Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord spoelt Romeinse kater weg met comfortabele zege op Sparta

Laatste update:

Feyenoord heeft zondagavond de tweede plek in de Eredivisie weer in handen genomen. Het elftal van Arne Slot kende in De Kuip weinig problemen met Sparta Rotterdam, dat Feyenoord door fouten van zijn doelman Nick Olij ook in het zadel hielp. Via treffers van Orkun Kökçü, Javairô Dilrosun en Santiago Giménez werd het 3-0. Feyenoord klimt zo weer over PSV en AZ heen, terwijl Sparta op de elfde plaats blijft bungelen.

Grote afwezige bij Feyenoord was Sebastian Szymanski. De middenvelder kwam niet ongeschonden uit de strijd met Lazio (4-2 verlies) in de Europa League en werd vervangen door Javairô Dilrosun, die een linie zakte. De flanken werden bij de thuisclub bezet door Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi. Danilo behield zijn basisplaats, ondanks dat zijn concurrent Santiago Giménez twee keer scoorde in Rome. Voor Jonathan De Guzman, basisspeler bij Sparta, was het een bijzondere wedstrijd: de Canadese Nederlander speelde tussen 2005 en 2010 voor Feyenoord en streek deze zomer neer bij de Kasteelclub.

Feyenoord kwam ijzersterk uit de startblokken en zette Sparta direct onder druk. Afstandsschoten van Quinten Timber en Idrissi gingen er niet in, maar een geplaatste bal van Orkun Kökçü na vijf minuten wél. Het schot van de aanvoerder van Feyenoord kwam van zijn minder geachte linkervoet en had weinig snelheid, maar de juiste richting om Olij te verrassen.

Hoewel Feyenoord veel sterker was, brak Sparta na een totaal mislukte breedtepass van Idrissi wel gevaarlijk uit. Joshua Kitolano produceerde in complete vrijheid echter een zwak schot. Een extra tegenvaller voor de bezoekers was het uitvallen van Tobias Lauritsen, die na 34 minuten werd vervangen door Koki Saito. Nog geen zestig seconden later gaf Sparta de tweede treffer weg aan Feyenoord. Olij gooide de bal zomaar in de voeten bij Idrissi, waarna een mislukt schot van Dilrosun volgde. Het rollertje leek een prooi voor de goalie van Sparta, die echter hopeloos de mist in ging: 2-0.

Zo goed als Feyenoord aan de eerste helft begon, zo zwak was de ploeg van Slot direct na rust. Sparta dook binnen enkele minuten tweemaal gevaarlijk op voor het doel van Justin Bijlow, die zag hoe Vito van Crooij en De Guzman de bal bij kansrijke schoten niet op doel kregen. Feyenoord liet zelf weinig meer zien, maar produceerde in de 73e minuut toch een derde doelpunt, opgezet door twee invallers. Igor Paixão werd op de linkerflank weggestoken en zette laag voor op Giménez, die de bal koelbloedig in de verre hoek legde: 3-0. In de slotfase maakte Ezequiel Bullaude, overgekomen van Godoy Cruz, zijn officiële debuut voor Feyenoord.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een spits die gimenez .. prachtige goal..

11 september 2022 om 21:59

Hij moet nog meer aanwezig worden in het meevoetballen, maar in de zestien. Phoe dat is erg soepeltjes. Deze gaat er zo 25 maken. Het gemak en de vanzelfsprekendheid hoe hij die goal weer afrond.

11 september 2022 om 22:02

Dan wordt ie gelijk topscorer. Zou wel bijzonder zijn.

11 september 2022 om 22:25

4 goals in 98 speelminuten. Dat zijn nog eens statistieken om mee te beginnen

Ben benieuwd naar Gimenez in de basis

11 september 2022 om 23:06

Waarom zou hij meer moeten meevoetballen als daar zijn kwaliteiten niet liggen? Ik zou hem juist proberen te ontlasten, o.a. met de snelle bliksemafleiders op de flanken, zodat hij zich kan richten op wat hij het beste kan: klinisch afwerken. Grote spitsen uit het verleden zoals Inzaghi en Makaay focusten ook alleen op hetgene waar zij het allerbeste in waren.

12 september 2022 om 07:45

Makaay en Pipo waren natuurlijk ook hele andere spitsen. Die zag je vaak niet in het spel voorkomen en waren meester in het uit de rug weglopen bij de verdediging en het afmaken. Gimenez is meer een type Vierri. Sterk aan de bal met zijn rug naar de goal en een hele goede kopper. Daarbij ook echt het spitseninstinct met positie kiezen.

11 september 2022 om 22:05

Gaat iemand Alireza ook complimenten geven. Lijkt me op dit moment de beste optie op rechts!

11 september 2022 om 22:08

Ik merk dat bij veel mensen zijn slechte debuutseizoen blijft hangen en dat ze hem hebben afgeschreven. Onterecht wat mij betreft want die speelde wederom ruim voldoende. Hij had een paar jaar weinig gespeeld en heeft een heel jaar nodig gehad de fitheid en scherpte terug te vinden.

11 september 2022 om 22:11

Bij deze dan. Ik gun het hem ook heel erg. Leuke kerel die Ali en je ziet dat hij goed kan voetballen. Blij voor hem dat het beter gaat.

11 september 2022 om 22:13

Nou nee. Die kan absoluut niet tegen elke tegenstander van de top 7 laat staan Europa.

11 september 2022 om 22:19

Ik mag Ali wel. Hij doet mij altijd aan mijzelf denken. In zijn hoofd is hij beter dan hij daadwerkelijk is, daarom wil hij steeds mooie nonchalante dingen doen, waarvan dan de helft mislukt, maar wat ook heel goed uit kan pakken.

11 september 2022 om 22:19

Speelde goed idd zoals elke keer dit seizoen. Maar hij heeft flinke concurrentie met Dilrosun en Walemark die ook goed zijn. Die verdienen ook een basisplek op rechts. De Braziliaan zal vrij snel in de basis komen te staan op links daar ben ik van overtuigd.

11 september 2022 om 22:26

Walemark is beter. Die koppelt ook rendement aan z'n acties en hij heeft een geweldig schot

11 september 2022 om 22:30

Toch was Alireza juist tegen Lazio een van de beteren

11 september 2022 om 22:50

Ik zie liever Paixao(op den duur) van links en Walemark van rechts. Walemark heeft zo'n gevaarlijke trap/voorzet. Zet Gimenez in de spits, dat moet een succes zijn.

11 september 2022 om 22:53

Ik denk dat ook dat de voorhoede uiteindelijk Paixao, Gimenez, Walemark zal worden. Qua aanvulling en potentieel is dat de beste combi.

12 september 2022 om 05:14

Daar ben ik het mee eens Bobiku bij hem zag je tenminste spel intelligentie. Vatros hij was de enige voorin die wat liet zien tegen lazio dus wat zeg jij. Dilrosun en Walemark waren daarentegen heel slecht.

12 september 2022 om 14:21

Niemand liet wat zien tegen Lazio.

12 september 2022 om 18:50

Ga jij maar lekker naar barca kijken pik

Wel fijn een keer een zorgeloos potje. Mooie 3e goal, fijn dat we die jongens nu op de bank hebben. Hopelijk nu ook doorpakken in Europa.

11 september 2022 om 22:03

Moet geen probleem zijn tegen de twee overige clubs. Lazio is alleen een graadmeter thuis!

11 september 2022 om 22:34

Dat is de laatste wedstrijd dus hopelijk doet die er niet meer toe en zijn zowel Lazio als Feyenoord al door dan.

11 september 2022 om 22:49

@account42: lijkt me onnodig denigrerend tegenover de andere 2 teams. Als die goed voor de dag komen kunnen ze het feyenoord goed lastig maken.

12 september 2022 om 07:47

Onzin @account42, Feyenoord is niet zo ver dat ze goede ploegen uit Oostenrijk en Denemarken zo maar opzij zetten.

11 september 2022 om 22:29

Lekkere pot, Sparta heb ik echt niet gezien. Wordt nog lastig voor Slot,.de nieuwe aankopen kloppen hard aan de deur. Ben zeer benieuwd hoe we het volgende week tegen PSV doen, maar eerst nog Sturm Graz, daar moet wel de volle mep gehaald worden!

Mooie doelpunt die eerder! Amerikanen bevallen wel

11 september 2022 om 21:59

Welke Amerikanen?

11 september 2022 om 22:00

Denk dat hij Zuid is vergeten haha

11 september 2022 om 22:03

en noord (Mexico)

11 september 2022 om 22:06

Latijns?

11 september 2022 om 22:07

Yes natuurlijk! Wel Zuid-Amerikaanse tinten door de taal.

Eindelijk een zakelijke wedstrijd gespeeld. Geen moment gehad dat Sparta ging scoren. Lopez, Hancko en Dilrosun speelde echt geweldig. Paixaio en Gimenez moeten in de basis staan want die brengen meer dan Idrissi en Danilo.

Zoals ik al zei. Gimenez is een echte spits en gewoon veel beter dan die matige Danilo. Mensen staren zich zo vaak blind op stats, maar dat is puur korte termijn. Kijk nou eens naar de lange termijn. Iedereen met een beetje voetbal verstand ziet toch in een helft dat Gimenez gewoon veel completer is. Paixao gaat natuurlijk ook gewoon de linksbuiten worden. Snelheid, diepgang, durf, dat hebben we nodig. Timber speelt elke wedstrijd erg goed. Pedersen is dramatisch, alles terug en breed. Is wel snel, maar kapt letterlijk alles terug. Heb liever Benita die met durf speelt. Irriteer me mateloos aan die Pedersen. Dilrosun was erg goed vanaf de 10. Lopez goed debuut. Speelde wel erg op safe, maar is niet gek in je eerste pot. Is wel een stuk beter dan Hartman. Hartman werd alweer flink omhoog gepraat, maar vond hem eigenlijk net zo spelen als Pedersen, maar dan nog minder.. Wieffer speelt trouwens erg solide! Had ik eerlijk gezegd niet verwacht, maar die jongen kan nog best eens een prima speler worden..

2de plaats gaat lukken dit jaar met het ontzettend matige PSV. Op naar Eindhoven!

11 september 2022 om 21:59

Je hele verhaal klopt, maar als we het hebben over tikkie breed en achteruit was het Wieffer wel. Geen enkel moment uit de wedstrijd kan je concluderen dat Wieffer een prima speler kan worden. Verder, Feyenoord walk in the park vandaag. Gimenez een zeer goede spits en die Peixao is bizar snel. Idrissi waardeloos gespeeld, kans niet gegrepen. Met deze selectie zal je moeten presteren, want er zitten veel spelers achter je die net zo lief willen spelen.

11 september 2022 om 22:01

Wieffer is dan ook een middenvelder die voor de verdediging speelt. Vooral ballen afpakken, spel lezen en er tussen zitten, en kleine passjes links en rechtsm geen Aursnes die het spel kan verdelen met passes over 30 meter.

Ik vind het trouwens echt Schandalig dat die Idrissi zo erg één benig is. Hoe kan dat op prof niveau?

11 september 2022 om 22:10

Wieffer stond verdedigend toch erg sterk. Speler dat vanaf Excelsior komt kan je toch niet direct heel veel lef verwachten?

11 september 2022 om 22:15

Precies Sergio. En ik verwacht sowieso niet dat hij met passes gaat strooien ala Aursnes, haha.. Het is wel iemand die je tegen sterkere (als hij nog fitter word) kan gebruiken voor de verdediging voor iets meer verdedigende zekerheid. Lijkt ook aardig soepel te draaien voor iemand van zijn postuur.

12 september 2022 om 07:48

Wieffer gaat een basisplaats veroveren. Hij is nu twee keer kort ingevallen en twee keer stond het middenveld zo veel beter dan daarvoor.

11 september 2022 om 22:24

Ik ben nog steeds niet echt overtuigd van de voetballende kwaliteiten van Gimenez. Danilo voetbalt aardig mee, en komt ook tot gecreëerde kansen. Pedersen vond ik juist veel gevaar tonen. Maar heeft inderdaad ook z'n beperkingen. Wieffer was erg sterk, won veel duels, speelde veel naar voren. Enn Paixao ook mee eens, zag je donderdag ook al erg goed invallen.

11 september 2022 om 22:28

Voetballend moet het nog wel beter bij Gimenez inderdaad. Maar zeggen dat Danilo wel aardig meevoetbalt is gewoon je reinste flauwekul. Alle ballen springen van z’n voeten

11 september 2022 om 22:37

Ik heb er wel vertrouwen in dat, dat voetballende aspect wel goed komt. Giménez heeft het vooralsnog alleen maar met invalbeurten moeten doen. Zelfs de goed meevoetballende Danilo, vind ik soms erg slordig. Ik ben van mening dat Santi het echt niet minder zou doen dan hem. En ik zie in hem veel meer een “killer” voor de goal.

11 september 2022 om 22:52

Danilo voetbalt helemaal niet aardig mee? Waar baseer je dat op? Hij kan niet kaatsen. Heeft geen steekpass of iets. Gimenez speelt juist meer als target man. Bal vasthouden. Hij kreeg op een gegeven moment de bal van rechts en toen zette hij even de verdediger weg met zijn lichaam en wilde de bal laten vallen, maar dat ging net mis. Dat is wat een spits moet doen als je tegen teams speelt die de bus parkeren. Pedersen had veel ruimte dus het leek gevaarlijk, maar hij doet er nooit wat mee. Zo vaak een verkeerde keuze of telkens dat irritante terughalen.

11 september 2022 om 23:01

Dat baseer ik op wedstrijden kijken. Hij is zichtbaar aanwezig, terwijl ik Gimenez juist een echte spits vind, maar voetballend niet heel erg betrokken is. Niet voor niks dat Danilo nog steeds de voorkeur krijgt. Hoop en verwacht dat hij de komende 2 wedstrijden start met Danilo en eventueel Gimenez inbrengt. Niet teveel met de hype meegaan.

11 september 2022 om 23:08

Zichtbaar aanwezig klopt. Maar heb je ook wel eens goed opgelet hoeveel aanvallen stranden bij Danilo? Simpele kaatsen die fout gaan is echt killing. Helemaal als de tegenstander puur op de counter speelt, en het dan snel moet gaat het bijna altijd fout bij hem.. Danilo heeft in mijn ogen 2 kwaliteiten. Druk zetten en kan redelijk afmaken.

Ik ben juist iemand die totaal niet met de hype meegaat. Ik zei vanaf het begin al dat Gimenez de betere spits is. Ik heb liever dat een spits zich minder met het spel bemoeid, en dan als target man speelt, dan iemand die zich geforceerd gaat bemoeien, terwijl hij helemaal niet zo goed kan voetballen. Helemaal hoe tegenstanders nu tegen Feyenoord gaan spelen, met 11 man op de eigen helft verdedigen, dan heb je veel meer aan een Gimenez dan danilo.

11 september 2022 om 23:12

We gaan het wel merken. Zowiezo heb je ze beide nodig. Dat zie je nu bij psv.

11 september 2022 om 23:15

Natuurlijk heb je ze beide nodig. Met 1 spits het seizoen ingaan zoals psv is echt belachelijk slecht. Helemaal als je zo een statische spits hebt zoals de jong. Danilo is een perfecte invaller, die lekker kan afjagen. Begrijp me niet verkeerd, vind het prima om Danilo erbij te hebben, maar Gimenez gaat ons 25+ miljoen opleveren over een paar jaar.

12 september 2022 om 01:43

"Ik heb liever dat een spits zich minder met het spel bemoeid, en dan als target man speelt, dan iemand die zich geforceerd gaat bemoeien, terwijl hij helemaal niet zo goed kan voetballen."

Je beseft dat dit nogal tegenstrijdig is he?! Een targetman is namelijk een spits waarop de passes gericht zijn en wie zich continue met het spel bemoeit...

12 september 2022 om 01:48

Nee gluubster. Ik zal het even uitleggen. Wat Danilo doet is zich uit laten zakken en dan proberen mee te voetballen. Dat kan hij niet. Gimenez speelt meer als Haaland. Target man. Niet uit laten zakken. Echt nummer 9 die de bal vast houdt en kaatst. De bal moet bij de spits komen en niet de spits bij de bal. Tenzij je heel goed kan mee voetballen, een Benzema bijvoorbeeld.

12 september 2022 om 07:56

Hahaha speelt ie meer als Haaland? Dan heb ik zeker niet goed gekeken. Ik weet wat je met targetman bedoeld maar zo speelt eennHaaland helemaal niet. Die kan alles, rushes, koppen, afstand schoten, combineren en ja ook een bal vasthouden.

Danilo kan ook zeker als een 16 meter spits gebruikt worden maar hij kan ook goed voetballen en dus combineren. Dat moet er dan wel ingeslepen worden en denk dat Slot zover nog niet is. Zie ook veel liever Giminez want dat is een spits die erg veel vertrouwen heeft en alles met overtuiging doet. Die scoort zo makkelijk.

12 september 2022 om 08:11

Vatros: je slaat een beetje wartaal uit man. Zowel Haaland als Gimenez zijn geen targetman jongen. Maar fijn dat je je waanbeelden even 'uit legt'😜.

12 september 2022 om 10:23

Jullie hebben bij het woord target man nog de ouderwetse variant in het hoofd... hoeveel touches heeft haaland bij city? Heel weinig en allemaal in de 16. Dat bedoel ik.. Gimenez speelt op een soort van zelfde manier. Of willen jullie hier verkondigen dat haaland en gimenez even dubbele scharen eruit gooien om mannetjes te passeren?

11 september 2022 om 22:30

Prima analyse Vatos! Pedersen is de grootste irritatie factor in dit elftal. Maar van Benita ben ik niet zo overtuigd. Hopen dat Geert weer snel van de partij is

11 september 2022 om 22:56

Benita moet het natuurlijk nog laten zien, maar hij straalt wel een goede rust uit ipv Pedersen met dat paniekerige tikkie terug de hele tijd..

Igor Paixão. Lekkere assist!

Een aantal nieuwelingen mogen wat mij betreft nu wel gewoon in de basis. Gimenez, Lopez en Paixao, bijvoorbeeld. Gaat wel lopen.

11 september 2022 om 22:14

Lopez kan je vaker in de basis verwachten, maar zoals Slot ook terecht zegt. Er zijn weinig spelers die momenteel klaar zijn om drie wedstrijden in de week te spelen. Dus zal je veel roulatie zien bij Feyenoord.

Er zit echt voetbal in dit team. Als dit team nou is ingespeeld raakt, kan er echt wat moois gebeuren. Alle debutanten waren indrukwekkend, vooral Lopez.

11 september 2022 om 22:40

Idd nu op naar donderdag en zondag. Dan kunnen we echt zien waar we staan!

Heerlijke overwinning van Feyenoord bekroont met een goal van Gimenez en een assist van Paixao. Eigenlijk geen moment echt gevaar geweest. Heerlijk debuut ook van Lopez. Nu klaarstomen voor Sturm Graz en vervolgens de lampen inpakken op super subday😉

Paixao... dat wordt er eentje hoor. Poh!

16 punten uit 6.. 4x de nul gehouden, 17 x gescoord.. en dat voor een team dat nog niet op elkaar is ingespeeld en veel wisselingen kent! Als het nog beter gaat worden, ben ik benieuwd waar we eindigen!!! Leuk om te zien dat het steeds beter loopt bij Ali!

11 september 2022 om 22:15

Kijk wel ff naar het programma, ik snap die euforie hier niet zo, na een thuiswedstrijd tegen Sparta.

11 september 2022 om 22:42

Dat is ook moeilijk te begrijpen als je liters azijn drinkt.

11 september 2022 om 22:45

Ik heb het over de afgelopen 6 wedstrijden, niet alleen vanavond.. In de vorige seizoenen had Feyenoord tegen deze clubs al meer punten verspeeld hoor.. en zoals ik al zei: ze zijn nog niet op elkaar ingespeeld, en toch loopt het al! Maar ik zie het misschien iets te positief, en jij te negatief

Lopez, Paixao, Gimenez moeten dus gewoon basis komen te staan!

Paixao doet me echt aan Sinistera denken.. heerlijk om weer zo'n baller in t elftal te hebben.

Gimenez is zoveel meer dan Danilo! Ik hoop dat Slot dat eindelijk ook in ziet.

11 september 2022 om 22:43

Paixao heeft iets minder bal gevoel dan sini maar is wel sneller. Gimenez is een echt killer. Als hij ook nog gaat mee voetballen word dit een topper.

Dit team mist alleen nog een goed nummer 6.

Lopez prima debuut.


Nu krijgen we 2 echte tests. Ik ben benieuwd!

11 september 2022 om 23:23

Iets minder bal gevoel, dat heb jij nu al gezien in 30 min tijd waarin hij erg goed speelt, heel knap.

12 september 2022 om 07:50

Mats Wieffer wordt onze 6

12 september 2022 om 09:20



Sorry maar daarvoor hoef je echt niet lang te kijken hoor. En dat is geen schande weinig spelers hebben wat hij heeft die bal blijft gewoon altijd bij hem.

dat betekend niet dat Paixao gelijk stukken minder is. die heeft gewoon andere wapens en toont veel potentie in die paar minuten.



Dit ging wel erg makkelijk. Feyenoord had er zin in vandaag en Sparta niet zo, of Feyenoord deed het zo lijken. Volgende week eindelijk een echte test. Benieuwd naar Super Sunday.

11 september 2022 om 22:10

Daar ben ik ook zeer benieuwd naar. Weet iemand toevallig of de Jong tegen die tijd weer kan spelen? Het scheelt wel enorm als die er niet bij zou zijn.

11 september 2022 om 22:13

De Jong speelt de komende weken nog niet.

11 september 2022 om 22:37

Dan zie ik echt mogelijkheden voor dit Feyenoord. Ik ben benieuwd hoe psv speelt als we hoog druk zouden gaan zetten.

11 september 2022 om 22:44

Dat vindt PSV juist fijn. Die willen het spel zelf niet maken en juist vanuit de omschakeling zijn ze op hun best. Het wordt een interessante wedstrijd in ieder geval.

Feyenoord speelde lekker, Sparta speelde tandloos. Ik denk dat Feyenoord net zoals vorig jaar steeds beter gaat lopen de aankomende weken. Uiteindelijk nog een best vermakelijke wedstrijd, al was de spanning helaas wel snel weg

Lopez, Paixao en Gimenez laten kwaliteiten zien. Idrissi en Pedersen het tegenovergestelde. Feyenoord heer en meester en daarmee is eigenlijk alles gezegd.

Goede pot , iedereen dikke voldoende tot goed, zelfs idrissi en Ali werkten hard niet altijd briljant maar wel positief.
Nu aankomende week een goed vervolg aan geven tegen sterkere ploegen.

Paixao maar vooral ook Lopez met een erg sterk debuut. In het algemeen een swingend geheel! Ook erg leuk om te zien dat Jantje Baks eindelijk begint te presteren. Als je kijkt naar onze vier buitenspelers dan is Idrissi momenteel wel duidelijk de minste. Ben benieuwd wie er komende week op die posities zullen staan. Verder is Hancko wel echt verademing t.o.v. de Botteghin's en Van der Heijden's van de afgelopen jaren. Pedersen mag het wel wat meer laten zien want die speelt al een jaar lang steeds iets minder goed. Hopelijk weet ons Feyenoord dit niveau vast te houden en door te ontwikkelen.

11 september 2022 om 22:16

Botteghin blijft een held hoor. Maar dat ging het laatste jaar inderdaad niet goed meer. Jan Arie heeft in het kampioensjaar ook top gespeeld. Dat niveau moet Hancko nog even laten zien.

11 september 2022 om 22:35

Qua algeheel niveau zeker, ik bedoelde echter meer de stijl van verdedigen. Van 2 statische verdedigers naar een gladiator als Hancko. Soms duikt hij ineens op als linksbuiten en speelt dan nog gewoon 2 man voorbij. Zeker Botteghin was echt een held maar die heb ik zoiets in die paar jaar nooit zien doen.

11 september 2022 om 22:54

Alsjeblieft zeg. Hancko is 2 niveaus beter dan Jan Arie en Botje, zelfs in het kampioensjaar haha

11 september 2022 om 23:05

Hey niks negatiefs over Jan-Scharie a.k.a Baco Arie he 😉



lekker gespeeld, hoop dat Feyenoord doorpakt en op de tweede plaats blijft. Ajax en Feyenoord naar de CL, daar duim ik voor.
Ook Leuk om te zien dat Feyenoord nu ook wat meer Zuid-Amerikaanse "grinta" heeft

Ligt het aan mij of is het niveau buiten de top 6 ong steeds slechter aan het worden? De uitslagen van de wedstrijden nemen beste vormen aan elk weekend… Feyenoord solide gespeeld iig ✌🏻

11 september 2022 om 22:39

Nou het is natuurlijk zo dat de Eredivsie clubs als Willem II, Heracles, PEC, NAC, Roda en ADO is kwijtgeraakt de afgelopen jaren. En als je ziet dat daar - met alle respect overigens - clubs als Emmen, Volendam en Excelsior voor terugkomen dan is het algehele niveau denk ik inderdaad iets minder. Als clubs als Groningen en Vitesse dan vervolgens ook met ontzettend matige selecties aan een seizoen beginnen, hou je slechts een handjevol clubs over waarnaar het leuk is om te kijken. Dat gezegd hebbende: Feyenoord en PSV gaan het nog lastig genoeg krijgen tegen kleinere clubs. Alleen op Ajax staat in de Eredivisie geen maat, maar dat is gelet op de mogelijkheden in Amsterdam niet verwonderlijk.

11 september 2022 om 23:32

Ja toch jammer maar zoals je zegt begrijpelijk., nu parkeren ze alleen maar de bus en hopen op een punt… dus zal niet veel beter worden in de toekomst.

Vind dat Feyenoord echt een leuke selectie heeft, waar Slot de komende maanden verder aan gaat sleutelen en de Rotterdammers nog heel veel plezier aan gaan beleven. Kijk met jaloezie naar de creativiteit en daadkracht die het technisch kader daar ook aan de dag heeft gelegd. Geen gezeik, gewoon inkomsten herinvesteren. Goede spelers vinden voor een mooie prijs. Waarom wij El Ghazi, Til, Brantewaithe, Hoever en Savio moeten halen is me een raadsel, als je ook Gimenez, Szymansky, Hancko, Lopez en Paixao kunt aantrekken. Hoe snel Feyenoord de scouting heeft aangepakt sinds Arnesen en wat je met het juiste netwerk kunt bereiken is een prachtige middelvinger naar de prutsers die er bij PSV een potje van maken en ik hoop ook dat dat bij diegenen zo voelt. Knap gedaan, Feyenoord!

11 september 2022 om 22:33

Feyenoord heeft zich inderdaad geweldig versterkt deze transferperiode! Arnesen heeft de fundering gelegd en Te Kloese heeft het fantastisch ingevuld. Toch fijn zo’n man met een groot netwerk! Van te voren had ik ook echt niet gedacht dat er zoveel zou gebeuren bij Feyenoord. Ik kijk ook echt met een dik tevreden gevoel terug naar de transferperiode. Ik vind het ook wel knap dat er met zoveel nieuwe spelers vooralsnog veel punten worden gepakt. Lazio was weliswaar een smetje. Daar kan je van verliezen echter was het echt bijzonder matig wat Feyenoord liet zien. Donderdag mogen de mannen weer en zondag wacht PSV, een echte serieuze tegenstander. Dan gaan we echt eens goed kunnen kijken hoe de selecties er aan beide kanten voor staan. Hopelijk zijn Szymanski en Geertruida er weer snel bij. Die mis ik toch wel! Ik hoop ook dat Feyenoord in de winterse transferperiode de markt op gaat voor een vervanger van Aursnes. Ik ben niet gecharmeerd van Wieffer.

11 september 2022 om 22:44

Mwoah is Lazio zo'n smetje? Toch best logisch voor een team dat echt bijna volledig nieuw is? Geeft Slot een halfjaar tot een jaar en dan wil ik die teams nog wel een keer tegenover elkaar zien hoor...

11 september 2022 om 22:42

Mooie woorden! Maar je moet niet vergeten dat er soms ook wat geluk bij komt kijken. Aanvankelijk was Til natuurlijk de droomkandidaat voor de 10 positie, maar omdat jullie hem kochten bleef Feyenoord verder kijken en kwamen ze uiteindelijk bij het buitenkansje van Szymanski uit. En ook Lopez is pas gekomen nadat bleek dat Maatsen voor een andere club koos. En andersom: El Ghazi had nooit bij PSV gespeeld als jullie zoveel pech met blessures in de voorste linie hadden gehad.

Prima wedstrijd! Vooral de eerste helft was zeer vermakelijk. Daarna nam Feyenoord gas terug en werd het soms ook best saai. Dat veranderde toen Paixão en Giménez er in kwamen. En hoe leuk is het dat uitgerekend zij verantwoordelijk waren voor de 3-0, echt heel gaaf! Paixão met een actie én overzicht en Giménez met een goede loopactie, echt een spitsengoal! López speelde ook alsof hij al een tijdje bij ons rondloopt. Speelde een puike wedstrijd! Ook fijn dat Bullaude zijn eerste minuten heeft gemaakt. Wieffer vind ik niks bijzonders, ik hoop oprecht dat Dermane zijn kans pakt! Idrissi heeft wederom geen indruk gemaakt en ook Danilo vond ik tamelijk onzichtbaar. Het word tijd dat Giménez de eerste spits wordt en hopelijk is Paixão straks onze vaste linksbuiten.

11 september 2022 om 22:38

Ben het met Je eens, behalve over Wieffer. Is iemand die makkelijk kan voetballen en niet alleen vooruit denkt. Ik denk dat hij weleens een verrassing zou kunnen worden binnen de selectie van Feyenoord. Maar een verschillende mening is juist leuk, nog leuker is als hij het gewoon echt gaat bewijzen. Ik ben bijv niet weg van Benita. Vind hem veel te onrustig aan de bal, maar hoop dat hij zich ook gaat ontwikkelen want Pedersen heeft het niveau gewoon niet.

De verdediging is na vandaag wel duidelijk:
Bijlow / Benita - Trauner - Hancko - Lopez
Als Geertruida terug is gaat hij op de plek van Benita.

Geef deze spelers nog een paar wedstrijden samen en het staat als een huis. Trauner en Hancko moeten elkaar echt nog ff vinden. Met Wellenreuther, Rasmussen, Bjorkan en Hartman heb je redelijke opties achter de hand al mis ik wel 1 of 2 rechtsbenige spelers als back-up. Je hebt alleen Geertruida, Trauner en Benita voor 2 posities want Pedersen komt zwaar tekort.

Het middenveld word alleen een stuk moeilijker voor Slot. Kokcu speelt natuurlijk altijd maar zowel Timber, Szymanski, Bullaude, Wieffer maken allemaal echt aanspraak op een basisplek.

Ook voorin is de keuze niet eenvoudig maar ik zou op dit moment gaan voor Dilrosun - Giminez - Paixao maar Walemark, Danilo en Alireza zitten er zo dicht tegenaan.

Idrissi valt echt zwaar buiten de boot.Als ik Feyenoord was zou ik Pedersen en Idrissi laten gaan in de winter. Daarvoor zou ik een pure nummer 6 en een rb/rcv halen. Dan heb je echt een topteam. Een extra winger ipv Idrissi zou de kers op de taart zijn.

11 september 2022 om 22:46

Zoals het hoort bij een topclub. Een bredere selectie met veel keuze!

Hopelijk start Paixao in de basis tegen PSV en is Szymanski dan ook weer fit. Dan kunnen we met Dilrosun vanaf Rechts spelen. Zo zie ik het toch het liefste. Paixao op links Dilrosun op rechts en Szymanski op Rechts. De backs van PSV overtuigen mij totaal niet dus daar moeten we gebruik van maken met sterke vleugelspitsen. Ik vind Feyenoord wel de favoriet om in Eindhoven te winnen zeker op basis van de eerste helft van vanavond

Goal is Bergkampiaans. Bijna biljarten dit.

Wat n keeper zeg van Sparta. Zat er electriciteit aan de bal. Zo slecht. Leuk wel of die was omgekocht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren