Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Fernando Torres hakt knoop door en gaat zes miljoen euro per jaar verdienen’

Laatste update:

De toekomst van Fernando Torres lijkt in Japan te liggen. Media uit Spanje maakten in de afgelopen tijd al melding van een overstap van de 34-jarige spits naar het Verre Oosten en nu berichtten ook verschillende media in het land van de rijzende zon over de naderende komst van de aanvaller. Sagan Tosu, de nummer een-na-laatst van de J1 League, wordt waarschijnlijk de nieuwe werkgever van El Niño.

De keuze van Torres voor Sagan Tosu komt niet als een verrassing, aangezien de club afgelopen maand via zijn officiële kanalen al even melding maakte van de komst van de routinier. Dat bericht werd toen echter weer snel verwijderd waarna de club het volgende statement de deur uitdeed: “Hoewel de contracten nog niet getekend zijn, hadden wij een conceptbericht klaarstaan vanwege de waarschijnlijkheid van een akkoord.”

Torres gaat naar verluidt iets meer dan zes miljoen euro per jaar verdienen in Japan en kan zijn handtekening zetten onder een driejarig contract. Met zijn keuze voor de J1 League gaat hij Andrés Iniesta achterna. De clubicoon van Barcelona maakte onlangs na zijn afscheid van het Camp Nou bekend aan de slag te gaan bij Vissel Kobe. Sagan Tosu wordt na Liverpool, Chelsea en AC Milan de vierde werkgever voor Torres buiten grote liefde Atlético Madrid.

De aanvaller begon in 1995 in de jeugdopleiding van los Colchoneros en speelde er in zijn eerste periode tussen 2001 en 2007 in de hoofdmacht. In 2016 volgde een rentree, waardoor zijn totaal voor Atlético op 120 doelpunten in 347 wedstrijden komt. Met de Spanjaarden won hij afgelopen seizoen de Europa League, terwijl de 110-voudig Spaans international in zijn tijd bij Chelsea eveneens het tweede Europese clubtoernooi, een FA Cup en een Champions League won. Bovendien werd hij met La Furia Roja wereldkampioen en tweemaal Europees kampioen.

Een mooi avontuur voor Fernando Torres?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Japan is op zich ook wel een mooie kans voor hem, lekker afbouwen in de luwte in toch een interessant land! Ik gun hem het allerbeste en hoop dat hij nog een klein keertje een beetje waar kan maken.

Torres was een geweldenaar die jammer genoeg door Benitez z’n honger naar Champions League voetbal nooit meer de oude is geworden na een ernstige knie blessure! Bij Chelsea is hij nog wel ontzettend belangrijk geweest bij het winnen van onze twee Europese prijzen, maar jammer genoeg hebben we nooit de Torres van Liverpool op Stamford Bridge gezien..

Ik wist niet dat in Japan ook al zo'n astronomische bedragen op tafel werden gelegd. Eerder Iniesta natuurlijk al die naar de J-league verkast.. Bijzondere ontwikkeling.

29 juni 2018 om 11:17

Sagan Tosu en Vissel Kobe hebben beide steenrijke eigenaren. Echter zijn dit de enige twee clubs die zoveel salaris kunnen en durven te geven voor Europese toppers. Weinig mensen in Japan die sympathie voor deze twee clubs hebben. Het zijn dan beide ook middenmoters en proberen zich op deze manier bij de top te vestigen maar ik denk niet dat het snel gaat gebeuren. Ik had een artikel gelezen waarin stond dat ongever 10 tot 15 spelers meer dan een miljoen verdienen. De rest zit daar allemaal onder en ik geloof dat het gemiddelde 500-600 ton is per jaar, valt dus best mee.

29 juni 2018 om 12:30

Bedankt voor de info! Ik kende Vissel Kobe alleen van Podolski, die daar ook nog heeft gespeeld. Dan is de 6 miljoen die een Iniesta en een Torres wel een erg groot verschil met het gemiddelde. Maar goed, het levert ook weer de nodige exposure op voor de hele competitie natuurlijk!

Zo heb je het,en zo ben je het helemaal kwijt.blijft apart dat hij zijn vorm nooit meer heeft gehaald.nu nog ff cashen,is je gegund.

El Niño, In mijn ogen voor altijd een legende, wat kon hij toch geweldig goed voetballen in zijn top jaren, een nachtmerrie voor elke verdediging.

Een voetballer die ik hoog op mijn favorieten lijstje heb staan, tot de dag van vandaag. Lekker nog even afbouwen en je bankrekening opkrikken, geef hem eens ongelijk.

Nou, zoveel cashen in een geweldig land als Japan of een land als Qatar, saudi arabia, etc, ik zou het wel weten. Japan is echt een uniek land met geweldige mensen, een prachtige cultuur en zo veel heerlijke eten. Torres maakt hier een uitstekende keuze.

29 juni 2018 om 12:31

Ik ook wel zonder twijfel qatar!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren