Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord werkt aan komst van Jorrit Hendrix: huur met optie tot koop

Laatste update:

De naam van Jorrit Hendrix is bij Feyenoord op de radar verschenen, zo meldt het aan Feyenoord Transfermarkt gelieerde 1908. De 26-jarige middenvelder komt bij Spartak Moskou weinig aan spelen toe en mag daarom voor anderhalf jaar verhuurd worden. Er wordt benadrukt dat Hendrix bij Feyenoord als ‘breedteversterking’ geldt en dat een eventuele overstap zich nog in de ‘oriënterende fase’ bevindt. "Het gaat in eerste instantie om huur, maar wel met een optie tot koop. Het moet nog wel rondkomen", bevestigt technisch directeur Frank Arnesen aan het Algemeen Dagblad.

Arne Slot liet na de door Feyenoord met 1-4 gewonnen uitwedstrijd tegen NEC optekenen dat hij nog een defensieve middenvelder aan zijn selectie wil toevoegen in de winterse transferwindow. "We hebben voor de positie verdedigend op het middenveld eigenlijk maar één speler die dat kan en dat is Fredrik Aursnes", zei Slot. De afgelopen tijd werd Riechedly Bazoer nadrukkelijk in verband gebracht met Feyenoord. Slot rekent er echter niet meer op dat er nog een akkoord zal worden bereikt met Vitesse.

“Ik denk dat dat wel van de baan is, al moet je nooit nooit zeggen in Rotterdam. Er kan vanuit het niets een investeerder langskomen”, aldus Slot. Nu zou Feyenoord dus zijn uitgekomen bij Hendrix, die zelf volgens het Algemeen Dagblad wel oren heeft naar een overstap naar De Kuip. De enkelvoudig Oranje-international verruilde PSV een jaar geleden voor Spartak Moskou. Tot dusver slaagde Hendrix er nog niet in om bij de huidige nummer negen van Rusland een vaste basisplaats te veroveren.

Hendrix speelde tot dusver 684 minuten voor Spartak Moskou, verspreid over 22 wedstrijden en waarin hij geen doelpunten of assists leverde. Ondanks dat zijn contract nog doorloopt tot medio 2024, mag de middenvelder nu vertrekken. 1908 meldt dat Hendrix in aanmerking komt voor een huurperiode van anderhalf jaar en mede daardoor is Feyenoord in de zoektocht naar een breedteversterking bij hem uitgekomen. De Rotterdammers versterkten zich deze maand al met Patrik Wälemark en Cole Bassett.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Normaal doen Arnesen haha. Van Veerman naar Bazoer naar Jorrit fucking Hendrix. Haal dan niets en gebruik jeugdspelers. Ook klaar met dat huren van zulke spelers, heb je echt geen reet aan.

23 januari 2022 om 16:45

De vijfde zelfs. Maar Dessers en Bassett hebben een optie tot koop, dat is toch anders dan zoals Nelson en Til die je na dit seizoen kwijt bent.

23 januari 2022 om 17:56

Niks mis met een speler huren voor de breedte. Lijkt me juist een veel goedkopere oplossing.

23 januari 2022 om 20:45

Volgens mij kan je het dan ook prima door Toornstra laten oplossen. Hendrix halen zou ik echt een misser vinden van Arnesen. Het enige dat dan in het voordeel van Arnesen spreekt is dat Slot het blijkbaar ook wel ziet zitten, want anders zou hij sowieso niet gehaald worden.

24 januari 2022 om 10:34

gaat om een linksbenige middenvelder. Toornstra is stijf rechts

23 januari 2022 om 16:04

Had je net zo goed Diemers kunnen houden

23 januari 2022 om 17:57

Ik denk dat ze hopen dat die na een goed halfjaar zich in de kijker kan spelen en zo nog wat geld kan opleveren

23 januari 2022 om 16:26

Wel de nieuwe Hendrix met volle haardos

23 januari 2022 om 17:26

Ik krijg Theo Lucius visioenen ... De bankzittter bij PSV aanvoerder bij Feyenoord. Dan weet je dat je afgehaakt bent.
Laat deze jongen maar lekker waar hij zit.

23 januari 2022 om 18:12

Geef de jeugd de kans. Dit is geen aanwinst

24 januari 2022 om 08:27

Inderdaad wat moet je met zo’n speler? Toornstra is tegenwoordig ook een bankzitter en je hebt die nieuwe huurling gehaald. Haal eerder een linksback ofzo

Was bij psv ook nooit een geweldige voetballer. Weet niet wat je daar aan hebt

Moet je toch niet willen als Feyenoord zijnde? Blinkt nergens echt in uit.

23 januari 2022 om 16:05

Jawel, blinkt uit met zijn vernieuwde kapsel!

23 januari 2022 om 19:34

Jawel. In zijn Turkse haarimplantaten

23 januari 2022 om 21:36

Dat willen we ook niet

Niet aan beginnen, was bij PSV al matig en in Rusland bankzitter, Arnesen was net zo lekker bezig aub geen troep binnenhalen. Voor de breedte kunnen we beter eigen jeugd gebruiken die op die manier aan het echte werk kunnen ruiken ipv deze matige speler.

Voor wie? Aursness staat op zijn plek, die haalt wekelijks en 7 en zakt zelden tot nooit door het ijs. Zou het een vreemde aankoop vinden, daarnaast kan ik niet echt iets noemen waar Hendrix echt in uitblinkt.

23 januari 2022 om 17:53

Niet voor de basis, ik dacht dat dat wel duidelijk was.

24 januari 2022 om 10:34

wel als vervanger voor Aursness

Prima voor de breedte inderdaad. En je wilt als trainer ook graag een brede selectie om op nivo te kunnen trainen, als fans vergeten we dat wel eens en denken we alleen in wedstrijden.

Koop gewoon een goede spits om wedstrijden als tegen NEC sneller te beslissen... Hendrik alsjeblieft zeg

liever Achraf El Bouchataoui terughalen dan, eigen jeugd en speelde onder Advocaat een paar prima wedstrijden

Moet Feyenoord niet aan beginnen Hendrix komt zwaar tekort voor de top van nl

Hoor hierboven dat het geen slimme aankoop is, ik vind juist van wel. We komen nu in de breedte echt wel wat te kort. Geen Diemers meer, geen Teixeira. We hebben nu 5 middenvelders voor 3 plekken, dat is echt te weinig. Met Toornstra basset en Hendrix heb je dan lig drie volwaardige eredivisie spelers. Volgend seizoen zal Til al vertrekken dus dan moeten we al een middenvelder gaan halen. Dan is Hendrix voor de breedte top, want dan kan na 1,5 hartjes doorschuiven dan zou hij er wel klaar voor moeten zijn. wellicht kunnen we hem dan nu 1,5 jaar verhuren??

Ik vind het ideaal, hij kan evt ook nog Linksback en CV staan. Dus dan begint het ook kwa breedte tenminste ergens op te lijken. Hij i overigens ook echt wel beter dan een Diemers zoals hierboven genoemd!

Marciano,
Geertruida/hall, Geertruida, Hendriks, Hendriks
Toornstra, Basset, Hendrix
Jahanbaks, Dessers, Nelson

daarmee kunnen we echt wel concurreren met PSV!

Bijlow
Pederson
Trauner
Senesi
Malacia
Aursnes
Til
Kokcu
Waljemark
Linssen
Sinisterra
23 januari 2022 om 16:34

Leuk dat je dan dubbele back-up hebt maar dan kan je net zo goed Hartjes laten spelen of Diemers terughalen. Beide acht ik niet minder dan Hendrix. Als je dan een 26-jarige speler gaat huren dan moet hij echt iets toevoegen anders is het zonde.

23 januari 2022 om 20:31

totaal niet mee eens, Hendrix maakt ons dubbel bezet op het middenveld, erbij de linksachter, evt zelfs LCV. Daarnaast is Hendrix jaren een gewaardeerde kracht geweest bij Psv(die op zn minst niet minder waren dan wij nu!) en ik meen zelfs even aanvoerder. Daar gaan wij echt niet minder van worden, en hij is zeker beter dan Diemers die overigens ook geen controlerende rol kon vertolken bij ons omdat hij positioneel dramatisch was!! Hendrix is gewoon een nuttige kracht, niet meer niet minder. Met 1,5 jaar huur en een optie top koop ben ik hier heel blij mee en kan Hartjes zich rustig verder ontwikkelen en er over 1,5 jaar staan.

23 januari 2022 om 21:19

Als je zo redeneert dan is Nelom een geweldige linksback. 157 wedstrijden voor Feyenoord gespeeld, alle prijzen in Nederland gewonnen en een tijdje aanvoerder geweest. Alleen wij weten beide dat hij er vrij weinig van kon. Dat is met Hendrix net zo. Hij komt kwaliteit te kort en ik vind het zeer jammer dat Feyenoord uiteindelijk bij hem is uitgekomen terwijl Veerman, Bazoer en Vilhena eerst de prioriteit waren. Allen zijn toch wel 3 klasses beter dan Hendrix.

Jorrit met lang haar ha , hoop niet dat hij naar feyenoord gaat. Hij blijft toch wel een psver ondanks hij het niveau niet heeft.

Als je voor de breedte dit soort spelers moet halen dan zou ik de jeugdopleiding gewoon opheffen. Kan je de paar miljoen die daar naar toe gaat bij de transfer budget voegen. Misschien moeten ze in Varkenoord dat opleiden van de jeugd in Zuid-Holland maar overtalen aan Sparta. Die kunnen dat nog eens goed ook.

Als je voor Feyenoord bent wordt je toch moe van dit soort dingen? Het is een topclub, maar 9 van de 10 keer doen ze strategisch de meest amateuristisch dingen daar achter de schermen.

23 januari 2022 om 17:15

Gelukkig hebben we jouw wijsheid nog om allemaal van te leren. Zo'n Hendrix heeft al -tig toppers gespeeld, dat is wel wat anders dan een 17-jarige het veld in sturen om de wedstrijd tot een goed einde te brengen.

Overigens wonnen er vanmiddag gewoon weer vijf eigen jeugdspelers van NEC hoor, dus maak je maar geen zorgen over dat opleiden.

Succes Hendrix! Feyenoord wordt hier niet beter van, maar er staat dan ook breedteversterking. En Hendrix is natuurlijk zeer zeker eredivisiewaardig!

Geen creatief wonder maar een prima dienende speler acher of naast een creatieve maestro. Verwacht niet dat Spartak hem wil verhuren. Feyenoord zal hem moeten kopen maar dat zal waarschijnlijk niet teveel kosten.
Twee miljoen en een contract voor 4 jaar (feyenoord zal minder salaris betalen dan Spartak) en Jorrit speelt in Rotterdam.

Zou weer een typische speler zijn die niet goed genoeg is voor PSV en Ajax, maar wel voor Feyeboornd. Zo kom je nooit verder als Feyenoord zijnde.

Een goede versterking voor feynoord voegt zeker iets toe.werkt hard en klaagd nooit.

Geen slechte speler. Die gaat zijn wedstrijdjes wel spelen. Maar dat geldt ook voor Diemers. Die had ik er dan liever bij gehouden. Beetje lood om oud ijzer.

Ik vond Hendrikx op zich nog wel wat hebben bij PSV. Natuurlijk geen geweldenaar die wekelijks het verschil maakt, maar wel een speler die zijn waarde heeft bij een Nederlandse topclub. Zeker als reserve geen verkeerde om erbij te hebben.

Onze jeugdspelers zijn in trek. Hendrix is zeker een nuttige 12e man, werkt in ieder geval altijd hard.

23 januari 2022 om 21:29

12e man is Toornstra, mag hopen dat Hendrix niet bij de eerste 22 zit. Geef dan Hartjes de kans. Krijg hier Lucius vibes van, brrrr.

Voor extra erbij geen verkeerde optie. Denk dat hij onderschat wordt

Dit is een prima speler voor de breedte. Verzaakt nooit. Alleen is het wel iemand die niks extra’s brengt.

Als je deze jongen voor 500k kan oppikken heb je gewoon een hele goede aanwinst met ED ervaring. Vraag me wel af of hij genoegen neemt met een reserverol.

Ergens gewoon altijd zielig voor een club als Feyenoord. Grote club, prachtig stadion, grote schare aan fans, zelfs het stationnetje bij de Kuip is platinum-waardig.... en dan altijd maar van die afgedankte spelers huren of kopen. Ja oke... bijna altijd. Wat is nou het plan van Feyenoord? Zie dat echt al tig jaar niet.

Pff die kan toch niks. Geef dan maar die miljoenen voor Bazoer uit hoor.

Ongelooflijk! Zes miljoen bijeen willen brengen om Veerman te halen, 2,5 te veel vinden voor een kwaliteitsspeler als Bazoer maar dan wel je schamele centen uitgeven voor de huur en evt koop van een van de meest gemiddelde middenvelders die de afgelopen jaren in de Nederlandse top heeft mogen onderpresteren? Moet niet gekker worden bij Feyenoord. Welk verdienmodel zit er bovendien achter deze transfer als het een koop wordt?

24 januari 2022 om 11:28

Bazoer heeft ook nog salariseisen naast die 2.5/3 transfersom. Hendrix huren voor de bank is nuttige opvulling. Hopelijk in de zomer, na verkoop Kokcu, is er geld voor basis-speler vervanging!

Hartjes is toch ook een verdedigend middenvelder

Nee man, weer een hele middelmatige speler zeg! Ik vond ‘m altijd een soort Aldi versie van Klaassen.

Wel een middelmatige speler met geweldige shampoo overigens.



Toen ik de naam las werd ik eerst ook niet heel blij. Echter, een ervaren defensieve middenvelder op de bank is wel erg handig om wedstrijden over de streep te trekken. We hebben daar nu alleen Aursnes. Diemers en Texeira konden dat absoluut niet. Toornstra wel wat beter, maar die is al de 1e vervanger op veel plekken en eigenlijk ook meer voor aanvallende rollen. Natuurlijk is een jeugdspeler als Hartjes leuk, maar daar op moeten bouwen in een belangrijke wedstrijd is niet chill. Die jongen moet gewoon minuten maken, bijvoorbeeld om de O21 hopelijk te laten promoveren.

Je moet gewoon niet denken dat Hendrix het alternatief is voor Veerman of Bazoer. Hij is duidelijk ander niveau, niet vervanger van Kokcu als die weggaat in de zomer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren