Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord stuurt veelbelovend talent als laatste huurling naar FC Dordrecht’

Laatste update:

Shiloh ’t Zand speelt in het komende seizoen op huurbasis voor FC Dordrecht. Dat meldt de doorgaans goed ingevoerde Feyenoord Youth Watcher via Twitter. De twintigjarige aanvallende middenvelder annex linksbuiten stond altijd te boek als een van de grootste talenten in de jeugdopleiding van Feyenoord, maar een debuut in de hoofdmacht bleef de afgelopen jaren uit. ’T Zand is de vierde Feyenoorder die Dordrecht op huurbasis gaat versterken, waardoor de vooraf afgesproken limiet is bereikt.

De komst van ’T Zand lijkt een goede zet voor Dordrecht. “Ik denk dat Shiloh 't Zand in de KKD kan verrassen bij Dordrecht. Aan de bal nog altijd een van de allerbeste spelers bij de Feyenoord-jeugd. Hopelijk blijft hij fit en kan hij de nodige stappen zetten”, aldus Feyenoord Youth Watcher. Het Rotterdamse talent speelt al sinds 2010 in de jeugdopleiding van Feyenoord en behoorde altijd tot de grootste talenten van zijn generatie. Mede door veelvuldig blessureleed bleef een debuut in Feyenoord 1 uit. Wel liet trainer Arne Slot ’T Zand officieus debuteren tijdens een benefietwedstrijd tegen RKC Waalwijk vorig jaar.

’T Zand is na Guus Baars, Antef Tsoungui en Ilias Sebaoui de vierde en laatste speler die Feyenoord tijdelijk verlaat voor Dordrecht. Algemeen directeur Hans de Zeeuw onthulde begin mei in gesprek met RTV Dordrecht dat er een afspraak is tussen beide clubs over het aantal huurlingen per seizoen. “We zullen onze eigen identiteit honderd procent behouden.” Het maximale aantal van vier huurlingen is nu dus bereikt, al helpt Feyenoord de Schapenkoppen wel met het versterken van de selectie. De Rotterdamse scouting zoekt spelers voor Dordrecht, die dan wel bij de laagvlieger uit de Keuken Kampioen Divisie op de loonlijst komen.

Met ’T Zand haalt Dordrecht een creatieve middenvelder in huis, die ook op meerdere posities in de aanval uit de voeten kan. Bij het teleurstellend presterende Feyenoord Onder 21 was de Rotterdammer vrijwel altijd een van de weinige lichtpuntjes. In 32 wedstrijden voor het beloftenelftal was ’T Zand goed voor 11 doelpunten en 5 assists. In de jeugdopleiding van Feyenoord staat hij tevens bekend als vrijetrappenspecialist. Dordrecht hoopt komend seizoen een gooi te doen naar het linkerrijtje van de Keuken Kampioen Divisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoop dat milambo dit jaar kansen in het eerste gaat krijgen, anders ook maar verhuren

3 juli 2023 om 11:04

ja milambo is echt een toptalent misschien gaat hij wel speeltijd krijgen ivm de zware agenda van volgend seizoen?

3 juli 2023 om 11:05

Maar Milambo moet niet in de KKD. Die moet eredivisie spelen eigenlijk.

3 juli 2023 om 11:12

ja ik hoop dat hij bij 1 aan de bak mag

3 juli 2023 om 11:30

Hij heeft toch nog helemaal niet bewezen op dat niveau te kunnen uitblinken. Momenteel ook geen enkel zicht op speelminuten, met de nieuwe aankopen. Een jaar kkd lijkt mij niet eens zo heel onverstandig.

3 juli 2023 om 12:05

@ memphisdepay

Voor jou heeft ie misschien nog niet bewezen maar de mensen die de club beter volgt weten dat Milambo momenteel al over Eredivisie niveau beschikt.

3 juli 2023 om 12:43

@rbn_
Het is gewoon een risico het zal best een groot talent zijn hoor en misschien zou hij bij een Excelsior wel mee kunnen bijvoorbeeld. Je kan wel roepen dat hij dat niveau aankan maar bijvoorbeeld bij zijn lichting bij Nederland is hij ook niet perse degene die er met kop en schouders bovenuit steekt. Dus om te zeggen dat hij al eredivisie niveau heeft vind ik een gewaagde uitspraak.

Als hij gewoon 30-40 wedstrijden kkd kan spelen dan lijkt mij dat helemaal niet te laag voor hem. Stel Feyenoord had een jong elftal in de kkd dan zou hij daar dit seizoen prima kunnen spelen.

3 juli 2023 om 13:28

Ik verwachtte dat hij op huurbasis naar Excelsior zou gaan maar ze zijn geïnteresseerd in Hartjes. Kan me niet voorstellen dat ze beide willen huren. PEC leek me ideaal tot Schreuder vertrok, in Jansen heb ik weinig vertrouwen. Misschien Volendam ipv Antonucci.

3 juli 2023 om 13:32

Maar wat nou als wij promoveren? Dat lijkt me dan weer niet handig binnen zo'n constructie.
Het wordt watertanden aan De Krommedijk zo!

Staat inderdaad bekend als een groot talent, maar blijkbaar dus ook al 20 jaar. Je zou denken dat de echt grote talenten wel eerder aan de deur kloppen. Zou leuk zijn om weer een talent te zien doorbreken.

3 juli 2023 om 11:09

En dan alsnog aan Dordt verhuurd worden op 20 jarige leeftijd. Ik vind dat wel bijzonder....zeker aangezien de linksbuiten positie nauwelijks bezet is bij Feyenoord 1. Als hij dan zo'n geweldig talent is, geef hem dan wat kansen in de voorbereiding en kijk of hij iets kan toevoegen ipv hem te stallen bij een clubje als Dordt.

3 juli 2023 om 11:10

Helemaal eens. Dat laat dus ook wel zien dat hij nog niet tegen het niveau van Feyenoord 1 aan zit.

3 juli 2023 om 11:27

Lag er vorig seizoen een half jaar uit met een meniscusblessure. Komend seizoen jaartje knallen bij Dordt, fysiek sterker worden en wellicht kan ie dan jaar daarop dan aansluiten bij Feyenoord 1.

3 juli 2023 om 11:31

Dan zie ik zulke gastjes toch liever naar Excelsior gaan. Helaas is Dordt een beetje het "nieuwe Excelsior" voor Feyenoord. Ik vind dat best een aardige stap terug.

3 juli 2023 om 11:53

Er worden ook nog een aantal talenten aan Excelsior verhuurd maar we kunnen moeilijk iedereen aan Excelsior verhuren. Benita, Hartjes en misschien Milambo en/of Slory komen daarvoor in aanmerking.

3 juli 2023 om 12:11

Haha ja oke dat wordt wat veel misschien.

3 juli 2023 om 12:31

Vergeet niet dat deze generatie 2 lockdownjaren heeft gehad waarin de jeugd niet of nauwelijks mocht spelen en vaak niet eens mocht trainen als groep. Je moet ze eigenlijk als 2 jaar jonger beoordelen wat dat betreft.

Ze vader was ook een goede voetballer in de jeugd. Leuk om te zien dat zn zoon het nu al iets verder heeft geschopt.

Waarom geen Walemark naar Dordrecht daar kan ie zich echt laten zien Nu vind ik gaan er afdankertjes heen of het kaliber van net niet. Walemark wil al te graag spelen maar moet veel andere spelers voor zich dulden en voor hoeveel miljoenen is ie gekocht. Hoop voor Dordrecht dat het echte versterkingen zijn en niet dat ze weer onderaan bungelen.

3 juli 2023 om 12:09

Walemark kon afgelopen winter op huurbasis vertrekken naar Sparta. Waarom zou hij dan nu tijdelijk naar Dordt vertrekken?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren