Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord gaat vol de strijd aan met PSV en AZ om KKD-smaakmaker’

Laatste update:

Feyenoord is in de markt voor Francesco Antonucci, zo weet Feyenoord Transfermarkt dinsdag te melden. De pas 21-jarige aanvallende middenvelder was afgelopen als huurling van FC Volendam één van de absolute smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie. Het contract van Antonucci bij AS Monaco loopt nog twee seizoenen door, waardoor Feyenoord met een transfersom over de brug moet komen. Technisch directeur Frank Arnesen heeft echter nog geen eerste bod neergelegd.

Antonucci kwam in de voorbije jaargang tot 11 doelpunten en 5 assists in 20 wedstrijden in het shirt van FC Volendam. Dankzij deze goede prestaties groeide de interesse in de jonge spelmaker gestaag. La Dernière Heure meldde vorige week dat PSV, AZ en FC Twente werk willen maken van het binnenhalen van de Belgische middenvelder met Italiaanse roots. Standard Luik zou zelfs al hebben aangeklopt bij AS Monaco. De Belgen zetten in op een verhuurperiode met een optie tot koop, maar daar gaat de werkgever van Antonucci voorlopig niet in mee. Desondanks praten beide clubs nog steeds over een eventuele transfer.

‘AZ, PSV, FC Twente en Standard Luik azen op voormalig Ajax-talent’

PSV, AZ en FC Twente zitten achter een voormalig Ajax-talent aan, afgelopen seizoen een van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie.Lees artikel

AS Monaco had graag gezien dat Antonucci naar Cercle Brugge was vertrokken, daar er een samenwerkingsverband is met de Belgische club. De middenvelder ziet dat idee echter niet zitten, omdat hij toe is aan een uitdaging elders. Volgens bovengenoemde krant is de interesse van PSV, AZ en FC Twente concreet. Naar verluidt schaart Feyenoord zich nu ook in het rijtje met geïnteresseerde clubs.

Antonucci werd in 2015 door Ajax overgenomen van Anderlecht. Na anderhalf jaar in de jeugdopleiding van de Amsterdamse club vertrok de door Feyenoord begeerde middenvelder alweer. In de winterstop van het seizoen 2016/17 legde AS Monaco circa drie miljoen euro neer voor Antonucci, die klaar lijkt voor een tussentijds vertrek. Hij kwam in Monaco nooit verder dan optredens in het Onder-19-elftal.

‘Ik heb met Noa Lang en Carel Eiting over FC Volendam gesproken’

Francesco Antonucci is dit seizoen een van de smaakmakers in de Keuken Kampioen Divisie. Voetbalzone sprak met de spelmaker van FC Volendam.Lees artikel

Zou Francesco Antonucci een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler voor erbij voor feyenoord maar dan moet het geen huur zijn. Kan een doelpunt maken en er zit een goede actie in. Of hij haalbaar is weet ik niet aangezien monaco toch 3 miljoen heeft moeten aftikken voor hem.

28 juli 2020 om 14:35

Waarom niet eerst op een verdediger richten. Middenveld is redelijk bezet en heb je meerdere opties. Kocku , Fer en toornstra als zekerheid maar je heb ook Diemers, burger en Berghuis zou naar het midden kunnen en zo zijn er nog wel opties.de verdediging is erg mager. Als er een cv uitval heb je nagenoeg niks. Ja een van Beek die heeft laten zien te kort gekomen.

28 juli 2020 om 15:03

Er moet idd wel een verdediger bij hoor. Kan nu niet ff bedenken wie echt een versterking zou zijn maar zoals ik in een ander artikel heb benoemd hebben we nog hendriks die er aan komt. Johnston schiet me nu ook te binnen al weet ik zijn niveau niet. Heb wel gehoord dat hij het heel goed doet in t tweede. Wie weet een ontwikkeling ala sinistera? Botteghin en senesi staat volgensmij wel vast. Wie weet toch maar eens een hengeltje uitsteken naar knoester? Doet het goed bij heracles en is door een conflict vertrokken. Kan prima als vervanger beginnen en doorgroeien. Ik denk verder dat summerville en hij wel professioneel genoeg zijn om er zand erover te gooien na wat er is gebeurd in de jeugd.

28 juli 2020 om 15:28

Helemaal geen gekke gedachte om Knoester terug te halen. Is toch een jongen voor de club en achterin kunnen we nog wel wat talent gebruiken. Maar ik denk niet dat ze 'm zomaar laten vertrekken uit Almelo. Van Hecke wordt ook veel genoemd, maar is hij niet al rond met Monaco? Of alleen Nac?

28 juli 2020 om 15:41

Klopt voor knoester moet helaas wel betaalt worden. Hoeveel weet ik niet alleen. Ik prefereer dan toch wel knoester boven van hecke omdat hij het nog niet op eredivisie niveau heeft laten zien. Is een gokje en op dit moment moet je toch jongens hebben die er meteen kunnen staan. Dat heeft knoester wel bewezen na zijn vertrek. Het gaat denk ik geen senesi achtige speler worden (laat me graag verassen) maar voor feyenoord op langer termijn ook zeker redelijk.

28 juli 2020 om 15:53

Je moet nu 1 a 2 cv s hebben die je af en toe kan gaan gebruiken cq klaar kan gaan stomen.botteghin mag van mij na dit seizoen echt wel vervangen worden. Als Senesi deze lijn door trek is die ook vertrokken. Ik weet niet wie van de jeugd die laats heeft bijgetekend ook een cv is of er uberhaupt 1 bijzit?maar voor mij is de laatste linie nu wel een zorgenkindje

28 juli 2020 om 16:24

Op CV is het niet zo superzorgwekkend. Senesi botteghin zijn basis. Van beek moet weer ff fit blijven. Hendriks een groot talent vanuit de jeugd, idem dito geertruida die eigenlijk een cv is en dan nog johnston waarvan ik heb gehoord dat hij het heel goed deed in t tweede. Nou stel ze halen knoester zoals ik een beetje heb gespeculeerd of iemand anders dan zit je gewoon prima met je centrale verdedigers. Haal glenn bijl erbij voor op rechts en dan heb je alsnog een uitstekend defensie.

28 juli 2020 om 16:32

Tja ik zie het met van Beek dus niet zitten. Geertruida is ook maar afwachten word door advocaat niet centraal gebruikt. Hendriks is een prima talent en Johnston is ook afwachten idd maar word niet vaak bij de selectie gehaald door advocaat. Botteghin zal idd basis zijn maar eigenlijk zie ik voor hem liever al een andere speler.

28 juli 2020 om 16:35

Glenn Bijl voor op rechtsback??!
Ja aan de rechterkant van de lijn, niet binnen het speelveld iig.
Nee ik zou gewoon wat scouten.
Denk niet dat Bijl iets gaat toevoegen.

28 juli 2020 om 16:54

Als je de statistieken er bij pakt dan zie je dat bijl zn aandeel in doelpunten hoger is dan die van nieuwkoop en geertruida op die positie. Hij is dit jaar zelfs productiever geweest dan karsdorp. Ik ga niet verkondigen dat glenn bijl in oranje moet maar het is met de huidige situatie gewoon een versterking voor feyenoord hoor. Daarnaast kan hij ook spelen als defensief middenvelder waarbij je dus weer een extra man hebt in noodgevallen. Verder is hij defensief misschien niet geweldig maar wel goed genoeg.

28 juli 2020 om 20:06

Huur met optie tot koop zou perfect zijn.

Leuke middenvelder, spelmaker met goede trap en dribbel. Had hem altijd wel hoog zitten bij Ajax. Niet gered bij Monaco maar heeft zich via een omweg goed door ontwikkeld en is in mijn ogen wel klaar voor de Eredivisie. Volendam was leuk om naar te kijken o.a. door Franco.

Ben bang dat dit geen Twente gaat worden. Denk wel dat ie daar de grootste kans op speeltijd krijgt. Als ie echt zo goed is houdt Monaco hem wel, snap daarom niet zo goed wat clubs als Psv, AZ, en Feyenoord met hem willen. Verhuren zou dan de enigste optie zijn en dat zou ik als Psv, AZ en Feyenoord niet willen.

28 juli 2020 om 14:41

Misschien dat ze hem gratis kunnen halen, maar dat Monaco een doorverkooppercentage van 50 procent bedingt? Sowieso denk ik dat Monaco enkel met dit soort constructie de speler kan verkopen. Ik zie geen enkele van de genoemde clubs drie miljoen euro voor hem neerleggen.

28 juli 2020 om 14:48

Dat idee had ik ook, snap daarom niet zo goed wat deze clubs in dit rijtje doen. Twente moet creatief en goedkoop spelers zien te vinden en dan lijkt me dit een goede optie.

28 juli 2020 om 15:52

Maar dan moet je 'm huren. Ik vind het nogal een risico om dan met een jongen te komen die nog nooit iets in de Eredivisie of een vergelijkbaar niveau heeft laten zien. Ik snap de interesse wel, maar ik vind dat met name voorin toch wel een risico. Daar heb je echt rendement nodig voor dat niveau. Het is al erg vaak gebleken dat het niveauverschil tussen de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie erg groot is. Spelers die de Keuken Kampioen Divisie aan flarden schieten, bakken er over het algemeen niet bijzonder veel van in de Eredivisie. Uitzonderingen zijn er altijd overigens, maar ze heten niet voor niets zo. Nogmaals: Ik snap wel dat je zo'n jongen haalt als je 'm koopt. Hij is jong en kan groeien. Echter is FC Twente wel gebaat bij relatieve zekerheid. Bij FC Twente moet hij direct een versterking zijn, bij Feyenoord of PSV bijvoorbeeld als aankoop kan hij er wel even aan wennen.

28 juli 2020 om 16:22

Tedje heeft ons veel van dit soort jongens gebracht. Er zijn veel voorbeelden waar het goed gaat maar ook helaas veel waar het mis gaat. Denk als je zon jongen vertrouwen geeft het wel wat kan worden. Helaas zit Twente nu in de positie dat ze met dit soort jongens de oorlog moeten winnen.

28 juli 2020 om 18:13

FC Twente zit met een technisch apparaat zonder netwerk. Dat blijkt wel uit de spelers die ze op de korrel hebben. Laten we hopen dat er een pareltje tussenzit of dat er een verrassing uit de opleiding komt, want ik ben er met de week minder gerust op als ik eerlijk ben. Maar goed, gelukkig is de transferperiode nog lang. Er kan dus nog genoeg veranderen.

28 juli 2020 om 14:48

AZ heeft geen interesse in deze speler. Dit gerucht kwam in mei al langs en toen gaf AZ al aan dat deze speler totaal niet in beeld is. Middenveld is ook erg ruim bezet.

28 juli 2020 om 15:49

Dat zie ik niet gebeuren. Het is sowieso al een risico om een speler met zoveel bombarie te huren, terwijl hij nog nooit iets heeft laten zien op een relevant niveau. FC Twente moet namelijk elk dubbeltje omdraaien. Als aankoop begrijp ik wel goed dat clubs 'm willen, maar het is wel duidelijk dat FC Twente 'm niet kan halen. Een dergelijke concurrentiestrijd gaan ze verliezen en ze hebben het geld absoluut niet.

Echt waar ongelofelijk:

Misschien een goede vraag voor de Feyenoord fans!?

Ik heb El Bouchataiou ( sorry voor de spelling ) een aantal keer zien spelen en was diep onder de indruk van deze jongen.

Sterker nog zou hem graag op 6 hebben gezien bij Ajax, hele goede middenvelder!.
Wat is er met die jongen gebeurt? Waarom krijgt hij geen kansen?

Talent op waarde schatten is ook een talent!

28 juli 2020 om 14:36

Vraag ik mezelf ook af. Was met Kokcu de beste in de youth league 2 jaar geleden. Geen idee waarom die nog niet bij het eerste zit.

28 juli 2020 om 14:36

Achraf sluit volgend seizoen aan bij de onder 21 selectie, waar meerdere talentvolle jongens zitten zoals een Hendriks, Hartmann, Azarkan, Bannis en Wehrmann. Ik denk wie het hier goed doet, volgend jaar bij het eerste mag aansluiten. El Bouchataoui is inderdaad wel een leuke speler, maar ( denk ik ) nog niet klaar voor het eerste om Fer te vervangen. Hij moet nu gewoon zijn minuten maken en wachten op een kansje. Als Fer weg gaat denk en hoop ik dat Achraf/Wehrmann zijn positie gaat overnemen. Ook denk ik dat Feyenoord 0-21 gelijk wilt promoveren en dat moet dus met een zo sterk mogelijk elftal..

28 juli 2020 om 14:56

Ik weet het niet met wehrnmann. Heeft niet echt iets wat hem onderscheid. zie hem meer als een leuke mee voetballer daar waar achraf een beter trap techniek heeft, inzicht en een goede pass.

28 juli 2020 om 15:50

Is wel echt een leider op het veld, zo iemand heb je gwn nodig. Voor de rest prima traptechniek maar dat is het ook wel ja ( Wehrmann )

28 juli 2020 om 15:55

Is Wehrman niet al boven de 20? Of vergis ik me daarin?

Anyway, promoveren met u21 is prima natuurlijk, maar sommige van deze jongens moeten eigenlijk naar een hoger niveau. Achraf is er daar één van, denk ik.

28 juli 2020 om 16:15

Wehrmann is 21 en zover ik weet kan hij als dispensatie speler nog bij de onder 21. Al zie ik hem eerder verhuurd worden of vertrekken. El bouchataoui en burger zijn veel verder dan hij. Daarbij is volgensmij ook ahmadi, zweedse jongen de jeugd opleiding ingestroomd en dat schijnt wel echt een talent te zijn.

28 juli 2020 om 14:50

El Bouchataoui is een groot talent, maar lijkt nog moeite te hebben met de stap naar het eerste. Deed het afgelopen half jaar bij Dordrecht prima en sluit nu aan bij de O21, al verwacht ik dat hij wel wat kansen kan krijgen. Feyenoord wil zo snel mogelijk de O21 laten promoveren, waardoor talenten als El Bouchataoui, Azarkan, Bannis en Hall daar moeten aansluiten om een sterke selectie op de been te brengen.

28 juli 2020 om 14:55

Hele goede vraag die denk ik geen feyenoorder kan beantwoorden. Had EIGENLIJK eerder moeten doorbreken dan kokcu. Zelfs burger heeft meer kansen gehad. Ik denk dat el bouchataoui op fysiek gebied wel extra stappen moet zetten maar technisch gezien kan die makkelijk op 6. Daarnaast vergeet niet dat dick advocaat liever voor ervaring kiest of aankopen. Ik zie achraf hoedan ook wel doorbreken maar de vraag is meer wanneer.

28 juli 2020 om 15:04

El Bouchatoui, ofwel Aeb, is inderdaad een heerlijke voetballer op 6. Eigenlijk is die te vergelijken met Eiting van Ajax. Beide spelers kunnen heerlijk voetballen, maar zijn niet compleet genoeg. AEB heeft geen duelkracht, schuwt soms zelfs de duels en mist ook het loopvermogen. Het kan misschien nog wat worden, maar dan zou die verhuurd moeten worden.

Ik snap ergens de interesse in Antonucci wel. Het is geen verkeerde speler om er bij te hebben, zeker omdat er verder weinig creatieve, jonge aanvallende middenvelders zijn. Hij heeft leuke dingen laten zien bij Volendam! Alleen wat moet hij kosten? Ik heb ook geen idee wat Feyenoord nog exact te besteden heeft maar als het budget het toelaat, lekker halen. Al ligt wat mij betreft de focus voor het aantrekken van spelers op dit moment bij de defensie..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren