Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord hoopt op transfer van revelatie Vlaar: 'Laat dat maar aan mij over'

Laatste update:

Feyenoord kan deze zomer fors verdienen aan de WK-gangers, maar hoeft niet per se spelers te verliezen om de clubkas te spekken. Ook een verkoop van Ron Vlaar zou de nog altijd financieel armlastige Rotterdammers verder kunnen helpen. De stopper onderscheidde zich in Brazilië en wordt inmiddels in verband gebracht met een aantal Europese (sub)topclubs.

/

Vlaars contract bij Aston Villa loopt nog een jaar door en bij concrete interesse is het dus niet ondenkbaar dat de Engelsen hem zullen verkopen. Mocht dat gebeuren, dan profiteert Feyenoord mee. De club liet twee jaar geleden tijden de onderhandelingen met the Villans namelijk een doorverkoopclausule opnemen in het contract. "Laat dat soort dingen maar aan mij over", zegt technisch directeur Martin van Geel in gesprek met FOX Sports.

Van Geel wilde verder niet ingaan op speler die de club mogelijk verlaten en komen versterken. Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Stefan de Vrij en Graziano Pellè zijn de voornaamste kandidaten om De Kuip te verlaten. De leiding wil echter 'de rust bewaren' en zal pas met nieuws komen als er ook daadwerkelijk iets staat te gebeuren.

Ron Vlaar is goed genoeg voor de Europese top

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beetje vreemd geschreven, alsof Martin van Geel de zaakwaarnemer is van Vlaar en even een transfer gaat regelen.

11 juli 2014 om 15:08

Ik vind het goed geschreven. De tekst van Van Geel slaat op dat hij een doorverkooppercentage heeft bedongen.

11 juli 2014 om 15:11

dat zal inderdaad, maar dat ene zinnetje is wel heel summier. En dan heb ik het nog niet over de titel... Maar zo kan VZ straks natuurlijk nog drie artikelen wijden aan het gesprek van van Geel met Fox.

11 juli 2014 om 15:24

In de titel wordt het destijds bedingen van een doorverkooppercentage gelinkt aan de huidige hoop op een transfer, waardoor de suggestie gewekt wordt dat van Geel wel even een transfer regelt voor Vlaar. Slechte geschreven.
Van Geel heeft daarentegen wel een punt.

11 juli 2014 om 16:29

@ Abe

Ik snap je punt ook, maar dit is VZ. Zou het liefst alles hier herschrijven, en ik denk jij ook.

11 juli 2014 om 15:10

Martin van Geel bedoelt te zeggen dat hij het goed voor de club geregeld heeft. Bij de verkoop van Vlaar aan Aston Villa heeft hij een, klaarblijkelijk, groot percenage bedongen indien Aston Villa hem weer doorverkoopt. Dat heeft hij inderdaad goed gedaan.

Als hij meevoetballend beter wordt, en de kalmte behoudt, zie ik hem zo naar een cl kandidaat gaan.

'laat dat maar aan mij over' ... Klinkt een beetje uit de hoogte.
Daar houden ze niet zo van op zuid ...

11 juli 2014 om 15:08

Dan houden ze zeker niet van humor 'op Zuid'.

11 juli 2014 om 15:15

Ach, als ie zn woorden maar waarmaakt. We houden niet van alleen woorden, de daden moeten er bij passen. Doet t tot nu toe prima.

11 juli 2014 om 17:37

Gedeeltelijk door Van Geel, maar het was vooral de combinatie Koeman-spelers-Van Geel. Transfervrije spelers uit de Eredivisie naar Feyenoord halen is op zich niet zo moeilijk, bijna iedereen die transfervrij is wilt wel naar Feyenoord

11 juli 2014 om 15:55

Zolang ze maar van munnie houden.. dat fixt ie voorlopig wel. Ik hoop een sterke competitie te zien komend jaar

Ik ben benieuwd of er ook een doorverkoopclausule bestaat als Vlaar binnen Engeland wordt doorverkocht. Ik heb gehoord dat er vaak geen rechten zijn als er binnen de PL wordt doorverkocht.

11 juli 2014 om 15:23

Bij een verkoopclausule krijg je altijd je percentage. Waar jij op doelt is denk ik dat je geen opleidingsvergoeding krijgf bij binnenlandse transfers.

11 juli 2014 om 17:06

Ook de opleidingsvergoeding wordt gewoon overgemaakt naar de clubs waar hij in de jeugd gespeeld heeft( van 12de tot en met 23ste jaar).

Ook al wordt hij nog drie keer binnen Engeland verkocht, dan ontvangen de opleidingsclubs nog drie keer centen.

Uitleg van de opleidingsvergoeding

Bij iedere internationale transfer van een voetballer hebben de clubs waar de desbetreffende speler tussen zijn 12e en 23e levensjaar voetbalde recht op een deel van de opleidingsvergoeding.

Het kan dus gaan om transfers vanuit het land waarin de spelers is opgeleid náár het buitenland, maar ook om transfers van de ene buitenlandse club naar de andere. (ook als deze club uit het zelfde land komen, mits niet uit het 'opleidingsland'

11 juli 2014 om 19:16

Binnen Engeland is een binnenlandse transfer en geen internationale. Dus je verbetert iemand onterecht. Zie transfer van Persie naar United als voorbeeld. Feyenoord kreeg geen opleidingsvergoeding.

11 juli 2014 om 20:20

josephius,

Kan je me de informatie laten zien waar dat uit blijkt, ik betrek mijn info van "sport.infonu.nl " met onderwerp opleidingsvergoeding bij internationale transfers.

Zal de eerste zijn die je gelijk gaat geven als ik onomstotelijke info zie, die daar op wijst.

Met van Persie kan er ook een andere reden zijn, lag niet zo goed bij de technische staf in 2002, er zijn regels waardoor er geen opleidingsvergoeding betaald hoeft te worden.

Zie trouwens niet wie ik ten onrechte verbeter, sterker nog ik beaam wat Ewoud al zegt.

Dus tot dat je met info komt dat mijn verhaal niet klopt, geldt voor mij hetzelfde:

Dus je verbetert iemand onterecht.

11 juli 2014 om 15:25

Onzin, dat geldt voor de opleidingsvergoeding. Feyenoord en AZ krijgen geen percentage van de opleidingsvergoeding als hij naar een club binnen Engeland vertrekt. Als Feyenoord gewoon een x-percentage heeft bedongen op de (winst van de) doorverkoop percentage is er niks aan de hand.

Feijenoord gaat anders flink cashen. Janmaat, De Vrij, Indi en Clasie zullen toch voor een redelijk goed bedrag verkocht gaan worden. En de transfer van Pelle is nagenoeg rond als we de berichtgevingen moeten geloven.

11 juli 2014 om 15:36

Zijn er al eventuele versterkingen voor de achterhoede op het oog bij feijenoord? Ik heb tot nu toe alleen iets begrepen over Dost als vervanger van Pelle. als Janmaat, De Vrij en Indi vertrekken word het wel magertjes achterin!

11 juli 2014 om 15:54

Ik heb de naam Bottegin ooit ergens gelezen en iemand van Real Castilla geloof ik.

Voorlopig is er nog geen speler officieel weg en dus nog geen knaken binnen om iemand anders te kopen of huren.

Eigen jeugd is er genoeg:
Kongolo
Woudenberg
Cabral
Nelom)
Mathijssen (geen eigen jeugd)
van Beek

Erg jonge verdediging op Matthijsen na, maar wellicht dat deze spelers zich net kunnen profileren als Bmi, Janmaat en de Vrij.

Een goedkope gerichte versterking zou welkom zijn alleen weet je nooit hoe dat uitpakt.

11 juli 2014 om 16:00

Bij eventueel vertrek van de 3 verdedigers hoop ik toch wel dat ze een speler aantrekken die er gelijk kan staan. Als ajacied zijnde vind ik het fijn dat ajax al het CL geld kan krijgen maar voor de nederlandse competitie zou het goed zijn als nederland 2 clubs de groepsfase in kan sturen.

Wees blij met Van Geel! Heeft al prima werk geleverd voor Feyenoord maar wilt natuurlijk hier een schouderklopje halen.

Ron Beton verdient een mooie club alhoewel Aston Villa ook niet verkeerd is natuurlijk.

Wat een held was hij op het wk.

Ik zou Ron Vlaar wel is bij een club als Barcelona willen zien. Eerlijk gezegt denk ik dat piqué minder is dan Vlaar...

11 juli 2014 om 17:30

Ik denk dat jij geestelijk niet helemaal in orde bent. Vlaar is een goede tegenhouder in een 5 mans verdediging. Die kan je niet vergelijken met piqué.

11 juli 2014 om 18:40

Geestelijk niet helemaal in orde? Omdat ik me mening uit? Funny Guy. Iedereen heeft zijn voorkeuren. Maar tegenwoordig ben je dan gelijk geestelijk niet in orde? Okeoke qq

11 juli 2014 om 18:41

Inderdaad, Pique functioneert zowel in een 4-mans verdediging als een 5-mans verdediging niet als er geen breker naast hem staat. Dat is de afgelopen seizoenen wel gebleken. Vlaar naast Pique is zo slecht nog niet. Toegegeven er zijn nog betere verdedigers dan Vlaar, maar verdedigend gezien is hij al een stuk beter dan Pique.

Iemand enig idee hoeveel de doorverkoop percentage is? denk dat vlaar voor circa 7-9 miljoen zou kunnen vertrekken!

11 juli 2014 om 15:22

Nou, denk wel meer hoor. Als Luiz voor 50 miljoen wordt verkocht en Vlaar gewoon beter is.....

11 juli 2014 om 15:28

Een spits is wel iets anders dan een verdediger Zal wel een 7-8 miljoen zijn denk ik.

11 juli 2014 om 15:30

Je moet Vlaar natuurliijk op dit ene toernooi beoordelen, met als toppunt de wedstrijd tegen Argentinië. Luiz speelde geen puik toernooi, maar moet over-all nog steeds sterker worden geacht dan Vlaar.

11 juli 2014 om 15:30

Hij heeft nog maar een 1 jarig contract en bij Aston Villa heeft die nooit zo kunnen overtuigen als afgelopen WK. De enige reden dat die zo'n goed toernooi heeft gespeeld is omdat ze verdedigend speelde en weinig ruimte in de rug hadden. Er zijn over het algemeen weinig teams die met 5 verdedigers spelen als die een niveau omhoog gaat en dus meer ruimte wat zijn zwakte is. Ik verwacht dus niet dat ze vreselijk veel in hem willen gaan investeren. Als aston villa nog wat geld wil over houden aan Vlaar zullen ze niet te hoog moeten gaan zitten met de vraagprijs anders loopt die volgend jaar zo de deur uit of voor minder in de winterstop.

11 juli 2014 om 15:40

@ feelgood0

grapjas, Luiz is een verdediger. Maar gezien zijn leeftijd lijkt me rond de 10 - 15 miljoen voldoende om hem te kunnen halen. Hij heeft ook een grotere club verdient na zon WK.

11 juli 2014 om 15:44

@feelgood0

Hij bedoelt David Luiz, geen Luis Suarez.

11 juli 2014 om 15:45

Excuses ik dacht dat je op Suarez doelde. Ik vond 50 miljoen ook al weinig. Sorry

11 juli 2014 om 15:48

Luiz en vlaar zijn beide toch geen spitsen..?

11 juli 2014 om 15:49

Luiz is toch echt een verdediger en geen aanvaller.

11 juli 2014 om 15:51

Villa is dom geweest want ze hebben hem maar voor 3 jaar vastgelegd. Volgend seizoen is hij al transfervrije. Een bedrag tussen 10 en 15 moet wel lukken net als bij Stefan.

Zou een leuke meevaller zijn voor Feyenoord, zou ik ze wel gunnen. Ik denk dat Vlaar net te kort komt voor de absolute topclubs, maar een club als Tottenham zou niet gek zijn. Of clubs als Schalke, Valencia of Roma. Heeft dit WK bewezen dat hij tegen goede spitsen op de been kan blijven. Sterk, verrassend snel en voetballend redelijk.

ruige praat van deze man. Toch niet zo heel succesvol in het verleden met zijn aan en verkopen. Een pas op de plaats zou hem netter staan.

Eerlijk is eerlijk, ik was nooit van deze speler gecharmeerd, maar op basis van het WK staan er wel een aantal clubs in de rij kan ik me indenken.
Heb niet het idee dat het een wereldverdediger zal worden, maar grotere club als AV zie ik wel gebeuren.

Vlaar komt uit de jeugdopleiding van AZ, alleen heeft AZ Vlaar veel te vroeg weggedaan. Waarop heeft AZ nog recht qua doorverkoop-en opleidingspercentages?

Wat een arrogante opmerking van die van Geel.
HIJ heeft Feyenoord weer tot leven geholpen!
HIJ heeft Feyenoord zo een team laten neerzetten.
HIJ heeft een doorverkoop clausule erin laten zetten.
Nee meneer van Geel, daar heb je een team
Voor! Met ze alle noem je dat! Arrogante Pannekoek!

Everton zou perfect zijn.

Dan verdient az der toch ook aan, hij komt uit de jeugd van az.?

Ron Vlaar zou een prima verdediger zijn bij een verdedigend ingestelde Italiaanse grootmacht. Daar zou hij echt kunnen passen. Ron moet namelijk niet al te veel ruimte in zijn rug hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren