Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord doet zaken met AZ en heeft derde zomeraanwinst binnen

Laatste update:

Mohamed Taabouni gaat zijn carrière vervolgen bij Feyenoord, zo maakt Voetbal International zondagmiddag bekend. De twintigjarige aanvallende middenvelder beschikt over een aflopende verbintenis bij AZ en vertrekt transfervrij naar Rotterdam. Na Mats Wieffer en Danilo is Taabouni de derde versterking voor de ploeg van trainer Arne Slot.

AZ waagde onlangs nog een poging om de aflopende verbintenis van de creatieve middenvelder te verlengen, maar Taabouni zag een nieuw contract in Alkmaar niet zitten. Hij stond al langere tijd in de belangstelling van diverse binnenlandse en buitenlandse clubs en gaf dus de voorkeur aan een vertrek. Feyenoord blijkt daadkrachtig en geeft de middenvelder naar verluidt een ‘meerjarig contract’, al is de exacte duur van de aanstaande overeenkomst vooralsnog onbekend.

Taabouni wordt komende maandag medisch gekeurd in Rotterdam. De rechtspoot wordt bij Feyenoord herenigd met trainer Arne Slot, onder wie Taabouni in 2019 debuteerde bij AZ. De afgelopen drie seizoenen moest de creatieveling overigens vooral genoegen nemen met een plek in het elftal van Jong AZ. In de Alkmaarse beloftenploeg kwam Taabouni tot 96 officiële optredens. Afgelopen voetbaljaargang speelde laatstgenoemde 32 Keuken Kampioen Divisie-duels, waarin hij 5 keer scoorde en 3 assists verzorgde.

Afgelopen donderdag kondigde Feyenoord via de officiële kanalen ook al de komst van Wieffer aan. De 22-jarige middenvelder is overgekomen van Excelsior en heeft zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2026 gezet. Verder is Slot naar verluidt nog op zoek naar aanvallende versterkingen. Zaterdagavond werd zowel Calvin Stengs (OGC Nice) als Wilfried Gnonto (FC Zürich) gelinkt aan de Rotterdammers.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zonde dat az hem transfervrij moet laten gaan.

26 juni 2022 om 19:03

Hij kwam te kort voor AZ1 maar misschien kan hij het bij Feyenoord wel laten zien.

26 juni 2022 om 17:13

Feyenoord is wel bezig met een aantal leuke spelers, maar wat er van komt is de vraag. Maar zolang op Malacia na niemand vertrekt heb je een prima selectie als Feyenoord zijnde.

26 juni 2022 om 17:14

Snap echt niet dat hij geen eerlijke kans heeft gehad bij AZ. Zijn concurrentie vond ik niet overtuigend beter oid. Daarnaast is hij de kkd al dik ontgroeid. Jammer genoeg heeft hij even stil gestaan in zijn ontwikkeling, omdat hij geen kans kreeg bij het eerste. Maar ik denk dat hij binnen 2 jaar een vaste basisspeler is bij Feyenoord. Zit nog genoeg rek in die jongen en had altijd al stiekem gehoopt dat hij naar Feyenoord zou komen. Ik denk Feyenoord nog veel plezier aan hem kan beleven, met name nu Arne Slot zijn trainer is. Die kennen elkaar van AZ, dus die zal hem niet zomaar naar Feyenoord willen halen. Altijd een groot talent geweest, dus ben er ook van overtuigd dat hij het waar gaat maken met de juiste mensen om hem heen. Ik kan niet wachten om hem te zien vlammen in de Kuip!

26 juni 2022 om 17:15

Aan alles zie je dat die jongen heel veel talent heeft. Laat Slot er maar wat van smeden!

26 juni 2022 om 17:17

Hoe is hij de kkd al dik ontgroeid? Als creatieve nummer 10. Betrokken bij 8 goals in 32 wedstrijden afgelopen seizoen. Zijn ook geen spectaculaire cijfers imo.

26 juni 2022 om 17:22

@GOAT1908. Op Malacia na? Linssen, Dessers, Til en Nelsson zijn vertrokken. Ik vind dat best wel veel. Drie van de vier waren in de laatste maanden basisspelers. Mocht ook Malacia gaan plus bijvoorbeeld Senesi, die uit zijn contract loopt volgend jaar, dan ben je je halve basis kwijt.

26 juni 2022 om 17:26

Volgend seizoen staat twente gewoon weer waar het hoort vooral als ze europees gaan spelen dan worden de wedstrijden te zwaar voor twente.vitesse dacht ook naar 1 keer succesvol te zijn geweest dat ze gelijk bij de top hoorden.maar feyenoord is op malacia nog steeds intact en zijn ingespeeld.dessers is vervangen door danilo en zal voetballend sterker zijn.ik denk zelfs dat feyenoord voor plek 2 kan gaan want psv met ruud moet je het maar afwachten of dat goed gaat .ruud heb geen ervaring als hoofdcoach op het hoogste niveau

26 juni 2022 om 17:28

Voor Malacia komt Maatsen die het enorm goed gedaan heeft op het 2e niveau van Engeland. Til kunnen we waarschijnlijk ook nog binnen halen. Voor Linssen is natuurlijk Danilo gekomen en er moet nog een spits bij dus ben daar benieuwd naar. Voor rechtsbuiten zit je met Alireza en walkemark natuurlijk al dubbel bezet. Met Wieffer en Tabouni heb je al 2 extra middenvelders. En dan heb je nog genoeg geld op de bank staan waar je wat mee kan dus ben niet zo bang dat het elftal vele male minder word.

26 juni 2022 om 17:29

Voorlopig zijn er met Sinisterra, Senesi en Kökcü nog 'grote namen', dus ik maak me daar niet zo druk om

26 juni 2022 om 17:30

Linsen en dessers kan je vervangen .1 is er voor teruggekomen danilo die beter kan voetballen dan die 2.ik denk dat er verder niemand weg gaat of clubs moeten de volle pond betalen.feyenoord wil plek 2 aanvallen voor cl

26 juni 2022 om 17:32

Als jij denkt dat alleen malacia weggaat, dan heb je het goed mis.

26 juni 2022 om 17:45

@splijtzwam

Ik zie liever goede voetballers komen dan grote namen, maar ach, wie ben ik?

26 juni 2022 om 18:03

Als je het op die manier bekijkt niet nee. Maar als je beseft dat jong AZ minder als 40 goals heeft gemaakt, dan heeft hij toch een bijdrage van 20-25% van het totaal aantal doelpunten. Daarnaast zal zijn motivatie ook gewoon laag liggen, aangezien hij gewoon geen kansen krijgt bij 1. Hij is toch echt een van de smaakmakers bij jong AZ en de kkd in zijn algemeenheid

26 juni 2022 om 19:23

Prima selectie voor de subtop met alle respect Feyenoord is een topclub één van de drie clubs in NL. Met Malacia verkocht, dessers terug , Nelson terug hopen dat er nog wat kwaliteit impulsen worden aangetrokken anders is het weer vechten om de derde vierde plek

27 juni 2022 om 08:18

De laatste keer dat Vitesse echt bij de top hoorde was toen ze 3de werden met ten Cate. Toen speelde ze bijna voorronde CL. Toen was PSV nog Europese top. En had Ajax net de CL gewonnen. Machlas Europees topscoorder. Vol Gelredome. Dat is iets van de vorige eeuw. Dit jaar dacht helemaal niemand bij Vitesse er zo over. Volgend jaar krijgt Vitesse een extreem moeilijk jaar.

26 juni 2022 om 17:12

Hij wilde zijn contract niet verlengen, en het leek erop dat Jansen hem niet zal gaan gebruiken voor volgend seizoen, voornamelijk niet als Odgaard (zie hem nog steeds niet als een 10, maar als ik men hier moet geloven, gaat hij daar schijnbaar spelen) en die Argentijnse middenvelder nog wordt gehaald voor de 10 positie. Dan hebben ze met De Wit, Odgaard en die Argentijnse jongen lopen op de 10 positie, waarbij Reijnders daar eventueel ook kan spelen. Op links kan Taabouni ook spelen, maar lijkt erop dat Karlsson nog een seizoen blijft. Dus zit er niet veel op dan weg te gaan, ook al is het een groot talent. En dan denk ik dat Feyenoord wel een goeie uitkomst biedt wanneer Til en Sinisterra vertrekken uit Rotterdam, voornamelijk als hij transfervrij te halen is.

26 juni 2022 om 17:19

Ik heb nog niemand gehoord over Odgaard op 10 eerlijk gezegd. Volgens mij is die puur als extra spits gehaald of hangend rechtsbuiten. Wat betreft Taabouni vind ik het wel jammer, maar het zij zo. Hoop dat hij wel slaagt

26 juni 2022 om 17:27

Dat dacht ik ook, maar er waren een paar gebruikers die zeiden dat hij als 10 gaat spelen, dus geen idee. Ik dacht zelf dat hij op z'n best was al schaduwspits/tweede spits, tenminste, zo speelde ze bij Rkc en bracht hij vaak Kramer in stelling, terwijl Kramer dan weer de verdediging wegtrok, zodat Odgaard ruimte kreeg om zijn kwaliteiten te tonen.

Was altijd een groot talent, schoot onder 17 naar de finale van het EK destijds dacht ik. Is die echt stil komen te staan of krijgt die geen kansen bij AZ (lijkt me sterk)?

26 juni 2022 om 17:09

Is stil komen te staan in zijn ontwikkeling en heeft misschien de pech dat Jansen hem geen kansen gunt. Echter, kansen moet je verdienen en ik ben niet echt onder de indruk van de ontwikkeling die hij doormaakt.

26 juni 2022 om 17:12

Slot zag en ziet het blijkbaar in hem zitten. Gewoon een goedkope gok voor Feyenoord. Haakt hij aan is het goed, haakt hij niet aan speelt hij een seizoen onder 21 en verkoop/laat je hem daarna gaan

26 juni 2022 om 17:45

Slot stelde hem ook niet op

26 juni 2022 om 17:19

Het was een talent maar heeft het de laaste jaren niet laten zien. AZ is altijd een club die talenten de kans geeft wanneer ze het laten zien en deze jongen heeft het niet laten zien.
Hij zal Feyenoord niet beter maken.

26 juni 2022 om 17:26

@prem, dus als het Az niet lukt, lukt het Feyenoord al helemaal niet? Wat een grap.

26 juni 2022 om 17:37

Dat zegt hij niet, hij verwacht alleen dat dat niet zo zal zijn, en dat brengt hij uiteraard op de Prem-manier. Deze jongen kon al niet echt potten breken in de KKD bij Jong AZ, dus verwacht ook niet dat hij het enorm goed gaat doen bij feyenoord, maar wie weet, ik hoop op het beste voor deze jongen.

26 juni 2022 om 18:49

Maar heb zo het vermoeden dat Feyenoord hem wel beter maakt, zit nog veel rek in.

26 juni 2022 om 20:29

Ik hoop het, zou een aanwinst voor de eredivisie zijn

Wat een mooie aankoop voor Feyenoord. Jong talent, dat weinig kansen kreeg bij AZ!

Weet niet wat ik hier van moet vinden, het liever iemand die meteen er staat, een nieuwe spits is nog wel nodig en een middenvelder

Samen met Matis Weiffer jongens die bij het eerste kunnen aanhaken en jong feyenoord naar de KKD helpen. Janssen ziet het duidelijk niet in deze jongen zitten.

Stond bij AZ bekend als groot talent dus verwacht wel dat hij bij Feyenoord kan aanhaken vooral met Slot als coach.

Wat moet Feyenoord hiermee dan? Op zijn 20e zat hij niet eens op de bank bij het eerste. Best een aardige speler hoor, maar mist toch wel snelheid en fysiek om door te breken. Transfervrij, dus het is een goedkope gok, dat wel. Had eerder verwacht dat hij naar pak hem beet Groningen of Cambuur zou gaan.

Wat een geweldige transfervrije aankoop zeg dit! Deze Taabouni heeft de afgelopen anderhalf jaar zo verschrikkelijk weinig minuten mogen maken in het eerste van AZ dat al lang duidelijk was dat die zijn contract niet ging verlengen. Zal dus zeker voor Feyenoord 1 in aanmerking komen aangezien die al bij jong AZ speelde in de KKD en jong Feyenoord in de 021 competitie.

Mooi hoor! Had al de hoop dat Feyenoord een poging zou wagen om 'm te halen nadat ik las dat hij z'n contract niet ging verlengen bij AZ. Gewoon echt een goede gok die je hier kunt nemen en nu maar hopen dat hij aanhaakt. Technisch in elk geval een weergaloze voetballer, maar natuurlijk niet voor niks nog niet echt doorgebroken. Of is dat toch echt iets door de trainer?

26 juni 2022 om 17:19

Ik vond die Evjan niet beduidend beter en ook op de 10 positie had hij weleens zijn invalbeurten mogen maken ipv een de Wit. Deze jongen heeft voornamelijk stil gestaan vanwege zijn beperkte kansen in het eerste. In dit geval neig ik echt te zeggen dat het door de trainer komt. En als hij niet zo goed kon voetballen, dan had Slot hem niet gehaald. Ben echt blij met deze transfer, eindelijk weer een extra creatieveling erbij. Daarnaast is hij nog jong en kan hij veel opleveren, mits hij zijn potentie waarmaakt. Ik kan niet wachten om hem te zien vlammen met zijn beste maatje Kokcu

26 juni 2022 om 17:40

Bij 8 doelpunten betrokken in 32 wedstrijden in de KKD. Dan heb je de Wit, Reijnders en Evjen die daar ook kunnen spelen voor je staan in de pikorde en dan wordt het al gauw lastig. Technisch idd weergaloos, maar er ontbreekt blijkbaar toch iets waardoor hij niet uit weet te blinken.

26 juni 2022 om 18:08

Van Evjan en Reijnders hoeft hij niet te verliezen qua concurrentie. Daarnaast had hij echt wel vaak in kunnen vallen voor de Wit. Daarnaast heeft jong AZ minder dan 40 goals gemaakt afgelopen seizoen, dus dat komt neer op een betrokkenheid van 20-25. Dat is in mijn optiek niet heel slecht voor een middenvelder in een team relatief weinig scoort.

Persoonlijk denk ik dat het ontbreekt op motivatie/uitdaging. Ookal ben je een van de beste bij jong AZ, dan moet je nog maar net een “eerlijke” kans krijgen bij 1. Gebeurt dat niet, dan kan ik me goed voorstellen dat iemand met minder motivatie de wedstrijden bij jong ingaat. Er wordt immers toch niet naar je gekeken, hoe goed/slecht je het ook doet. Verder heeft deze jongen mogen debuteren onder Slot en weet Slot als geen ander wat deze jongen te bieden heeft. Ik ben er echt van overtuigd dat hij kan vlammen op Zuid

26 juni 2022 om 20:32

Hij hoeft niet te verliezen, maar hij heeft die strijd wel verloren. Daarnaast is het natuurlijk goed dat hij bij een hoog percentage betrokken is, maar kan je je ook afvragen waarom hij er niet voor heeft gezorgd dat er vaker is gescoord, als het zo'n talentvolle 10 is. Een spits die met 5 doelpunten de helft van de doelpuntenproductie van (bijvoorbeeld) een Helmond Sport us ook geen goeie spits, ondanks dat het relatief goeie cijfers zijn.

26 juni 2022 om 19:07

Nee want bij Slot brak hij ook al niet door, en bij Jansen kreeg hij niet de kans omdat hij minder presteerde, er wordt meer gevraagd dan alleen een goeie techniek.

26 juni 2022 om 19:33

Onder Slot was hij ook een stuk jonger en had hij ook meer betere spelers voor zich. Da's lastig doorbreken. Maar ondertussen al een paar jaar verder en dus inderdaad nog niet doorgebroken. Maar eens met je laatste zin hoor; vandaar dat ik me afvraag waar het dus aan ligt. Wellicht inderdaad het fysieke aspect. Wat dat betreft is Taabouni z'n beste maat Kokcu een goed voorbeeld van hoe hij zich kan verbeteren op dat gebied.

heel benieuwd .vond hem wel een goede speler maar stond op een gegeven moment toch wat still in zijn ontwikkeling na mijn inziens.maar voor feyenoord is dit een goedkope gok.

Als je weinig geld hebt moet je toch op een creatieve manier leuke spelers proberen te halen. Transfervrije opties zoals Taabouni en Danilo zijn dan meer dan prima aanwinsten denk ik.

Vind dit een beetje zo'n Ladan actie. Een speler die al wat ouder is, nog niks heeft bewezen, maar wel transfervrij binenhalen. Voor het tweede elftal zeker dan?

26 juni 2022 om 17:16

Mwa, over interesse had Taabouni blijkbaar niet te klagen, dus hij zal toch wel bij het eerste komen neem ik aan. Bovendien had hij dan net zo goed bij Jong AZ kunnen blijven. Dat hij daarentegen wel minuten zou kunnen maken in o21 is natuurlijk een ander verhaal.

26 juni 2022 om 17:16

Te goed voor de beloftencompetitie

26 juni 2022 om 17:30

En schijnbaar te slecht voor de eredivisie.

26 juni 2022 om 17:46

Dat moet nog blijken.

26 juni 2022 om 20:34

Als je niet uitblinkt in de KKD zal je waarschijnlijk ook niet uitblinken in de eredivisie, maar wie weet tovert Slot wat uit z'n hoge hoed.

Huibert zal wel balen na zijn opmerking dat hij niet verkoopt aan concurrenten.
Hij heeft deze jongen dus gratis laten weglopen naar een concurrent, daarmee klopt het weer wel dat hij niet verkoopt aan concurrenten.
Slot zal hem wel kennen en weten wat hij haalt

26 juni 2022 om 17:43

Al had hij hem verkocht was het voor niet meer dan een paar ton geweest. Ik hoop dat het wel duidelijk was dat er geen toppers werden verkocht die de concurrent direct beter maken, dat is deze jongen niet. Ik verwacht dat hij eerst mee mag doen bij de o21 om Jong Feyenoord naar de KKD te loodsen, en als hij het daar weet te laten zien mag hij meedoen met het 1e.

Vind dit echt wel een goede aanwinst voor Feyenoord. Heb hem de afgelopen seizoenen vaak zien spelen bij Jong AZ en vond dit een talentvolle jongen, waarvan ik had verwacht dat hij ook door zou breken in AZ 1. Had gedacht dat hij het afgelopen seizoen meer kansen in AZ 1 zou krijgen, maar kreeg eigenlijk nooit kansen van Jansen.

Slot kent hem dus nog best wel goed vanuit zijn periode bij AZ en ik denk dat Slot ook wel raadt met hem zal weten. Zal niet direct basisspeler worden verwacht ik, maar heeft zeker potentie om uit te groeien tot basisspeler en is transfervrij waardoor het eigenlijk een aankoop zonder veel risico is.

Vind Taabouni ook gewoon een hele talentvolle speler en dus oprecht echt een goede transfer van Feyenoord. Ook wel goed om te zien dat Feyenoord met weinig middelen ook nu weer creatief om lijkt te gaan met transfers, met Danilo en Taabouni transfervrij en Wieffers voor ruim 4 ton overgenomen van Excelsior. Waarschijnlijk komt Ian Maatsen er ook nog bij en weet niet of dat dan op huurbasis zal zijn of dat hij definitief gekocht wordt, want hij heeft nog een contract tot 2024 bij Chelsea maar als je hem tegen een goede prijs kan overnemen zou ik het zeker doen.

Nu Malacia verkocht is of vrijwel zeker verkocht zal worden aan Lyon, denk ik dat Feyenoord ook wel wat kan besteden. En ik weet ook wel dat ze niet het gehele bedrag kunnen gebruiken en dat dat maar een bepaalde deel van dat bedrag zal zijn, maar daar kan je Maatsen van halen en denk dat Feyenoord daar ook een goede slag mee slaat.

De afgelopen 2 seizoenen heeft Maatsen het heel goed gedaan op huurbasis bij Charlton Athletic en Coventry City. Bij beide teams gewoon het hele seizoen vaste basisspeler geweest en zich goed ontwikkeld, maar maakt niet echt kans bij Chelsea. En hij komt uit de jeugd van Feyenoord. Is daarna weliswaar naar Sparta vertrokken, daarna naar PSV en toen pas naar Chelsea en het is dus alweer 9-jaar geleden dat hij vertrok bij Feyenoord maar dan nog.

Heb het de afgelopen dagen wel vaker aangegeven in verschillende topics, maar heb zin in het nieuwe seizoen. Alle teams lijken wat meer actief dan voorheen en dan bedoel ik dus ook dat ik ze meer actief vond voor de coronapandemie qua transfers en vind dat de meeste teams ook gewoon goede en logische transfers doen, dus hopelijk wordt het een mooi seizoen voor alle Nederlandse clubs.

Wel op voorwaarde dat Ajax op plek 1 eindigt. Zie opstelling: heb Senesi wel opgesteld, maar doordat zijn contract volgend jaar afloopt zie ik hem nog wel vertrekken deze zomer. Weet alleen niet of Feyenoord dan een vervanger binnenhaalt of dan met Geertruida en Trauner centraal gaat spelen en dan Pedersen als rechtsback. Maar ik denk dat ze wel opzoek zullen gaan naar een vervanger.

Bijlow
Geertruida
Trauner
Senesi
Maatsen
Aursnes
Wieffer
Aankoop
Kökcu
Sinisterra
Danilo
26 juni 2022 om 17:25

Zeker een leuk talent, ben blij met zijn komst en zal zich moeten gaan doorontwikkelen.

Malacia daarvan kan als ik het goed heb 40% van worden geherinvesteerd worden.

Maatsen moet worden gekocht, Chelsea wil alleen verkopen. Weet niet dit seizoen huur en dan verplichte koop maar Feijenoord wil nu voor direct kopen gaan heb ik vernomen.
Afwachten wat er nog uit de hoge hoed komt...

26 juni 2022 om 17:31

Maatsen gaat wss 1 jaar huren met optie tot koop, dus voor ons perfect.

Leuk talent voor Feyenoord niks verloren als het tot niks uitkomt. Slot kent hem goed, en waarschijnlijk ook daar door Tabouni aangetrokken.

Heb hem live gezien tijdens de ek-kwalificatie voor het o17 EK wat ze toen wonnen. Vond hem persoonlijk toen 1 van de, zoniet de beste speler van dat team. Kende hem niet en was overtuigender dan een bekende naam als Unuvar. Ben benieuwd hoe hij het gaat doen!

26 juni 2022 om 17:30

Dat is alweer jaren geleden, heeft zich totaal niet doorontwikkeld.

Slimme aankoop. Slot krijgt hem wel weer aan het voetballen. Zijn marktwaarde zal heel snel gaan stijgen.Feyenoord weer gratis een speler erbij die als back-up voor Sinisterra gebruikt kan worden maar ook als aanvallende middenvelder andere dingen kan brengen dan lopers als Toornstra, Basset en misschien Til.Zou mooi zijn als Maatsen, Hilgers, Vilhena, Lee, Til, Borbas en natuurlijk Gnonto ook nog gehaald kunnen worden. (+ reservespelers : keeper, rechtsback en linksback).

In tegenstelling tot mijn club, vind ik Feyenoord zich wel prima roeren op de transfermarkt. Deze jongen zie ik wel mooie dingen in Rotterdam laten zien!

26 juni 2022 om 17:43

En jouw club is?

26 juni 2022 om 17:53

United denk ik

Feyenoord haalt versterking nummer 3 binnen. Geen topper maar er wordt, op zijn minst, aan de breedte van de selectie gewerkt. Ondertussen, in Amsterdam, bij de lokale koffieshop, zijn de beleidsbepalers nu aan het proberen om af te dingen op de prijs van een kopje koffie.

Met dank aan Janssen, die hem geen enkele kans heeft gegeven, afgelopen seizoen. En Feyenoord doet inderdaad geen zaken met AZ, maar rechtstreeks met een transfervrije speler. Echt jammer, was een groot talent.

"Feyenoord dort zaken met AZ..."

Oh jee, dat wordt duur, dacht ik even, maar zo valt het erg mee. Mag ik aannemen dat dit een 10 is? Die konden we bij Feyenoord namelijk best gebruiken.

26 juni 2022 om 17:47

Jep, technisch erg begaafde speler, maar het talent komt er, zoals zijn statistieken laten zien, nog niet helemaal uit.

De top 2 aanvallen met KKD spelers gaat hem niet worden ben ik bang. Ik vind dit meer spelers voor Twente, Sparta of Groningen.

Ik ken hem eigenlijk niet. Wel eens van zijn naam gehoord maar nooit zien spelen. Ik kan dus ook niet goed inschatten of Feyenoord hier echt goede zaken doe. Al geven sommige reacties van mensen hier op VZ mij toch wel een bepaald beeld. Het is in ieder geval een jonge talentvolle speler die over interesse niet te klagen had. Een speler die zich nog niet heeft (kunnen) laten zien. Wel mooi om zo’n speler gratis binnen te harken. Is het niks, dan is hij ook zo weer weg. En blijkt het een schot in de roos, dan lach je, je kapot. Wel grappig dat hij de beste vriend van Kokcu is. Zou hij er wat mee te maken hebben gehad?

Kan goed voetballen maar heeft ´t bij az afgelegd op mentaliteit. Kijktip: zie de feestende spelersgroep na behalen Europees voetbal en de houding van Taabouni..Helaas Feyenoord, gaat ´m never worden

Sja jammer maar komt tekort voor AZ 1. Hopelijk kan hij bij Feyenoord nog van betekenis worden in de ED.

Ik hoop nog steeds op een terugkeer van Ozyakup bij Feyenoord, hij is transfervrij en dan haal je wel kwaliteit in huis voor het middenveld

Lijkt me niet echt een slimme stap. Deze jongen gaat nu niet direct een basisspeler in Feyenoord 1 worden. Dan lijkt me Jong AZ in de KKD een betere optie dan Jong Feyenoord in een belofte competitie.

Feyenoord is zo lekker bezig, hoop dat ze ook gnonto nog binnen kunnen halen

Benieuwd naar Taabouni. Talentvolle jongen. Voetballend goed. Maar Slot is toch iemand die meer een loper op zijn plek wilt. Til bij AZ en Feyenoord. De Wit bij AZ. Taabouni is zeg maar niet iemand die bekend staat om zijn vuile meters. Erg benieuwd hoe dit uit gaat pakken

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren