Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-trainer Slot krijgt advies: ‘Stop zo veel mogelijk veren in zijn kont’

Laatste update:

Ruud Gullit heeft Feyenoord-trainer Arne Slot maandagavond in Rondo van advies voorzien. Feyenoord komt angstgegner AS Roma tegen in de tussenronde van de Europa League. Een kans, volgens Gullit.

Gullit ziet het loten van Roma als een kans om ‘eindelijk af te rekenen met de Romeinen’. Vorig jaar kwamen Feyenoord en Roma elkaar tegen in de kwartfinale van de Europa League. De ploeg van trainer José Mourinho bleek na verlenging met 4-1 te sterk voor de Rotterdammers.

Het jaar daarvoor troffen Mourinho en Slot elkaar in de finale van de Conference League. In Tirana werd het 1-0 voor Roma, dankzij een doelpunt van Nicolò Zaniolo. Nu treffen de twee ploegen elkaar dus weer.

“Dit is een kans om te laten zien dat je ze wél kan verslaan. Het hoeft niet mooi te zijn. Doe het nou eens een keer goed”, laat de voormalig winnaar van de Gouden Bal optekenen in het praatprogramma van Ziggo Sport.

Vorig seizoen zei Slot voorafgaand aan het Europa League-duel meti Giallorossi onder de indruk te zijn van Manchester City en Napoli. Bij Mourinho waren deze woorden in het verkeerde keelgat geschoten.

Na afloop zei de Portugese oefenmeester in de catacomben tegen Slot: "Je zou naar ons moeten kijken. Als jullie zo spelen, kunnen jullie beter snel naar huis vertrekken.”

Gullit adviseerde de Feyenoord-trainer dan ook om het ditmaal helemaal anders te doen. “Je moet in interviews bij Mourinho zo veel mogelijk veren in zijn reet stoppen. Mourinho is een geweldige trainer en verdient ook respect”, besluit de voormalig middenvelder van onder meer PSV en AC Milan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik begin met een ode aan Jose

In de arena van het hart, een tactisch meesterbrein,
Jose Mourinho, het best geklede, altijd zo sereen.
In de running voor Sexiest Man Alive, een feit zo waar,
Zijn charme, als een kunstwerk, straalt als een ster.
Tikki takka van Guardiola verbleekt bij Jose's degelijkheid, de liefde voor hem, een eeuwigheid.

19 december 2023 om 12:44

Is hij tegenwoordig The Sexy One?

19 december 2023 om 13:57

Je bent vergeten amen te plaatsen aan het einde

Ik merk dat de mening van Gullit bij mij bijzonder weinig waarde heeft. Goede, echt goede voetballer. Daar flink van geprofiteerd maar nergens van enige waarde geweest. Ook zijn analyses zijn erg matig. Tis dan ook vooral zijn als voetballer gecreëerd imago dat hem nog altijd als naam interessant maakt. Maar dat is het dan ook wel voor mij.

19 december 2023 om 12:51

Nergens van waarde geweest ? Als voetballer? Seizoen waarin hij de gouden bal won vergeten?

19 december 2023 om 14:13

Ik denk dat Tipptopp doelt op zijn loopbaan na het voetballen. En daar heeft hij natuurlijk volkomen gelijk in. Sinds Gullit is gestopt als speler, heeft hij geen kloot meer gepresteerd in de voetbalwereld.

Dan weet Mourinho het wel weer zo te verdraaien dat het alsnog als negatief wordt uitgelegd. Ik doe alvast een voorzet; 'slot zijn mooie woorden zijn nep, want hij had vorig jaar ook geen respect!' Dat is Mourinho zijn werkwijze, zo pept 'ie zichzelf en zijn club op, het is altijd hij en zijn ploeg, tegen de rest van de wereld.

Versla ze gewoon op het veld en ga niet slijmen bij Mourinho aub. Geen idee ook waarom het telkens wordt gezien als zo'n wereldprestatie van hem dat ie ons verslaat met dat team van ze. Als je met Dybala en Lukaku niet van Feyenoord wint, ben je best wel een flapdrol.

19 december 2023 om 12:52

Vind je? Dus jij schat het echt in op 80/20?

19 december 2023 om 13:01

Als Lukaku en Dybala fit zijn 70-30 ofzo denk ik. Maar goed het is ook pas over 2 maanden. Maar Roma is wel de favoriet. Zij hebben spelers die kwalitatief gewoon beter zijn dan wat voor ons haalbaar is.

19 december 2023 om 13:31

Jullie hebben toch die Gimenez die zogenaamd voor 50mil+ weg moet? Laat die anders een keer opstaan in dit soort potjes.. leuk hoor, scoren tegen Heracles, Utrecht en Almere City; maar nu mag hij het ook wel eens laten zien.

19 december 2023 om 14:23

Daar staat tegenover dat Roma zo ongeveer 4,5 keer het salaris van Feyenoord kan bieden. Als je dat niet weet om te zetten in meer individuele kwaliteit doe je iets niet goed. En Gimenez scoorde ook tegen Lazio, Ajax en PSV. Waarom laat je dat achterwege?

19 december 2023 om 14:50

@zeitgeist, heeft er 5 inliggen in 4 wedstrijden tegen Lazio, tegen Ajax 4, tegen PSV ook gescoord. 6 minuten ingevallen en de Gold Cup beslist paar minuten na zijn invalbeurt met miljoenen ogen op hem gericht. Makkelijk om dat weg te laten.

19 december 2023 om 15:05

Gimenez stond vorig jaar in de EL nog op tegen een club uit Rome. Oh wacht dit jaar trouwens ook. Gimenez scoorde niet tegen Heracles. Misschien moet je een decemberkalender kopen. Beetje geluk win je geld voor een abo op espn.

19 december 2023 om 19:04

Mancini stond vorig jaar tegen Feyenoord overigens ook weer op ondanks Gimenez.

Win gewoon van hem en maak hem daarna helemaal af op de persconferentie, daar zou ik zo van kunnen genieten !

19 december 2023 om 12:59

Win gewoon van hem en geef hem een hand na de wedstrijd. Doet net zoveel pijn bij Mourinho en je komt zelf over als de trainer die biven dat soort gedrag staat.

Wat is dat toch dat wij altijd de conclusie trekken dat wangedrag aan de zijde van de tegenstander aan onszelf te wijten is? Slot heeft niets verkeerds gezegd, Mourinho zat gewoon fout destijds. Doet me erg denken aan het verhaal Messi en Van Gaal dit.

19 december 2023 om 17:19

Dat is het ook. Maar bij sommige trainers weet je hoe ze zijn en dat ze iedere vorm van (indirecte) kritiek volledig zullen uitmelken en proberen te gebruiken als brandstof voor hun ploeg. Mourinho is zo'n trainer. Dan hoef je niet gelijk in z'n hol te kruipen zoals Gullit bliojkbaar graag wil, je hoeft er helemaal niets over te zeggen. Gewoon focussen op je eigen club, eigen ploeg, eigen prestaties. Das het enige wat je moet doen.

Overigens ben ik het niet eens met de afsluiter:
"mourinho is een geweldige trainer en verdient ook respect"

Het is een vreselijke trainer die staat voor lelijk, negatief voetbal.
Respect verdient hij wat mij betreft ook nauwelijks door dat belachelijke gedrag van hem......eng nek.

Je moet geen spelletjes spelen tegen Mourinho, dat verlies je. Gewoon jezelf zijn en naar jezelf kijken. Mourinho afbranden, negeren of ophemelen hij haalt draait het toch altijd zoals hij het wil.

Het maakt me werkelijk waar niet uit op welke wijze en/of manier er wordt gewonnen of wordt overleefd om zo door te kunnen naar de volgende ronde. Zolang er maar met het verschikkelijke AS Roma van Mourinho kan worden afgerekend. Brr krijg er spontaan weer kippenvel van zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren