Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-trainer Arne Slot over Driouech: ‘Ik hoop dat ik hem niet beledig...’

Laatste update:

Arne Slot is vrijdagmiddag ingegaan op de afgelopen transferperiode en de spelers die Feyenoord wel, maar met name níét wist aan te trekken. Zo nemen de Rotterdammers binnenkort waarschijnlijk afscheid van Javairô Dilrosun, maar werd er geen nieuwe buitenspeler aangetrokken. Op Deadline Day was Feyenoord nog in de markt voor Couhaib Driouech, maar ook de flankspits van Excelsior kwam niet over. Slot kan daar wel mee leven, zo laat hij blijken.

De trainer maakt er geen geheim van dat hij graag een vleugelspits had verwelkomd. "Wij hebben heel hard geprobeerd een speler aan te trekken die ons aan de bovenkant zou versterken. Dat is om uiteenlopende redenen niet gelukt", aldus Slot.

"Dan kom je op zo'n laatste dag (van de transfermarkt, red.) in de verleiding om te denken: er gaat er eentje weg, moeten we dan niet toch nog eentje terughalen om een soort van zekerheid in te bouwen?"

"Maar als ik mijn persoonlijke mening er even op loslaat", vervolgt de hoofdcoach, "Dan vind ik Driouech een uitstekende speler, maar vind ik niet dat hij ons aan de bovenkant versterkt. En ik hoop niet dat ik hem daarmee beledig, want we moeten nog een keer tegen hem", lacht Slot.

"Maar dat (het binnenhalen van Driouech, red) zou na alles wat ik volgens mij al twee maanden lang roep niet heel logisch zijn." Uiteindelijk ging de smaakmaker van Excelsior dus niet naar Feyenoord.

Ook PSV was concreet in de markt voor Driouech. De Eindhovenaren waren bereid ver te gaan voor de aanvaller en bereikten uiteindelijk een akkoord met zijn werkgever over een transfersom van vier miljoen euro.

Driouech zag zelf een overstap naar het Philips Stadion wel zitten en kwam er al snel uit met PSV. Desondanks ketste de transfer op het laatste moment nog af, aangezien Excelsior geen vervanger kon vinden en dus niet akkoord ging met de deal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom dan toch in 1ste instantie een bod doen? Dan had je net zo goed Sauer gewoon als alternatief kunnen houden. Bestuur doet een bod maar slot vind t niet zo erg dat die niet komt omdat die eigenlijk niet goed genoeg is?

2 februari 2024 om 15:45

Omdat het voor de breedte niet verkeerd is om die jongen er bij te hebben. Slot geeft alleen aan dat hij eigenlijk een speler wil die ons direct versterkt.

Duidelijk verhaal wel toch?

2 februari 2024 om 16:12

Dan is het alsnog raar om een bod te doen. Sowieso een idiote opmerking natuurlijk als je op die positie zelf Paixao en Ivanuesec hebt rondlopen. Met Lang en Lozano op die positie heb je recht van spreken

2 februari 2024 om 16:49

Nee, geen duidelijk verhaal. Het komt nu namelijk over alsof te Kloese en Slot langs elkaar heen werken. De een probeert een speler aan te trekken die de ander eigenlijk niet wilt omdat hij het team niet direct aan de bovenkant versterkt.

Ik vond dit persoonlijk een hele vreemde en matige transferwindow en in de zomer vond ik het ook al niet best.

2 februari 2024 om 16:51

Ja maar dan was sauer de andere kant op gegaan.. dan word de selectie toch niet breder?

2 februari 2024 om 15:49

Misschien om PSV te zieken? Die hebben Lang er een poosje niet bij en zijn Vertessen kwijt, hadden hem echt wel kunnen gebruiken. misschien heeft de inmenging van Feyenoord ervoor gezorgd dat het niet tijdig rond kwam?

2 februari 2024 om 15:58

Vind dit soort complot theorieën altijd heerlijk om te lezen. Zo’n Te Kloese heeft natuurlijk niks beters te doen op deadline day en denkt dan ‘ga toch PSV eens pesten vandaag’.

PSV wordt zonder Driouech ook met twee vingers in de neus kampioen dit seizoen, vind het allemaal veel poeha voor een wisselspeler.

2 februari 2024 om 16:03

Omdat je wel potentie in hem ziet. Zoals bij meerdere spelers is gebeurd. Maar ik vermoed dat ze in Sauer genoeg potentie zien voor de toekomst. Dat hij even een halfjaar die kant op gaat snap je wel, dan komt hij terug met ervaring deze zomer. Maar Excelsior wilde 1,5 jaar dan moet de speler van Excelsior buitencategorie zijn en daar vinden ze nu nog geen sprake van.

2 februari 2024 om 16:20

Of Slot zegt dit, om zijn huidige buitenspelers niet af te vallen. Is voor die jongens ook niet leuk, wanneer de trainer gaat mopperen om een afgeketste transfer.

2 februari 2024 om 17:38

Hij wisselt zijn buitenspelers toch om de haverklap... een klein tikje extra maakt dan ook niet meer uit. Maar feitelijk heeft hij wel gelijk, het is niet veel minder of beter dan wat ze al hebben.

Is wel duidelijk waarom Feyenoord deze transfer heeft laten klappen haha, Slot hoefde hem niet zo nodig erbij

Het is ook wel veel ophef over de beoogde 4e buitenspeler van PSV of een rotatiespeler voor Feyenoord.

2 februari 2024 om 15:44

Bij PSV zou hij nu meteen 2e in lijn zijn toch?

2 februari 2024 om 15:49

Lozano, Tillman, en daarna mss als 3e, maar niet als 2e, hij zou maanden nodig hebben om enigszins aan te haken. Dus mss inderdaad 4e want tegen die tijd is Lang hopelijk wel fit.

2 februari 2024 om 15:51

Momenteel misschien omdat Lang er niet is. Tillman heeft hele goede wedstrijden gespeeld op links. Vertessen was als iedereen fit is de 4e optie op links.

2 februari 2024 om 16:16

Hoezo heeft hij maanden nodig om enigszins aan te haken ? Er zijn spelers die wel heel snel de stap kunnen zetten.

Totaal mee eens. Leuk voor erbij, maar zeker niet voor een paar miljoen. We hebben al genoeg niet top buitenspelers.

Als ik naar de vleugels van Feyenoord kijk dan is zo ongeveer elke buitenspeler die in vorm is een verbetering tot datgene dat Feyenoord nu heeft lopen. Het is onwaarschijnlijk dat Slot en vorig seizoen en dit seizoen heel veel spelers aan de praat krijgt, maar dat dit nauwelijks geldt voor de buitenspelers. hij heeft er heel veel geprobeerd maar de buitenspelers hebben veel moeite een constant goed niveau aan te tikken.

Gisteren had deze Croosie die toch wel weer gelijk dat ik typte Sauer is veel beter en dat vind ook slot. Er was hier iemand die Johan heet en en wat wist te typen maar er schijnbaar geen verstand van heeft. Zo zie je maar wie de kenners zijn en als ik het niet weet weet niemand het

2 februari 2024 om 17:00

Daarnaast is bescheidenheid je grootste kwaliteit toch?

2 februari 2024 om 17:59

Dat jij sauer een grotere toekomst toedicht wil ik best geloven en daar ga ik ook in mee. Maar je kan toch niet met droge ogen beweren dat in huidige doen driouech onderdoet voor saauer?

2 februari 2024 om 18:06

Het is een prima speler, maar zo fantastisch doet hij het toch ook niet?
Driouech: 7 goal-contributies in 1618 minuten, dus 1x per 231 minuten.
Sauer: 3 goal-contributies in 224 minuten, dus 1x per 74 minuten.

Ik denk dat Sauer bij Excelsior beter zou presteren dat Driouech nu doet. Sauer is echt een talent wat je niet vaak op de Nederlandse velden ziet.

2 februari 2024 om 18:47

Nee real maar ik hou liever sauer

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren