Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson: ‘Ik denk dat Liverpool en Klopp een geweldige match zijn’

Laatste update:

Liverpool werd onder Brendan Rodgers bijna kampioen van Engeland, maar na het vertrek van Luis Suárez ging het direct veel minder en vorig jaar werd de Noord-Ier ontslagen. Zijn vervanger was Jürgen Klopp, die er meteen in slaagde om Liverpool naar de finale van de Europa League te leiden. Sir Alex Ferguson is onder de indruk van wat de Duitser al heeft laten zien op Anfield.

/

Ferguson, clubicoon van Liverpools aartsrivaal Manchester United, denkt dat de clubleiding van the Reds de juiste beslissing heeft genomen. “Hij is geliefd bij de supporters”, merkt Ferguson. “Dat kom door het enthousiasme dat hij laat zien aan de zijlijn, zijn energie en zijn persoonlijkheid. Ik denk dat Liverpool en Klopp een geweldige match zijn.”

Liverpool haalde zoals gezegd onder Klopp de finale van de Europa League, maar verloor van Sevilla. Dat terwijl de Engelsen voor rust heer en meester waren: “Maar Sevilla kwam met een positieve houding de kleedkamer uit en veranderde de wedstrijd na rust. In de tweede helft had Liverpool geen energie meer, ze konden de bal niet meer vasthouden. De ruimtes werden te groot. Ik heb ook nooit een team gezien dat een heel seizoen lang op deze manier druk kan zetten”, aldus Ferguson.

Jürgen Klopp past uitstekend bij Liverpool

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ferguson heeft gelijk, Liverpool heeft de beste trainer, die bij de club past. Hopelijk blijft hij nog een jaar of 15 zitten!

14 september 2016 om 00:51

Voor Arsenal is hij ook de ideale man. Helaas ligt Arsenal bestuur al jaren lang te slapen.
Zie Klopp nog stap richting Real Madrid zetten over jaarke of 2.

Zie dit ook als DE coach die Liverpool weer structureel om de CL en kampioensschap kan laten spelen. Zou erg mooi zijn

13 september 2016 om 22:56

probleem momenteel is dat ze nog niet consequent spelen en hun verdediging staat nog niet op punt
maar ze zijn echt niet veraf van wat een schrikwekkende pressende counterploeg moet zijn

14 september 2016 om 00:49

Om structureel mee te spelen moet liverpool 50 miljoen euro meer aan salarissen uit gaan betalen om met utd, city en chelsea mee te kunnen dingen. Klopp is geen wonderdokter dus zou het al n prestatie zijn 4e te worden

ferguson heeft zijn zitje op de tribune verlaten om guardiola persoonlijk te feliciteren na de fluitsignaal van de derby , mourinho was not amused

ik vind mourinho leuk als hij die evenwichtige ploeg kan samenstellen die zeer goed kan verdedigen en zeer goed kan counteren maar laatste tijd zie ik hem zeer vaak onevenwichtige teams neerzetten waar spelers te vaak niet op hun favoriete positie kunnen spelen

ik vind dat hij bij united nu hij over pogba beschikt en heeft gezegd dat hij steeds rooney zal selecteren hij moet overgaan tot een 5 3 2 opstelling met ibra en rooney vooraan want huidige selectie is gewoon niet opgewassen in topwedstrijden ze werden gewoon weggespeeld tegen city terwijl mourinho goed wist wat hij van pep kon verwachten .

mourinho heeft echt niet enkel verloren omdat zijn spelers niet gepresteerd hebben , zijn tactiek stond niet op punt ! silva en KDB konden zeer gemakkelijk tussen de lijnen spelen zonder dat ze gepresst werden nog door de middenveld duo van fellaini en pogba en noch door de verdedigende lijn

volgende derby zal zoveel spannender zijn want dan kennen ze mekaar al
die pep guardiola heeft mijn interesse in voetbal terug wat aangewakkerd bij Man city
ik kijk nu terug volledige wedstrijden van city ipv enkel uitgebreide samenvattingen van verschillende competities

13 september 2016 om 23:32

Dot bericht gaat over Liverpool...

13 september 2016 om 23:47

bericht gaat over ferguson die klopp liverlpool connectie bejubeld en complimenteert

14 september 2016 om 00:04

Dan nog gaat het niet over die ballenclub uit manchester...

14 september 2016 om 00:58

Verschil tussen United en City is dan City nog met zelfde ploeg speelt als 3 jaar terug, terwijl united op elke linie nieuwe spelers heeft en daarom heeft united tijd nodig.
Deze jaar wint United niets hoor. Volgend jaar zie ik ze wel meedoen om titel als spelers elkaar en EPL gewend zijn. City wint deze jaar met een mooie voorsprong van minstens 10-15 punten.

Aankoop van Ibra was gewoon een publieke stunt.. Puur commercieel. United heeft waarschijnlijk al serieuze winst gemaakt aan shirtverkoop alleen al.

14 september 2016 om 06:08

Volgens mij zijn der toch aardig wat nieuwe spelers erbij bij city daadbij bruyne zit pas een jaar
En sowieso niet dat ze winst hebben behaald op de spelers die ze aankopen. Salaris + aankoopbedragen gaat niet door shirtverkoop terugbetaald worden dat gebeurt door de jaren heen door succes en sponsors

Het is te hopen voor liverpool, anders gaat het een aardige afkoopsom worden. Onbegrijpelijk dat ze dat contract al opengebroken hebben, ondanks dat het idd een goeie match lijkt.

Klopp heeft zelf al gezegd dat hij zolang blijft als het bestuur en de supporters hem willen hebben en zich best kan voorstellen zijn hele loopbaan bij Liverpool te blijven.
Zie hem daarom dus ook echt niet naar Real ofzoiets gaan. Dat past ook helemaal niet bij Klopp als persoon.

Lang leve King Klopp en moge hij nog lang bij ons blijven!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren