Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord legt tiener tot medio 2021 vast: ‘Dit is voor mij een hoogtepunt’

Laatste update:

Ramon Hendriks heeft dinsdag zijn handtekening gezet onder zijn eerste profcontract bij Feyenoord. De zestienjarige verdediger van Feyenoord Onder-17 signeerde een overeenkomst die hem tot medio 2021 aan de club verbindt.

“Ik ben enorm blij met het vertrouwen dat de club in mij uitspreekt met dit contract”, vertelt de enthousiaste Hendriks op de website van Feyenoord. “Dit is voor mij een hoogtepunt, maar tegelijkertijd zie ik dit pas als het begin. De komende jaren ga ik er alles aan doen om me zo goed mogelijk te ontwikkelen, met als uiteindelijke doel een plekje bij Feyenoord 1.”

Hendriks kwam in de zomer van 2017 over van FC Dordrecht. De bij ASWH opgegroeide centrale verdediger genoot interesse van verschillende clubs in binnen- en buitenland maar koos voor Feyenoord. De jeugdinternational van Oranje Onder-17 noemt zijn inzicht, techniek en coachend vermogen als zijn sterkste punten.

“Ramon is een stabiele linker centrale verdediger. Met deze overeenkomst bieden we hem de komende jaren de kans om verder door te groeien. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat zal doen”, zo stelt technisch directeur Martin van Geel.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi dat Hendriks zijn eerste contract heeft getekend. Heeft zeker de potentie om het eerste te gaan halen. Qua verdedigend talent zitten we voorlopig wel weer goed. Hoop wel dat van Geel ook snel Summerville en Azarkan weet vast te leggen. Twee echt grote talenten voor op het middenveld en de aanval en beiden hebben inmiddels al de interesse gewekt van grotere clubs. Zou zonde zijn om na Chong wederom zulke spelers te verliezen.

20 maart 2018 om 22:04

Doet Feyenoord zelf, of deed liever gezegd. Ze hebben de slag gemist toen de 'jong' teams op kwamen zetten.

20 maart 2018 om 23:23

Ze hebben de slag gemist omdat het destijds niet mogelijk was. Financieel niet en daardoor organisatorisch ook niet. De club stond nog op een tweesplitsing helaas. Maar goed, een Chong had naar alle waarschijnlijkheid ook niet gebleven als we wel in de Jupiler League speelden. Nog steeds gaan er genoeg van Ajax (onlangs nog Redan) en PSV naar de echt grote clubs als ze met een dikke som op de deur kloppen. En uiteindelijk begrijp ik dat ook wel. Gelukkig zijn er nog genoeg andere grote talenten (Chong was echt buitencategorie) die hun toekomst aan Feyenoord blijven verbinden.

Om eerlijk te zijn ken ik deze jongen niet. Ik hoop echt heel erg dat Crysencio Summerville een contract tekent en het buitenland links laat liggen. Is samen met Wouter Burger de beste van zijn lichting.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren