Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord op achtergrond bezig met terugkeer Fer'

Laatste update:
/

Feyenoord is op de achtergrond bezig om Leroy Fer op huurbasis terug te halen naar Rotterdam, zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens de krant komt de 25-jarige middenvelder van Queens Park Rangers in beeld als de clubleiding van Feyenoord erin slaagt om Tonny Vilhena in januari van de hand te doen.

Vilhena heeft een aflopend contract met Feyenoord en heeft altijd weigerachtig gestaan tegenover een nieuwe verbintenis. Om uiteenlopende redenen kwam het afgelopen zomer echter niet tot een transfer. De club heeft met Vilhena de afspraak gemaakt dat er in de winterstop serieus werk gemaakt zal worden van een transfer.

Mocht Vilhena daadwerkelijk voor enkele tonnen worden verkocht, dan gaat Feyenoord werk maken van de tijdelijke terugkeer van Fer. Een overname is niet aan de orde. De middenvelder heeft een periode van blessureleed achter zich, maar met QPR wil het in de Championship niet vlotten. De Londenaren staan op een teleurstellende vijftiende plaats en zouden overwegen om Fer in januari op huurbasis te laten gaan.

Denk jij dat Leroy Fer het seizoen bij Feyenoord afmaakt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou wel machtig zijn hoor

23 november 2015 om 23:40

Nou weet ik niet of je daar als Fer zijnde op zit te wachten. Op huur naar feyenoord, terwijl die toch redelijk z'n wedstrijdjes meepakt in de Championship.

23 november 2015 om 23:48

Kom op, de Eredivisie is niet meer wat het geweest is, maar je speelt toch 10 keer liever in de Kuip dan bij QPR in de tweede divisie van Engeland.

24 november 2015 om 01:13

Niet iedereen speelt liever in de kuip. En kan me voorstellen dat Fer na alle shit destijds rondom zijn overgang naar Twente ook denkt: "no way!"

24 november 2015 om 07:25

Ach de shit valt wel mee en was wel te begrijpen van de supporters. Er zal een deel zijn die hem niet terug willen en een ander deel wel. Destijds was het
Logisch dat hij ging en hij ging toen bij de top3 spelen en Feyenoord verdiende aan hem en kon beetje schuld inlossen.

Alleen de volgende vraag is is hij de
Middenvelder die je mis. Scorende vermogen en de man met de steekpass. En wie gaar er dan uit
De basis? Ik zie dan liever geld voor een scorende spits..

24 november 2015 om 07:41

Orgulu: die Kuip heeft hij inmiddels wel eens gezien. Daarnaast speel je ook nog eens uit bij Excelsior, NEC en De Graafschap. Zou dan tien keer liever in de Championship spelen. Doet qua niveau niet onder en je speelt in veel mooiere stadions.

24 november 2015 om 08:10

Daarnaast denk ik dat Fer ondertussen ook een aardig salaris verdient daar in Engeland. Ondanks dat hij 'maar' bij QPR speelt, zal hij toch qua salaris toch wel rond het salarisplafond van Feyenoord zitten.

24 november 2015 om 08:27

Het gemiddelde salaris van de Championship ligt 2.5x zo hoog als dat van de Eredivisie. Daarnaast kwam Fer als Premier League aankoop binnen bij QPR, dus reken maar dat hij een stuk meer verdient dan het salarisplafond bij Feyenoord.

24 november 2015 om 09:16

dus jij zou liever 10 stappen achteruit maken inplaats 1 stap vooruit , salaris wat fer in engeland heeft kan feyenoord moeilijk betalen dan zou ik als ik fer was lekker blijven bij qpr

24 november 2015 om 11:45

Toch absurd eigenlijk he, dat het 2e niveau van Engeland gewoon meer verdiend dan de topclubs in de eredivisie. Ook qua tv-gelden enzo.

Lijkt me zonde van het geld. Het huidige middenveld is aardig bezet met toornstra en immers die nu banken. Dan hebben we het nog niet eens over schuurman zonder speeltijd.

23 november 2015 om 23:41

Het is maar een huur, en als je Vilhena weet te verkopen ga je er financieel en sportief erop vooruit.
Zou mooi zijn, goede speler maar ben niet ontevreden met het middeveld Gusta-Ahmadi-Vejinovic

23 november 2015 om 23:43

Immers wegdoen en Toornstra als stand-in van Gustafson als Vilhena weg gaat. Dat hoop ik overigens niet. Maar Fer gaat dan op de plek van Vejinovic dan ga je er echt wel op vooruit. Dan heb je een uitstekende blok.

23 november 2015 om 23:54

Immers blijft lekker zitten waar ie zit. Lekker centjes verdienen bij Feyenoord met een beetje trainen. Af en toe een dartpijltje gooien. Die jongen krijgt nergens meer zo'n lucratief contract. Gaf zelf al aan helemaal tevreden te zijn, blijkbaar zelfs als wisselspeler. Die ben je voorlopig niet zomaar kwijt.

Zouden er uberhaupt club geinteresseerd zijn die hem kunnen/willen betalen wat hij nu vangt? Misschien een Championship club o.i.d. ?

24 november 2015 om 10:25

Als je Vilhena voor een paar ton verkoopt en dat weer uitgeeft aan salaris voor Fer ga je er dus helemaal niet financieel op vooruit. Of denk je dat ie gratis komt ballen? Als je dat geld meteen weer uitgeeft aan de huur van een speler kan je Vilhena net zo goed niet verkopen.

25 november 2015 om 01:03

Ligt er maar net aan voor hoeveel je Vilhena verkoopt (je bent zijn salaris ook meteen kwijt) en hoe veel salaris Fer vraagt.
Kan je leuk praten met je ''of denk je dat ie gratis komt ballen''

23 november 2015 om 23:42

Precies, lijkt me ook geen slimme zet van feyenoord. Zonde van je geld, plus aan het eind van het seizoen weer weg. Voor Fer lijkt me dit toch ook geen logische stap in zijn carriere

23 november 2015 om 23:44

Fer is nu al verder dan al die mannetjes die je opnoemt.

Hij heeft 2 jaar PL achter de rug en was bij zowel Norwich als QPR een van de uitblinkers.

24 november 2015 om 09:34

Als Vilhena vertrekt heb je wel wat nodig ja. Zeker omdat er voor El Ahmadi niet echt een vervanger in huis is mocht die een blessure of schorsing krijgen. Dan kan je met Fer een goede troef in handen krijgen.

Zou geweldig zijn als hij zijn niveau weet te halen. Geweldige speler voor de Eredivisie. Vraag allern af voor welke speler hij in het elftal zou moeten komen. Vejinovic?

23 november 2015 om 23:45

Ja dat zou imo de beste keus zijn want dan heb je een geweldige blok met Karim. Fer is natuurlijk een klasse beter dan Vejinovic als hij z'n oude vorm herpakt.

24 november 2015 om 11:45

'als' Fer zijn oude vorm herpakt. Daarvoor krijgt hij maar een paar maandjes. Kan Feyenoord er dan niet beter voor kiezen te proberen Vejinovic in die paar maandjes door te laten groeien naar een hoger niveau?

Van mij mag hij definitief terugkeuren bij Feyenoord maar dat is nu niet financieel mogelijk tenzij zijn contract afloopt. Misschien niet zo populair bij het Legioen maar het is en blijft een jongen van Feyenoord die ook in zware tijden er wekelijks stond en goed presteerde.

24 november 2015 om 09:35

Hoezo financieel niet mogelijk dan? Hij zal ongetwijfeld aardig verdienen in de Championship maar een beroerd salaris zal Feyenoord hem niet geven. Daarnaast zou hij dit dus doen om sportieve redenen en niet voor de centen. Als QPR wegzakt raakt hij nog verder uit beeld. Als hij met Feyenoord zich echt in de kijker speelt, eventueel kampioen wordt en verder dan staat hij weer volop in de picture.

24 november 2015 om 09:40

feyenoord zal moeten opboksen tegen psv die waren afgelopen seizoen al bezig met fer ,psv zet in op koop en geen huur dus ik denk dat feyenoord van goede huize moet komen om hem voor 5 maanden te huren de keuze is aan fer

Is niet nodig. Feyenoord moet een goede rechtsbuiten halen. Is Limbonde (als ik het goed schrijf) van NEC niet iets voor Feyenoord? Is tot nu toe wel de smaakmaker van de Eredivisie.

23 november 2015 om 23:46

Limbombe is een linksbuiten dacht ik.

23 november 2015 om 23:48

Wel? Van de wedstrijden die ik heb gezien, zag ik hem vaak vanaf rechts komen. Misschien heb je gelijk. Ik weet het niet zeker, maar dacht dat ik hem op rechts zag spelen.

24 november 2015 om 01:59

foor staat toch rechtbuitn?

24 november 2015 om 03:30

Jemig zeg dan niks als je er niks van weet. Limbombe is linksbuiten en waarom zouden ze elia of kuijt laten banken voor een speler van Nec die minimaal 3 miljoen moet kosten?

Flinke kwaliteitsinjectie, maar eigenlijk heeft Feyenoord meer baat bij puur het inkopen van doelpunten. Kramer is de verlosser niet, Kazim kan er helemaal geen snars van en Vejinovic lijkt het scoren ook ineens te zijn verleerd nu hij bij Vitesse weg is. Feyenoord heeft goals nodig, het liefst in de vorm van een spits eigenlijk, maar dat is niet realistisch.

23 november 2015 om 23:58

Geloof me je hoeft niemand te kopen. De verlosser zit op de bank in de naam van Achabar. Mensen zullen denken dat ik gek ben, maar die jongen moet je de kans geven. Een aanval met Elia Achabar Limbombe zou echt een zieke aanval zijn. Maarja... denk dat Feyenoord liever een aanspeelpunt dan een voetballende spits heeft.

24 november 2015 om 00:05

Niets kopen, maar limbombe verschijnt wel ineens in de aanval die je voorstelt?

Ik denk dat Achahbar toch wordt overschat door zijn nog resterende fans. Ik heb altijd de hoop gehouden dat hij wat zou kunnen bijdragen, maar als 3 trainers het achtereenvolgens totaal niet in hem zien zitten, zal er toch echt het nodige mis zijn met die jongen. Die goals tegen PSV zouden dan slechts een tijdelijke opleving moeten zijn geweest.

Ik heb me er maar bij neergelegd dat hij simpelweg echt niet genoeg kwaliteit bezit, ook omdat ik mijn eigen voetbalkennis niet hoger inschat dan die van Koeman, Rutten of Gio, laat staan ze alle drie. Er is iets flink mis met dat spelertje, maar het laat zich lastig raden.

24 november 2015 om 03:31

Niemand kopen maar wel limbombe kopen en twee linksbuitens opstellen? Manmanman

24 november 2015 om 07:04

Volgens mij ben jij echt fan van Limbombe haha. Maar zonder grappen, als 3 trainers het niet zien zitten in Achahbar, moet je dan niet verder kijken en constateren dat hij niet goed genoeg is? Ik zag het wel altijd zitten maar ben ook tot de conclusie gekomen dat hij gewoon niet goed genoeg is. En je hoeft niemand te kopen, maar hoe komt Limbombe in het elftal dan?

Cruciale stap richting een team dat het kampioenschap kan behalen. Ajax moet dit toch ook kunnen voor de verdediging?!

Met het middenveld wat je nu hebt staan sta je tweede. Ga je dan een van die gasten een half seizoen ervaring ontnemen omdat je zonodig Fer moet hebben? Leuk hoor, maar je moet toch aanpassingen doen die eventueel punten gaan kosten. Die jongen en de spelers om hem heen moeten toch even wennen. Dan kun je beter het geld in je zak houden en in de winter of, beter nog, komende zomer een versterking halen waar je structureel wat aan hebt.

Toch zonde van die oud Hagenezen als je het zo leest en volgt... Toornstra, Immers, Verhoek, Boelykin... Stel je eens voor dat de jongens, die toen de pannen van het dak speelden, gewoon gebleven waren in de Hofstad, waar ze horen. Ik vergeet er nog een paar. Dat Fer bij Feyenoord past staat vast, met zijn energie kan hij de afstanden tussen verdediging en aanval makkelijk belopen en ook doelpunten maken. Maar ten koste van wie, terwijl hij straks weer teruggaat?

24 november 2015 om 03:18

Achabar en Elia zijn ook hagenezen. De helft van Feyenoord is hagenees of komt van Ado. Ontopic: leroy fer zou el ahmadi perfect kunnen vervangen als box to box. Voor de zogenaamde voetbalkenners die denken dat Fer nou Vejinovic komt te vervangen, moeten eerst bedenken wie dan de vrije trappen en corner specialist binnen Feyenoord is want alleen toornstra en vejinovic hebben die kwaliteit.

24 november 2015 om 07:43

Met El Ahmadi heb je Feyenoord's meest nuttige speler te pakken. Die zal er toch niet uitgaan. Lost veel slordigheden van met name Kramer en Kuijt op. Ik zou Fer vergeten en lekker doorgaan met het huidige middenveld. Als er dan iemand aangetrokken moet worden, laat het dan een goede spits zijn...

Fer voor de bank huren? Vilhena zit voornamelijk op de bank als Fer de vervanger moet worden van Vilhena zal ook Fer op de bank belanden ik weet niet of Fer daar op zit te wachten?

Met fer krijg je kracht en scorend vermogen op je middenveld. Dus ik zeg doen . Als je kampioen wil worden mag er best concurrentie bij komen. Want met jens en Lex win je geen oorlogen mee

Als Feyenoord het volle salaris van Fer moet betalen lijkt het me niet haalbaar. Hij verdiend ruim 2 miljoen op jaarbasis, dus 1 miljoen voor 17 wedstrijdjes lijkt me een beetje gortig.

Ik vraag mij af of Fer wel interesse heeft in een terugkeer. Hij was nou niet bepaald vriendelijk behandeld door Feyenoord-supporters. Hij kreeg bij zijn vertrek zelfs rouwkaarten toegestuurd.

Moet Feyenoord nooit aan beginnen. Overal waar 'slaapmomentje' Fer speelt gaat het mis. Zal best aardig spelen hoor maar kost je gewoon een paar punten per seizoen.

Feyenoord supporters stuurde hem toch een rouwkaart met zijn naam er op en scholde hem op een gegeven moment dagelijks uit op training.
Die zit niet op een terug keer te wachten.

Wat ik mijn van Fer kan herinneren is dat hij het bij zowel QPR als Norwich in de BPL het prima heeft gedaan. Snap niet dat hij niet is opgepikt door een club uit de BPL, echter weet ik niet hoe hij het dit seizoen er vanaf brengt.

24 november 2015 om 08:46

Met Feyenoord werd hij 10e. Bij Twente stortte alles in. En bij zowel Norwich als QPR degradeerde hij. Afgelopen weekend ook weer hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor een nederlaag. Fer kan aardig voetballenaar er rust een vloek op hem ofzo.

Fer zou het verdedigende blok bij Feyenoord alleen maar sterker maken. Ik geloof nog steeds in Kramer en met Kuyt, Elia en Gustafson heb je meer scorende spelers. Je hoeft niet elke wedstrijd met 5-0 te winnen. Zorg eerst maar dat je (bijna) geen doelpunten tegen krijgt en met Fer heb je ook weer een gevaar in de lucht bij dode spelmomenten.

Als Feyenoord met de kerst nog richting kampioenschap kan, zou ik als Fer zijnde lekker naar de Kuip gaan. Kampioen worden met Feyenoord en dan weer een mooie stap maken. Als als als... Feyenoord dan weer eens kampioen wordt, is dat historisch en was hij er wel mooi bij!

Dit moet je niet willen!

Ga dan voor een Ayoub, speelt op dezelfde positie als waar men Vilhena neerzet!

En Ziyech moet je zelf niet willen na zijn eerdere afwijzing, denk dan aan een verkoop van Kazim, gooi Toornstra naar rechts voor nood, Kuijt in de punt en gebruik Kramer als pinchhitter en haal een buitenspeler als Tannane, misschien zelfs Berghuis?

Waarom zou hij dit doen? Als Nederland nou naar het EK zou gaan en hij zich in de kijker moest spelen zou ik zeggen logisch, nu kan hij naar veel sterkere ploegen die veel meer betalen. Hij was bij de gedegradeerde ploegen altijd een van de betere spelers. Interesse van grotere clubs zal er vast komen in de winterstop.

Persoonlijk hoeft het van mij niet zo. Dit was ook weer zo'n gast die maar niet bij wilde tekenen voor zijn club. Op zich mag dat, we zijn vrij. Maar nu hem de helpende hand bieden zou mijn tactiek niet zijn. Hij dwong op zeer onsympathieke manier zijn transfer naar nota bene de provincie af. Dus nooit meer terug wat mij betreft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren