Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe ontsnapt na penalty in vierde minuut blessuretijd

Laatste update:

De eerste krachtmeting tussen Red Bull Salzburg en Fenerbahçe is onbeslist geëindigd. In de Red Bull Arena zorgde Alan twintig minuten voor tijd voor het ogenschijnlijk winnende doelpunt, maar Fenerbahçe, afgelopen seizoen halve finalist in het toernooi om de Europa League, kwam in blessuretijd op gelijke hoogte: 1-1. Zodoende kan de return in Istanbul alle kanten op.

/

Red Bull Salzburg - Fenerbahçe 1-1
Fenerbahçe werkte een matige eerste helft af en mocht zich gelukkig prijzen dat de thuisploeg niet al voor rust op voorsprong kwam. Zo was het aan Volkan Demirel te danken dat Jonathan Soriano niet tot scoren kwam. Na een half uur spelen ging een kopbal van Alan maar net naast. De tweede helft was nog geen minuut of Red Bull Salzburg liet weer van zich spreken. Een inzet van Sadio Mané werd licht door Soriano van richting veranderd en kon nog net door Volkan worden gered.

Het antwoord van Fenerbahçe kwam op nanam van Dirk Kuyt, maar Peter Gulacsi bracht goed redding. De druk van de Oostenrijkers nam aanzienlijk toe en het wachten was op een openingstreffer. Die viel in de 68e minuut. Kevin Kampl soleerde erop los en bracht Alan in stelling. De Braziliaan lobte de bal over Volkan heen en werkte het leer in het doel: 1-0. Tien minuten later ontsnapte Fenerbahçe aan een tweede treffer: een inzet van Soriano ging maar millimeters naast.

Twee minuten later stond Gulacsi de 1-1 van Moussa Sow in de weg. De doelman werkte de inzet van de invaller tegen de lat. In blessuretijd viel de gelijkmaker alsnog. Na een voorzet van Sow ging de bal tegen de hand van Andreas Ulmer en wees de arbiter naar de stip. Cristian Baroni faalde niet vanaf elf meter.

Celtic - IF Elfsborg 1-0
Celtic deed woensdag eveneens prima zaken. De Schotse kampioen, die zich dinsdag versterkte met Derk Boerrigter van Ajax, won dankzij Kris Commons met minimaal verschil. Hij maakte een kwartier voor tijd het enige doelpunt op Celtic Park. Bij de formatie uit Glasgow zaten Boerrigter en Virgil van Dijk niet bij de wedstrijdselectie. Van Dijk, overgenomen van FC Groningen, kampt nog met een voetblessure.

Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Alleen met een 90+4 penalty kan een ramp zalig zijn.

Fenerbahce ging na de 1-0 over naar hun tactiek die ze tot in de details beheersen: alle ballen naar voren, duels, afvallende bal en hopen dat hij er in gaat.

Ik denk dat we ook dit jaar geen mooi voetbal mogen verwachten van Fener.

31 juli 2013 om 22:49

Leuk dat je dat naar 1 officiele wedstrijd kan zeggen.

31 juli 2013 om 22:55

"Ik denk" zegt hij toch?

1 augustus 2013 om 01:11

En hij geeft zijn mening over van wat hij denkt, dat mag toch?

Dit had Salzburg moeten afmaken. Ik zie ze nu ook niet meer de volgende ronde bereiken in Istanbul. Fener heeft echt altijd geluk damn..

31 juli 2013 om 22:49

Onderschat Salzburg niet. Ze hebben een echt goed team, creëren veel kansen, maar lieten zowat alles na.

Ik had eerlijk gezegd gedacht dat het een saaie 0-0 zou worden, met een verdedigende Fenerbahçe, maar Salzburg voetbalt dit begin seizoen best goed.

Onverdiend, maar OH zo heerlijk! De oude gasten konden niet opboksen tegen die jonge rappe spelertjes van Salzburg, maar we hebben er gelukkig toch een goed resultaat uit gesleept. Topuz verraste mij erg op rechtsback, maar we hebben Gokhan zsm nodig. We werden kapotgemaakt door die nummer 10, Mane. Alves stond als een huis gelukkig, en Volkan keepte alsof het een derby was, anders hadden we hier zeker meer doelpunten tegen gekregen. De 'oude gasten' als Kuyt, Meireles, Webo, Yobo en vooral Emre waren dramatisch.

Typisch Turken, pas in de laatste 20 minuten begonnen we te spelen, en ineens had Salzburg niets meer in te brengen. Gewoon met Sow en Cardozo/emenike beginnen en we gaan gewoon van ze winnen. En even over Sow. Wat een ongelooflijke baas. Die gast speelt door de ramadan op lege maag en wordt in 20 minuten even de man van de wedstrijd. Echt, als ik een dochter had zou ik haar aan hem uithuwelijken potverdorie driedubbeltjes.

31 juli 2013 om 22:51

Emre had van mij het veld mogen verlaten met zijn stome gedrag en overtredingen. Daarnaast is het belachelijk dat Fenerbahçe hem aanvoerder ook nog maakt? slaat werkelijk helemaal nergens op. Tegen PSV ging hij ook al het zelfde gedrag tonen en volgens andere kenners heeft hij dit vaker gedaan. Echt een schande!

31 juli 2013 om 22:57

Jeetje, dit is al je 7e post over Emre. Laat het eens rusten, en steek je energie in wat anders. Emre dit, Emre dat. Slaap je nog wel goed?

1 augustus 2013 om 00:01

Hij heeft gewoon gelijk hoor, Emre doet dit bijna elke wedstrijd! wat een schandaal dat hij alsnog de aanvoerder is. ik zou eerder kiezen voor Gokhan Gonul (komend seizoen dus, heb het niet alleen over deze wedstrijd)

1 augustus 2013 om 01:16

Hij heeft gelijk, Emre is echt niet een leider wat Fener nodig heeft, kijk naar Alex en dan weer naar Emre, en denk nogmaal is na, ik zou liever eerder voor Topal gaan die blijft tenminste rustig.

@mezara Ik moest letterlijk lachen van wat je zei over je "dochter" haha. Ik heb dik respect voor Sow, als ik een vrouw was zou hij m'n eerste zijn.

Fb heeft weer eens geluk gehad ! Salzburg was vandaag duidelijk beter.

Heel slecht van Fenerbache alleen omdat het een uitwedstrijd is hebben ze geen slecht resultaat. Maar je verwacht toch gewoon dat ze gewoon met 0-2 winnen ofzo.
Ik hoop dat Reb Bull Salzburg nog weet te stunten in Istanbul.

Wauw, ik snap best dat je in de voorbereiding zit, maar wat was dit slecht zeg! Volkan heeft de ploeg op de been gehouden. In de eerste helft hadden we niet 1 schot op doel! Meireles en Emre zijn uit vorm en Webo kan niks in zijn eentje. Op de persconferentie na de wedstrijd vraagt een journalist of Fener bewust zo slecht speelde om vanuit de counters toe te slaan, maar Fenerbahçe kwam er niet eens uit!

Pluspunten.
Bruno Alves is een goede aankoop. Alper Potuk is fel en toont enorm veel wilskracht, maar pingelt af en toe onnodig teveel. Meireles gaf geen beste indruk, alsof hij er geen zin heeft. Volkan heeft goed gekeept. Toch echt een goede keeper die Fenerbahçe is ontgroeid. Zijn clubliefde houdt hem bij de club. Kadlec gaf ook geen slechte indruk, een prima back met goede verdedigende ingrepen.

Minpunten.
Omschakeling ging veel te langzaam. Voorbereiding is pas aan de gang, maar dat is geen excuus. Dan werk je er maar aan en train je er extra op! Emre was dramatisch, totaal niet herkend. Alper kan nog veel beter. Kuyt moet ook nog inkomen. Sow is nog niet helemaal topfit, maar je ziet gewoon aan hem dat hij tijd nodig heeft en dan is hij gewoon weer een beest! Jammer van die bal op de lat.

Hield even mijn hart vast toen Cristian de penalty nam, maar hij toonde zelfvertrouwen en schoot hem goed binnen. Op naar de return waarin het veel beter moet!

Cardozo of Emenike moeten snel gecontracteerd worden want we hebben die kwaliteitsinjectie nodig!

ik schaam me diep !!!

we hebben echt niks te zoeken in europa.
echt niets.

31 juli 2013 om 23:10

Dat zei ik na PSV al, maar werd ik zowat voor rampdebiel uitgemaakt door de fanatieke fanboys. Het gebrek aan kwaliteit en spelconcept verloochend zich niet. Gewoon waardeloos.

31 juli 2013 om 23:20

Fener komt altijd pas na de winterstop op gang op de een of andere manier. Is de afgelopen 3 jaar elke keer hetzelfde geweest. Hoop dat ze deze keer eerder op elkaar ingespeeld raken.

1 augustus 2013 om 00:42

Komt omdat ze altijd te laat zijn met transfers Heb je weleens meegemaakt dat de transfers werden gemaakt voor de kampperiode ?

Nou heel zuur voor Salzburg, ze waren 90 minuten de betere.

Fenerbahçe dan... mja, goed voor het Turks voetbal maar zij hebben zichzelf wel heel erg voor schut gezet hierzo, ik verwachtte een veel sterker Fenerbahçe met veel passie en vuur, aanvallend voetbal. Ik zag er niks van terug.

Mijn complimenten aan Salzburg, ik had niet gedacht dat ze zo sterk waren(of Fener zo slecht). Ik vind eigenlijk dat zij de wedstrijd hadden moeten winnen maarja, als je zelf je eigen kansen niet met beide handen aanpakt dan verdien je ook geen winst. Er is nog werk aan de winkel voor Fenerbahçe want ik twijfel of ze het met deze speelstijl gaan redden tegen Salzburg in Istanbul.

Salzburg spelers begonnen te irriteren liggen op de grond etc laatste 10 minuten

Wel een top wedstrijd van ze ook wel logisch ze hebben wedstrijden gespeeld in hun lig ze waren er klaar voor kort en krachtig gezegd

Sow en Cristian komen het veld in en je ziet gelijk een omschakeling perfect !

Pff we hebben gewoon 70 minuten geen voetbal gespeeld tegen een zeer gretige en fitte ploeg, als we dan in de slotseconde een penalty krijgen en die ook benutten kan je je zelf alleen maar gelukkig prijzen. Emre was totaal geen Emre, zo slecht speelde hij alleen maar balverlies. Meireles wil ik nog nadrukkelijk noemen als de slechtste speler aan de kant van Fener zat totaal niet in de wedstrijd en was zeer slordig. Ik ben vast niet de enige die zijn smerige trap heeft gezien ergens begin van de wedstrijd, als hij zijn dag heeft speelt hij geweldig en zo niet, wordt het een naar mannetje die om zich heen schopt. Ze moeten hem daar streng op aanspreken.

Sow Sow Sow ! Wat een geweldenaar is die gast en hij is niet eens fit, kwam erin en er was meteen die drive naar de goal, proberen om te schieten ( We schoten onze eerste schot in de 57ste minuut (!!) kansen creëren het ging meteen veel beter! Een ander goede invaller was Baroni, hij gaf meteen goede diepte ballen en schakelde goed naar de aanval.

Al met al een zeer teleurstellend 70 minuten en dan een Fenerbahce die als de gek op een doelpunt jaagt, we hebben nog veel te doen dus het moet echt beter! Volgende week met de 12e man erachter moeten we volop aan de bak tegen dit Salzburg en de klus gewoon afmaken.

1 augustus 2013 om 04:56

Ik vond meireles toch beter dan emre, emre had echt heel heel cruciale fouten gemaakt, als dit een hele goeie ploeg was hadden we een tegendoelpunt door ieder fout van emre.
Jammer dat salih niet ging spelen maar hij heeft zijn rust nodig.

Kadlec zag ik helemaal niet was onzichtbaar, had liever HAK zien spelen die bikkelt nog is pff.

Stoch? Vroeg me af waarom hij niet speelde had vorig wedstrijd 3 assists op z'n naam dan weet je toch dat hij er zin in heeft, ik heb me twijfels met ersun yanal maar dat is nog te vroeg denk ik.

Er zijn 3 spelers die echt van wereldklasse zijn en de rest mag weg gegooit worde.. 1. Gokhan gonul (een rechtsback is de beste speler die ze hebben) 2. Sow(moet beter op nr 10 spelen en 3. Volkan (1 van de beste keepers van de wereld) en de rest van de team heeft mij nooit een blijvende indruk achter gelaten. Ze zijn allemaal weg gooiertjes op topuz na maar die speelt ook te agressief. Ook weggooiertje

1 augustus 2013 om 03:29

Hahahhaha volkan een van de beste. Neuer , casillas , buffon , courtois ,muslera , cech ,lloris ,handanovic nog 10 andere keepers zijn beter dan volkan. En gg en sow wereldspelers ben jij 100 procent?

1 augustus 2013 om 04:51

Ik kan begrijpen dat je hem uitlacht omdat hij zegt dat volkan wereldklassen is, volkan heeft soms van die reddingen dat je niet eens van neuer casillas buffon ziet maar volkan maakt alsnog amateuristische fouten, en over Sow, Sow is echt een wereldklasse spits zeg maar wat je wilt hij blijft in mijn ogen een wereldklassen phenomeen.

En over je naam gesproken ataturk en gassaray gaan niet samen.

Goede uitgangspositie voor Fenerbahce. Aan de reacties te lezen dat Salzburg beter was. Fener gaat het nog zeer moeilijk krijgen in eigen huis tegen de stugge salzburg.

Off: Sorry maar ik ken de geschiedenis niet van de slechte combi galatasaray-ataturk. Hoe zit dat?

On: Fener is op het veld zichzelf niet meer sinds Alex' vertrek. Ze spelen minder dominant in balbezit en dan komen er zwakte's in verdedigend opzicht bloot gelegd (leesls je de bal hebt kan de tegenstander niks doen).

Zolang je Sow hebt heeft de transfer van Cardoso/Emenike geen zin. Salih moet opstaan en er moet afscheid genomen worden van middelmaat (meirelles o.a.) op het middenveld. Dat is volgens mij de zwakste linie van FB.

2 augustus 2013 om 03:38

Ataturk was voor Fener

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren