Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord krijgt goed nieuws: Diego Simeone heeft een probleem in de defensie

Laatste update:

José Giménez maakt geen deel uit van de wedstrijdselectie voor het Champions League-duel met Feyenoord.

Atlético Madrid maakt dinsdagavond via de officiële kanalen bekend dat de centrumverdediger een scheenbeenblessure heeft opgelopen. Het is vooralsnog onbekend hoe lang de Uruguayaan uit de roulatie zal zijn, maar duidelijk is dat het duel met de Rotterdammers te vroeg komt.

Giménez is niet de enige die niet in actie zal komen tegen Feyenoord, want eerder werd al bekend dat de ziekenboeg erg vol zit. Memphis Depay, Caglar Söyüncü, Stefan Savic, Thomas Lemar, Reinildo Mandava en Pablo Barrios kunnen om uiteenlopende redenen niet aan de aftrap verschijnen.

Verder is het nog onduidelijk wat de medische status van César Azpilicueta is. Er staat een groot vraagteken achter de verdediger, die in het gewonnen LaLiga-duel met Cádiz (3-2) nog wel in actie kwam maar het veld in de 81ste minuut met lichte klachten verliet.

Mocht de ontmoeting in het miljardenbal daadwerkelijk te vroeg komen voor Azpilicueta, dan zijn de opties in de achterhoede voor Atlético vrij beperkt. Met Axel Witsel en Mario Hermoso beschikken de Madrilenen namelijk nog maar over twee spelers die in het centrum uit de voeten kunnen.

Voorin heeft Diego Simeone juist een luxeprobleem, want de trainer zal moeten bepalen wie er naast Antoine Griezmann in de spits staat. Ángel Correa raakte geblesseerd in de ontmoeting met Real Madrid en moest Osasuna-uit laten schieten, maar tegen Cádiz liet hij zich met twee goals direct gelden. De Argentijn gaat de strijd aan met Álvaro Morata, die normaal gesproken de voorkeur krijgt.

Ook op het middenveld heeft Simeone aan keus geen gebrek. Niet alleen Correa keerde terug op het veld na een blessure, want tevens maakte Rodrigo De Paul zijn rentree. Laatstgenoemde viel uit in de afgelopen interlandperiode en stond drie weken aan de kant, maar hij is nu weer volledig inzetbaar.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als ze zoveel verdedigers missen, dan maar vol druk zetten en zien wat ze daar mee kunnen.

3 oktober 2023 om 19:45

Klinkt goed alleen zijn die Spanjaarden wel zo slim om alle snelheid dan uit de wedstrijd te halen wanneer ze onder druk gezet worden dus als je het voor elkaar krijgt moet je het ook snel omzetten in doelpunten. Anders gaan ze gewoon snel liggen, vervelend doen, overal beetje extra tijd pakken zodat de energie eruit gaat en ze van daaruit verder kunnen spelen.

3 oktober 2023 om 20:55

Voorin hebben ze genoeg kwaliteit om Feyenoord te slachten. Feyenoord moet erg voorzichtig zijn en hopen op een counter.

Er loopt nog genoeg kwaliteit rond bij Atletico Madrid ondanks alle blessures. Als Atletico inderdaad defensieve problemen kent morgen is het eens te meer jammer dat Gimenez niet inzetbaar is. Simeone heeft een lastige taak met zijn keuzes voorin want de Argentijn Correa speelde dit weekend fantastisch tegen Cadiz en scoorde twee goals. Maar ja, Morata zet je natuurlijk ook niet zo maar op de bank, Griezmann is normaal zeker van zijn plek.

Wij geen Gimenez, dan zij ook geen Gimenez. Wel zo eerlijk.

Met Witsel en Hermoso - waarschijnlijk - staan er dan natuurlijk ook geen koekenbakkers. Maar goed, zo missen we dan in elk geval allebei e.e.a.

3 oktober 2023 om 20:33

Maar Witsel is eigenlijk geen CV, daar liggen wel kansen

Ze zullen vast nog wel een andere slager achter de hand hebben. Simone en zijn team wil je niet in een steegje tegenkomen. Dat wordt morgen een flinke uitdaging, maar met Slot vertrouw ik op een goede tactiek...

Goed nieuws dit. Giminez is hun beste verdediger en vormt met savic en ijzer sterk duo. Beide dus geblesseerd. Hopelijk kan fey daar van profiteren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren