Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe verstevigt koppositie in Turkije dankzij uitblinker Sener

Laatste update:

Fenerbahçe heeft het goede gevoel van de zege in de kraker tegen Besiktas omgezet in een nieuwe overwinning. Subtopper Akhisar Genclik Spor werd voor eigen publiek met 0-3 verslagen, waardoor de voorsprong op de rivaal uit Istanbul nu vijf punten bedraagt. Daarmee is er nog altijd geen man overboord voor Besiktas, dat twee wedstrijden tegoed heeft en maandag zelf nog in actie komt.

/

Fenerbahçe, met Robin van Persie bij de eerste elf, nam tien minuten voor rust afstand van Genclik Spor, dankzij Sener Özbayrakli. De rechtervleugelspeler mocht vanaf een meter of 25 vrij aanleggen en haalde verwoestend uit. Zijn schot belandde via de binnenkant van de paal in het net, buiten bereik van de zichtbaar verraste doelman Milan Lukac.

Sener zette zijn sterke optreden zes minuten na rust verder. De Turks international legde op rechts zijn tegenstander in de luren en gaf laag voor op Volkan Sen, die met het binnenglijden van de bal het nodige geluk had. Omdat er ook nog een been van een verdediger tussen zat, gleed Lukac weg en rolde het leer langzaam binnen.

Van Persie, die met een goede loopactie een aandeel had in die goal, werd zes minuten voor tijd naar de kant gehaald en zag vervolgens toe hoe vervanger Fernandao diep in blessuretijd zijn invalbeurt bekroonde met een doelpunt. De Braziliaan tekende daarmee voor de 0-3 eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een veld zeg sjonge jonge. Maar goede overwinning van Fener. Drukke rooster, op naar Braga!
Sener goeie wedstrijd gespeeld!

6 maart 2016 om 20:09

@turkisfb

Begint er meer op te lijken he. Cijfers zijn duidelijk.

Nu wij nog :'

Het is een complete schande om op zo een akkerveld te spelen. Desondanks hebben we gewonnen en dat is wat telt. Lange tijd wisten we uit niet te winnen bij Eskisehirspor en Akhisar. Dit seizoen hebben we beide uit een jantje gegeven. Lekker gevoel. Sener man van de wedstrijd voor mij. Ook nog eens beste transfer dit jaar. Gokhan eindelijk een goede concurrent waardoor hij goed speelt plus een waardige vervanger als hij er niet is. Win win.

Willen Fener fans nog steeds dat Van Persie in de basis begint? Hij speelde vandaag bagger en scoorde niet. Zes minuten voor tijd wordt hij gewisseld voor Fernandao en laatsgenoemde scoort.

6 maart 2016 om 20:10

Ja in dit team hoort altijd van persie basis te beginnen. Dat fernandao invalt en scoort zegt niks.

6 maart 2016 om 20:17

Dat zegt niks. Als Ferdi start, komt het team amper vooruit. Van Persie laat het team beter voetballen omdat hij zelf een completer voetballer is dan Ferdi.

6 maart 2016 om 20:22

Ja zeker, ik hoop dat Pereira dit zo vasthoudt, want met Robin voetballen ze beter voorin.

6 maart 2016 om 20:38

Emregs27
ik denk dat je vraag is beantwoordt. İkzelf vind ook dat V. Persie ons beter laat voetballen. Met Fernandao is dit minimaal. Als voorbeeld kan ik je bv Drogba noemen. Die was bij GS uitstekend begonnen maar heeft persoonlijk ook een mindere periode gekend. Maar dankzij Drogba voetbalde Cimbom veel beter. Ook al was hij wat minder.

Ontopic: keurige zakelijke overwinning op een bagger veld. Sener Kjaer en Kadlec vond ik uitstekend spelen.

6 maart 2016 om 20:59

Oke, duidelijke antwoorden. Vond het een beetje raar dat iedereen alsnog RVP in de basis willen hebben in plaats van Fernandao, maar de reden waarom begrijp ik nu wel.

Zakelijke en verdiende overwinning van Fener op een veld waar het 6e elftal van Fc Balopdak niet eens op zou willen spelen. Een analyse van het spel van Fener laat ik daarom ook achterwege, want op dit veld 3 punten halen is al een kunst op zich..

Tot de prachtige 0-1 van Sener gebeurde er weinig en na de 0-2 was het natuurlijk beslist. Akhisar maakte een hele slappe indruk en misten duidelijk Douglao achterin. Wij moeten hier ook nog naar toe en omdat wij het meer dan Fener van positiespel en combinaties moeten hebben denk ik dat we het heel moeilijk gaan krijgen..

Morgen winnen van Es Es moest zowiezo al voor ons dus extra druk zal dit niet opleveren, maar de vorm van bepaalde spelers baart me wel zorgen. Tore en Olcay zijn al heel het seizoen aan het sukkelen en de laatste tijd heeft Oguzhan ook een terugval.. Gelukkig is wel Quaresma in goede doen..

Gelukkig heeft Tolgay Arslan zijn eerste minuten gemaakt na lange afwezigheid, ik verwacht dat hij in de komende weken een grotere rol gaat spelen als Tore zo slecht blijft spelen.. Het zou me niet verbazen als we dan zo gaan spelen..

Tolga
Beck
Alexis
Marcelo
Ismail
Atiba
Tolgay
Sosa
Oguzhan
Quaresma
Gomez
6 maart 2016 om 20:23

Goed dat je terug bent jongen. Heel voetbalzone heeft je namelijk gemist na de derby van afgelopen week. even offtopic: zometeen River tegen Boca! Voetbalporno!!!

6 maart 2016 om 20:37

Ik had een ban dat weet je he, misschien maar goed ook anders had ik Cuneyt Cakir zn.....

Ja hij begint al om 21 uur dus hoeven we er geen slapeloze nacht door te krijgen..

6 maart 2016 om 20:49

Ik kwam er pas in de Gs topic van vandaag pas achter dat je een ban had. Ben je stout geweest jongen? Hehe. Chaos bij Boca trouwens. Ik voorspel een kleine River win. Doelpunt: Alario.

6 maart 2016 om 21:52

Heheh je dacht toch zeker niet dat ik wegbleef omdat we verloren hebben?

Niets bijzonders eigenlijk, een opmerking over Deniz Bitnel viel niet goed bij de moderators..

Waarom chaos bij Boca? Tot nu toe een saaie pot, nog geen rode kaart of opstootje of wat dan ook hehe

6 maart 2016 om 23:21

Boca heeft een intern manager nadat Arruabarrena is ontslagen. Ook is er ophef ontstaan over een foto van Tevez met de leiders van de Boca harde kern. Maar goed. Gelijkspel. Ik was Colo Colo aan het kijken. Jantje gegeven aan de directe concurrent voor de titel!

6 maart 2016 om 20:24

Senol moet Tolgay, Cenk en Kerim meer gaan gebruiken. Zeker nu tore, olcay en oguzhan uit vorm zijn. Atiba, tolgay en oguzhan op het middenveld, olcay en sosa op de vleugels.

6 maart 2016 om 20:39

Olcay en Sosa? Quaresma en Sosa bedoel je.. Kerim heeft veel talent maar wanneer gaat hij het eens laten zien als hij in de basis staat.. Hij moet zich echt schamen dat Olcay meer dan hem speelt, hij moet het nou eens een keer gaan afdwingen..

6 maart 2016 om 20:46

Olcay is heel belangrijk voor ons systeem, dus die moet spelen. Sosa kan je er niet uitlaten, die man pakt al wekenlang punten voor ons. Met tolgay-atiba-oguzhan-olcay-sosa spelen we eskisehir kapot. Laatste half uur breng je cenk en quaresma erin. Ze zullen niet weten wat hun overkomt.

6 maart 2016 om 20:56

Hehehe door die laatste zin van jou durf ik je niet eens tegen te spreken, alleen vind ik dat je een Quaresma in deze vorm en vooral met deze mentaliteit niet uit de ploeg kan laten.. Dat gaat Senol ook niet doen... Ik verwacht morgen nog geen Tolgay in de basis maar als Ozzy weer zo slap speelt zal Senol wel eerder kunnen ingrijpen. Quaresma gaat zowiezo starten en de vraag is of Kerim of Olcay in de basis zullen staan..

7 maart 2016 om 10:11

Als je kan kiezen uit Kerim of Olcay is de keuze snel gemaakt. Tore, quaresma en kerim, deze gasten kunnen niet tegelijkertijd in de basis. Dan maar quaresma en olcay.

Ik heb het al eerder gezegd, de back-rotatie van fener is om jaloers op te worden. Allemaal Turks international. De reserve back beslist even de wedstrijd met een doelpunt en een assist. Als je dan kijkt naar ons. Serdar en Tosic, om van te huilen. Pereira mag echt niet klagen, hij heeft de sterkste en breedste selectie van de competitie. De topscorer van vorig seizoen is je reservespits. Dat zegt al heel veel.

6 maart 2016 om 20:25

Even over die topscorer gesproken: wat is hij lelijk met haar zeg. Leek wel op tecavuzcu Coskun die een maagd was geworden. Even zonder grappen, zijn gezicht doet me wel serieus aan Coskun denken.

6 maart 2016 om 20:47

Dus kaal vond je hem knap?

6 maart 2016 om 20:50

Fernandao zou wel een enorme filmster worden in Turkije... Mss een goed idee nieuwe tecavuzcu Ferdi..
ontopic

Wat een sympatieke man is die trainer van Akhisar.

6 maart 2016 om 20:50

Kaal past beter bij hem man.

6 maart 2016 om 20:44

Ja wij moeten volgend jaar echt op zoek naar goede backs, want die zijn van groot belang in ons systeem.. Ismail doet het nu goed en Beck is degelijk maar niet meer dan dat.. Aanvallend heb je er helemaal niks aan.. Over Tosic en Serdar wil ik het helemaal niet hebben, dat die de nationale ploeg hebben gehaald van hun land. Ik begin Ramon Motta gewoon te missen..

Beck en Ismail zijn bij hun volgende kaart ook geschorst dus ik hou mijn hart vast..

6 maart 2016 om 20:50

Ik was ook tegen het vertrek van Motta. Hou hem gewoon tot de zomer bij de ploeg, wat heb je te verliezen? Beter dan Tosic.

Serdar en tosic moeten weg. Beck is verdedigend heel sterk, aanvallend minder. We moeten een rechts- en linksback halen volgend jaar. Verlengen met Ismail, tenminste als hij geen heel hoog salaris wilt.

6 maart 2016 om 21:00

Idd, Motta was af en toe een tikkende tijdbom maar heeft ook genoeg goede wedstrijden gespeeld en is voetballend 3 klassen beter en heeft een goede voorzet..

Tosic is gewoon lachwekkend slecht, zo houterig. Heb je hem wel eens een voorzet zien geven, rampzalig gewoon.. Zijn enige goede wedstrijd was toen hij centraal achterin stond tegen Mersin, dit zal hij binnenkort in Trabzon weer moeten doen..

7 maart 2016 om 00:49

Wat mis ik deli ibo en Hilbert. Domste wat BJK heeft gedaan is om Hilbert weg te sturen, sindsdien geen goede RB gehad. Beck is een middelmaat en niet Besiktas waardig.

7 maart 2016 om 10:13

Beck is verdedigend veel sterker, Hilbert is aanvallend sterker. Beck is echt geen middelmaat, alleen is hij heen opkomende back.

Ik kan na deze wedstrijd met alle oprechtheid zeggen dat ik trots ben op Fener. Ongelooflijk trots. Ten eerste laten we zien dat we duidelijke stappen vooruit zetten qua spel en saamhorigheid, ten tweede hebben we drie punten gepakt op een veld waar je je aardappels nog niet op zou verbouwen en ten derde zie ik dat de Porto-tactiek (tactische periodisering) van Pereira zijn vruchten afwerpt. We zetten zo ontzettend efficiënt druk op de tegenstander dat ze af en toe niet weten wat ze met de bal moeten. Er wordt heerlijk gerouleerd, Sener die bij afwezigheid van Gokhan de wedstrijd beslist, RvP die zijn directe concurrent applaudisseert, Hasan Ali die ontzettend consistent voetbalt wanneer hij in plaats van Caner op het veld staat. Het is heerlijk om dit te zien. Zo komt het Turks voetbal misschien nog eens vooruit. Ik hoop dat alle Turkse clubs op den duur zo een stijgende lijn kunnen aanhouden in spel en in beleid. Haydi Fener!

Gefeliciteerd mede Fener fans.

Mooie pot van Fener maar babberde veld kunnen we niks aan doen. Ik dacht dat tff deze veld had geinspecteerd voor dat de wedstrijd gespeeld werd. Letterlijk onacceptabel om op zo een veld voetbal te spelen, ik dacht bij sommigen plekken alsof ze aardappels hebben geteeld. Dramatische veld nooit meer zien aub.

Off: konyaspor 2-0 trabzonspor. Was ook een leuke pot ik gun gonya alles

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren