Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Dennis te Kloese blij met vertrek tweetal: ‘Goede zaak dat zij verkocht zijn’

Laatste update:

Dennis te Kloese is erg tevreden over het transferbeleid van Feyenoord in de afgelopen transferperiode. De directeur van de Rotterdammers spreekt bij Goedemorgen Eredivisie lyrisch over zowel het scoutingsapparaat als over trainer Arne Slot, die ook betrokken wordt bij de transfers. Te Kloese spreekt onder meer zijn tevredenheid uit over het vertrekken van Róbert Bozeník en Christian Conteh.

"Onze scouting heeft de laatste jaren laten zien dat ze heel goed en heel talentvol zijn in jongens binnenhalen", zegt de directeur bij het voetbalpraatprogramma. "De communicatie is goed en het vertrouwen ook. Dan kan je ook wel een keer een fout maken. Het zou raar zijn om de trainer er niet bij te betrekken, want de man is heel capabel. Bij Robert Bozeník en Christian Conteh bijvoorbeeld. Het was een goede zaak dat we die verkocht hebben."

Zowel Bozeník als Conteh tekende in 2020 bij Feyenoord, maar voor beide spelers werd de tijd in De Kuip geen succes. Bozeník kwam tot 4 goals in 28 wedstrijden, werd twee keer verhuurd en vertrok deze zomer uiteindelijk definitief naar het Portugese Boavista. Ook Conteh werd meermaals verhuurd door Feyenoord, alvorens hij afgelopen transferperiode Rotterdam definitief verliet voor VfL Osnabrück. Conteh kwam namens Feyenoord tot slechts twee officiële duels.

Tottenham Hotspur
Te Kloese gaat ook in op de interesse die Tottenham Hotspur had in zowel Slot als in hemzelf. "Slot was het dichtst bij een transfer naar Tottenham. En er ook was ook andere interesse, daarom zijn we ook heel bij dat hij er nu nog zit. Eerlijk gezegd hoop ik dat we volgend jaar in hetzelfde parket terecht komen, want dat zou betekenen dat we gewoon een heel goed jaar hebben."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Prettige man om naar te luisteren , heeft het goed onder controle lijkt zo bij Feyenoord

17 september 2023 om 12:18

Had ook een goed interview bij Rijnmond. Legt de gang van zaken goed uit. Ook bijvoorbeeld de hoge prijzen voor CL passe-partouts.

Met Slot en hij heeft Feyenoord twee goede uithangborden.

Twee toppers die de club stabiliteit geven.

ben benieuwd hoelang Slot nog te houden is voor feyenoord, en hoelang hij zelf daar nog wil zitten.
het is altijd "makkelijk" om te vertrekken (gedwongen of uit jezelf) wanneer het minder gaat... maar voor nu zit er nog geen sleet op de prestaties of het spel. daarnaast blijft de selectie ook goed op peil om mee te blijven doen.

17 september 2023 om 12:41

Feyenoord moet investeren in Slot, geef hem bijvoorbeeld 10 miljoen per jaar. Desnoods ten koste van transfergeld. Hij brengt succes en geld naar Feyenoord

17 september 2023 om 13:22

10 miljoen per jaar. Man wil je Feyenoord failliet hebben? Dat gaan ze nooit doen. Desnoods van transfergeld ook. Dit is dus de simpele denkwijze van supporters….. man man.
Slot wil bovendien ook die uitdaging aan gaan mocht hij die kans krijgen. Bij een topclub verdiend hij die 10 miljoen ook makkelijk.

17 september 2023 om 13:53

10 miljoen is overdreven, maar ik denk wel dat je ver moet gaan voor een trainer die je team merkbaar beter laat presteren. Ook als dat ten koste gaat van je, pak hem beet, 6e of 7e inkomende transfer. Een trainer heeft over het algemeen namelijk veel meer invloed op een geslaagd of mislukt seizoen.

17 september 2023 om 16:02

Soccerfan

10 miljoen is natuurlijk veel teveel, maar ik ben het wel eens met het punt dat hij maakt. Er wordt elk jaar door elke topclub veel geld besteed aan transfers, maar aan Slot kan je zien dat de trainer veel meer invloed heeft op de prestaties dan aankoop nummer zoveel. Daar moet je dan dus ook gewoon geld aan uit durven geven.

Mooi om te zien dat het goed gaat met Feyenoord. Hebben met te Kloese en Slot een heel goed en sterk duo. Het is wel allemaal begonnen bij Arnesen, die toen de basis heeft gelegd en voor vernieuwing bij Feyenoord heeft gezorgd. Qua spel, maar ook qua beleid door onder andere Slot te halen.

Maar te Kloese verricht ook goed werk. Heeft overduidelijk veel aan zijn connecties die hij heeft doordat hij eerder in Mexico en de Verenigde Staten heeft gewerkt. Te Kloese zie ik de aankomende jaren nog wel bij Feyenoord blijven, bij Slot heb ik wel het idee dat hij na dit seizoen misschien wel zal vertrekken mocht er een mooie, goede club en uitdaging voor hem komen. Slot vervangen zal moeilijk worden en een uitdaging voor te Kloese worden, maar door de stabiliteit heb ik wel het idee dat Feyenoord uiteindelijk een prima kandidaat zal vinden voor Slot indien hij vertrekt.

Over van Persie hoor ik positieve verhalen en loopt al mee met Slot. Maar ook bijvoorbeeld Tomasson die heel goed werk verricht bij Blackburn Rovers en ik ook wel als een optie voor Feyenoord zie. Wel grappig, want toen ik Tomasson jaren terug als coach bij Excelsior en Roda JC zag vond ik hem helemaal niks. Was toen ook een beginnende trainer uiteraard, maar vond hem tactisch een drama en leek geen idee te hebben. Is daarna assistent geweest bij Vitesse van Bosz (1-jaar) en het Deens-elftal (3-jaar) en dat heeft hem volgens mij goed gedaan want heb hem daarna in Europees verband als coach bij Malmö gezien en hier en daar weleens wat wedstrijden van hem bij Blackburn Rovers en is echt een prima coach geworden die spelers beter maakt, goed en verzorgd voetbal speelt en een duidelijk plan heeft.

Blijft te Kloese trouwens zowel de AD als TD van Feyenoord, of zijn er nog plannen om op termijn uiteindelijk alsnog een TD aan te stellen waardoor te Kloese weer AD zal worden?

17 september 2023 om 12:55

Zit net wat over Arnesen te typen. Ik snap niet dat Ajax hem niet heeft benaderd en dat hij niet wat meer credits krijgt. Echt een goede TD. Die toch wel bijzonder is weggegaan. Niet met een schandaal ofzo maar hij heeft top gepresteerd.

17 september 2023 om 13:15

Arnesen wil/kan ivm zijn gezondheid niet meer fulltime werken.

17 september 2023 om 15:53

Waar kan ik dat vinden weet het van zijn infectie maar niet dat hij fysiek niet meer mee kan.

Mensen vergeten wat Arnesen allemaal
Mogelijk heeft gemaakt en dat Kloes en Slot deze goede gang van zaken continueren. Je ziet dat de juiste mensen op de plek belangrijk is. En dat wanneer iemand wegvalt er eigenlijk een zeer goede lijst moet zijn met vervangers die aan het profiel voldoen. Succes is een route. Zorg voor de juiste gids en neem niet zoals bij Ajax de verkeerde afslag en verkeerde gids. Doet me pijn om te zien.

Ook mooi hoe hij het proces bij de transfer van Ivanusek uitlegt. Er heerst nu rust en duidelijkheid in de Kuip. Ook mede mogelijk gemaakt door Arnesen. Je ziet dat ze dichter richting PSV kruipen. Nu hopen op een paar jaar achter elkaar champions league dan kan je verder bouwen en nog betere aankopen doen.

17 september 2023 om 13:24

Precies hetzelfde als met sutalo ook. Ze wilden die jongens pas na de voorrondes laten gaan. En de supporters maar zeuren en mekkeren waar ze bleven en dat de clubs op moesten schieten. Terwijl ook Feyenoord dus eigenlijk al rond was met alles en iedereen. En de media maar allemaal spookverhalen de wereld in brengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren