Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Feyenoord doet komende week nieuwe poging voor gewenste spits'

Laatste update:
/

Feyenoord leek na John Guidetti en Bas Dost ook de komst van Duván Zapata definitief af te moeten blazen, maar er bestaat een kans dat de Rotterdammers opnieuw een poging doen om de Colombiaan in te lijven. Volgens Area Napoli is technisch directeur Martin van Geel nog altijd geïnteresseerd in de 23-jarige aanvaller, die mag vertrekken wanneer Napoli een vervanger heeft gevonden.

Zaterdag liet Van Geel nog weten dat de komst van Zapata financieel gezien een moeilijk verhaal zou worden, maar desondanks zou hij wel degelijk opnieuw contact hebben gezocht met de Italianen. Middels een telefoontje zou Feyenoord Napoli hebben laten weten dat de speler nog altijd welkom is, mits de financiële eisen haalbaar zijn.

Op dit moment is Zapata echter niet te koop. I Partenopei willen eerst een vervanger naar het zuiden van Italië halen en zullen dan pas nadenken over een eventuele transfer. De verwachting is echter dat Feyenoord in de loop van de komende week een nieuwe bod zal uitbrengen op de voormalig jeugdinternational van Colombia.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal er erg blij mee zijn en dan hoop ik dat we hem kopen. Lekker jong en kan vast meer dan goed voetballen in de Eredivisie.

25 augustus 2014 om 00:21

Waarom halen ze niet Micheal de Leeuw op bij Groningen. Die jongen wordt topscorer met een goede aanvoer in de Eredivisie.

Feyenoord heef geen spits nodig. Ik zou gewoon verder gaan met te vrede.

24 augustus 2014 om 21:46

2e spits dan?

24 augustus 2014 om 21:47

Precies, niet geweldig maar prima spits voor ze, kunnen beter geld stoppen in andere posities want het vertoonde spel van vandaag was niet best

24 augustus 2014 om 21:48

Spits is juist de positie waar we zwaar tekort komen.

24 augustus 2014 om 21:52

Vind je! Wat is er mis met te vrede dan en je hebt Richards ook nog he? Of hoe hij ook mag heten.

24 augustus 2014 om 21:58

Sorry, maar op 10 komen we zwaar te kort. Immers kan niet meer, misschien op de cm. Hij kan de bal niet rond laten gaan op de helft van de tegenstander, alleen afjagen. Waarom denk je dat onze vleugels de laatste tijd zo bagger zijn?

24 augustus 2014 om 22:03

Toornstra

24 augustus 2014 om 22:04

Toornstra is geen 10, maar natuurlijk al veel beter dan een Immers op die plek. We moeten die vleugels gaan bereiken en Toornstra kan dat prima.

24 augustus 2014 om 22:16

Toornstra is geen 10?! Waar baseer je dat op? Bij FCU heeft hij laten zien een prima 10 te zijn met een goed scorend vermogen en goed voetbal. Hij kan ook op rechtshalf spelen, daar is hij ook meer dan goed voor geschikt maar als 10 komt hij na mijn mening het best uit de verf, hij speelde bij FCU (bij gebrek aan beter) zelfs soms als 2e spits in een 4-4-2 systeem, daarbij komt ook dat je met Vilhena - Toornstra - Clasie een goed voetballend, creatief middenveld hebt.

24 augustus 2014 om 22:33

Naar mijn mening, niet na mijn mening. Pfff kansloze na ipv naar

24 augustus 2014 om 22:46

ik zou vilhena is op de 10 zetten en daarachter clasie en vormer

25 augustus 2014 om 09:59

Toornstra kan lekker voetballen op plekki van clasie er toch van door gaat. En dan vilhena op 10 en vormer en erin. Immers even op bank zetten tijd dat hij is op zn plaatst word gezet en dat die concurrentie tegen komt. Want dat had hij de laatste 2 jaar niet

25 augustus 2014 om 12:09

Te Vrede beslist geen wedstrijden, hij scoort af en toe een kansje. Feyenoord heeft iemand nodig die ook veel kansen creëert, de bal bast kan houden en mee kan voetballen. Luuk de Jong heeft nog niet gescoord maar al meer kansen en duels gewonnen. Door sneller en vooral slimmer te zijn.
Statistieken zeggen dat Te Vrede het goed doet, maar voetbal word op het veld gespeeld en daar zie je dat hij te kort komt. Te traag, geen goede looptijden en weinig voetballend vermogen.

24 augustus 2014 om 21:51

Tsjah, dat zou ik ook zeggen als ik ajaxcied was...=p
Met een Te Vrede word je zeker geen kampioen, niet dat het reëel is om te denken dat we dit jaar uberhaubt een serieuze kans maken.
Maar met een Zapata zou je best wat leuks kunnen laten zien in Europa als we het tenminste thuis afkunnen maken tegen die Oekrainse club.

24 augustus 2014 om 21:54

Ben niet bang voor Feyenoord hoor. Daarom zeg ik dat niet. Geloof niet dat ze mee doen om de titel.

24 augustus 2014 om 21:54

Maar dat zeg jij ook al.

24 augustus 2014 om 21:57

Inderdaad dit jaar hopelijk iets laten zien in Europa en de beker, en competitie gewoon Europees afdwingen.
En dan de selectie compleet houden en eventueel versterken waar nodig.
Dan zou het volgend jaar misschien kunnen maar dit jaar is te vroeg na alle uitgaande transfers.

Wat een soap onderhand m.b.t. een nieuwe spits. Ben bang dat er helemaal niemand komt.

Halen deze jongen, gewoon een poging doen!

Van Geel kan beter verdedigers aantrekken.

En uiteindelijk komt er helemaal niemand

24 augustus 2014 om 21:53

Precies

Klinkt als een moeilijke zaak. Ik hoop voor feyenoord dat Van Geel weet wat hij doet.

Een zekere Kolbein S te Amsterdam wil graag weg daar... Meer zeg ik niet!

24 augustus 2014 om 22:03

Ja die over the hill speler moeten we niet. Hebben een spits staan die al een klasse beter is

24 augustus 2014 om 22:05

Hoeft hem niet, maar hij speelde vandaag niet slecht in de eerste helft.

Haal eerst maar een goede linksback zodat Kongolo naar het centrum kan. Mathijsen faalt wekelijks maar daar hoor ik niemand over. Iedereen zeikt lekker Te Vrede af terwijl hij zijn taak gewoon uitvoert en dat is scoren. 1x Manu en voor de rest heeft Te Vrede gescoord.

24 augustus 2014 om 22:09

Licas Bijker

24 augustus 2014 om 22:09

Lucas

24 augustus 2014 om 23:56

Of van anholt en zapata

24 augustus 2014 om 22:36

Te Vrede had er vandaag gewoon 4 moeten maken. Dat ie 1x scoort uit 5 100% kansen is gewoon niet goed maar dat zou hij nog kunnen compenseren met belangrijk zijn als aanspeelpunt of kaatsende spits. Helaas faalt hij daar nog meer in. Snap echt niet wat toch je in Te Vrede ziet. Is gewoon een veel te matige spits voor Feyenoord. Wat betreft Mathijsen heb je gelijk. Echter denk ik dat Nelom voor de eredivisie prima kan. Geen geweldenaar maar dat is die op de andere kant ook niet

24 augustus 2014 om 22:42

Nelom is dramatisch kan echt niet

24 augustus 2014 om 23:18

Pelle kreeg vorig seizoen ook ontzettend veel kansen maar toen hoorde ik haast niemand klagen. Het punt is dat wij nu speelwijze van vorig seizoen willen kopiëren maar dat is onmogelijk omdat Te Vrede niet Pelle is. Wij moeten Te Vrede bereiken via de zijkanten en niet met hoge ballen.

24 augustus 2014 om 23:16

Nelom was vandaag niet eens heel slecht. Verder hebben we Woudenberg nog, die is geblesseerd geweest, maar die zie ik wel de nieuwe linksback worden. Hoop alleen wel dat Rutten het met hem aandurft, dat is even afwachten natuurlijk

Allemaal mosterd na de maaltijd.de tekortkomingen waren voor het WK al bekent.en al weken roep ik dat we een Lb,spits en een goede keeper nodig.daaarnaast de verkeerde trainer hebben aangesteld.en de verkeerde versterkingen zijn gehaald.maaja laat vgeel lekker hopen op kazim kazim.



Heb genoten van ayoub typisch zo speler die feyenoord vanmiddag miste. Ik denk zelfs dat feyenoord met ayoub een betere stap had gemaakt als met toornstra maar dat is puur mijn mening

Sinds wanneer ligt Napoli in het Zuiden van Italie? Sicilie is het Zuiden van Italie, Napoli niet.

Ze kunnen beter voor vossen gaan. Die past zich gelijk aan in de groep. Kost 4,5 miljoen en je kan weer een aantal jaar vooruit. Verder bijker halen als linksback

Mulder
Cabral berk kongolo bijker
Ahmadi toornstra vilhena
Bilal vossen boetius

Met dit team komt het goed

Wissels kazim vrede Manu karsdorp Nieuwkoop woudenberg boularouz Mathijssen wilkshire steenvoorden hahn

Waar blijft de daadkracht van Feyenoord/ van Geel? Aan de ene kant verkkopt feyenoord zijn spelers onder de absolute hoofdprijs en heeft men alleen maar "interesse" in spelers die pas Mogen vertrekken als de vervangers komen. Ik hoop dat van Geel nu eindelijk is iemand gaat presenteren waar het elftal ook daadwerkelijk beter van wordt. De categorie "khalid Bouhlarouz" hebben we nu wel weer genoeg in de selectie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren