Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-fan verstoort op het veld interview van Deroy Duarte: ‘Wat een gek!’

Laatste update:

Het interview van Deroy Duarte na de afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord (1-0 verlies) is zondagmiddag onderbroken door een supporter op het veld. De aanvoerder van Fortuna Sittard stond nietsvermoedend antwoorden te geven op de vragen van ESPN-verslaggever Sinclair Bischop, tot er opeens een onverlaat voor zijn neus stond.

De man schreeuwde meermaals het woord 'Feyenoord', voordat Duarte doorhad dat er iemand achter hem stond. De veldbestormer liep met twee handen omhoog recht op Duarte af, waarna ze heel even oog in oog stonden. Vervolgens liep de fan weg.

"Wat een gek, joh", reageert Duarte nonchalant, om vervolgens zijn interview af te maken.

Fortuna verloor door een doelpunt van Dávid Hancko uit een hoekschop. "We hebben onze huid duur verkocht, maar het is zo zonde dat je die goal zo makkelijk weggeeft", vindt Duarte. "Heel zonde."

Feyenoord werd in Sittard hard aangepakt en beklaagde zich diverse malen bij scheidsrechter Bas Nijhuis. "Zij willen niet geblesseerd raken met het oog op de bekerfinale", zegt Duarte. "Dan weet je dat je erop moet klappen."

Voor Fortuna wordt het een helse klus om de play-offs voor Europees voetbal nog te kunnen halen. "Ons eerste doel van handhaving hebben we gelukkig al bereikt, maar het is wel zonde dat we het uitzicht op de play-offs in een paar weken kwijt zijn geraakt", vindt Duarte.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De doorsnee onverlaat die niets anders heeft dan op de tribune voetbal kijken

14 april 2024 om 17:18

Trieste is nog wel dat deze vent 40-50 jaar oud is? Het zou je vader maar zijn… Kansloze tokkie

15 april 2024 om 03:38

Ik vind het serieus nog triester dat jij zo snel denkt te kunnen oordelen over hoe deze man is en hoe hij zijn leven leeft. Dit kan toch prima een leuke grap zijn? Misschien in enigszins beschonken toestand, of misschien als een uitdaging van vrienden, een moment waarvoor hij nu eens de kans schoon zag? Misschien dat het wat verkeerd uitpakt, omdat hij zich bedenkt en daarom niet zo overtuigend overkomt, weet jij veel?! Juist op de leeftijd van 40-50 is het lache om eens zo'n grap uit te halen hoor. Maar blijf jij maar bang in je hok zitten en anderen zomaar tokkie noemen.

15 april 2024 om 10:52

Als je op die leeftijd nog zulke streken uit haalt dan ben je idd gewoon een tokkie. Als je op die leeftijd nog steeds niet weet wat alcohol met je doet, dan ben je gewoon een tokkie.

Kan je hoog en laag springen Henkie, maar dit is gewoon tokkie gedrag en zeker geen wenselijk gedrag mocht het een vader betreffen.
Maar misschien behoor je wel tot dezelfde groep en vind je het daarom wel meevallen, kan ook.

Het veld oplopen om met je handen in de lucht een paar keer Feyenoord te roepen. Je moet er maar een SV voor over hebben…

14 april 2024 om 17:24

Tja... absoluut imbeciel, maar dit leek een ongevaarlijke gek

Maar waarom? Alsof Feyenoord kampioen wordt ofzo? En ook al werden ze dat wel, precies zoals Duarte zegt "wat een idioot"

14 april 2024 om 17:12

Ik gok dat het antwoord cocaïne is.

14 april 2024 om 19:39

Iemand die niet van zichzelf een malloot is zal dat ook niet perse worden van verdovende middelen. 😉

14 april 2024 om 17:13

Als voetbalfans zich nou nlg alleen maar zo raar gaan gedragen als ze kampioen worden is dat hele probleem wel opgelost.

14 april 2024 om 17:15

Ah dus je mag dit wel doen als je kampioen wordt? Nog meer interessante inzichten? Ik schrijf mee!!

14 april 2024 om 18:42

Haha nee zeer zeker niet! Je begrijpt me verkeerd.
Ik sprak meer de gedachte uit van wat die man zou denken.

hahah mega mooi dit. ik genoot echt van dit momentje.

Bij elke club heb je dit soort figuren er tussen zitten. Al lijkt het bij een Feyenoord/Ado of NAC iets meer te zijn.

14 april 2024 om 17:32

Supporters op het veld is nou net iets wat bij Feyenoord nooit gebeurd. Aangezien ook de gracht nogal diep en breed is. Dat nu zo'n dronken / door gesnoven / kan ook nuchtere idioot het veld betreedt zegt niks over de club lijkt me. Ik schaam mij diep voor dit soort figuren, maar ja, ze bestaan.

14 april 2024 om 19:11

Nac? Verklaar je nader, ik ben benieuwd wanneer je voor t laatst iemand bij nac op t veld gezien hebt namelijk

14 april 2024 om 19:40

Ik vind NAC wel een vrij willekeurige in deze als ik eerlijk ben

14 april 2024 om 22:45

Een club waar het meerdere keren is voorgevallen, zowel bij het eerste elftal als bij jeugdelftallen speelt in onze hoofdstad. Ook in onze lichtjesstad heb ik Europees wel eens mensen op het veld gezien waarbij Gerards de boel kwam zussen. Dan heb je nog o.a. ADO, GAE, de Graafschap. Bij Feyenoord kan ik het mij niet snel voor de geest halen en NAC zegt mij ook niks (misschien na kampioenschap KKD dan wel promotie naar eredivisie?).

Totaal onnodig en vooral heel gek, maar hoe kan zo kerel zo makkelijk voor de camera komen?
Daarnaast leek het een misplaatste grap ofzo, dus gelukkig geen gevaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren