Begiristain
Algemeen
Vrienden (56)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


  • Dinsdag, 30 november 2010
  • Begiristain
  • 95 punten
  • Lid
  • Geen ban
  • 620
  • Onbekend
  • Barcelona
  • Voetballiefhebber
  • 56
Persoonlijke berichten
15 december 2010 om 20:56
#4

we zijn supporter van dezelfde clubs in binnen en buitenland. Aan je foto te zien en je naam ben je net zoals ik ook zeer van het voetbalwereldje achter de schermen gefascineerd.

29 december 2010 om 13:32
#5

Een tip:

Full HD, geluid aan en groot scherm.

30 december 2010 om 13:12
#6

Maat, dat komt omdat jou mening nooit wat toevoegt!
Haha, nee ik ga in 2010 topics weer lekker volspammen, heb nu niet echt tijd om ingewikkelde reacties vol passie neer te zetten, hihi.

30 december 2010 om 16:00
#7

Wat en prachtig filmpje!

Viva la Barca!

31 december 2010 om 09:51
#8

Geen probleem, je had een goede reactie neergezet. En jij bedankt voor de vijf sterren he haha, er zaten wel een aardig aantal fouten in het stukje maar ik denk dat de meerderheid daar wel over heen leest. Gelukkig Nieuwjaar he.

3 januari 2011 om 15:51
#9

Bedankt dat je mijn clubexpert leuk vond. Ik kan je natuurlijk wel vertellen hoe zit met die talenten. Ik verwacht dat er sowieso veel grote talenten door gaan breken. Er zal altijd wel iemand opstaan die profiteert van de 6 5 regel.

Ik zal wel beginnen bij de mindere teams: Daar heb je Viktor Vasin van Nalchik die potentie heeft(zou je niet zeggen als je zo weggeblazen wordt door Lukaku ), Emin Makhmudov van Saturn kan al naar Spartak toe en hetzelfde met Valikaev van Rostov.

Wij hebben naast Akinfeev, Serderov en Dzagoev nog Schennikov en Mamaev die doorgebroken zijn en Nababkin is gratis gehaald nadat zijn club Fk Moskou failliet is gegaan. In het 2e verwacht ik naast Serderov ook veel van Vasilyev,
Fedotov en Isupov. Vooral Vasilyev schijnt hoog ingeschat te worden. Hij mocht invallen tegen Lausanne en heeft in het 2e 10 doelpunten gemaakt. Fedotov stond 90 minuten op het veld tegen Sparta Praag. Jammer dat Uros Cosic geen Rus wil worden. Hij schijnt de nieuwe Vidic te zijn en stond in de belangstelling van Man Utd maar hij besloot iets terug te doen voor Cska omdat hij lang geblesseerd was. Kan een De Guzman wel een voorbeeld aan nemen hè .

Het 2e van Spartak is helaas kampioen geworden. Daar moet dan sowieso wat grote talenten bij zitten. Parshivlyuk en Makeev zijn al doorgebroken en af en toe mag Aleksandr Kozlov ook invallen. De Russische bond heeft ook Jano Ananidze benaderd maar die wilde liever voor Georgië uitkomen en Pavel Yakovlev heeft ook veel potentie. Toen hij verhuurd werd aan Krylia was hij heel goed in het maken van mooie doelpunten.

Voor de talenten die Dinamo heeft heb ik ook veel respect voor alleen ze geven er maar weinig echt de kans. De gebroeders Kombarov hebben ze samen voor 10 miljoen verkocht aan Spartak en verder spelen Granat en Kokorin af en toe maar
Kokorin heeft de pech dat Voronin en Kuranyi grotere namen zijn en Granat noodgedwongen op de linksback positie moet spelen terwijl hij een centrale verdediger is. Maar Dinamo heeft daar bijvoorbeeld al Kolodin en Leandro Fernandez staan. Op doel is Anton Shunin een goeie maar vind hem niet zo heel veel. Hij heeft een uitstraling van een watje met zijn babyface kop en dan nog dat haarband erbij. Je hebt in Nederland wel gezien dat Smolov veel potentie heeft maar dat hij gewoon in een te matig team zat.

Loko, Rubin en Zenit hebben helaas niet zoveel talenten. Lokomotiv heeft Taras Burlak en de inmiddels bekende Alan Gatagov(je weet wel, van die misser..). Gatagov vind ik een mooie technische speler die veel lichaamscontrole heeft. Zijn voorzetten zijn alleen iets minder.

Bij Rubin krijgt alleen Ryazantsev af en toe een kans. Dat was die speler die jouw Barca een depressie bezorgt heeft met die wereldtreffer. Ze hebben ook Iskandar Dzhalilov van ons gestolen . Die zag bij Rubin meer perspectief dan bij ons. De
beste bij hen is sowieso Kasaev maar die is al 24. Hij is een soort Arjen Robben die vaak de gelegenheid zoekt om zelf te gaan.

Bij Zenit ten slotte heb je Ionov en Kanunnikov maar die staan stil in hun
ontwikkeling. Niet gek als Zenit alles koopt wat los en vast zit. Die kunnen beter naar een iets mindere RPL club gaan om te laten zien dat ze niet onderdoen voor hun aankopen.

Dat was het wel zon beetje. Nog 1 tip: Als je Cska bent, geef dan Sergei Sipatov
een kans. Die doet het bij mij altijd heel erg goed. Hoor er in real life niet veel van maar op Fifa is hij een fenomeen.

Aangepast op 3 januari 2011 om 16:10 door Koni078.

6 januari 2011 om 17:37
#10

Haha ik ken het, maar over dat Ce-tje.. ik denk pas in februari. Heb het echt druk op het moment en ik wil niet zon afgeraffeld stuk weet je wel

edit: Anders schrijf je even een heel boekverslag Koni, haha

Aangepast op 6 januari 2011 om 17:37 door Suurbier.

9 januari 2011 om 17:48
#11

Haha ik weet het, allemaal negatieve mensen daar. Wat een azijnzeikerds, ze kunnen hier ook nergens tegen..

12 januari 2011 om 17:48
#12

hoi

15 januari 2011 om 23:37
#13

Trouwens, bij Real Madrid Castilla voetbalt ook een Russisch talent. Denis Cheryshev heet hij. Zijn vader heeft bij Sporting Gijon gespeeld. Iedereen hoopt natuurlijk dat hij ook doorbreekt.

23 januari 2011 om 10:27
#14

Ik kijk deze op Eurosport HD of Eurosport 2 (british)

24 januari 2011 om 19:58
#15

Hey,
Bedankt nog voor je reactie op me CE en leuk dat je me stappen vooruit ziet gaan

28 januari 2011 om 15:32
#16

Hoi,
Nog maar een keer bedankt voor je zeer positieve reactie op me CE over Highbury.

18 februari 2011 om 16:09
#18

Woooooow, punten eraf en een weekban. Welkom bij de club! Haha, nee maar wat is er gebeurd?

24 februari 2011 om 08:35
#19

Geen probleem! Uiteindelijk hebben we allemaal hetzelfde belang en dat is een mooie site waar we met z''n allen op een leuke manier over voetbal kunnen praten.

26 februari 2011 om 18:00
#20

Jou manier van schrijven vind ik erg mooi ik kan het snel en met plezier lezen ooit is gedacht om een clubexpert te worden??

2 maart 2011 om 20:02
#21

Jij zou echt een aanwinst zijn want sommigen bakken er echt niks van om een CE te schrijven maar jij kan het heel goed dat weet ik zeker:)

7 maart 2011 om 17:12
#22

Mijnheer,

Hartelijk dank voor uw complimenten! Ik heb gisteren gesolliciteerd naar een functie als clubexpert schrijver over mijn land van afkomst: Japan. Tot mijn genoegen is deze sollicitatie reeds geaccepteerd en ben ik nu in staat om een verhaal te schrijven. Ik het zojuist een verhaal ingediend over de nieuwe revelatie in de Bundesliga: Shinji Kagawa. Mijn taalgebruik in mijn verhaal heb ik proberen aan te passen zodat iedereen op deze site ook daadwerkelijk begrijpt wat ik schrijf. Naar mijn eigen mening is het een redelijke eerste CE geworden. Ik ben een perfectionist, heb helemaal beschreven hoe en wanneer ik het verhaal geschreven heb. Veel mensen houden van die gedetailleerde verhalen, maar je hebt ook mensen bij wie het averechts werkt. Ik wacht rustig af.

Ik hoop in de toekomst nog vele verhalen te mogen schrijven. Ik ben me nu aan het oriënteren op verhalen over Feyenoord revelatie Ryo Miyaichi en de trek van Japanse spelers naar de Bundesliga. Over jouw vraag, het klopt inderdaad dat veel gearriveerde vedettes in Nederland hun laatste avontuur aangaan in Azië. Nederlanders zijn fysiek beren van voetballers in tegenstelling tot de vaak kleine Aziaten, in dat opzicht hebben ze al een voordeel. Ook hun voetballende kwaliteiten zijn meestal beter door hun schat aan ervaring op een relatief hoog niveau, haast niet te vergelijken met het niveau in Japan! Wellicht schrijf ik hier in de toekomst ook nog wel een verhaal over! Eerst maar eens afwachten of mijn schrijfstijl bevalt en waar ik me eventueel zou kunnen verbeteren.

In Japan is overigens een speler genaamd Mike Havenaar, half Japanner half Nederlander. Hij maakt op dit moment furore bij een Japanse club, de eerste Japanner met de fysieke gesteldheid van een Nederlander. Uitstekende combinatie moet ik zeggen, wel een talent hoor ondanks zijn 23 jaar.
Ik hoop je vragen voldoende te hebben beantwoord.
Mvg,

Hiro Yamasaki.

15 maart 2011 om 21:16
#23

Oh? Wat deed je in Diever dan?

15 maart 2011 om 23:08
#24

Haha, ok. Laat me raden, je hebt je stierlijk verveeld De eendenvijver is er nog ja! 100 meter verderop voetbal ik vaak met vrienden op een pleintje, daar gebeurt het allemaal. Ook zo ongeveer de enige plek waar wij ons nog vermaken

24 maart 2011 om 11:13
#25

Jensie he, ik weet niet wat ik ervan moet denken. Kijk, Almunia is misschien nog wel een groter drama als het op lange ballen aankomt en daar komt het in de PL ook op aan. Ik neem het Arsenal niet kwalijk dat ze Lehmann gehaald hebben, aangezien de eerste drie keepers niet beschikbaar zijn.

21 mei 2011 om 17:43
#29

Thanks
Vind het zelf mijn beste stukje tot dusver.

3 juni 2011 om 12:59
#31

Onder andere, ja.
The Economist heeft wel meer artikelen over Barça, maar logischerwijs niet veel.

5 juni 2011 om 20:52
#32

He bro ,-)

Bellerin is een rechter vleugelspeler, hij is snel, zeer technisch en heeft heel was assist op z''n naam, het is iemand die het liefst een lange voorzet geeft ( hoog en laag )verder vind ik het een slimmer speler die rustig aan de bal is en niet zo een jeffren die als een blind paard naar voren rent.

Toral vind ik ook echt heel goed, een middenvelder, 10. Goede pass, ook technisch, best groot en sterk en vooral scorend vermogen. Ook hij is zeer snugger aan de bal.

8 juni 2011 om 11:24
#33

Ja, ik zelf zie dat ze konden gaan doorbreken bij Barca, je hebt vele van zulke spelers in de jeugd.
Je weet natuurlijk niet precies hoe ze zich konden/kunnen gaan ontwikkelen.

Nu is Wenger een goede jeugd coach en denk ik dat dit toekomstige A spelers van Arsenal kunnen gaan worden.

Geen dank vriend ! ,-)

12 juni 2011 om 20:32
#34

Haha, is toch een heel mooi bedrag.
Ben benieuwd hoe ze er in Debrecen op gaan reageren, daar ga ik binnenkort naar toe!
Overigens nogmaals bedankt voor je uitgebreide reactie via een privé bericht.

13 juni 2011 om 08:46
#35

Haha inderdaad!
Had ik nooit verwacht, ik beschouw dit als een mooi compliment voor mijzelf.
Hopelijk volgen er meer goede Ce''s!

16 juni 2011 om 10:39
#36

Dank je voor de informatie. Hopelijk wordt het een leuk toernooi.

25 juni 2011 om 16:25
#37

Haha bedankt! Beetje teveel football manager gespeelt haha

13 juli 2011 om 09:48
#40Hee man''

Leuk dat je me wou uitnodigen als vriend!
Sorry voor de late reactie maar ik heb een IP Ban.

Gr.jeremy

14 augustus 2011 om 16:47
#41

Bedankt voor je complimenten

22 augustus 2011 om 18:48
#42

Wie heeft ooit gezegt dat Ronaldinho in Nederland speelt?ik in ieder geval niet

1 september 2011 om 14:14
#43

Heee chef!
Hoe is het ermee dan, ja vakantie was lekker hoor. En bij jou? Denk dat ik beter kan oppassen voor die reacties van jou. Al die ''''wijsheden'''' van jou word nog een hoop verwijder werk

1 september 2011 om 14:14
#44

Dubbelpost, sjongejongejonge..

Aangepast op 1 september 2011 om 14:14 door Suurbier.

1 september 2011 om 16:53
#45

Ineens?! Nou ja kom onder je steen vandaan ben het al een poosje hoor! Ik ben de ''''opvolger'''' van Dennis. :D

2 september 2011 om 10:35
#46

Nam zelf ontslag, toen had hij mij aangeraden en nu houd ik dus ook topics in de gaten. :)

11 december 2011 om 22:30
#47

Ik zet Barcelona neer als voorbeeld omdat jij het gedrag van Feyenoorders veroordeeld rondom Wijnaldum. Ik wilde alleen maar aantonen dat het er bij andere clubs soms nog veel heftiger aan toe gaat en dat het dus niet, zoals sommigen onder dat artikel, puur iets is dat bij Feyenoord speelt. Ik zag dat jij voor Barcelona bent dus ik haalde het voorbeeld met Figo aan omdat het een vergelijkbare situatie was, dus om het in een perspectief te plaatsen die dichter bij jezelf ligt. Dat is toch niet zo heel gek of wel?

Aangepast op 11 december 2011 om 22:31 door LivingLegend.

12 december 2011 om 09:58
#48

Hoezo is dat gek dan? Ik probeer het voor mensen makkelijker te maken om zich in te leven in de Feyenoorders. In jouw geval was dat Barcelona. Op VZ heeft men er nogal een handje van om veel dingen die Feyenoordsupporters doen negatief uit te leggen. Ik wilde alleen maar aangeven dat een beetje fluiten en onschuldige spreekkoren toch niet zo erg zijn? Dus gaf ik een uitleg van andere (grote) clubs waar soortgelijk of erger werd gereageerd om het gedrag van de Feyenoorders in perspectief te zetten. Niet om die clubs zwart te maken, puur ter vergelijking.

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 29 juni
Ajax volgt de verrichtingen van Oscar Gloukh. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren