Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord maakt het zich na bliksemstart nog erg lastig

Laatste update:

Feyenoord heeft zondag gedaan wat het moest doen tegen het jubilerende ADO Den Haag. De ploeg van trainer Fred Rutten leek het duel al na twintig minuten beslist te hebben, maar er werd niet doorgedrukt en daardoor werd het na rust nog spannend in De Kuip. Feyenoord hield stand (2-1) en is nu zeven thuisduels op rij ongeslagen, terwijl ADO nog altijd wacht op de eerste uitzege.

/

ADO Den Haag werd opgericht op 1 februari 1905 en bestond zondag in De Kuip dus precies 110 jaar. Een gelukkig jubileum werd het niet, want de ploeg van oud-Feyenoord-speler Henk Fraser had aanvankelijk weinig te vertellen in de havenstad. Na twintig minuten spelen was het 2-0 en daarmee leek het in een vroegtijdig stadium al gedaan met de spanning. Willem II en FC Utrecht wisten eerder in het seizoen nog te stunten in Rotterdam, maar daar leek ADO Den Haag op basis van de eerste helft niet aan toe te komen.

Er was een belangrijke rol weggelegd voor ex-spelers van ADO Den Haag. Lex Immers opende na tien minuten de score, door knap binnen te werken bij een voorzet van Miquel Nelom. Tien minuten later speelde Jens Toornstra een hoofdrol bij de 2-0. Het schot van de aanvaller kwam niet ver, waarop Hagenaar Timothy Derijck besloot het ding maar in eigen doel te knallen. Derijck gaf met zijn eigen goal een vervolg aan een dramatisch seizoen: het was alweer zijn derde eigen doelpunt in elf wedstrijden die hij speelde. Ook pakte hij al een keer een rode kaart.

/

Feyenoord liet het in de laatste fase van de eerste helft wat lopen en dat zou een voorbode zijn voor de tweede helft. ADO tapte uit een ander vaatje, kwam door een kopbal van Mike van Duinen al snel op 2-1 en was gewoon de betere ploeg. Voor Feyenoord was dat het sein om het tempo weer te verhogen. Immers bleek een grote plaaggeest voor zijn ex-club. Eerst was hij met een mooie volley al bijna trefzeker, niet veel later stuitte hij opnieuw op keeper Martin Hansen. De sluitpost legde de bal per ongeluk panklaar voor Jean-Paul Boëtius, maar de vleugelspeler schoot de bal van dichtbij tegen de paal.

De thuisploeg had de zaken weer wat beter op orde, al moest keeper Kenneth Vermeer nog optreden bij een van richting veranderd schot van nieuwbakken ADO-speler Wilson Eduardo. Bij Feyenoord mocht Tonny Vilhena nog invallen, voor wat mogelijk zijn laatste minuten in het shirt van Feyenoord waren.

Zie jij ADO Den Haag als degradatiekandidaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stroef, maar wel 3 punten. Ado kwam er veel te laat achter dat hier wat te halen viel, wat een slap begin zeg. Als ADO daadwerkelijk de plannen wil doorvoeren (lol) dan zou ik afscheid nemen van Dereijck, met stip de slechtste verdediger die ik in tijden heb mogen aanschouwen.

1 februari 2015 om 14:41

Ik vind het lullig voor hem. Hij doet zo zijn best.

1 februari 2015 om 16:01

Wat te denken van wormgoor man man wat is dat ook een dramatische verdediger.

1 februari 2015 om 16:22

feijenoord was de betere.

Pff en wat was de 2e helft slecht ... 3 punten en op naar volgende week

Wat is die Nelom toch vreselijk, en Bilal heeft nog werkelijk niks laten zien.
3 punten, daar gaat het om, maar het spel was niet om aan te zien, maarja gelukkig is dat zelden dit seizoen.

Dat was geen bliksemstart van Feyenoord, dat waren twee black-outs bij Ado.

Waarom speelt Toornstra uit positie? Dat is toch geen rechtsbuiten..

1 februari 2015 om 14:32

Onder welke steen heb jij gelegen dit seizoen.
Helaas speelt ie al bijna het gehele seizoen op de rechtsbuiten positie.

Ik zie hem toch liever op 10 ipv Immers, en een pure rechtsbuiten op zijn positie.

1 februari 2015 om 15:00

Boetius op rechts Manu/bilal links.

1 februari 2015 om 15:05

Bilal Basacikoglu? Verder heb je met Achahbar en Manu (nadat hij weer terugkeet) nog opties en zelfs Boëtius kan ook rechtsbuiten spelen.

1 februari 2015 om 15:08

Dat weet ik natuurlijk, dat hij daar het hele seizoen al speelt. Ik vraag me dit gewoon iedere week weer af. Net als Boetius op links. Of bij Ajax, een Schone op rechts. Zo veel spelers die niet in hun positie en kwaliteiten spelen.

Beetje op de PSV stijl wint Feyenoord...

1 februari 2015 om 14:30

Wij kwamen wel 2-0 voor psv stond 1 nul achter

1 februari 2015 om 14:42

Hoezo PSV-manier?

1 februari 2015 om 15:08

Slechte wedstrijd spelen en toch 3 punten pakken.

1 februari 2015 om 15:16

Ja ze spelen dan ook tegen Ado. Daar kan iedereen slecht spelend nog van winnen.

1 februari 2015 om 15:25

Dat is waar haha!

1 februari 2015 om 15:22

Beter dan de Ajax manier. Slecht spelen en ook niet winnen.

1 februari 2015 om 15:50

Daar heb je gelijk in maat maar ik zie ze nog winnen tegen Vitesse.

1 februari 2015 om 17:28

Had Feyenoord dan ook 14 schoten op doel?

Ze moeten echt afstappen van toornstra rechtsbuiten. Veel te weinig breedte in het team met toornstra die inzakt en boetius die naar binnen komt. De aanval loopt gewoon niet, wanneer ziet rutten dat eens in...

Zo worden de supporters elke week weer verwend door onze nationale 3 topclubs. Met hangen en wurgen een knappe 2-1 overwinning, waar hebben we dat meer gezien dit weekend.

Jammer voor ons.

Maar god, wat heb ik me kapot geërgerd aan die Kazim. Wat een ontzettende onsportieve eikel is dat man.

Feyenoord won terecht, dat zonder meer. ADO was, zeker de eerste helft, niet goed.

1 februari 2015 om 14:33

Want?

1 februari 2015 om 14:40

Steevast gaan liggen, vragen om kaarten, protesteren tegen vrijwel iedere beslissing en agressief gedrag tegen tegenstander en leiding.

Die zich op haar beurt vervolgens niet een keer weet te betrappen op adequaat ingrijpen.

Kan toch niet...

Nelom, kazim en bilal...Werkelijk waar dramatisch, desondanks 3 punten.

1 februari 2015 om 15:26

Voeg Boula daar ook maar aan toe, die had nog moeite met ingooien.

Waarop dereijck maar besloot het ding maar in eigen goal te schieten,, hahah

Gelijk spel had op zijn plaats geweest , jammer volgende week weer nieuwe kansen

1 februari 2015 om 14:43

Nee. Feyenoord was de eerste helft beter en in de tweede helft ginf het een soort van gelijk op.

1 februari 2015 om 15:24

Feyenoord was apathisch 2e helft maar ADO creeerde amper kansen om aanspraak te mogen maken op een punt. Wellicht al die onterechte corners, dat was bijna absurd hoe slecht die grensrechter was.

1 februari 2015 om 22:55

Nee, Feyenoord was de eerste helft beter. Tweede helft gelijk, dan heeft Den Haag nog het geluk dat Boëtius een gigantische kans op de 3-1 mist.

Grensrechter had teveel gezopen op zaterdagavond dacht ik. Veel dubieuze beslissingen omtrend ingooien/hoekshoppen voor ADO. Dat je het eens fout hebt oke, maar het leek alsof hij er continue naast zat.

Er waren er aan Feyenoord kant maar 3 die hun niveau haalden vandaag. De 3 centraal achterin; Kongolo, van Beek & vermeer.

Zelfs Clasie en El Ahmadi waren niet best. Verdedigend was het allemaal wel aardig maar aanvallend, pfff volgens mij hebben we nog nooit zoveel ballen ingeleverd. Vooral in de 2e helft was het het dramatisch. 3 punten en door naar woensdag. Tegen Heerenveen zal het echt wel weer beter moeten.

@rutten, Stel Boularouz voortaan alleen op als die tegen Ronaldo mag spelen. Tegen elke andere tegenstander is Wilkshire en zelfs Karsdorp 3/4 klasses beter.

1 februari 2015 om 15:07

Maar Wilkshire viel toch weer geblesseerd uit?

1 februari 2015 om 15:27

Laat dan een jeugdspeler daar staan, slechter dan boula kan het niet zijn

1 februari 2015 om 16:02

Ja die jeugdspeler is er wel maar helaas ook al het hele seizoen geblesseerd.

1 februari 2015 om 16:30

Jij bedoeld waarschijnlijk Lopes Cabral. Die is er nog niet klaar voor. Vandaar dat Karsdorp een soort van omgeturnd wordt van Cam tot RB.

1 februari 2015 om 16:34

Ja, maar dan kan je alsnog wel Karsdorp in laten vallen. (die overigens niet eens op de bank zat en zowel Boularouz als Mathijssen wel...

Timothy Derijck werd bij Utrecht door Wouters nog te lang de hand boven het hoofd gehouden.
Ado hoeft zich niet eens zozeer te versterken in de winterstop, als wel Derijck te vervangen om nacompetitie te ontlopen.
Begrijp eens te meer waarom Van Seumeren zo gecharmeerd is van Mike van Duinen.

Tsja. Wat valt er te zeggen over deze wedstrijd? In het eerste half uur leek ADO de lijn van de afgelopen weken feilloos door te trekken. Een pass over 5 meter versturen bleek nog een hele opgave, achterin was het een gatenkaas en zelfs Hansen leek het niet te hebben. Het mag een klein wondertje heten dat we 'maar' met 2-0 gingen rusten.

Des te trotser ben ik wel dat ADO in de tweede helft de rug wist te rechten en er zowaar nog een spannend slot uit wist te persen. Het spel was niet briljant, maar het verraste mij iig wel met welke instelling de spelers uit de kleedkamer kwamen.

Er had heel misschien nog een puntje ingezeten, maar op basis van de eerste helft is deze overwinning voor Feyenoord dik verdiend te noemen.

Bilal had de slechtste invalbeurt die ik in jaren gezien heb. Ik vraag me af of het nog wat wordt met hem.

Kazim is echt een van de slechtse spitsen in de eredivisie, wat ziet Feyenoord in hem

Slechte wedstrijd. Maarja meestal als we goed spelen pakken we niet de punten. Een meer slecht spelen en 3 punten pakken is ook eens lekker.

1 februari 2015 om 16:46

en 3 punten inlopen op de nummer 2 dat is ook lekker.

1 februari 2015 om 19:07

Dat is mooi meegenomen!

Wat een ellende dit seizoen. Elke wedstrijd worden ee twee cadeautjes weggegeven.
Volgend seizoen iig 2 nieuwe verdedigers erbij. Dit kan toch niet zo

Toch wel een goede eerste helft van Feyenoord, 2e helft... Geen commentaar. Blij met de 3 punten en op naar Heerenveen.

Derijck laat maar weer eens zien dat hij nog steeds een Feyenoorder is! Topgozer! Kazim was weer dramatisch, leuk dat hij balletjes vasthoudt maar verder voegt hij te weinig toe (vind ik). Bij Feyenoord mag je meer verwachten van je aanvalsleider, de positie is te belangrijk.

Verder weinig te zeggen over de wedstrijd, 3 punten zijn binnen en we zijn ingelopen op Ajax (wat we vorige week al hadden moeten doen). Lijkt of de strijd om plek 2 spannender gaat worden dan wie er kampioen wordt..

Het was ook apart dat de Kuip stil viel na de 2-0

dat zijn ze niet gewend, zo vroeg voor staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren