Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord komt verhuur met optie tot koop overeen met PEC Zwolle

Laatste update:

Dylan Vente gaat het seizoen afmaken bij PEC Zwolle, zo meldt technisch directeur Frank Arnesen aan het Algemeen Dagblad. Feyenoord is akkoord over een verhuurperiode voor de 21-jarige spits tot het einde van het seizoen, met daarbij een optie tot koop. Zwolle moet de definitieve bevestiging nog geven om de transfer te voltooien.

Bij Feyenoord kwam Vente al weinig aan spelen toe en na de tijdelijke komst van Lucas Pratto naar Rotterdam was er helemaal geen perspectief meer voor hem in De Kuip. De centrumspits kwam dit seizoen slechts dertien minuten binnen de lijnen, eind december tegen sc Heerenveen (3-0 winst). In totaal staat de aanvaller op 33 officiële duels voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 7 goals en 6 assists. Vorig seizoen werd Vente verhuurd aan RKC Waalwijk, waarvoor hij in zeventien Eredivisie-duels niet wist te scoren.

PEC Zwolle was ook in de markt voor de achttienjarige Naoufal Bannis, een concurrent van Vente bij Feyenoord, maar geeft dus de voorkeur aan laatstgenoemde. De club van trainer John Stegeman was op zoek naar een extra spits, omdat eerste keus Slobodan Tedic een zware ribblessure heeft. Stegeman lijkt weinig vertrouwen te hebben in Reza Ghoochannejhad, want de laatste weken kiest hij in de punt van de aanval voor Pelle Clement, van origine een middenvelder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben toch benieuwd. Toen hij net bij de selectie kwam, liet hij wel bepaalde kwaliteiten zien. Voetbalt lekker mee, goede loopacties. Helaas nooit zichtbaar beter geworden dan toen

19 januari 2021 om 00:33

Goede loopacties wel idd , maar voor de rest stelt het niet veel voor.
Denk dat ie het bij Vitesse bijvoorbeeld goed zou doen.
Die spelen wat vaker op de helft van de tegenstander , itt Rkc, en hij kan genoeg aanvoer verwachten.
Vente wist zn plek bij Feyenoord en zeurde nooit , prima mentaliteit , gun het die jonge van harte.

Beperkte spits. Leuk voor een kkd ploeg. Of rechterij uit de eredivisie

19 januari 2021 om 06:19

Ja zwolle is toch rechterrij eredivisie?
Ben t trouwens niet met je eens, deze jongen maakt ook een ploeg uit de KKD niet beter!

Werkelijk waar de slechtste spits die ik de afgelopen 10 jaar bij RKC gezien heb. En met Sandro Calabro en Rob Van Sonsbeek hebben we aardig wat spelers van amateurniveau in de punt van de aanval gezien. Hij heeft geen onderscheidende kwaliteiten (hij is niet snel, sterk en voetballend was het zeer pover), en een inzet van likmevestje. Ook bij Jong Feyenoord was het die paar potten dit seizoen bedroevend.

19 januari 2021 om 07:36

Bij Feyenoord begon hij toch niet onaardig toen hij er net bij kwam. In zijn loopacties vind ik hem wel redelijk sterk en technisch is hij ook niet onaardig. Sinds vorig jaar is het natuurlijk wel duidelijk dat hij 0,0 kans van slagen heeft bij Feyenoord, dat heeft zijn instelling niet verbeterd. Ook een jaar degradatievoetbal was geen succes, ik denk dat hij beter naar een Volendam of Almere had kunnen gaan. Vind trouwens wel dat die jongen onevenredig veel kritiek krijgt. Ja, hij is absoluut niet goed genoeg voor Feyenoord, maar men struikelt af en toe bijna over elkaar om te roepen hoe slecht hij wel niet is.

19 januari 2021 om 13:49

Vente heeft dan wel de jeugdopleiding doorlopen bij Feyenoord, maar zal dit niet een typisch geval zijn van 'teert op de eer en faam van de bloedlijn'?

Als je de keuze gaat maken tussen Vente en Bannis dan snap ik niet dat PEC voor Vente kiest. Bennis heeft echt meer talent. Waarschijnlijk gaat Bannis nu naar Volendam. Dat lijkt me ook een prima club voor hem. Hij past prima in het spel wat Wim Jonk wil spelen

19 januari 2021 om 02:01

Bannis is aangeboden bij Volendam, maar die zijn voorzien qua spitsen en hebben geen interesse

PEC Zwolle is volgens het AD dichtbij het aantrekken van Dylan Vente. Speler is bij PEC aangeboden. Nadat PEC er met meerdere andere spitsen niet is uitgekomen, lijkt het met Feyenoord toch tot een huurovereenkomst met optie tot koop voor Vente te gaan komen.

Is volgens mij de 5e keus oid. Maar huur dan niets is mijn mening. Vente gaat het ook niet doen

Serieus, nu heb ik zelf alle reden om te klagen als ik naar mijn club kijk.
Maar als ze bij ons met Vente aankomen heb ik liever nog een eigen jeugdspeler erin.

Vente bij RKC gezien?
Dikke drama

Zet gewoon Mike in de punt.
Haagse gozer met kloten

Vente is echt KKD niveau. Die jongen voegt echt he-le-maal niets toe aan Zwolle. Was ook bij RKC al dramatisch. In Waalwijk loopt nu ex Fortuna spits en publiekslieveling Finn Stokkers. Die zal nooit verzaken en scoort op dat niveau overal wel wat goaltjes. Ze hebben in Zwolle toch ook al een Ghoochannejhad en vduinen voor de spitspositie.. Onbegrijpelijke transfer.

Dylan Vente is een luie kerel met veel kapsones buiten het veld. Als het niet lukt gaat dat hoofd naar beneden, daar heb je wat aan.....zie hem nog als huilebalk op tv (ik ben de eerste spits van Feyenoord) Heb hem alleen een mooie goal zien maken tegen Sparta uit. Voor de rest Drama. Veel "succes" PEC met deze spectaculaire transfer........

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren