Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord wil verder met Rutten: ‘Maar we kennen de voetballerij’

Laatste update:

Fred Rutten tekende in mei een contract voor één seizoen bij Feyenoord, maar de kans is groot dat daar nog minimaal een jaar bij komt. Technisch directeur Martin van Geel heeft aan RTV Rijnmond laten weten graag door te willen met de 51-jarige Rutten, al spreekt de coach zich er nog niet over uit.

/

“Ik heb er nog niets over gehoord, maar dat we met z’n allen een positief gevoel hebben, dat wist ik wel”, zo werd Rutten op de persconferentie geciteerd door de regionale zender. “Iedereen voelt zich prettig bij de manier van werken; dat zie je op het trainingsveld en aan de resultaten. Maar het is allemaal nog zo vroeg en we kennen de voetballerij allemaal.”

“Ik heb er eerlijk gezegd nog geen seconde over nagedacht en dat is echt zo”, vervolgt Rutten. “Ik wil mij daar ook helemaal niet op focussen, want ik focus mij gewoon op de eerstvolgende wedstrijd.” Van Geel liet weten dat hij in januari met de keuzeheer om de tafel gaat en hij noemde Rutten een trainer ‘die echt bij Feyenoord past’.

Moet Feyenoord het contract van Fred Rutten verlengen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Laat hem eerst maar een seizoen afmaken en dan zien wat ie werkelijk in een jaar presteert. Van tevoren was men sceptisch over zijn komst, om nu dan gelijk in hosanna mode over te schakelen lijkt me iets te veel van het goede.

Als Feyenoord zijnde moet je nu vertrouwen uiten! We moeten bouwen aan vastigheid. Rutten doet het goed, dus minimaal voor drie jaar vastleggen

In het begin had ik twijfels over Rutten, maar blijkt nu toch de juiste man op de juiste plek. Als hij verlengt, verleng dan zijn contract weer met een jaar. Zelfde als bij Koeman, evalueer volgend seizoen weer wat de mogelijkheden zijn voor het seizoen erna.

Misschien wilt Rutten een volgende stap zetten, of Feyenoord een volgende stap door van Bronckhorst of van Gastel door te schuiven.

Bijna altijd zijn de tweede seizoenshelften onder Rutten minder solide dan de periodes voor de winter.
Aan de andere kant zie ik weinig concurrentie voor Feyenoord met betrekking tot plekken 3 tot 5 naast Twente en Vitesse (met Ajax en PSV als vermoedelijke nummers 1 en 2), wat normaal gesproken garant staat voor weer een seizoen Europees voetbal.

Voor hoofdprijzen is Rutten niet de ideale coach, voor het structureel behalen van Europees voetbal en het Europees presteren (overwinteringen Psv, groepsfase EL Feyenoord voor het eerst in jaren en volop in strijd voor overwintering) zeker wel. Dus misschien de ideale trainer voor Feyenoord de komende anderhalf jaar. Daarna verwacht ik ze toch weer promintenter in de daadwerkelijke titelstrijd (hoewel het dit jaar als het raar loopt ook zomaar nog kan natuurlijk), en daarvoor heb je toch net een ander type trainer nodig dat naast het technische ook het mentale vlak (zeker bij hoge prestatiedruk) sterk beheerst.

21 november 2014 om 21:40

Bij PSV verloor hij 2 keer een belangrijke speler in de winterstop dus dan is de mindere 2e seizoenshelft al verklaard.
Rutten doet het heel goed en ik hoop dat ze snel verlengen want hij maakt spelers echt beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren