Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord krijgt slecht nieuws met Spaans bod van 10,8 miljoen euro’

Laatste update:

De naam van Adolfo Gaich werd een week geleden door FOX Sports in verband gebracht met Feyenoord. De Rotterdammers hebben in de strijd om de twintigjarige spits echter forse concurrentie. In de afgelopen dagen werd er al melding gemaakt van de belangstelling van Real Betis en los Verdiblancos staan zelfs al op het punt om een bod uit te brengen.

Daniel Fava, journalist van het Argentijnse Radio La Red, meldt dat San Lorenzo in de komende uren een bod vanuit Spanje tegemoet kan zien. Real Betis is naar verluidt bereid om een bod van twaalf miljoen dollar, omgerekend 10,8 miljoen euro, neer te leggen bij de Argentijnse club. Het is goed mogelijk dat San Lorenzo bij een dergelijk bod bereid is om te onderhandelen, daar de afkoopclausule in het contract van Gaich volgens Olé 13,5 miljoen euro bedraagt.

Naast Feyenoord en Real Betis zouden ook Benfica, Everton en Lazio in de markt zijn voor Gaich. De international van Argentinië Onder-20 heeft bij San Lorenzo nog een contract tot medio 2021. Tot dusver speelde Gaich dertien wedstrijden voor de Argentijnse club, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Tot dusver maakte de jonge spits twee doelpunten in de hoofdmacht van San Lorenzo.

Gaich moet bij Feyenoord de acute problemen omtrent de spitspositie oplossen. Nicolai Jörgensen is voorlopig nog geblesseerd, terwijl Dylan Vente het moeilijk had in de eerste wedstrijden van het seizoen. De Rotterdammers werden eerder gelinkt aan Ricky van Wolfswinkel, maar de spits van FC Basel is maanden uit de roulatie door een aneurysma bij de hersenen.

Zie jij Adolfo Gaich naar Feyenoord komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is een hoop geld en lijkt me voor Feyenoord een onverantwoord bedrag om te bieden op een speler die het nog waar moet gaan maken.

16 augustus 2019 om 08:33

Ik vind het eerlijk gezegd jammer dat Feyenoord niet is gegaan voor Facundo Ferreyra.
Die is nu weliswaar verhuurd aan Espanyol.
Maar die heeft z'n sporen al verdient.
Of je hem moet kopen is wel de vraag, is al 28.
De restwaarde zal ook weinig zijn.
Maar een verhuurperiode, ze hadden al eerder back-up nodig, leek me echt een goede optie.

Als dat soort clubs zich al in de strijd gaan gooien wordt het wel lastig voor Feyenoord. Dan zouden ze als Feyenoord zijnde er veel energie in de speler te steken zodat hij alleen nog naar Feyenoord wilt. Maar als ze dat niet gaan doen wordt het lastig om dan spelers te gaan halen.

Het nieuws wordt ook steeds duurder..

Betis heeft deze week ook al Borja Iglesias gekocht. Daarnaast ook Juanmi deze window gehaald en speelt Loren ook nog geregeld (daarnaast zou Fekir ook nog in de spits kunnen spelen). Lijkt mij dat juist sinds het aantrekken van Iglesias de kans kleiner is geworden dat Betis hem gaat halen nu.

Ik zie liever dat Feyenoord voor Marcos Senesi (cv) gaat waar ze al eerder een bod van 6 miljoen op hadden gedaan. Word hoog tijd dat Botteghin en vd Heijden plaats gaan maken voor vers bloed.
Voor de spits positie zou ik een ervaren maar goedkopere spits halen die nog minimaal 2 jaar mee kan.
Kan je volgend seizoen Jorgenson verkopen en een nieuwe 1e spits halen.

16 augustus 2019 om 09:39

Precies, had echt gehoopt dat die senesi er inmiddels zou zijn. Van mij apart haal je veldwijk op bik Sparta. Prima reserve spits en als Jorgenson fit is een goede stormram.

16 augustus 2019 om 09:53

Feyenoord heeft nu een Portugees gehuurd die als CV uit de voeten kan. Senesi komt misschien van de winter of van de zomer transfervrij.

16 augustus 2019 om 10:58

Tegen de tijd dat senesi transfervrij is komen clubs als real betis etc ook. Feyenoord is dan kansloos.

Denk dat je als Feyenoord zijnde moet hopen dat zo'n jongen kiest voor de gelijdelijke weg die vaak het beste is gebleken. Eerst Eredivisie en dan pas door naar Primera. Uiteraard wil Betis het maximale eruit halen en dan heb je wat geluk nodig met mogelijke inmenging van investeerders. Uiteindelijk had ik liever Berghuis alsnog zien vertrekken voor miljoen of 13. Zo creëer je weer cash flow voor aankopen als deze en zul je nu misschien een minder jaar hebben maar pluk je er uiteindelijk de vruchten van...

Afhankelijk van de waarheid van dit bericht, maar ik acht feyenoord behoorlijk kansloos als je naar de andere namen kijkt. Als je als speler de keuze hebt uit deze clubs zou ik ook niet echt een goede reden zien waarom hij voor feyenoord zou kiezen.

Dit lijkt een kansloze missie te worden. De andere clubs hebben veel meer slagkracht om spelers te halen. Bovendien is Feyenoord in de afgelopen jaren niet gelukkig geweest met de scouting. Risico's zijn in mijn optiek behoorlijk als Feyenoord meegaat in bedragen zoals Betis op het moment biedt.

Óf dit bericht is niet waar, óf Feyenoord doet maar wat. Hoe kan je nou inzetten op een speler waarvan je weet dat z'n afkoopsom ruim boven de 10 miljoen ligt? Je zal toch echt een vijvertje lager moeten vissen, en dan maar hopen dat je een voltreffer scoort.

16 augustus 2019 om 14:14

In Spanje zitten ook spelers met een afkoopsom van 100+ miljoen. Doen clubs dan maar wat door dan meer dan de helft minder te bieden?

16 augustus 2019 om 19:36

Klopt, alleen heeft lazio een tijdje terug een bod van 10 miljoen gedaan en dat werd direct naar de prullenbak verwezen.

Vervelende club dat Betis
Zaten Ajax ook al dwars met Lainez.

Jammer. Het schijnt dat Feyenoord (met investeerders) niet verder wil gaan dan 8 miljoen. Hoop wel dat er snel een nieuwe spits komt. Jorgensen is immers vaak geblesseerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren