotterdammers en is van mening dat het talent beter bij een andere club uit de Eredivisie eerst meer ervaring op moet doen.

Jörgensen viel zondag tegen PSV (2-1) uit met een hamstringblessre. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kon woensdag op de persconferentie nog niet zeggen hoe lang de Deens international buitenspel staat. "Die gaan ze behoorlijk missen. Dat zag je tegen PSV al”, aldus Kwakman bij FOX Sports. “Hij is zo ontzettend belangrijk voor Feyenoord als hij fit is. Hij is balvast en ook in de diepte gevaarlijk. Dat zag je bij de eerste goal. Daarna kwam Vente erin, dat was gewoon een heel groot verschil tussen die twee. Het is ook niet zo raar, want Vente is natuurlijk nog jong en heeft weinig gespeeld. Je hebt dan niemand die die bal vasthoudt.”

De oud-speler van onder meer FC Volendam en NAC Breda vindt dat Vente nog stappen moet maken. “Bij Oranje Onder-20 zie je hem af en toe scoren”, vertelt hij. “Ik vind hem vrij klein als spits, al hoeft dat niet zo'n probleem te zijn. Maar dan moet je wel heel snel zijn of gevaarlijk in de diepte. Je zou hem vijf wedstrijden achter elkaar op kunnen stellen. Die jongen moet verhuurd worden.” Waar Jörgensen nog niet in actie kan komen, is Robin van Persie wel weer fit. Van Bronckhorst liet woensdag in het midden of de routinier aan de aftrap kan verschijnen tegen VVV.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vond het wel meevallen. Hij had een paar leuke acties. Ze roepen altijd dat spelers verhuurd moeten worden, maar dan maak je hun ontwikkeling afhankelijk van een andere club, die toch zijn eigen belangen heeft.....

6 december 2018 om 08:08

Jaa bij Feyenoord moet hij verhuurd worden, want Feyenoord heeft geen jong.oftewel dan valt Vente in een gat waar hij helemaal geen wedstrijden speelt. Want hij komt echt veel te kort voor Feyenoord 1 op dit moment.

6 december 2018 om 08:13

Hij lijkt me nu nog niet klaar voor het eerste van Feyenoord en verhuur zou normaal gesproken een goede optie zijn. Zeker gezien de staat van jong Feyenoord die in een niets zeggende competie op maandagmiddag tegen pakhembeet jong Helmond Sport, of jong RKC hun wedstrijdjes plichtmatig afdraaien. Alleen dit seizoen kampt Jorgensen steeds met blessures en van Persie kan je ook niet een heel seizoen fit houden. Je hebt hem dus echt nodig.

Denk niet dat Feyenoord in een positie zit om een belangrijke wisselspeler te verhuren

Natuurlijk moet hij verhuurd worden, maar Feyenoord kan dat risico niet nemen. Met Jorgensen en Van Persie hebben ze twee gammele spitsen die de helft van de tijd niet mee doen. Dan moet je toch iets achter de hand hebben.

Beetje flauw om die jongen te beoordelen na de topper tegen psv. Hij kwam erin op het moment dat feyenoord niet meer naar voren hoefde te spelen en psv juist ging drukken. Dan valt er voor hem weinig eer te beleven. Als van Bronckhorst een man is geeft hij hem vertrouwen en stelt hij hem vanavond op.

6 december 2018 om 09:30

Feyenoord hoefde niet meer naar voren maar nu kwamen we helemaal niet meer aan voetballen toe door de wissels jorgensen-vente en clasie-ayoub. Alle ballen die naar voren gespeeld werden kwamen net zo hard weer terug. En ik vond hem nog best goed invallen voor zijn doen. Maar voor dit niveau vind ik hem erg te kort komen. En dan heb ik het niet alleen over deze wedstrijd.

Tja.. Inkopper na zo'n topper? Vente is - momenteel - ook gewoon geen aanspeelpunt waar je de lange ballen op moet geven en daar hoef je ook geen goede analist voor te zijn. Hij heeft wel een goede timing om te springen, maar is toch net niet groot en/of sterk genoeg.

Hij is veel meer een slimme spits met sterke loopacties en voetballend vermogen. Dat hij meer ervaring op moet doen is wel logisch, maar tegen de ploegen die onder ons staan is starten met Vente echt geen groot probleem. Ben ook wel benieuwd waar hij over een paar jaar staat.

Ik vind hem een uiterst intelligente voetballer, qua body is het nog niet veel, technisch vooralsnog geen wonder, maar qua basis redeliji goed. Het is een jeugdspeler waarvan ik denk dat hij kan eindigen in de Keukendivisie, maar ook wellicht later bij een Dortmund kan spelen. Hij moet wel (al dan niet bij Feyenoord) meer minuten te gaan maken. VVV is een ploeg waarbij je zou zeggen dat hij zich staande zou moeten kunnen houden.

Ik weet niet hoor, maar die panna mocht er zeker wel wezen. Hij speelde niet geweldig, maar was ook niet dramatisch. Om staande te blijven tegen PSV is al knap op zich. Feyenoord moet hem er lekker bij houden, dan leert hij van Jorgenson en van Persie, zodat hij er klaar voor is wanneer dat nodig is (zoals nu). Feyenoord is zijn eerste spits kwijt, en van Persie kan je niet elke wedstrijd inzetten, dus om dan het enige alternatief te verhuren is gewoon dom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren