Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord ontbindt contract van miskoop met slechts 33 speelminuten na 3 jaar

Laatste update:

Feyenoord neemt per direct afscheid van Christian Conteh, zo maken de Rotterdammers bekend op de eigen clubsite. De verbintenis van de 23-jarige aanvaller liep eigenlijk nog door tot medio 2024, maar is in goed overleg tussen beide partijen ontbonden. Conteh is hierdoor vrij om een nieuwe club te zoeken.

Conteh kwam in juli 2020 bij Feyenoord. De club nam hem voor een bescheiden transfersom van 400.000 euro over van FC St. Pauli. Op dat moment was al bekend dat de aanvaller blessuregevoelig is. In zijn eerste seizoen in De Kuip bleek dit niet veranderd te zijn. Conteh kwakkelde met de ene na de andere blessure. De rechtspoot viel dat seizoen slechts twee keer in tijdens officiële wedstrijden voor Feyenoord. Dit was toevallig twee keer tegen RKC Waalwijk. In totaal maakte Conteh 33 minuten in de Eredivisie.

Conteh werd aan het begin van het seizoen 2021/22 uitgeleend aan SV Sandhausen, waarna Feyenoord hem een half jaar later aan FC Dordrecht uitleende. In Dordrecht zette Conteh eindelijk een reeks van wedstrijden neer. Hij groeide uit tot een vaste basisspeler bij de Schapekoppen. In een half seizoen kwam de rappe buitenspeler tot zestien wedstrijden in het shirt van Dordrecht. Daarin was hij goed voor vier goals en zes assists. Conteh kwam 1214 speelminuten in actie in de Keuken Kampioen Divisie.

Het afgelopen seizoen verhuurde Feyenoord hem aan Dynamo Dresden. Conteh was een belangrijke basiskracht bij Dresden, dat als zesde eindigde in de 3. Liga. In 26 competitieduels was de Duitser goed voor drie goals en evenzoveel assists. BILD meldde begin dit jaar dat Conteh niet onwelwillend zou staan tegenover een langer verblijf bij Dresden. Zijn contractontbinding bij Feyenoord maakt de weg voor een definitieve transfer nu vrij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer ik had op het begin best goede hoop over Conteh maar na het bekijken naar wat wedstrijden van Dordrecht was het wel duidelijk dat hij op dat niveau thuishoorde

Zonde deed het niet onverdienstelijk bij Dynamo Dresden. Als ik Feyenoord Azarkan en Conteh zo makkelijk zie laten gaan denk ik toch van die had je erbij kunnen houden als backup voor de flanken

21 juni 2023 om 11:35

Hij deed het niet onverdienstelijk bij Dordrecht en de nummer 6 op het 3e niveau in Duitsland. Dat kan toch nooit goed genoeg zijn voor Feyenoord? Ook niet als back-up.

21 juni 2023 om 11:39

Azarkan zeker wel, van Conteh ben ik daar niet zeker van.

21 juni 2023 om 11:44

Als je dit als backup ziet dan gaat het niet goed met Feyenoord. Niveau moet echt hoger. Hopelijk sluit de jeugd wel aan zoals Slory.

21 juni 2023 om 11:48

Idd, Sauer en Slory zijn hem IMHO voorbij in de pikorde. Dan heb je nog Walemark, Dilrosun, Paixao en Jahanbakhzsz erbij en ook Tabouni en Szymanski kunnen op de vleugels

21 juni 2023 om 14:20

Draait natuurlijk niet alleen om Feyenoord maar ook om de speler zelf.

Snap wel dat Azarkan liever wekelijks bij een subtopclub speelt in plaats van bankzitter bij Feyenoord.

21 juni 2023 om 14:26

Haha Conteh is bij lange na niet goed genoeg voor Feyenoord.
Ook Azarkan is gewoon niet goed genoeg.

Als het niveau van Conteh het derde niveau in Duitsland is heeft hij bij Feyenoord niets meer te zoeken.

De raketman... Bijzonder weinig van gezien.

Goed nieuws voor ons! Altijd fijn om erbij te hebben met z'n snelheid. Mag alleen nog wat meer rendement hebben, maar als hij dat had zou die niet bij ons spelen. Hadden een waardeloos seizoen... Voor Feyenoord absoluut niet goed genoeg, al had ik wel verwacht dat ze hem zouden kunnen verkopen i.p.v. zijn contract te ontbinden.

Wat is er trouwens met die andere jongen gebeurt, Balde heet hij volgens mij. Dat was toch ook een snelle jonge rappe aanvaller over wie ze heel enthousiast waren nu al een tijd niks van gehoord.

21 juni 2023 om 14:10

Die is begin dit jaar verkocht aan Laussane Sport in Zwitserland.

21 juni 2023 om 17:00

Hij debuteerde onder dick advocaat en liet in een paar minuten best wel leuke dingen zien in een pover feyenoord. Hij maakt zijn acties en liet zien over veel snelheid te beschikken. Daarna kocht hij een oude rode ferrari (geen grap). Vervolgens werd hij uit de selectie gezet door Slot ivm slechte instelling en werkethiek. Bij dordrecht liet hij zien dat hij te goed was voor dat niveau. Afgelopen seizoen is hij verkocht voor €1.000.000 aan een Zwitserse club genaamd Laussane Sport.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren