Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord moet naast Gimenez nóg een belangrijke schakel missen

Laatste update:

Ayase Ueda is de vervanger van Santiago Gimenez in de spits bij Feyenoord, zo blijkt uit de opstelling van de Rotterdammers. Trainer Arne Slot heeft in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen ook een basisplaats in huis voor Calvin Stengs, die zondag tegen Almere City wegens fysieke overbelasting nog invaller was. Quilindschy Hartman ontbreekt bij Feyenoord wegens ziekte, terwijl Yankuba Minteh de voorkeur krijgt boven Luka Ivanusec. De wedstrijd in De Kuip begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 1.

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. De verdediging wordt gevormd door Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Marcos López. Op het middenveld vormen Mats Wieffer en Quinten Timber het blok achter nummer 10 Stengs. Ueda, de vervanger van de geschorste Gimenez, wordt voorin geflankeerd door Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Ivanusec belandt zodoende op de bank. Jaden Slory (18) zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

Feyenoord geldt als de torenhoge favoriet om de TOTO KNVB Beker dit seizoen te winnen. Nadat de Rotterdammers eerder in het toernooi afrekenden met PSV en AZ wacht nu Keuken Kampioen Divisie-club FC Groningen. Ondanks het niveauverschil is er bij Slot geen sprake van onderschatting. "Net als eerder bij FC Emmen is Dick Lukkien erin geslaagd om een elftal neer te zetten met een eigen manier van spelen", vertelde Slot woensdag op de clubkanalen van Feyenoord. "Daarin zie je bij al hun wedstrijden echt de hand van de trainer terug."

De resultaten bij Feyenoord op nationaal niveau zijn de laatste weken uitstekend. De regerend landskampioen slikte zijn laatste tegentreffer op 21 januari bij Vitesse (1-2). Bovendien laten Wellenreuther en Beelen zien meer dan prima vervangers te zijn van de geblesseerden Justin Bijlow en Gernot Trauner. Slot rekent in De Kuip andermaal op de steun van Het Legioen. "De sfeer in de vorige rondes was geweldig, met als hoogtepunt het massale gezang waar de 1-0 tegen PSV mede uit voortkwam. We kijken uit naar een nieuwe bekeravond met de supporters en gaan er alles aan doen om de finale te halen."

Bij FC Groningen beseft men dat Feyenoord de uitgesproken favoriet is om op 21 april de finale te spelen tegen NEC, dat dinsdag in de andere halve finale afrekende met SC Cambuur. De Trots van het Noorden gaat er desondanks uiteraard vol voor. “Maar we gaan geen hele speciale dingen doen", vertelde Lukkien woensdag op de clubkanalen van FC Groningen. "We gaan op de wedstrijddag iets eerder weg en omdat we niet weten hoe laat de wedstrijd is afgelopen, hebben we er ook voor gekozen om te blijven overnachten in Rotterdam."

Lukkien houdt rekening met de mogelijkheid dat Feyenoord gaat 'stormen'. “En ik ben heel benieuwd hoe wij daarop gaan reageren. Feyenoord is vaardig aan de bal en kenmerkt zich door de vele positiewisselingen. Het gaat erom dat wij snel herkennen wat er gebeurt in het veld en daarop anticiperen. We moeten op de toppen van ons kunnen spelen." Zelfs dan lijkt FC Groningen een klein wonder nodig te hebben. "Maar een gezegde is dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn. En op dat wonder moeten wij spelen."

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Ueda, Paixão.

Opstelling FC Groningen: Jurjus; Bacuna, Rente, Peersman, Määttä; Schreuders, Hove, Duarte, Valente; Postema, Van Bergen.

Bekijk Feyenoord - FC Groningen live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In de tekst staat Minteh basis, in de opstelling Ivanusev.

29 februari 2024 om 18:54

Minteh gaat starten ! Lopez prima vervanger voor Hartman. Voorspelling 3-0 Feyenoord.

29 februari 2024 om 18:59

Voor tegen Groningen is Lopez (denk ik) prima bedoel je toch? Niet een goede vervanger over het algemeen toch? Vind Lopez zo matig.

Ik zou zelf een moord doen om Ivanusec bij Ajax te zien spelen. Vind dat een geweldige speler, maar snap eigenlijk niet waarom hij geen vertrouwen krijgt. Is gewoon een toegevoegde waarde voor dit Feyenoord.

29 februari 2024 om 18:55

Als Ajacied snap ik dat je een moord doet voor een speler van Feyenoord.

Ivanusec heeft soms leuke acties en lijkt een goed overzicht te hebben, maar lijkt ook wel erg traag voor een winger.

29 februari 2024 om 18:57

Nou betreft ivanusec en geen vertrouwen krijgen, hij speelt best als een natte krant met wat uitschieters naar boven. Hij heeft kwa fysieke inhoud een beetje wat kokcu had aan het begin en probeert het steeds op basis van zijn techniek goed te doen. En dit is gewoon niet voldoende.

Daarnaast, denk ik persoonlijk dat hij meer een 10 is dan vleugelspeler.

29 februari 2024 om 19:27

Eens, ik zou graag een keer ivanusec op 10 willen zien

29 februari 2024 om 19:54

De Ajax aanhang kennende zou hij dan ook tot het einde der tijden afgezeken worden omdat je als aankoop toch niks goed kan doen. Hebben we dan ook niks aan, met een "supporters"groep die spelers zo veel mogelijk kapot maakt - om dan te zwijgen over eigen jeugd die nog 10x zo veel fout doen..

Weer geen Ivanusec. Dan laat hij zich zien en dan mag hij weer banken. Lekker voor het zelfvertrouwen

Wat heb ik hier zin in zeg , zit al tijden met gezonde spanning. Helaas geen kaartje weten te bemachtigen omdat het een loting is dan maar thuis aanmoedigen

29 februari 2024 om 19:42

Ja ik denk dat Feyenoord achteraf meer kaarten beschikbaar had moeten stellen, normaal gesproken geven ze rond de 3 a 4 k. Zeker potjes met iets op het spel (europees) wij kregen er 1200. Dus helaas..

Laat Ivanusec nou toch ff staan. Je ziet aan alles dat ie kan voetballen. Goed, Minteh schiet er 2 in afgelopen weekend, maar die is tovh beter als invaller als de tegenstander moe is. Dan struikelt zn directe tegenstander tenminste ook over zn eigen benen.

29 februari 2024 om 19:07

En dan vooral, op basis van wat start Stengs weer in de basis? De laatste weken minder in vorm en Ivanusec juist het tegenovergestelde.

29 februari 2024 om 19:49

Enige reden waarom hij er zondag niet in stond was vanwege zijn vermoeidheid, dat was verder geen signaal naar hem toe vanwege zijn slechte spel de laatste tijd.

29 februari 2024 om 19:23

Eens, echt waardeloos om Ivanusec weer te laten banken.

Laat die vleugelspelers nou eens 5 wedstrijden achter elkaar staan…..

Ivanusec begint eindelijk weer wat ritme te krijgen, moet hij weer op de bank plaats nemen.

Hoop dat Stengs weer eens een behoorlijke wedstrijd speelt.

29 februari 2024 om 19:53

Hebben ze optie tot koop bij de huur? Indien dat het geval is, dan kan ik het begrijpen.

29 februari 2024 om 20:29

Nee dat is ook precies mijn probleem. Onze eigen spelers zitten op de bank en wij leiden een speler op voor Newcastle.

Ongelooflijk dat je Minteh weer in de basis zet.
Of ze hebben een afspraak met Newcastle dat hij x aantal minutem moet spelen
Of hij heeft blackmail op Slot.
Die jongen gaat gewoon weg volgend seizoen. Ivanusec en Sauer blijven nog wel even en moeten of wennen of zich ontwikkelen. Halve Finale beker is daar mooi voor. Plus ik schat ze gewoon hoger in.

Ivanusec hoort zeer zeker in de basis. Op basis van kwaliteit, maar ook omdat Minteh gehuurd wordt. Ivanusec is degene die 'eigen' is. @Oenieboy: als wij pak hem beet 2 jaar geleden zulke opmerkingen maakten,waren we 'weer die arrogante Ajacieden'. Just saying.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren