Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft geen last van geblesseerde winteraanwinst AS Roma

Laatste update:

De supporters van AS Roma zullen nog even moeten wachten op het competitiedebuut van Victor Ibarbo voor de club. De aanvaller werd in het laatste weekend van de transferperiode overgenomen van Cagliari en deed midweeks al mee in de Coppa Italia, maar nu kampt hij met een beenblessure. Roma maakt donderdag bekend dat Ibarbo ongeveer vijf weken buitenspel zal staan.

/

Dat betekent dat hij de duels met Feyenoord gaat missen. Roma speelt in de knock-outfase van de Champions League tegen Feyenoord en deze duels staan voor 19 februari (in Rome) en 26 februari (in Rotterdam) op het programma. Ibarbo kan pas in maart weer spelen voor Roma, dus deze wedstrijden gaan aan zijn neus voorbij. Ook de topper tegen koploper Juventus, op 2 maart, komt te vroeg voor de Colombiaan.

Roma huurt de 24-jarige Ibarbo tot het einde van het seizoen van Cagliari en betaalt daar 2,5 miljoen euro voor. In de zomer heeft de werkgever van Kevin Strootman vervolgens de mogelijkheid om de aanvaller voor nog eens 12,5 miljoen euro definitief over te nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
5 februari 2015 om 18:17

Echt he... VZ gaat qua inhoud en kwaliteit met de dag achteruit! Vorige keer kreeg ik een ban voor zo'n opmerking (denk ik) maar heb maling aan de subjectieve cencuur van VZ. Spreek jullie over een tijdje wel weer.
Voor de mensen die hieronder wellicht gaan zeggen dat je niet op VZ hoeft te komen, je hebt gelijk was er maar een concurrent!

5 februari 2015 om 18:30

Het is laatste tijd inderdaad niet best, eerlijk gezegd lees ik bijna geen enkel artikel waar geen fouten in staan. Is het geen foutieve informatie dan is het wel een spelfout of gewoon woorden die missen. Ik accepteer het maar gewoon VZ schijnt het wel prima te vinden zo want ze doen er toch niks aan..

buiten dat ben ik wel heel blij dat VZ bestaat want ik kijk er elke dag meerdere malen op, praktisch al het nieuws is hier te vinden en ze zijn er altijd snel bij. Dat wel,

5 februari 2015 om 19:21

Het zou me niet verbazen als er zelfs enige opzet achter zit, zou commercieel aantrekkelijk zijn. Als in elk artikel x aantal comments over domme fouten gediscussieerd wordt, betekent dat gewoon weer clicks en kassa. In de advertentie van hun vacature laatst werden goed Nederlands schrijvende personen gevraagd die hbo geschoold worden/zijn, wat een grap! Een beetje headhunter vind hier op vz al makkelijk 500 geschikte kandidaten.

On: ik ken de speler niet, maar iemand huur je niet zomaar voor 2,5 milj voor 6 mdn. Hij zal wel het 1 en ander kunnen. Prettig voor Feyenoord, al heeft Roma genoeg prima aanvallers. Gervinho komt volgende week ook weer terug vd Afrika cup. Ik neem aan dat deze jongen de vervanger van Destro is?

5 februari 2015 om 20:26

Gervinho is een linksbuiten doumbia destro in de spits totti op schafuwspits en ibarbo met iturbe rechts buiten

5 februari 2015 om 21:29

Destro is naar Milan vrind. Daarnaast is Gervinho meer een rechtsbuiten.

6 februari 2015 om 13:03

Mochten ze willen

ibarbo heeft al kwartier gespeeld in de beker voor as roma, tegen fiorentina.

Ibarbo heeft z'n debuut voor AS Roma gemaakt hoor, in de 2-0 verloren wedstrijd tegen Fiorentina... come on VZ

Veel fifa spelers krijgen van hem een stijve,
Hij heeft veel snelheid maar dat is het dan ook.
Feyenoord gaat het moeilijk krijgen tegen Roma, en ik verwacht niet dat ze kunnen stunten. Al hoop ik dat natuurlijk wel. Het wordt tijd dat we punten gaan pakken voor de Uefa ranglijst.

5 februari 2015 om 18:33

Ik haat hem daarom juist. Naja haat. Het is tergend dat je steeds tegen hem moet op fut en hij is simpelweg gewoon overrated. Het is jammer want fifa heeft dit niet nodig. Als je hem gebruikt op fut doe je dat niet voor de pure fun maar om laf te winnen denk ik zo

5 februari 2015 om 18:43

Het zal alleen maar erger worden nu Doumbia ook bij Roma speelt.

5 februari 2015 om 19:03

Iedereen gaat nu spelen met Gervinho-Doumbia-Ibarbo

5 februari 2015 om 19:06

@ivanovicfc

Ja die spelers halen dan de bloed onder de nagels vandaan, hetzelfde geldt als je tegen Sturridge,of Remy speelt. En dan heb ik het nog niet gehad over Emenike.

Die gasten houden niet van voetbal, het gaat tegenwoordig alleen maar om snelheid en trucjes.

5 februari 2015 om 19:42

Daar kunnen inderdaad wel een aantal ps controllers door sneuvelen

Was het maar waar dat ze nog in de CL actief waren, moet natuurlijk EL zijn.
Wordt een moeilijke opgave voor Feyenoord maar ik heb een sprankje hoop.
En als het Feyenoord lukt ben ik een blije man.wat daarna komt is alleen maar meegenomen.

Er haken steeds meer spelers bij Roma af voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Ziet er steeds beter uit voor Feyenoord wat kansen betreft. Lijkt wel of de spelers bang zijn voor Feyenoord en daardoor afhaken.

Ten eerste: Feyenoord en AS Roma staan in de Europa League tegenover elkaar en niet in de Champions League en ten tweede: Victor Ibarbo heeft z'n debuut al gemaakt voor AS Roma, aangezien hij al meegespeeld heeft in de beker tegen Fiorentina.

Maar opzicht is het voor AS Roma nog niet echt een probleem dat Ibarbo nu geblesseerd is geraakt, aangezien ze met Adem Ljajić, Francesco Totti, Gervinho, Seydou Doumbia en eventueel Antonio Sanabria en Alessandro Florenzi genoeg opties hebben die eventueel in de aanval uit de voeten kunnen.

Ondanks dat AS Roma met onder andere Kevin Strootman, Leandro Castán, Juan Iturbe en deze Vincent Ibarbo een aantal (belangrijke) spelers mist, ga ik er wel vanuit dat Roma ten koste van Feyenoord door zal gaan en dat denk ik puur omdat Roma met spelers als Adem Ljajić, Francesco Totti, Gervinho, Radja Nainggolan, Miralem Pjanić en Daniele de Rossi gewoon meer kwaliteit rond heeft lopen.

Ik verwacht dat AS Roma in deze opstelling zal aantreden tegen Feyenoord (zie opstelling).

de Sanctis
Maicon
Manolas
Astori
Holebas
de Rossi
Nainggolan
Gervinho
Pjanic
Ljajic
Totti

Nou dat moet Feyenoord zeker naar de kwartfinale van de CL brengen!! Mijn god...

Een spelfoutje kan ik wel begrijpen, maar Champions League.... Oh en Ibarbo heeft zijn debuut al gemaakt, maar dat geheel terzijde.....

Ik denk dat dit tweeluik net een kolfje naar de hand van Feyenoord is.

Ben bang dat alleen onderschatting door Roma Feyenoord een kans geeft.
Maar de bal is rond. 2 super dagen en wat geluk kan een wondertje opleveren!

Terecht dat we de competitie laten lopen, CL winst gaat voor, dan speel je tenslotte volgend jaar weer CL

5 februari 2015 om 20:04

als je de Europa league speelt speel je volgend seizoen trouwens ook CL, dat hebben ze dit jaar voor het eerst ingevoerd, waar je precies in stroomt is alleen nog niet helemaal duidelijk

maar het feit dat VZ weer staat te schutteren met fouten als dit blijft bijzonder

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren