Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe opent onderhandelingen over transfer van ‘Turkse Pogba’

Laatste update:

Fenerbahçe gaat zich versterken met Ozan Tufan. De Gele Kanaries maken woensdagavond bekend de onderhandelingen met Bursaspor over een transfer te zijn gestart. De middenvelder moet volgens Turkse media zeven miljoen euro kosten en gaat een vierjarig contract tekenen in Aziatisch Istanbul.

/

Ozan is een twintigjarige controleur die ook als rechtsback uit de voeten kan. Hij komt uit de jeugdopleiding van Bursaspor en kwam in het eerste elftal tot dusver tot vier doelpunten en tien assists in 66 officiële wedstrijden. Zijn contract loopt nu nog tot de zomer van 2018 door bij De Krokodillen.

Ozan, die in april door Shota Arveladze werd omschreven als de ‘volgende Paul Pogba’, leek eerder deze zomer nog naar Atlético Madrid te gaan. De clubs zouden een principeakkoord hebben bereikt over een transfersom van zeven miljoen en ook Besiktas wilde Ozan hebben, maar de Turks international gaat dus naar Fenerbahçe.

Een goede aanwinst voor Fenerbahçe?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer, vooral omdat deze jongen naar Atletico kon als we alle geruchten mogen geloven. Hadden we eindelijk weer een speler die zich kon doorontwikkelen tot wellicht Europese top, krijgen we nu weer een omhooggevallen vedette die jarenlang stil zal staan in zijn ontwikkeling en zal genieten aan de Bosporus bij club Reina. Fener had deze jongen ook helemaal niet nodig, hebben al Souza, Meireles, Topal en Potuk die daar uit de voeten kunnen. En volgens mij hebben ze ook nog Holmen daar rondlopen, die voldoet in principe ook wel voor de Turkse competitie.

Op Shota na heeft niemand hem Pogba genoemt hoor..

Goeie speler maar kan beter nog een jaartje bij Bursa spelen en daarna de stap naar Europa maken.

12 augustus 2015 om 21:01

Ä°s ook helemaal geen type Pogba. Meer een mindere versie van Carrick.

12 augustus 2015 om 22:26

Qua speelstijl lijkt hij veel meer op Pogba dan op Carrick. Fysiek heel erg ver voor zijn leeftijd. Snel, sterk en een enorm loopvermogen en technisch goed. Fener heeft deze jongen totaal niet nodig maar wel te begrijpen dat ze het doen omdat hij nu beschikbaar is.

12 augustus 2015 om 23:19

Paardenlongen net Carrick, kan aardig passen, redelijk inzicht, fysiek sterk, kortom: een redelijke CVM, qua speelstijl net Carrick.

Pogba is een artiest, heeft meer techiek, kan prachtige ballen geven, een spits zo lanceren met een crosspass en vuurt met kanonkogels. Alleen al door zijn schoten kan hij niet met Tufan vergeleken worden. Ozan heeft niet een schot waar je wauw tegen zegt, zijn rendement is ook veel lager dan Paul, fysiek vindt ik ze gelijkwaardig en dat is ook het enige wat ze gemeen hebben imo.

Laten we over 2dingen eerlijk zijn. Een goeie speler maar 7 miljoen gaat wel te ver. Hij heeft nuet eens een basisplaats misschien haal dan gewoon salih terug.
En 2 deze transfer is alleen te danken aan de gierige voorzitter van bursa want anders speelde hij gstraks gwn bij besiktas.
Hopen dat we gokhan inler voor 2/3 miljien kunnen vastleggen. Dan zijn we klaar

12 augustus 2015 om 21:03

Ik denk juist niet gierig hoor. Hij zei dat hij Ozan niet naar Besiktas zou laten gaan ook als BJK het hoogste bod zou uitbrengen. En dit hebben jullie te danken aan jullie handelswijze.

12 augustus 2015 om 21:20

Besiktas heeft heel juist gehandeld totdat de heer Bolukbasi over Senol Gunes leugens begon te vertellen. En daarop heeft Gunes hard maar onnodig een antwoord teruggeven. pas daarna zei hij dat hij geen zaken meer gaat doen met BJK ook al zouden ze meer geld geven dan de anderen. Hij zag Ozan liever in de B team dan bij Besiktas.

Bursaspor heeft een kleine kind als een voorzitter. Hij zocht al een reden om de speler niet te verkopen aan BJK nu heeft hij zijn zin gekregen.

Nu is het jammer voor Tufan gezien dat Fener genoeg spelers heeft in hun efltal. Ik ben bang dat zijn talent teniet wordt gedaan bij Fener.

12 augustus 2015 om 21:25

Voorzitter van Bursaspor heeft Ozan extra niet naar Besiktas laten gaan, want dan weet hij dat hij de supporters van Bursaspor tegenover zich heeft, dit i.v.m ruzie tussen krokodillen en Carsi.. Dit had hij zondag bekend gemaakt.

Zeker een goede speler en als Fener-supporter ben ik er wel blij mee. Alleen vind ik de timing nu wat minder. We hebben voldoende controleurs in de personen van Topal, Meireles, Potuk, Diego en op RB hebben we GG77 en Sener die het zeker niet onverdienstelijk doet. Met de buitenlanders-regel afgeschaft is er ook geen dringende noodzaak om extra Turkse voetballers te hebben en eerlijk is eerlijk, helaas is Fener niet bepaald de club die talenten veelal de kans geeft om zich te ontwikkelen. Ik hoop dat ik alsnog ongelijk krijg en Ozan aan voldoende speeltijd komt want in potentie kunnen we hier veel plezier aan beleven. Met we bedoel ik dan vooral Turkije omdat ik het nationaal elftal altijd boven clubbelang plaats. Zoals we in het Turks zouden zeggen: "Hayirlisi" (Dat het meest gunstige moge gebeuren)

12 augustus 2015 om 23:11

Topal valt me al weken negatief op. Meirelles houdt geen 90 min vol en schiet dan in Materazzi modus. Diego is geen controleur en ook Alper vind ik vooral aanvallend sterk. Ik zie twee concurrenten voor Ozan: Meirrelles en Topal en die kan hij met zijn tactische inzicht zo uit de basis spelen.

13 augustus 2015 om 04:49

Lijkt me eerder dat ozan en topal basis gaan spelen. Zou veel beter zijn en als die 2 aan elkaar wennen heb je er ook voordeel aan in het Turkse elftal.

Ik zie hem liever bij de middenmotor van Engeland/Duitsland

Het is een leuke voetballer met veel talent maar om
hem nauw met Pogba te vergelijken is wel heel erg overdreven.

Op zijn plaats hebben we Topal al. Konden we maar Ozan weer stallen bij Bursa voor een jaar/anderhalf jaar.

Gemiste kans voor Galatasaray. Zou echt alles op alles zetten om deze jongen vast te leggen. Heb liever deze jongen dan Ibrahimovic. Heel erg veel talent maar heeft de ruimte en speeltijd nodig om te groeien en nog beter te worden.

12 augustus 2015 om 21:24

Inderdaad zou de ideale opvolger zijn voor Melo. Ik snap het transfer beleid van GS helemaal niet. Competitie begint binnenkort en we moeten nog steeds transfers maken.....

12 augustus 2015 om 22:29

Galatasaray heeft het geld niet om hem te kopen. Voorzitter geeft al weken aan dat ze geen hoge bedragen kunnen neerleggen ivm FFP. Daarnaast is de priority nu een aanvaller en daarom proberen ze Niasse te huren (kopen kan dus voorlopig niet).

Voor zijn ontwikkelingen kon hij beter niet naar ons komen, puur een transfer om de concurrentie dwars te zitten. We hebben hem helemaal niet nodig. Topal speelt hij nooit uit en souza heb je voor een vermogen gehaald, je hebt een ander toptalent genaamd alper potuk die met een beetje vetrouwen gewoon basiswaardig is. Na deze transfer ben je gewoon verplicht om afscheid te nemen van meiralles die ik niet hoog heb zitten, anders is het gewoon kapitaalvernietiging. De enige positie dat versterking nodig heeft is onze centrale versediging, want de positie naast kjaer is om te huilen, terwijl ik met kjaer zelf ook nog moet zien...

Een hele goede transfer.. Een speler met enorm veel potentie! Mits hij hij spelen zal toekomen zal hij onmisbaar worden voor zowel Fenerbahce en het nationaal elftal van Turkije.
7 miljoen is absoluut niet veel voor de grootste talent van Turkije. Als je vergelijkt met een Amrabat en een Bruma die veel meer hebben gekost dan is dit een koopje. Plus dat de concurrentie niet met 'm aan de haal gaat en daardoor sterker zou worden.

Hoop niet dat het een gevalletje Mehmet Topuz, Sezer Ozturk, Ozer Hurmaci gaat worden. Totaal onnodige transfer, ik verwacht Salih volgend jaar terug en die is al een stuk verder. Dan hebben we ook Alper en nu dus Ozan als jonge jongens. Ik zou zeggen doe Meireles dan weg, maar hij is juist broodnodig met zijn ervaring voor de EL. Snap ook totaal niet waar hij zou moeten spelen nu. Het systeem zal 442 worden, dus 2 controleurs, Souza, Topal, Meireles en eventueel Alper heb je al op die positie. Dan heb je Diego en Nani ervoor die een beetje wisselen van vleugels, al heb ik mijn twijfels over wat er gaat gebeuren met Diego.

Al met al, goede investering voor de toekomst in principe, maar ik verwacht niet dat hij veel aan spelen toe gaat komen en daarom zal stagneren in zijn ontwikkeling en we zodoende weer miljoenen hebben weggegooid. De spelers die zouden kunnen vertrekken nu zijn Meireles en Diego, maar juist deze spelers hebben we veel aan door hun ervaring in Europa, dus verwacht ik niet dat zij weggaan. Dan zouden we Ozan het best meteen kunnen verhuren voor een jaar, maar dat zal wel weer eens niet gebeuren.

Als je bedenkt dat Alper een stuk verder was toen hij naar ons kwam, en nog steeds geen onbetwiste basisspeler is, dan denk ik dat deze jongen het wel erg moeilijk zal krijgen. Ach ja, ik laat me graag positief verassen door Ozan.

12 augustus 2015 om 23:14

Ik zie eerlijk gezegd ook niet in waarom je hem zou halen als je al Alper hebt. Dat kan maar één ding betekenen en dat is dat Alper niet voorkomt in de plannen van Pereira.

Maar dit lijkt me meer een transfer om Besiktas dwars te zitten. Besiktas had een type Ozan Tufan heel hard nodig, Fenerbahce niet. Maar Alper mogen jullie dan wel aan ons geven hoor.

13 augustus 2015 om 22:07

Ja of Alper voor links. Haha Alper verkopen is het aller aller aller domste wat we kunnen doen. Bod vanaf 12 miljoen aan het buitenland is dan het beste.

13 augustus 2015 om 22:16

12 miljoen wat, Japanse yen?

Zeer overhyped. Het is een modale voetballer met fysieke kwaliteiten die iets verder zijn dan zijn leeftijdsgenoten. Ik ben blij dat Galatasaray hem niet heeft gekocht.

12 augustus 2015 om 22:01

Ik vind hem ook een beetje overhyped, maar kdenk toch dat hij beter naar ons kon komen. Ik bedoel, Melo en Selcuk zijn beide al 31, wie gaat hun vervangen... Sabri?

En blijkbaar verkiest Hamza een speler die niet eens 8wed kon spelen in de 2e divisie van Engeland, boven een Zwitsers international met een hele hoop serie a ervaring als alternatief van Melo en Selcuk... nog een rede wrm we Ozan moesten halen

12 augustus 2015 om 22:29

Tuurlijk man.. jij hebt altijd een negatieve opmerking over elke transfer van Fener. Ik las vorige week hele andere berichten van je mede fans. Die hem graag zouden verwelkomen. Goede transfer op het eerste gezicht, beter dat die niet naar het buitenland is gegaan. We zien allemaal hoe het met Salih gaat in Italie.

12 augustus 2015 om 22:44

Emre

Loop niet zielig te huilen. Zeg ik één woord over Fener ? Wat een bakvis zeg. Tegenwoordig is een speler analyse al negatief zijn over Fener. Kijk maar mijn reactie, vóór Fener in de race was:

"ozan Tufan ? Leuke speler, weinig bijzonders. Niet het talent dat wordt geschreven. Zulke hebben we er genoeg van in Turkije. Veel loopvermogen, weinig inhoud."

Zielig van jou zeg.

12 augustus 2015 om 22:49

Nee maar indirect heb je het wel over de waardeloze transfers van Fener. Van Persie is niks zeggen jullie en ook Nani kan er niks van. Maar als er 1 slecht woord over Bilal of Podolski wordt geschreven gaan ze helemaal los. Jullie moeten niet zo zielig lopen doen gisteren ook weer een die beweerd dat Topal zijn auto is beschoten door Fener leden zelf. Nepperds allemaal..

12 augustus 2015 om 22:58

Emre, lees het laatste nieuws. Die kogel op Topal zij auto was blijkbaar een vreugdekogel dat werd afgevuurd tijdens een trouwfeest, daarnaast had Topal's auto helemaal geen kogelvrij glas.

Wie heeft er nu gelijk

12 augustus 2015 om 23:01

Tsja tuurlijk een land waar dagelijks aanslagen gebeuren hier en daar. Een voetbalclub die werd beschoten en de daders zijn nog steeds niet opgepakt. Geloof je nou serieus echt dat het van een trouwfeest is gekomen precies op de voorruit van Topal. Mensen laten zich te makkelijk beinvloeden door de propaganda op Turkse tv...

12 augustus 2015 om 23:58

Emre

Jullie ? Wie is jullie ? Iedereen hier is een eigen individu met een eigen mening. Zo zei ik dat Van Persie een goede transfer was, Nani vond ik meevallen. Maar jouw selectieve geheugen leest alleen wat het wil lezen. Wat lul je dan over 'jullie zeiden dit en dat over RvP ' ?

Als je niet tegen mijn mening kan, lees het dan niet. Ik zou hetzelfde typen over Ozan als hij naar Gs kwam. Zo ben ik. Dus stop met huilen.

13 augustus 2015 om 10:22

Inderdaad.. Een trouwfeest op dinsdagmiddag? En schieten in hartje Istanbul? Ook al is het een bruiloft? Dat er ook nog mensen zijn die het geloven. Triest eigenlijk.

Zoals altijd wint fener weer de strijd. Hij is totaal overbodig vind ik zelf bij fener.

Aziz Yildirim tja.. Bekend verhaal.

Stoch in belangstelling van Galatasaray verkast naar Fenerbahce

Alper Potuk in belangstelling van Galatasaray verkas naar Fenerbahce

Mehmet Topuz bereikt een akoord met Besiktas verkast naar Fenerbahce

RVP werdt gelinkt met Galatasaray door de media verkast naar Fenerbahce

Maar of ze echt succes hebben geboekt met deze transfers? Nee ( RVP moet nog blijken).
Wens hem succes bij Fenerbahce als Galatasaray supporter.

Hopelijk groeit hij uit tot een dragende speler in nationale ploeg.

12 augustus 2015 om 22:54

Oh dus als een speler in de belangstelling staat van een club mag een andere club hem niet kopen ? :-D

13 augustus 2015 om 00:47

Zo kan ik ook een lijstje maken, Hamit Altintop, Amrabat, Sneijder, Sercan, Selcuk inan

Ongelooflijk, 7 miljoen? De nieuwe buitenlanderregel was bedoeld om de prijs van Turkse spelers naar een lager niveau te trekken maar de voorzitter van Bursaspor heeft de drie grote clubs tegen elkaar op laten bieden. En zoals gebruikelijk heeft Fener de knip ver open getrokken. Onnodig, en jammer want hij zal bij Fener op de reservebank terecht komen ...

Zonde dit, zoveelste talent die waarschijnlijk ook niet verder gaat komen dan de Superlig. Hij kan beter nog een jaartje bij Bursaspor doorontwikkelen en dan naar het buitenland gaan. Trouwens bij fener gaat hij Topal er echt niet uit spelen.

Ik lees nu dat ook Volkan Sen een speler van Fener is geworden voor circa 2,5 miljoen Euro.

Fener zal waarschijnlijk met de komst van Ozan en Volkan Sen als volgt spelen:

Volkan
GG-Kjaer-Alves-Caner
Volkan Sen-Topal-Ozan-Nani
Fernandao-RVP

Al heb ik liever Alper, of Diego in de plaats van Ozan.

13 augustus 2015 om 12:12

Waarom hebben jullie Souza gehaald, als jullie Ozan gingen halen ? Jullie bestuur doet ook maar wat.

13 augustus 2015 om 12:28

Back-up misschien? Een brede selectie en rivaliteit is altijd een must.

Voor de komst van Ozan had fener 3 controleurs: Topal, Raul en Souza. Raul zal waarschijnlijk vertrekken. Dan heb je 3 spelers voor 2 posities.

Fener wilt in 3 leagues meespelen, dan moet, vind ik, elke positie goed bezet zijn.

Als Raul wegvalt, heb je Topal, Ozan en Souza. Niks mis mee vind ik. Ook al blijft Raul, dan heb je de middenveld positie dubbel bezet. Ook goed.

Zelfde in de spits, 2 spits posities en 3 spitsen.

Het enige waaraan ik me stoor zijn de speelminuten van Alper. Een heerlijke speler die helaas niet aan spelen zal komen. Ontzettend jammer.

13 augustus 2015 om 14:07

Back up ? Dat is wel een dure back-up dan. Jullie gaan 4-4-2 spelen. Dan heb je Souza, Topal, Ozan, Alper, Meirelles voor deze posities. Zonde van je geld. Ik begrijp sowieso niet waarom Alper niet speelt. Die man zorgt altijd voor gevaar. Die heb ik overigens veel hoger zitten dan Ozan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren