Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord heeft na Nakamura en Summerville derde buitenspeler in het vizier’

Laatste update:

Luka Ivanusec heeft zich in de kijker gespeeld bij Feyenoord, weet 1908.nl. De Rotterdammers willen zich deze zomer versterken met een extra buitenspeler die het verschil kan maken. Eerder vielen de namen van Keito Nakamura (LASK Linz) en Crysencio Summerville (Leeds United) in Rotterdam-Zuid, maar ook Ivanusec zou er goed op staan bij de regerend landskampioen. De 24-jarige linksbuiten ligt bij zijn club Dinamo Zagreb nog tot medio 2026 vast.

Ivanusec was zondagavond nog basisspeler in De Kuip, toen Kroatië in de finale van de Nations League na strafschoppen onderuit ging tegen Spanje (0-0, 4-5 na penalty’s). 1908.nl verwacht dat de rechtspoot van de genoemde namen de minst realistische optie is, daar er veel Europese kapers op de kust zijn. Net als met Nakamura en Summerville zijn de eerste contacten reeds gelegd. De komst van Ivanusec kan op financieel vlak echter lastig worden. Volgens Transfermarkt is zijn huidige marktwaarde twaalf miljoen euro. Daarnaast ligt de vleugelspeler in Zagreb nog voor drie seizoenen vast.

De veertienvoudig international van Kroatië speelt sinds de zomer van 2019 voor Dinamo, dat hem destijds voor drie miljoen euro overnam van NK Lokomotiva. In 166 officiële wedstrijden voor de Kroatische recordkampioen wist Ivanusec 32 keer te scoren en achttien assists af te leveren. Naast Feyenoord geniet de aanvaller belangstelling van meerdere Europese topclubs. Het is wachten tot de Rotterdammers echt concreet gaan worden voor Nakamura, Summerville, of Ivanusec. 1908.nl stelt dat Nakamura op het moment van publicatie de meest haalbare optie is voor Feyenoord.

Linz, dat eerder Gernot Trauner aan Feyenoord verkocht, mikt momenteel op een transfersom van tien miljoen euro voor de diensten van Nakamura. De Japanner wist afgelopen week in een vriendschappelijk oefenduel met El Salvador (6-0 winst) zijn eerste interlanddoelpunt te maken. Volgens de Daily Mail wordt Nakamura ook gevolgd door clubs als Liverpool, Aston Villa, Olympique Lyon en Eintracht Frankfurt. Sky Sport-journalist Florian Plettenberg ontkrachtte vrijdag het gerucht dat Borussia Dortmund een poging gaat wagen om de rechtspoot te strikken.

Is dit een haalbare optie voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een categorie hoger dan Feyenoord ooit gemikt heeft. Dus dat is wat mij betreft al positief nieuws.

Het is nog niet zo heel lang geleden dat het je op donderdagavond als Feyenoord fan dun door de broek liep als wij bij clubs als Dinamo Zagreb op bezoek moesten. Nu is het niet zo gek als wij interesse hebben in hun betere spelers, dus dat is een mooie ontwikkeling.

Al verwacht ik niet dat hij voor ons al haalbaar is, wij zullen denk ik toch op target blijven mikken die 5-10 miljoen mogen kosten.

Tja de interesse in spelers is hoog vanuit Feyenoord. Ook dit is elk jaar zo. De eerste b8 zijn dan niet haalbaar en de 9 de komt dan .
Dus ik wacht nog wel om iets te roepen over de spelers.
Voor mij is belangrijk dat er 2 goede buitenspelers komen die met Pixao en Walemark het uit moeten gaan zoeken.
Daarnaast zie ik graag nog een 8 komen.

19 juni 2023 om 08:46

Dus jij gaat er vanuit dat Jahanbakhsh en Dilrosun zullen vertrekken? Ik verwacht het namelijk niet. Walemark zie ik echter wel verhuurd worden aan een andere club in de Eredivisie. Ik denk dan ook dat Feyenoord slechts één buitenspeler gaat halen.

19 juni 2023 om 10:09

Ze hoeven niet te vertrekken, als ze maar niet spelen (jahanbaks iig).

19 juni 2023 om 08:50

Iedereen schrijft Dilrosun al af terwijl dat in potentie gewoon een basisspeler op de vleugels is, vooral op rechts.

Dat hele experiment op 10 is zwaar mislukt maar als buitenspeler gaat hij gewoon zijn waarde hebben. Hij is nog jong en hij heeft het al laten zien, dus hoop dat hij zich kan herpakken.

19 juni 2023 om 08:56

@memyself

Mmmmm verwacht? Daar ligt wel mijn hoop idd. Na de interstop is Walemark paar keer ingevallen kwam er veel meer dreiging vanaf. Echter raakte hij geblesseerd.
Willen we wat volgende jaar moeten sommige plekken breder en beter bezet worden. Alireza is het voor mij niet. Zijn inzet zal ik nooit wat over zeggen maar het is voor mij te weinig.

@zana..
Dilrosun is zeker geen 10 is leuk geprobeerd. Voor nu zie ik hem meer voor de breedte.
Dus hoeft van mij niet weg maar voor nu ook te kort.. Al dnek ik dat Symanski ook egelmatig op rechtsbuiten te vinden gaar zijn volgend jaar.

19 juni 2023 om 08:57

@Zanazanyan

Ben ik niet helemaal met je eens. Dilrosun heeft nog nooit de G/A bijdrage kunnen leveren aan een team die we bij Feyenoord nodig hebben.

Zeker volgend jaar, waarin we op het middenveld minder doelpunten hebben moeten de vleugels efficiënt zijn. En dat is Dilrosun gewoon echt niet. Hoop ook echt dat Paixao op rechts komt te staan, want vind hem daar op zijn best.

19 juni 2023 om 09:10

@noud

Jouw mening deel ik ook. Nummer 10 was alleen zijn 1e wedstrijd als beste en daarna niet echt. Ik denk dat zijn beste positie op rechtsbuiten is, alleen de laatste wedstrijden van Paixao vond ik hem zoveel keer meer beter dan Dilrosun (ook de samenwerking met Giminez).

Dilrosun heeft een hele goede versnelling met de bal, alleen die gebruikt hij te weinig of er is te weinig rendement.

19 juni 2023 om 09:23

Eens dat zijn rendement omhoog moet, maar dan moet hij ook eens 10 wedstrijden achter elkaar de kans krijgen op één positie.

Dilrosun beoordelen obv stats adhv het afgelopen seizoen is de complete context uit zijn seizoen halen. Hij werd van links naar rechts naar 10 gegooid, toen bank en daarna weer rechts. Succes om daar een succes van te maken als voetballer.

Geef hem 10 wedstrijden op rechts de kans, desnoods als invaller, want ik vind Paixao op rechts inderdaad ook beter in vorm. Paixao en Dilrosun als je rechterkant is echt niet verkeerd.

Jaja, niet CL waardig, maar we moeten ook helemaal niet inkopen voor CL maar voor titelprolongatie.

19 juni 2023 om 09:28

Ben het met je eens dat de 10 voor Dilrosun niet geholpen heeft, maar dat ging wel pas spelen bij de blessure van Szymanski.

Rechts en linksbuiten afwisselen gold ook voor Paixao en Walemark. Paixao maakte daar wel een succes van en Dilrosun niet. Dilrosun is voor mij echt een one trick pony die gewoon niet voldoende onvoorspelbaarheid heeft en daarnaast ook gewoon niet genoeg bijdrage heeft in goals. Zou me echt verbazen als die het op lange termijn gaat redden.

19 juni 2023 om 09:36

Tja, in potentie... Het is er bij geen een club uit gekomen. Het laatste deel van de tweede seizoenshelft viel hij ook niet meer in. Hij heeft prima potentie, maar als je hem zo laconiek bezig ziet vraag ik me af of het er ooit uit gaat komen. Hij is razendsnel, maar gebruikt dat nooit. En hij schijnt ook een van de grootverdieners te zijn....

En dat van kant wisselen zal hij aan moeten wennen. Al onze buitenspelers wisselen van kant tijdens de wedstrijd. Zelfs in de opstellingen is Idrissi de enige die vast op links stond. Paixao, Jahanbakhsh en Walemark hebben ook van kant moeten wisselen. Dat lijkt gewoon een vereiste te zijn.

19 juni 2023 om 10:14

Dilrosun is erg wisselvallig, dat is gewoon het type speler dat ie is.
Doet me heel erg aan Elia denken, 5/6 wedstrijden onzichtbaar en dan 1 goede wedstrijd. Maar wanneer die goed speelt speelt ie de pannen van het dak.
Ik had bij zijn komst al gezegd dat het precies zo zou lopen.
Wel vind ik dat ie veel te weinig speelminuten heeft gekregen. Ik zou hem altijd boven Jahanbaksh verkiezen.
Prima speler als backup vind ik, voor de Eredivisie iig.
Er zit natuurlijk nog wel rek in die jonge, maar hoeveel durf ik niet te zeggen.

19 juni 2023 om 11:10

De enige reden dat onze buitenspelers zoveel van kant wisselden in de eerste seizoenshelft (tweede seizoenshelft stond het aardig want Idrissi speelde standaard links) is omdat niemand rendeerde, niet alleen Dilrosun.

Ben het ook totaal niet eens met de constatering die hier getrokken wordt dat ‘het van links naar rechts wisselen erbij hoort en hij eraan moet wennen’ een normale situatie is. Je hebt normaliter gewoon een standaard links- en rechtsbuiten.

Dat het bij Feyenoord zo wisselde had puur en alleen te maken met het feit dat niemand in vorm was. Idrissi deed er 7 maanden over na 3 jaar amper te hebben gespeeld, Walemark is altijd tegenvallend als hij basis mag beginnen, Paixao had 6 maanden nodig om en basisplaats aan te kunnen en Ali heeft zijn momenten, maar zal nooit de vaste rechtsbuiten worden.

Vanwege zijn leeftijd schrijf ik Dilrosun nog niet af, al moet volgend seizoen wel zijn doorbraak worden. Bovengenoemde kritieken mbt productiviteit zijn terecht, maar ik vind dat hij vooral in de eerste seizoenshelft sterk speelde. Niet voor niets zette Slot hem naar 10, hij was van alle spelers die er kon spelen het meest in vorm op dat moment.

6 goals en 8 assists over alle competities afgelopen seizoen met alle wisselingen die hij heeft gekend vind ik zo slecht nog niet.

19 juni 2023 om 13:05

@Zanazanyan ik hoop dat je gelijk krijgt. Ik heb Dilrosun volledig afgeschreven voor mezelf. Hij heeft het fysiek en de power. Echter overzicht, constantheid, voetbal iq ik zie het allemaal niet in hem. Hij heeft volgens mij werkelijkwaar geen idee wat er om hem heen gebeurt. Daarom is 10 echt een verschrikkelijke positie voor hem. Één van de weinige keuzes van Slot die ik hekelde. Dilrosun i.p.v. Bullaude op 10

19 juni 2023 om 13:56

Op de winger positie heb je dat overzicht ook minder nodig. Erlangs en een voorzet of kappen en schieten, dát moet goed zijn. Laten dat nou net de twee kwaliteiten zijn die Dilrosun we beheerst. Daarnaast heeft hij een goede versnelling, dus ook al weet je wat hij gaat doen ben je vaak al te laat. Zijn schot moet alleen wel veel zuiverder.

Vraag me ook af wat er met Bullaude is dat hij zo weinig minuten krijgt, vaak ziet Slot dit toch wel goed. Kreeg ook gelijk met Santi en Paixao eerst te laten rijpen, dus ik vertrouw op hem daarin.

Het enige dat ik kan bedenken is het druk zetten zonder bal bij Bullaude, dat had hij in de wedstrijden die hij speelde totaal niet onder controle. Hij wilde tussen de linies blijven hangen, maar die verschoven door het druk zetten waardoor hij er verloren bij liep.

Hoop hem volgend seizoen standaard als invaller voor Szymanszki te zien, want ballen ken ‘ie we.

19 juni 2023 om 15:33

Die versnelling in de versnelling heb ik ook gezien, echter het vervolg daarna bij hem... Scherp over Bullaude dat was me nog niet expliciet opgevallen. Wel dat die bij balheroveringen vaak ver staat. Wellicht is dat hetzelfde. Nogmaals ik hoop dat jij gelijk krijgt betreft Dilrosun. Heb het graag mis

19 juni 2023 om 10:18

Vorige zomer vond ik ze toch best slagvaardig. Ik hoorde bergen namen, maar heel veel ervan kwamen ook daadwerkelijk.

19 juni 2023 om 10:53

Uiteindelijk zijn er toen ook veel meer namen genoemd dan gekomen..
Is prima he maar daarom ga ik me voorlopig niet druk maken om namen eerst maar een bod doen

19 juni 2023 om 11:14

Dat is bij elke club in elke transferzomer. Maar het was vorige zomer redelijk vaak raak. En al helemaal geen 1 uit 9.

19 juni 2023 om 11:22

Kan me anders herinneren dat heel veel Feyenoorders hier erg bezorgd waren toen de transfer window halverwege was en wij alleen nog maar Wieffer hadden aangekondigd. We begonnen pas laat met echt aankopen doen.

Te Kloese zei in een interview vorige maand dat het deze keer anders zou zijn, dus we zullen zien. Met Zerrouki en VD Belt heb je natuurlijk al 9m uitgegeven, benieuwd hoe groot de oorlogskas deze window gaat zijn.

Voorlopig zie ik alleen namen die duur zijn en echt een minimale vooruitgang/breedte versterkingen zijn tov de huidige opties.

19 juni 2023 om 11:30

Dat ze pas laat kwamen staat hier toch los van? Ik geef alleen aan dat veel van de namen die vorige zomer genoemd werden ook daadwerkelijk kwamen.

Verder heb ik geen idee van hoe goed de genoemde namen zijn. Maar daar had ik vorig jaar ook geen idee van.

Er hoeft dit jaar waarschijnlijk natuurlijk een stuk minder versterkt te worden dan vorig seizoen. Ze hebben een redelijke basis staan. Ik vond eigenlijk alleen de vleugels vorig seizoen wat zwak. En natuurlijk opvangen wie er weg gaan.

19 juni 2023 om 14:46

Bedoelde meer aan te geven dat ze pas echt slagvaardig werden tegen het einde van de zomer, daarvoor was het vooral de media die spelers aan Feyenoord linkte zonder echt bewijs hiervoor.

Gnonto.. het was leuk zolang het duurde om erover te fantaseren dat dit soort spelers voor Feyenoord zouden kiezen. 🙈

Verder eens dat er weinig bij hoeft, zou zelf graag 2/3 wingers zien. Een ervaren opvolger voor Kokcu is wat ik ook veel voorbij zie komen. Hoewel ik het snap zou ik het zonde vinden van Timber tbh.

19 juni 2023 om 15:30

Ja dat was inderdaad zo. En ik weet nog dat het toen heel veel over die gronto ging, maar uiteindelijk hebben de spelers die ze gescout en gehaald hebben het aardig gedaan.

interessant, had niet verwacht dat feyenoord op dit soort spelers zou mikken, maarja waarom niet he.
zou een absolute versterking zijn, zeker op een positie waar nu niet heel veel soeps (vergeleken met rest van team) rond loopt.

Als Feyenoord zich nu serieus kan richten op deze categorie spelers zou ik me als Ajax en PSV zijnde een tikkeltje zorgen maken. Uiteraard juich ik het als niet Feyenoord fan toe, aangezien we hiermee de de eredivisie naar een hoger niveau tillen.

19 juni 2023 om 09:24

Denk wel dat als Feyenoord het huidige beleid weer door te zetten dat dit soort spelers van 10-15 miljoen niet meer onrealistisch zijn. Al is dit jaar nog een jaar te vroeg ook door het aantal posities waar Feyenoord versterking wil. Feyenoord zit qua begroting volgens mij ook heel dicht tegen PSV aan, en er is groeipotentieel voor meer als de sponsoring eindelijk de verwachte stap maakt. Daar laat Feyenoord komend seizoen met Europarcs wel weer wat liggen.

Ajax is nog wel heel ver weg qua begroting, maar die krijgen het in goede jaren ook voor elkaar om qua kosten nog een niveau hoger te mikken met spelers tussen de 20-30 miljoen. Dat zal bij Feyenoord wellicht ooit kunnen als er een oplossing is voor de gebrekkige opbrengsten uit het stadion, en nadat er eens echt spelers voor topprijzen verkocht worden. Kortom, als dat al gebeurd is dat echt verdere toekomstmuziek.

19 juni 2023 om 09:37

De begroting van Feyenoord gaat volgend seizoen over de 100 miljoen. PSV zat vorig jaar op 85 en Ajax op 160.

19 juni 2023 om 12:26

Bij Feyenoord City kon een minimum spelersbudget van 25 miljoen euro niet gegarandeerd worden. Met tegenvallende bezoekersaantallen is er zelfs een onderzoek dat uitkwam op 17,5 miljoen spelersbudget per jaar. Komend seizoen hebben ze een spelersbudget van 23 miljoen. Tot zover dus het nut van een nieuw stadion voor het spelersbudget.

19 juni 2023 om 13:32

Volgens mij had Feyenoord in de huidige situatie wel wat meer profijt gehad bij een nieuw stadion dan dat ruim bemeten minimum.

Ivanusec lijkt me niet haalbaar maar wat ik wel een interessante optie zou vinden is Solbakken. AS Roma heeft geld problemen, denk daarom dat Ajax ook gekeken heeft bij AS Roma qua spelers en AS Roma heeft Solbakken transfervrij binnen gehaald. Komt niet aan spelen toe en om extra budget te creeren voor Mourinho staan ze misschien wel open voor een verkoop, maken ze er gelijk winst op en kan Mourinho meer zijn type speler(s) halen.

Zou wel wat zijn om hem binnen te halen. Al enkele jaren een van de beste van Zagreb. Hij was niet slechter dan Majer, en die maakte een stap hogerop naar Rennes. Niet een typische linksbuiten, maar meer een spelmaker of een aanvallende middenvelder die op de vleugel speelt. Sutalo, Livakovic en Baturina zijn ook leuke spelers van Zagreb, maar ja, die zijn denk ik niet haalbaar. Wel te gek dat Zagreb zoveel goede spelers weten te produceren voor zo’n klein land.

Feyenoord vist in een leuke vijver maar ook de vijver waar je het meest concurrentie hebt van Europese subtoppers.

Ben benieuwd wie er nu daadwerkelijk komen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren