Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson overtuigd: ‘Hij panikeerde niet en kan heel goed worden’

Laatste update:

Sir Alex Ferguson is onder de indruk geraakt van Anthony Martial. De aanvaller maakte vier doelpunten in vier officiële wedstrijden voor Manchester United en is nu al een lievelingsspeler van Ferguson geworden.

/

“Die jongen, Anthony Martial, kan een heel goede speler worden. Wat ik vooral zo mooi vind, is dat hij niet onrustig wordt. Ik denk niet dat je een voetballer zo’n eigenschap kan leren. Hij is nu drie keer alleen voor de keeper gekomen en panikeerde niet één keer”, zo werd Ferguson bij de presentatie van zijn boek Leading geciteerd door de Daily Mirror.

Fergie denkt ook dat David de Gea dit seizoen een cruciale rol kan vertolken op Old Trafford, net als vorig seizoen: “Met hem erbij kunnen we de titel pakken. We bevinden ons in een goede uitgangspositie. Manchester City heeft een wedstrijd verloren, Arsenal heeft verloren en Chelsea ook een paar keer. Als United op nieuwjaarsdag bovenaan staat, heeft men zeker een kans”, aldus Ferguson.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sir has spoken. Denk ook wel dat hij gelijk heeft. man utd ziet er beter uit dan voorgaande seizoenen, ook was dat niet heel moeilijk te bereiken. Stiekem geloof ik ook wel in titelkansen, vind Louie ook de juiste man om klus te klaren.

26 september 2015 om 17:46

Tegenwoordig vinden mensen op VZ, LVG een overschatte trainer. Echt bizar hoe met onze eigen helden omgaan

27 september 2015 om 12:52

ach zo zullen er altijd mensen zijn die bepaalde typetjes niet mogen. Er zijn mensen die beweren dan mourinho ook geen goeie trainer is. Terwijl hij meerdere keren heeft bewezen een fantastische tainer is. (ja rare karakter maar wel goeie trainer)
Het gaat om gunnen.

Koelbloedige mentaliteit, gekoppeld met zijn snelheid lengte en techniek en hij is straks die 40-80 miljoen dubbel waard.

Vind het zo apart, die jongen is 19. Maar als je hem ziet lopen, wat een reus, en wat een techniek. Als hij een beetje zn best doet, word hij zo topscorer van de Bpl!

Doet het boven verwachting goed. Ben alleen benieuwd hoe iedereen hier reageert als hij even een terugval heeft.

Kan iemand me trouwens vertellen hoe depay t de afgelopen wedstrijden heeft gedaan?

26 september 2015 om 10:30

Ik vond Depay niet lekker spelen. Paar goede acties, maar is niet een teamspeler dat United eigenlijk wel nodig heeft. Depay vindt ik tegenvallen, in tegenstelling tot Martial

26 september 2015 om 10:45

Het is mooi dat Martial nu alle ogen op zich gericht heeft, nu kan Depay zich wat meer in de luwte ontwikkelen. Samen kunnen ze uiteindelijk een dodelijke aanval gaan vormen bij Man United.

26 september 2015 om 10:55

Als januzaj nouw ook nog zijn draai vind heb je een prachtige aanval voor de toekomst! Zijn echt veelbelovende talenten die united heeft. Smalling ontwikkeld zich ook goed vind ik. Jammer van Luke shaw. Het begint er beetje bij beetje steeds beter uit te zien voor louis van gaal

26 september 2015 om 13:02

Afgelopen wedstrijd viel Depay in de laatste 10 / 15 min in toch ? Of hebben we het over een andere wedstrijd ?. Hij speelde niet erg opvallend behalve dan dat hij de assist aan Martial gaf (en dat ook goed deed, met de borst).

Ik denk dat Depay gewoon ff tijd nodig heeft om te wennen aan de premier league, laat em dit jaar gewoon redelijk wat wedstrijden spelen (en dat doet ie tot nu toe ook wel) en dan komt het volgend jaar wel goed met hem. Spelers zijn verschillend en sommige hebben langere aanpas periodes dan anderen nodig, ik denk dat dat het geval is bij Depay.

Depay heeft alles om het te kunnen maken in de Premier League, hij heeft snelheid, een actie, een goed schot en een goede voorzet. Maar hij heeft ook kracht (heb je die jongen ooit z'n shirt uit zien doen ? 1 grote bonk spier). Hij moet gewoon rust in z'n koppie vinden, veel spelen en volgend jaar de sterren van de hemel spelen. Als hij eenmaal 1 of 2 goaltjes heeft gemaakt (trust me, die komen echt wel) dan gaat hij ook dit seizoen weer beter spelen.

26 september 2015 om 11:11

Dramatisch slecht zijn de enige goede woorden. Je kan hier en daar wel een positief puntje proberen vinden, maar het zegt alles als je je daar al mee moet bezighouden.

Hij heeft een enorm percentage aan balverlies. Zowel mislukte passes als gewoon kinderlijk van de bal gezet worden.kan zijn man niet voorbij en moet dan op zijn passen terugkomen. Vrije trappen nemen die nergens op lijken.

Enkel tegen Brugge en de wedstrijd op psv zijn 'goed' te noemen. Maar ook daar veel balverlies.

Louis van Gaal gaat gewoon een prima team bouwen. Of ze dit seizoen een prominente titelkandidaat zijn, dat zien we later wel. Ze hebben een prima selectie. De Gea, Smalling, Carrick, Mata en Rooney zijn in mijn ogen de belangrijkste spelers.dan heb je nog Herrera, Schweini, Blind en Young als prima krachten. Martial begint goed, maar valt nog maar te bezien of hij zo constant blijft, wat op zich niet erg is. Laat Louis maar ruig verder bouwen, United komt langzaam maar zeker sterk terug, waarbij ze werken op de langere termijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren