Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord hield blessure Berghuis vanwege ‘stiekeme jacht’ bewust stil

Laatste update:

Steven Berghuis kampt al een maand met gekneusde ribben. Feyenoord wilde de blessure van de van Watford gehuurde aanvaller echter niet aan de grote klok hangen, om 'een stiekeme jacht op zijn ribbenkast te voorkomen', zo meldt De Telegraaf. De klachten zijn ook de reden dat hij niet in de voorlopige selectie van Oranje zit.

/

"Ik heb wat last van gekneusde ribben en het wilde maar niet weggaan", zo vertelt Berghuis in De Telegraaf. "Die kwetsuur liep ik al op uit bij PSV na een beuk van Jetro Willems." Om er helemaal ’uit’ te blijven was geen optie, omdat een voetballer dan weer achterop en uit zijn ritme raakt. "De trainer gaf aan dat hij wilde dat hij mij er graag bij houdt voor wanneer het nodig is voor het team”

Berghuis mocht tegen Excelsior starten, maar hij koos zelf nog voor een pas op de plaats. Hij weet dat de concurrentie steeds meer toeneemt. "Als ik de vorm heb spreek ik hetzelfde uit als Eljero Elia (die zegt alleen zijn eigen concurrent te zijn, red.). Ik denk dat iedereen zo moet denken en moet uitgaan van zijn eigen kwaliteiten. Ik heb daar geen problemen mee."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Best slim ,want ze hebben hier een punt.
Weten ze dat je last van je ribben heb dan worden die natuurlijk gezocht.

Gekneuse ribben gaan ook niet in een week over elk tikje erop maakt het genezen weer een weekje langer.
Gekneusde ribben hebben is iig niet lekker en het beperkt je aardig in je laten en doen.

Dit verklaart echt een hoop, zijn plotse verval en zijn schuwing in de duels van afgelopen wedstrijden. Terwijl hij zelf in de top 10 beste duel winnaars staat vd eredivisie.(68-72% meen ik) Ik hoop dat hij snel hersteld en inzetbaar is. Met bilal, steven elia en evt toornstra staan de flanken goed bezet bij feyenoord!

28 oktober 2016 om 09:01

Op basis van wat wordt het percentage duel winnaars gebaseerd?
Is dat een 1-op-1 direct lichamelijk duel of zit daar ook het opzoeken van je tegenstander in een actie bij in begrepen? Weet niet zo goed wat ik van deze statistiek moet verwachten.

Het kon ook niet anders dan dat er iets achter zijn lederen verscholen ging. Zulke blessures zijn vervelend en gaan maar langzaamaan weg. Hopelijk voor Berghuis is hi er zo snel mogelijk weer bij. Wel slim dat hij minuten blijft pakken, waardoor hij in een soort van ritme blijft meedraaien met de selectie.j

Zoals de Waard is vertrouwt hij zijn gasten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren