Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ferguson: 'Hij heeft inderdaad gebeld, 'Mou' weet wat wij willen'

Laatste update:

Sir Alex Ferguson sleepte met Manchester United al tweemaal de Champions League in de wacht en zaterdag kan ten koste van Barcelona de derde trofee worden veroverd. De oefenmeester heeft vertrouwen: “De grote kwaliteit van het huidige United is haar volwassenheid”, vertelde Ferguson vrijdagavond aan tientallen journalisten die van heinde en ver waren gekomen.

/

“Bekijk onze resultaten in Europa van dit jaar, die zijn very good”, stelde de manager van de Engelse finalist. “We hebben een goede speelwijze gevonden voor Europese duels. In sommige jaren hebben we het af laten weten en de finales niet bereikt, maar over het algemeen is de consistentie erg goed geweest en dat komt doordat we elk seizoen in Europa speelden.”

“Dat heeft ons geholpen”, vervolgt Ferguson. “De progressie vanaf 1999 is geweldig. Vanaf toen waren we constant goed in Europa.” Ondanks het verlies van Cristiano Ronaldo in de zomer van 2009 heeft Ferguson altijd in zijn selectie geloofd. “Wayne Rooney is volwassener geworden gezien zijn progressie in Europa, volwassener dan in 2009. Datzelfde geldt ook voor andere spelers.”

/

De gelouterde coach start in Wembley waarschijnlijk met het centrale duo Nemanja Vidic-Rio Ferdinand. “De ervaring van deze twee jongens, naast mij, is vitaal voor ons. De aantrekkingskracht van twee grote clubs met een grote historie is vanzelfsprekend. Maar het succes wat beide ploegen hebben gehad in het afgelopen decennium is ook geweldig. Het is een aantrekkelijke finale gezien het feit dat je niet weet wat er kan gebeuren in het treffen, alles kan gebeuren. Veel doelpunten, veel verhitting, goed voetbal. Dit kan de beste finale van het decennium worden.”

Ferguson kreeg afgelopen week een telefoontje van Real Madrid-coach José Mourinho. “Mourinho heeft mij inderdaad gebeld, het was een kort gesprek. Mou heeft mij veel succes gewenst en hij weet wat wij willen: winnen.” Mourinho speelde dit seizoen liefst vijf keer tegen Barcelona, maar wist slechts één keer te winnen. Dat leverde overigens wel de Copa del Rey op.

/

Ferguson was tot slot lovend over collega-trainer Josep Guardiola van Barcelona. “Een jonge trainer als hij heeft de speelstijl veranderd en volwassenheid in het team gebracht. Vanaf de winst in Rome tot dit moment kan je die volwassenheid zien. Voor een jonge trainer heeft hij het fantastisch gedaan. Hij heeft voor Barcelona gespeeld, wat zeker helpt, en met de historie van Nederlandse coaches aldaar heeft hij een grote stap voorwaarts gezet voor alle Spaanse coaches.” Barcelona en Manchester United stonden twee seizoenen geleden ook in de finale van de Champions League tegenover elkaar. In Rome zorgden Samuel Eto'o en Lionel Messi voor het klassenverschil.

Barcelona wordt door Unibet beschouwd als favoriet voor de titanenstrijd. Wie inzet op winst voor de Catalanen en dat goed heeft, krijgt 2.05 keer zijn inleg uitbetaald. Een gelijkspel na negentig minuten is goed voor een quotering van 3.35, ongeacht of het dan 0-0, 1-1 of 2-2 staat. Hoewel de finale op Engelse bodem plaatsvindt en Manchester United dus in zekere zin thuis speelt, geldt het team van Sir Alex Ferguson als underdog. Het wordt ingeschaald op een quotering van 3.75.

Vijftig euro bonus
Wanneer je je nu registreert bij Unibet krijg je vijftig euro bonus. Mooie start toch?

Wie is de betere trainer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk wil Mourinho graag dat United wint ook mooi dat hij Ferguson succes wenst.

Ik hoop dat de scheids zich morgen goed staande kan houden. Niet alleen vanwege de incidenten bij Reral Barca, maar vooral vanwege de verschillende competities. De EPL is natuurlijk veel fysieker dan de PD dus daarom zullen de spelers van Barcelona wel 2x zo vaak naar de grond gaan, omdat zulke tackles in Engeland normaal zijn.

United is zo vreselijk volwassen. In mijn ogen het meest volwassen team ter wereld. Het heeft dan niet de allerbeste spelers, maar werkt altijd als een team, er zijn geen tot niet veel individuen en ze zullen nooit op elkaar gaan klagen. Alleen daarom wil ik al dat United wint. Een goede structuur met de juiste baan erom heen.

Ik hoop eigenlijk dat Oshea zal gaan spelen ipv Rafael. Rafael is een iets betere back, maar kan deze finale denk ik nog niet aan. Hij is altijd al onrustig en spelers als Messi, Pedro en Villa weten precies hoe ze ervoor moeten zorgen om Rafael een rode kaart te laten krijgen. Oshea is veel volwassener en weet hoe je daar mee om moet gaan.

Ik hoop op een leuke finale, met Van de Sar als uitblinker en een 1-0 overwinning voor United.

Over de poll: Voor mij is het duidelijk das Ferguson een betere trainer is. Guardiola is een zeer goede trainer, dat betwijfel ik niet, maar hij presteert het wel met het beste team/een van de beste teams met de beste spelers. Ferguson zit er nu al 25 jaar en heeft van United een topclub gemaakt. En in die 25 jaar heeft hij al 36 prijzen gepakt. Dat is niet normaal en daarom is er gewoon geen twijfel over wie er een betere trainer is, al zijn het natuurlijk beide toptrainers.

27 mei 2011 om 20:49

Ik weet niet war jij een leuke finale vind, maar 1-0 vind ikzelf nogal karig.
Doe mij maar een 4-3 of een 3-4 is mij om het even wie er wint, als er maar mooi gevoetbald wordt,.zeg maar een CL finale waardig.

27 mei 2011 om 20:54

Nou een leuke finale is, goed en attractief voetbal, twee teams die volop op de aanval en voor de winst gaan, mooie en prachtige sfeer en emoties.

Een leuke wedstrijd hoeft niet altijd met veel doelpunten te eindigen. Bovendien denk ik ook niet dat er veel doelpunten gaan vallen. United heeft een ijzersterke verdediging die heel erg moeilijk doordringbaar is en United speelt vooral op de counter, waardoor veel goals ook niet mogelijk is met die tactiek. Bovendien heeft Barcelona ook niet de minste verdediging die zomaar te kloppen is. Daarom denk ik dat er maar maximaal 3x gescoord gaat worden.

27 mei 2011 om 22:56

Ben het helemaal met je eens, maar hopen op een spektakel kan geen kwaad

27 mei 2011 om 21:17

Ik sluit me hier hélemaal bij aan, behalve de eindstand, ik hoop op 2-2 en winst na penalty's voor United met dank aan Edje. Dat zou mijn droomscenario zijn.

En over de poll, ook helemaal gelijk in. Guardiola komt nog maar 'net' kijken in vergelijking met Sir AF

27 mei 2011 om 22:04

Vroeger hadden Engelse clubs daar wel moeite mee, met de 'europese voetbalregels'. Maar tegenwoordig hebben zich wel aangepast, vooral de topploegen die vaker europees spelen. Kijk al bijv. wat voor een blunder Crouch maakt tegen Real, in hun eerste jaar CL. In Engeland had hij nooit zo snel rood gehad.

Daarom, scheidrechter moet zich niet aanpassen, maar Man U moet zich maar aanpassen, want het Brits eiland is uniek in het gedogen van hard spel.

27 mei 2011 om 22:41

Voetbal is brits, en zal ook altijd brits blijven.
Het beste en aantrekkelijkste voetbal wordt daar gespeeld, echte helden ontstaan daar.
Ik vind dan ook een lekker harde Fletcher een vijf keer zo goede speler dan die matennaaier van een Busquets. Wat Barça en Real spelen is geen voetbal meer, maar een mentale oorlog, oncollegiaal en niet amuserend, behalve dan voor de roddelpers.
Een overwinning voor de Reds is een overwinning voor het voetbal, het échte voetbal.

28 mei 2011 om 04:06

elk iemand die Busquets een matennaaier noemt krijgt van mij sowieso een duimpje omhoog.

poll.. guardiola heeft super materiaal en doet het uiteraard goed maar zn staat van dienst als ferguson moet hij nog maar zien te halen. Dus op het moment nog zeker Ferguson de beste trainer..
Beetje onzinnig nieuws dat hij Mourinho aan de telefoon heeft gehad..

Allebei goede trainers, maar mijn voorkeur gaat uit naar Ferguson omdat je naar de hele geschiedenis van de trainers moet kijken, en dan heeft Ferguson gewonnen.

27 mei 2011 om 20:41

Volgens mij als je naar de geschiedenis van beide traiers gaat kijken heeft Mourinho in korte tijd(niet eens de helft van Fergie) meer bereikt, of niet dan?
Neemt niet weg dat ik Fergie beter vindt dat Jose.

27 mei 2011 om 21:30

Allebei 2x de Champions League gewonnen, Mourinho heeft 6 landstitels, Ferguson 12 landstitels. Daarnaast allebei 1x Europa Cup 2/uefa cup. Dus volgens mij moet Mourinho nog 6x de landstitel winnen wil hij in de buurt komen van Ferguson

27 mei 2011 om 21:33

Ik heb duidelijk aangegeven dat Ferguson al langer bezig is, toch?
En je weet nooit wat hij nog gaat bereiken in de toekomst.

27 mei 2011 om 22:36

Kan je op twee manieren zien. Mourinho brengt succes naar welke club en welk land dan ook en is daarom de beste coach. SAF zit al 25 jaar (?) op de troon bij United en kijk maar hoeveel prijzen hij wint en mensen groot maakt (ronaldo bv.). Mensen zeggen vaak dat aan de top komen makkelijk is maar aan de top blijven moeilijk is. Na zoveel jaar heb je soms toch wel even de neiging om alles van United eventjes uit je hoofd te zetten.

Mijn persoonlijke voorkeur is voor Ferguson, ik kies voor stabiliteit en de lange termijn.

Oei dat had hij beter achter zich kunnen laten.

Nu kan Mourinho net als bij Benitez achteraf zeggen dat ze die prijs aan hem hebben te danken =X

27 mei 2011 om 20:53

Moeten ze eerst zien te winnen

Oh leuk United begint ook met 7 verdedigers waarvan er 2 of 3 op het middenveld staan, wat een leuke wedstrijd!

27 mei 2011 om 19:59

Dat jij alle ruimte open wilt hebben voor Messi en consorten kan ik begrijpen, maar het is logisch dat Ferguson dat liever niet heeft. Dus grote kans dat er inderdaad meer dan 5 spelers heel verdedigend ingesteld zullen zijn Al zou het leuker zijn als iemand Barcelona gaat bestrijden door vol op de aanval te spelen.

27 mei 2011 om 20:12

Ja maar ik bedoel sarcastisch dat ik niet hoop dat United zo gaat spelen als Real dan is het geen finale meer maar een wedstrijdje verdedigen.

27 mei 2011 om 20:18

Dat dacht ik al, maar ben bang dat het toch zo'n wedstrijd zal worden. Aangezien United vrij vaak saaie wedstrijden laat zien.

Ja dit is allemaal leuk en aardig wat de beste man zegt maar ik zie dit Man Utd echt niet van Barca winnen hoor. Dit Barca heeft de afgelopen jaren nog geen tegenstanders onderschat en dat gaan ze morgen avond denk ik ook niet doen. Die weten wat ze te wachten staan. Als ik nu nadenk over het verloop van de wedstrijd dan kan ik me nauwelijks een scenario voorstellen dat Barca het laat gebeuren dat Man Utd gaat winnen. Desondanks moet ik het wel zeggen dat ik het Man Utd iets meer gun. Vooral voor die oude rotten daar (ferguson, van der Sar, Giggs en Scholes) zou ik het leuk vinden als die nog eens de CL winnen. Maar goed we gaan het morgen zien maar ik geef Man Utd eerlijk gezegt erg weinig kans.

27 mei 2011 om 20:14

Je ziet het niet gebeuren, maar het zou ook zomaar kunnen morgen.
Ik begrijp dat er een eerdere CL finale of wedstrijd is geweest tussen Manchester en Barcelona en dat Manchester toen de gedoodverfde favoriet was. Barcelona won toen. Zo zou het ook nu kunnen gaan.

Ik denk dat Barcelona gaat winnen en ik hoop dat dit niet gebeurt. Als Manchester het spel van Barcelona kan ontregelen en zelf een topdag heeft, kunnen ze ook zomaar winnen. Daarnaast is de vorm van Barcelona, de geluksfactor en de arbitrage altijd nog mogelijk goed voor plezierige verrassingen.

27 mei 2011 om 20:54

Ja natuurlijk alles kan. Als Barca thuis kan verliezen van Hercules Alicante kunnen ze ook verliezen van Man Utd. Maar ik vind Barca minstens net zo volwassen als Man Utd. En daarbij werken ze al maanden toe naar de finale. Barca wist in de winterstop al dat ze de competitie op 70% rustig zouden kunnen uitspelen. Dat is ook de reden dat bijvoorbeeld spelers als Afellay en Thiago redelijk wat minuten konden maken. Omdat Iniesta en Xavi volgens mij de afgelopen 3 jaar geen vakantie meer hebben gehad. Ik denk dat zowel Naar mijn mening worden dit soort finales beslist door spelers die in zo een finale boven zichzelf uit kunnen stijgen. Als ik er zo naar kijk dan heeft Barca er drie (iedereen wel bekend wie ik bedoel) en Man Utd heeft er naar mijn mening met Rooney eentje. Als je ziet dat bijvoorbeeld een Real met Mourinho, die er een sport en een studie van heeft gemaakt ''hoe ontregel ik Barca'' Als die het al in de verste verte niet lukt om Barca te ontregelen dan denk ik ook niet dat Man Utd dit gaat lukken. Een geluksfactor heeft in zo een finale geen betekennis meer. In zo een finale wordt geluk afgedwongen. Maar goed nogmaals, we gaan het zien, ik hoop in elk geval op een leuke en open wedstrijd en het kan mij eerlijk gezegd niet zoveel schelen wie gaat winnen.

27 mei 2011 om 21:55

ik vind dat je bij de Manucains iemand vergeet niet als iemand die echt met zijn spel het verschil kan maken maar met zijn goals; Javier Hernandez aka Chicharito. naar mijn mening kan hij nog wel eens voor een verrassing zorgen!

twee dingetjes

1: Waarom is de titel Ferguson: 'mourinho heeft mij inderdaad gebeld, hij weet wat wij willen' terwijl in het hele stuk 3 zinnen over Mourinho staan en wel 30-40 over iets anders?
2: Vind dit inderdaad een mooi affiche, twee ploegen die allebij als team spelen een daardoor krijg je mooi voetbal in de Finale.

27 mei 2011 om 20:18

1. Waarschijnlijk een journalistiek trucje om mensen te bewegen om verder te lezen. Zeker nu Unibet op elk topic van de Champions League finale wordt gepromoot. (Je zou het bijna zelf kunnen bedenken)

2. 1 1 is in dit geval niet altijd 2. Twee mooie ploegen kunnen er nog altijd een afschuwelijke pot van maken. De arbitrage kan het verknallen, de teams zelf ook door te hard te spelen of te veel aan te stellen, daarnaast kunnen de coaches te afwachtend kunnen spelen etc etc..

27 mei 2011 om 20:29

Tuurlijk heb je daar helemaal gelijk in(dat er geen garantie is voor mooi voetbal dan he_ maar de affiche is mooi en ik wil daar mee zeggen dat de kans groot is dat er mooi voetbal komt. Vorig jaar was de affiche inter-bayern. Dat is geen mooi affiche en het voetbal was ook niet al te denderend.

Heel content om te lezen dat het maar een korte babbel was...ik vraag me overigens af wat Mourinho nog zou kunnen vertellen hebben dat Ferguson zelf nog niet wist.

Het is ook een verademing om vast te stellen hoe beide clubs met elkaar omgaan, het heeft allicht veel mee te maken dat José geen betrokken partij is en dat er daarom ook geen gezeik is.

Guardiola is, helemaal terecht trouwens, uiterst lovend voor een oude man die zijn vader kon zijn maar ook sir Alec erkent de verdiensten van de snotneus die zijn zoon kon zijn.

Ik vind het gewoon mooi zo, geen gegooi met modder, geen mindgames, alleen morgenavond er vol tegen aan en zo hoort het eigenlijk.

United is zeker een grote club, voor mij is het de nummer 1 club waar ik zeer maar dan ook zeer veel respect voor hebt! Niet normaal hoe een club het ieder jaar maar weer zo goed presteert gewoon onbegrijpelijk. En dan altijd zo ver komen in de CL dat is niet normaal, dat zie ik niet veel clubs doen, petje af.

Ferguson is voor mij tot nu toe ook de beste coach die ik heb mogen meemaken, ik heb zelf niks met United en Ferguson maar de United fans mogen trots en blij zijn met zo een club en zo een coach.denk dat het lang zal duren voordat Ferguson vergeten zal worden, sterker nog deze man zal altijd wel de nummer 1 blijven bij United.

Ik hoop morgen ook op een mooie finale, en zal uiteraard als een United fan het duel bekijken geen twijfel over mogelijk.

Als Nederlander vind ik het leuk dat Ferguson in interviews zich vrij vaak positief uitlaat over Nederland, of het nou over clubs (ajax), spelers (VD Sar, logischerwijs) of Nederlandse invloeden (zoals bij Barcelona) gaat.

Ik hoop voor de rest dat Man United weet te winnen van Barcelona.

27 mei 2011 om 21:30

Mee eens Beste kerel in tegenstelling tot mourinho...

28 mei 2011 om 01:39

Huh? Rare opmerking. Mourinho is gek op hoe Nederlanders met voetbal omgaan. Heeft trouwens ook alle kneepjes van het vak geleerd van Van Gaal toen hij assistent was bij Barca.

Ik denk dat als Furgeson een masterplan heeft hij Barça kan verslaan. Ik hoop op de beste wedstrijd van de eeuw! Dat hoop ik ieder jaar, maar ieder jaar komt eht weer niet uit, hopelijk dit jaar wel.

27 mei 2011 om 20:21

En als dit Masterplan heeft gewerkt en Manchester heeft gewonnen, pakt hij een sigaar uit zijn jas, steekt hem aan en zegt in de camera: ''I love it when a plan comes together!''

Jah mooi om de meest succes volle coaches elkaar succes zien wensen en een handje willen helpen door advies te geven en ideeen te bespreken net voor zo'n grote finale.

Barca is de duidelijke ploeg die favoriet is en united als underdog die eigenlijk moeilijk te lezen is.
United heeft verschillende stijlen en tactiecken en dat is onder andere het succes van Ferguson.
Barcelona heeft snelheid en een hecte ploeg die paar jaar samen spelen en prijzen gewend zijn.

Het word iets moois morgen,en de finales hierna worden alleen maar beter denk ik omdat het spel steeds aantrekkelijker wordt en sneller.

Mourinho en Ferguson weten als geen ander hoe Barca mogelijk te pakken is.
Laten we hopen op een spannende wedstrijd. Ben bang dat het een tactisch schaakspel wordt.

Mouhiho staat in voor altijd in mijn geheugen als een man die zijn eigen spelers rode kaarten laat krijgen. Hij verziekt de sport in mijn ogen. Rare kerel.

Ik heb echt veel zin in de finale kan niet wachten,
Normaal gesproken zou ik voor Barcelona, en hun pracht voetbal zijn, maar ondanks dat Real Madrid toch wel meer de herrieschoppers waren, was Barca ook niet echt een stel brave jongetjes. Busquets met ''mono Mono'' David Villa die der aarde stort ter wijl der niks gebeurt, en ook Dani Alves die ja als hij z'n been laat staan nooit meer kan voetballen, maar hij schreeuwt het uit, en wordt zelfs met brancard van het veld afgedragen. Alsjeblieft zeg die series waren 2 weken een trieste veldslag.
Terug naar de wedstrijd.

Ik ben meer Liverpool, en Arsenal fan, maar ik wil oh zo graag dat Edwin Van Der Sar afscheid neemt van de voetbal wereld, (waar hij bij de allerbeste doelmannen ooit hoorden), met die beker met de grote oren, want hij verdient het echt. Echt een model voetballer net zoals Ryan Giggs en Paul Scholes bij Manchester.

Ik hoop dat Nani morgen speelt, maar ik vrees dat Valencia speelt dei zeker geen slechte optie is maar ik vind Nani een geweldenaar, die een erg hoog rendement heeft gehaald bij the Mancunias dit seizoen. Ik vind Park een heel goed idee, want die jonge is net als kuijt een paard dat maar blijft hollen, en een motor heeft waar geen einde aan komt, zijn arbeid zal handig van pas komen tegen Barcelona.
Barcelona zal niet met veel verassingen komen, zou het mooi vinden als Abidal in actie kan komen, misschien beslist hij het net zoals Beletti dat 5 jaar geleden deed tegen Arsenal, viel nog in voor Oleguer. Ja Barcelona is favoriet, maar ik vind Manchester het meest volwassen team, met jongens die langer hun alles kunnen geven, en die zich weten op te laden.

Barca speelt: Valdes
Alves, Puyol,pique,abidal/adriano
Xavi, Buesquets(had geschorst moeten zijn), en Iniesta
Messi, Villa, Pedro.

Man Utd speelt: Edwin VAN DER Sar
Rafael, Ferdinand, Vidic, en Evra
Giggs,carrick,park, en Valencia
Rooney, ''chicarito''

Sir Alex Ferguson is de beste trainer in voetbal historie 25 jaar bij een van de allergrootste clubs ter wereld (toch wel dankzij hem die naam) is inmiddels Liverpool voorbij met titels. Heeft een top beleid, Manchester doet geen riante aankopen waar niks goed uitkomt, in de laatste jaren heeft Manchester niet meer dan 20-25 miljoen uit gegeven aan dragende spelers zoals: Van Der Sar, Rooney, Vidic, Evra, Nani, Ronaldo, Ruud van nistel, Michael Carrick. De man is de beste trainer in de geschiedenis van het voetbal, hoewel zijn personality hem soms in de weg kan staan; zie Ruud, en Roy Keane.

Pep Guardiola heeft het toch maar mooi gedaan alhoewel ik ook denk dat Fred Rutten het goed had gedaan, Guardiola's beleid is makkelijk voor hem , hij was zelf bij het begin van het project de Nederlandse speelstijl ''total Offense'' van Johan Cruijff en is gewoon altijd bij de club gebeleven. Guardiola doet het goed, maar ik bedoel met het materiaal dat hij op het veld staat is het erg moeilijk om niet te winnen. Ik verwacht echt niet dat als Pep naar inter vertrekt dat hij zomaar eve kampioen wordt van de Serie A.

Ik kan niet wachten, hoop dat Manchester wint voor het eerst dit jaar, ik verwacht 2-1 voor Man UTD Chicarito en Vidic uit corner en voor Barca Iniesta. Van Der Sar stopt een penalty.
Iedereen veel plezier!

Ik vind het een beetje triest als ik eerlijk moet zeggen dat Mourinho er zich zo weer mee bemoeit alleen omdat het een tegenstander van barca is. Ik zou zeggen dat deze meneer wel volwassen genoeg is om zich er niet meer mee te bemoeien. Barca en Real zijn inderdaad niet de grootste vriendjes, maar als ajax 5x tegen feyenoord zou spelen, dan zie ik Been ook niet naar Preud'homme bellen om hem veel succes te wensen..

Misselijk word ik gewoon van die man, altijd maar die vieze acties.. pff

27 mei 2011 om 22:12

Ik weet niet of je het weet hoor maar Mourinho is gewoon een beetje een fan van Manchester United, ik heb hem ook vaak genoeg horen zeggen dat die hierna graag United wilt gaan trainen. Het zal misschien ook wel een klein beetje te maken hebben dat het de rivaal van zijn ploeg is, en dat die hun het liefst dit seizoen niet meer prijzen ziet winnen, als zijn eigen team maar ik denk dat jij wel overdrijft hoor.

28 mei 2011 om 01:41

Man je weet niet waar je het over hebt. Mourinho en Ferguson zijn al heel erg lang hele goede vrienden. Geen wonder dus dat hij hem even gebeld heeft om hem succes te wensen.

Grappig om te lezen dat velen aangeven wie zij de beste trainer vinden. Ieder zn mening natuurlijk maar je kunt deze 2 niet vergelijken met elkaar...... appels met peren noemen ze dat.
Guardiola is nog zo jong en heeft alles al gewonnen en Ferguson staat al zo lang aan de top en heeft ook alles gewonnen. Wie de beste trainer is kunnen volgens mij alleen spelers die onder beide trainers hebben gewerkt aangeven. Beide zijn toptrainers/managers en halen het beste uit hun spelers en wie er dan beter is, tja... daar hebben wij echt geen inzicht in.

28 mei 2011 om 01:46

Mwah, Ferguson heeft een club vanaf de grond opgebouwd en staat met deze club al sinds de jaren negentig aan de top van het Engelse en Europees voetbal. Heeft daarvoor trouwens al wonderbaarlijke dingen gepresteerd met Aberdeen.

Guardiola kwam in een gespreid bedje terecht en weet daar de vruchten van te plukken. Moet echter nog zien of hij ook de kwaliteiten heeft om van bijvoorbeeld een middenmotor als Athletico Madrid een topper te maken die twintig jaar lang meedoet om de prijzen. Pas dan kun je zeggen dat hij net zo goed is als Ferguson.

ik denk dat man utd wint met 2-1 barca speelt het mooiste voetbal, maar man utd is een klasse apart

5-0 voor Barca!!

United gaat kapot gemaakt worden!
Ik neem ze het ook niet kwalijk,barca is gewoon het beste en sterkste team aller tijden.

Het feit dat deze twee megateams tegenover elkaar staan is al een cadeau voor ons voetbalfans. Toch hoop ik dat FCb deze prijs pakt. Het feit dat Manu zich meer bezig houdt met het spel van FCB ipv andersom is al een reden op zich. Maar laat het beste team winnen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren