Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-talent (14) op Instagram: ‘En dan ben je ineens ziek, teelbalkanker’

Laatste update:

Mik Akkermans heeft teelbalkanker, zo onthult de jeugdspeler maandag via een verhaal op zijn Instagram Stories. De pas veertienjarige middenvelder, die inmiddels operatief is geholpen, gaat binnenkort een traject in met chemotherapie. Akkermans is bezig aan zijn eerste seizoen in het Onder 14-elftal van Feyenoord. Hij werd vorig jaar zomer voor 90.000 euro overgenomen uit de jeugdopleiding van PSV.

"En dan ben je ineens ziek. Teelbalkanker", laat Akkermans weten via Instagram. "Ik ben inmiddels geopereerd en gelukkig zijn er geen verder uitzaaiingen gevonden. Wel ga ik de komende zes weken een traject in met chemotherapie. Dat zal zwaar worden, maar met alle steun die ik tot nu toe heb gekregen van mijn club, oude club, vrienden, bekenden en familie ga ik hier sterker uitkomen. Dat weet ik zeker. Tot snel!", aldus de strijdbare Feyenoorder, die zijn uitleg afsluit met een emoji van een gebalde vuist.

Het verhaal dat Mik Akkermans deelde op Instagram

Dat Feyenoord vorig jaar 90.000 euro neerlegde voor Akkermans was uniek, want nog nooit was er zo'n hoog bedrag betaald voor een speler van dertien jaar. PSV was teleurgesteld over het vertrek van Akkermans. Hij speelde sinds 2017 in de jeugdopleiding en staat te boek als een groot talent. De club deed meerdere pogingen om het vertrek te voorkomen, maar dat bleek tevergeefs. In het seizoen 2021/22 was de in Breda geboren middenvelder aanvoerder van PSV Onder 13. Het team werd in de najaarsreeks op doelsaldo kampioen, ten koste van Feyenoord.

Bij Feyenoord maakt Akkermans minuten in de Onder 14. Ex-prof Gaston Taument heeft momenteel de leiding over dat elftal. De creatieveling sprak vorig jaar de verwachting uit zich de komende jaren beter te kunnen ontwikkelen in Rotterdam. In juni 2018 stapte de Feyenoord Academy over van het verouderde Varkenoord naar een nieuw en multifunctioneel trainingscomplex dat de naam ‘1908’ draagt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat heftig zeg en vooral op zo een jonge leeftijd. Sterkte kameraad!

Wauw... Zo jong, zeer heftig zeg. Hopelijk herstelt hij volledig.

Een vriend van mij had ook teelbalk*** op vrij jonge leeftijd. 35 jaar later is hij er nog steeds in volle glorie...

Sterkte en keep strong, Mik !!!

Verschrikkelijk natuurlijk om te horen. Gelukkig erg goed nieuws dat hij geen uitzaaiingen heeft. Wens hem alle sterkte toe bij zijn traject. Hopelijk dat hij zo snel mogelijk kan terugkeren inderdaad!

Wat een verschrikkelijke ziekte blijft het ook. Hopelijk hersteld hij snel en zonder mentale problemen! Beterschap, heel het legioen en Nederland steunt je!

20 maart 2023 om 21:12

Ik hoop niet alleen het legioen ... ieder weldenkend individu wenst geen enkel jong mens een dergelijke ziekte toe.

20 maart 2023 om 21:21

Ik zou het mooi vinden wanneer er eerstvolgende eredivisieweekend er stilgestaan wordt bij k*** bij jongeren

20 maart 2023 om 22:13

Het woord wordt veel gebruikt op de tribune, maar nu idd eens tijd dat er daadwerkelijk bij wordt stilgestaan.

Pfoh zo jong, gadver.

Pff, heftig. Daar word je even stil van. Gelukkig geen uitzaaiingen. Maar, 14. Pff. Wat is het leven toch betrekkelijk

Ach jongen toch. Wat verschrikkelijk.

Vreselijk zeg، hopelijk geneest hij snel en gaan een mooi leven tegemoet!

Gelukkig is teelbalk*** 1 van de k***soorten die "makkelijker" genezen te zijn wanneer het vroeg ontdekt wordt. Sterkte aan deze jongen!

Pff het is altijd triest, maar op zo'n jonge leeftijd... daar krijg je echt een brok van in je keel.
Ik vraag me wel eens af wat je precies voelt bij teelbalk***. Af en toe voel je wel eens, maar eigenlijk heb je ook niet echt een idee hoe zoiets moet voelen.

Zo jong wow. Goed herstel gewenst

Heel veel sterkte Mik, vertrouw op de behandeling . Over een tijdje weer terug op het veld. Positieve vibes naar jou.

8 jaar geleden heb ik ook Teelbalk*** gehad. Het waren geen prettige maanden die je meemaakte. Maar met een goede zorg, geduld en steun kom het wel goed. Heb gelukkig nog 1 Balletje en hij doet zn werk goed 😅

Ach wat sneu voor dat kereltje!

Weet niet wat er in het water zit maar je hoort het steeds meer de laatste tijd. Die rot ziekte bij alle leeftijden.... Word ook eens tijd om dat woord van de tribunes te verbannen/uit het hele Nederlandse scheld vocabulaire

Jeetje wat moet je al op zo’n jonge leeftijd dealen met deze klote ziekte! Sterkte Mik.

Sterkte gast en naasten! Hopelijk sta je snel weer op het veld!

Een familielid van mij heeft het ook gehad,, maar inmiddels alweer een aantal jaar k*** vrij.sterkte voor die jonge 🙏🏾❤️

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren