Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord gaat met fraaie transfersom zelfs nog winst maken op Dilrosun’

Laatste update:

Javairô Dilrosun staat op het punt om zijn transfer naar Club América af te ronden. Daniel Reyes, correspondent voor TNT Sports en FOX Sports, weet dat Feyenoord een mooie transfersom aan de overgang van de buitenspeler overhoudt.

Volgens Reyes is de 25-jarige Dilrosun nu onderweg naar Mexico om de laatste formaliteiten in orde te maken en het contract te ondertekenen. "Het is de grootste club in Mexico, dus dat gaat gek worden voor Dilrosun. Hij gaat natuurlijk in het Aztekenstadion spelen, dat wordt voor hem heel leuk."

In de transfer deadline show van FC Afkicken vertelt de journalist ook over het transferbedrag dat Club América voor Dilrosun aan Feyenoord over gaat maken. "Wat ik heb begrepen, is dat Club America zo’n vijf miljoen dollar voor hem zal betalen." Omgerekend is dat zo'n 4,6 miljoen euro. Feyenoord zelf nam Dilrosun in de zomer van 2022 voor 4 miljoen euro over van Hertha BSC.

Reyes verwacht dat de Nederlandse vleugelaanvaller in Mexico meer gaat verdienen dan hij bij Feyenoord deed. “Ik weet niet precies hoeveel hij gaat ontvangen, maar je kan er heel veel geld verdienen. En daarom hebben wij als Mexicanen niet veel spelers in Europa, ze kunnen gewoon in Mexico blijven om enorm veel geld te verdienen.”

Dilrosun lag in Rotterdam-Zuid nog tot medio 2026 vast. Hij gaat na Oussama Idrissi de tweede Feyenoorder uit het kampioenselftal van 2023 worden die in de Liga MX gaat spelen. De 27-jarige Marokkaans international speelt sinds halverwege september voor CF Pachuca, waar hij tot medio 2025 vastligt. Het is nog niet bekend voor hoelang Dilrosun zich aan Club América kan verbinden.

Sinds zijn komst naar Feyenoord speelde Dilrosun 55 officiële wedstrijden voor de Stadionclub, waarin hij goed was voor 7 doelpunten en 9 assists. Dit seizoen leek het erop dat Dilrosun op een dood spoor was beland, maar na de winterstop kan de enkelvoudig international van Oranje regelmatig rekenen op een basisplek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed onderhandelt van Feyenoord. Deze jongen voegt namelijk echt héél weinig toe!

1 februari 2024 om 11:55

Correctie: Begon goed, werd daarna ineens op 10 geposteerd en raakte zijn plek kwijt. Hierna heeft hij nooit meer het vertrouwen gekregen van Slot, maar liet in de laatste wedstrijden zien meer toe te voegen dan Alireza en ook als Paixao. Zonde dat hij niet meer kansen heeft gekregen, maar prima dat we er nog een mooi bedrag aan overhouden.

1 februari 2024 om 12:11

Nu is het wel niet zo moeilijk om een betere indruk achter te laten dan Pauxao, man wat is die speler toch ver teruggezakt.

1 februari 2024 om 12:19

Ja, heel raar. Eind vorig jaar was hij echt lekker bezig. Nu komt er helemaal niks meer uit. Waar het aan ligt? Dat Insta momentje? Of toch dat zijn vriend Danilo vertrokken is.

Ik weet het niet, maar bizar dat Slot hem constant blijft opstellen.
Hij scoort of assisteert inmiddels 1x per 250 minuten, dat is 1x per 2,5 wedstrijd.
Veel te weinigdan verdienen anderen gewoon een kans.

1 februari 2024 om 18:34

Geweldige transfer voor hem. Prachtige club! Spelen ook in het Azteca Stadion wat echt gigantisch is. Ook elk jaar weer indrukwekkende tenue's en meedoen om de bovenste plekken.

Een tijd geleden speelde Renato Ibarra daar (voormalig Vitesse). Beetje dezelfde speler als Dilrosun. Ibarra deed het daar vrij goed.

Nou prima, uiteindelijk toch goed uitgepakt dat ie de laatste weken even "in de etalage" is gezet. Leuke gozer, af en toe een aardige actie, maar veel te veel salaris voor wat hij brengt. Succes daar.

Winst maken op een speler die tot twee maanden geleden ongeveer vijf seconden speeltijd heeft gehad is wel sterk onderhandeld.

Goed onderhandeld dtk. Nu nog een rechtsbuiten erbij en we zijn compleet.

Eerst Idrissi en nu Dilrosun richting Mexico. Kan niet anders dan dat Ten Kloese hier een rol in heeft gespeeld. Voor beide spelers wel een prachtige ervaring in een prachtig land. Wel een competitie met hoge intensiteit dus de stap moet niet onderschat worden.

1 februari 2024 om 12:25

Idrissi ging toch door de vader of zaakwaarnemer van Gimenez? Ik kan Dilrosun daar ook niet los van zien.

Knap gedaan van Feyenoord! Beginnen steeds meer op Ajax te lijken die vaak wisselspelers spelen of jongens die zelfs geflopt waren voor mooie bedragen vaak konden verkopen. Zou het iets te maken hebben met de nieuwe status van Feyenoord na de afgelopen succesvolle jaren?

Prima deal en wat mij betreft haal je er niemand voor terug tenzij het een absolute versterking is. Zo niet, dan speel je de komende wedstrijden gewoon met Piaxao, Ivanusec, Sauer en Minteh.

De tweede plek moet ook met hen best lukken. Ik zit niet te wachten op een huurling voor een half seizoen.

Of er werkelijk winst gemaakt wordt is nog maar de vraag. Moet er nog een jeugdvergoeding aan zijn jeugdclubs afgedragen worden ? Gaat er nog geld naar de zaakwaarnemers ? Het is alom bekend dat er bijna altijd netto binnenkomt dan dat er bruto betaald wordt.

Lekker hoor! Komt naast mooie som ook ruimte vrij in salaris budget want hij was een van de grootverdieners

Met winst verkopen? Hoeveel krijg je netto voor hem binnen en voor hoeveel netto gekocht? Uiteindelijk maak je gewoon verlies maar het zij zo. Niet goed genoeg gebleken. Veel te wisselvallig. De ene wedstrijd is het een 8 en de andere een 2. Geen touw aan vast te knopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren