Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe laat zich verrassen door heerlijke omhaal van Jevtovic

Laatste update:

Fenerbahçe heeft voor het eerst dit seizoen een nederlaag geleden in de Süper Lig. In het eigen Sükrü Saracoglu Stadion werd de grootmacht verrast door Konyaspor: 0-2. De bezoekers trokken de wedstrijd in de tweede helft naar zich toe. Fenerbahçe, dat de voorgaande vier duels allemaal had gewonnen, staat op de tweede plaats met hetzelfde puntenaantal als Alanyaspor, dat nog een duel tegoed heeft.

Fenerbahçe dacht na een halfuur op voorsprong te komen via een prachtig doelpunt van Dimitris Pelkas. De Griek ontving de bal in het strafschopgebied door een voorzet van Gökhan Gönül vanaf de rechterflank en krulde het leer diagonaal in de verre bovenhoek. De videoarbitrage constateerde echter dat Enner Valencia voorafgaand aan het doelpunt een handsbal beging: de Ecuadoraan nam de bal tijdens de aanval van Fenerbahçe met de arm mee en daarom werd het doelpunt geannuleerd.

In de tweede helft was Mbwana Samatta dicht bij de gelijkmaker, maar zijn schot met de buitenkant van de voet werd ternauwernood gekeerd door keeper Ibrahim Sehic. Ook invaller Diego Perotti was niet gelukkig in de afronding. De gemiste kansen braken Fenerbahçe uiteindelijk op, want Konyaspor greep halverwege de tweede helft de leiding. Na een voorzet vanaf de linkerflank kopte Levan Shengelia de bal terug richting Marko Jevtovic, die vanaf een kleine zestien meter scoorde met een halve omhaal in de rechterhoek: 0-1.

Eerste nederlaag voor Fenerbahçe aanstaande? ????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 7 november 2020

Dertien minuten voor tijd trok Konyaspor de wedstrijd definitief naar zich toe. De 0-2 kwam op naam van Artem Kravets, die na een lange bal van Abdulkerim Bardakci opdook achter de defensie van Fenerbahçe en het leer meenam het strafschopgebied in. Kravets plaatste de bal beheerst langs de uitgekomen keeper Altay Bayindir. Ferdi Kadioglu maakte twintig minuten voor tijd, bij een 0-1 stand, overigens zijn entree bij Fenerbahçe. De gastheer lanceerde in het laatste deel van de wedstrijd een slotoffensief, maar ondanks een tien minuten durende blessuretijd veranderde de stand niet meer.

Wordt Fenerbahçe dit seizoen kampioen in de Süper Lig, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is eigenlijk de eerste wedstrijd waarin ik weinig te zeggen heb. Konyaspor heeft gewoon goed verdedigd en weinig ruimte gegeven. 2 hele mooie goals gemaakt. Vooral die van Jetovic. Pure klasse! Fener had heel veel moeite met kansen creëren. Al vond ik het voetbal niet eens slecht. Alleen was Konyaspor gewoon zeer efficiënt. 3 kansen gehad denk ik, 2 daarvan zijn raak. Felicitaties aan Konyaspor met de 3 belangrijke punten.Scheidsrechter was ook niet veel mis mee. Deze wedstrijd is een geval van je verlies kunnen nemen. Fenerbahce heeft Terecht verloren.

In Turkije zeggen we (balon patladi) dat is daadwerkelijk gebeurt.
Fener gaat nu langzamerhand achteruit, als je thuis verliest van Konyaspor dan weetje al genoeg.
Caner was weer geweldig xd, perfecte voorzetten, goeie passen.

7 november 2020 om 19:09

Haha, de eerste lachende is binnen heren. Dat je over Caner begint zegt al genoeg. Speelt al sinds dat hij terug bij Fener is de sterren van de hemel en had vandaag toevallig een off day. Ik ruik klein beetje jaloezie, maar geen probleem. Gaziantep heeft ook pijn gedaan natuurlijk.

7 november 2020 om 19:13

Eigenlijk mag je niet lachen om Caner als de linksback van het team die jij support Fabrice Nsakala is.

7 november 2020 om 19:14

Gelukkig hebben we met besiktas ( bewust zonder hoofdletter ) een goed voetballende kampioenskandidaat. besiktas is het dit jaar niet een waard om woorden aan vuil te maken. Club bestuurders van besiktas kunnen niet eens goede vervangende backs halen. Waardoor ze uitgeschakeld worden in de voorronde van de CL. Dit is een grove schande wat perfect bij een club als bjk past. En dan als supporter Caner belachelijk maken.

7 november 2020 om 19:22

Dus je typt Besiktas bewust zonder hoofdletter? Nou, ik stel voor dat de Turkse bond al die kampioenschappen verwijdert want we staan nu echt voor schut.

7 november 2020 om 19:25

Hahahahah iedereen is weer lekker getriggerd. Gelukkig zijn de vz-topics weer terug, genieten.

7 november 2020 om 19:26

Was het mijn bedoeling om iemand voor schut te zetten ? Het is dit jaar een niets zeggend Cluppie. Waarvan zoals ik al zei, de voorzitters niet eens vervangende backs kunnen halen terwijl er een CL kwalificatie aanstaande is. En op die manier wordt uitgeschakeld door Paok.

7 november 2020 om 19:27

@clutch Op zulke dingen moet je niet reageren, alleen een kind denkt aan zulke dingen.

7 november 2020 om 19:44

Waar jij aan denkt is zeer volwassen. na 1 verlies van Fener aan een ballon en bla bla. Inderdaad jij staat in de positie om het over kinderachtig te hebben of niet Blackeagle. En ik zou zeker niet reageren inderdaad. Na je kritiek op Caner leg ik haarfijn uit waarom jullie geen CL spelen. Niet capabel om vervangende backs te halen. Het bestuur daar mag niet eens vakkenvullen in A101 ( met alle respect voor vakkenvullers )

7 november 2020 om 19:50

Humor noem je dat

7 november 2020 om 19:26

Holysh*t jullie pijn is wel heel erg, beetje humor zit er bij jullie ook niet in.
Oja en jullie voetballen niet goed! Wees blij dat de scheidsrechters jullie continue helpt, na een rode kaart kan Fenerbahce pas voetballen.

7 november 2020 om 19:29

Ik begrijp dus echt niet waarom Fener supporters opeens over Nsakala en Beşiktaş beginnen. Mogen wij dus niks zeggen omdat ons club slecht presteert? Jullie hebben zelf jaren dramatisch gepresteerd. Toen mochten jullie toch ook je zegje doen over de andere clubs?

7 november 2020 om 19:36

Omdat, dat gewoon lekker ouwehoeren is. Neem het allemaal niet te serieus zou ik zeggen.

7 november 2020 om 19:50

Misschien omdat Caner is weggehaald bij Besiktas en onterecht bekritiseerd wordt ? Je mag ten alle tijden wat zeggen. Daar is deze site voor. Alleen is het heel lachwekkend als BJK supporters kritiek hebben op Backs.

7 november 2020 om 22:53

Pffff, Caner. Ff serieus dat er een discussie is over Caner. Ondanks dat Wij een slechtere back hebben in de basiself terwijl er een jonge talent verpest wordt op de bank, wil ik nog niks van Caner hebben. Ben blij dat jullie zo tevreden zijn met hem. Van mij hoefde hij nooit voor ons te voetballen. Een cirkef hoort meer thuis bij FB dan bij Besiktas. Nog veel plezier met hem...

7 november 2020 om 19:39

Dat is een haastige conclusie, we hebben nog steeds meer punten verzameld dan de overige 19 clubs (dus op Alanya na iedereen). Ja dit is een zuur moment om zo te verliezen, maar ik denk dat we nog steeds titelkandidaat 1 zijn hoor. Niets balon malon.

Verdiend, klasse gespeeld van Konyaspor. Ik denk dat niemand deze uitslag had verwacht. Wat waren wij dramatisch vandaag. Daar waar het de afgelopen weken allemaal goed ging qua wisselkeuzes etc. ging het vandaag allemaal verkeerd. Hoe durft Erol Bulut, Valencia 84 minuten in het veld te houden? Met kop en schouders het slechtste vandaag. Samatta veelste zelfzuchtig, hongerig naar doelpunten natuurlijk. Echter moet het teambelang niet vergeten worden. We hebben nog een lange weg te gaan, ik hoop dat dit een hele wijze les zal worden.

Mooie overwinning voor konyaspor
Zo zie je dat als de scheidsrechter normaal fluit fenerbahce geen wedstrijd kan winnen.

7 november 2020 om 19:30

Ik zou er maar eerst voor zorgen dat je club niet degradeert dit seizoen, jullie hebben nog twee weken geleden goed gegeten van Fenerbahce.

Daar gaat de kampionschap. Dit is wat er gebeurd als je blijft spelen met 3 spitsen. Er miste gewoon creativiteit. Als alles van Caber en Gokhan moet blijven komen dan gaat het een keer mis zoals vandaag. Geen een goeie bal gegeven.Misschien is het beter om met 1 of 2 target man te spelen in plaats van 3 en 2 daarvan op de vleugel te zetten.

7 november 2020 om 19:11

Doe rustig bro, het is nog een lange weg naar het kampioenschap😂. We hebben nog niks verloren, tijd zal laten blijken of het ons na vandaag fataal gaat worden of niet.

First of all, gracias vz. Fijn dat de Turkse topics weer terug zijn. Kutwedstrijd. Echt slappe handel vandaag. Jammer, want als je vandaag de 3 punten pakt sta je 1e (met een wedstrijdje meer weliswaar). Erol Bulut moet echt gaan inzien dat zijn liefde voor Valencia op de lange termijn echt zijn kop kan kosten. Ik snap niet waarom je een creërende speler als Pelkas eraf haalt en Valencia 85 minuten laat staan. Die man heeft vgm 150 keer balverlies geleden vandaag en heeft constant ruzie met de bal. Btw was iedereen matig vandaag. Zelfs Caner die afgelopen weken op god-modus was gewoon ruk. Jammer, misschien ook wel goed ergens. Ff een eye-opener, van die roze wolk af.

7 november 2020 om 19:42

Ik vind het jammer voor Ferdi en Mert Hakan. Het lijkt er niet op dat Erol Bulut een belangrijke rol voor hun in gedachten heeft. Heel wat goede Turkse voetballers zijn het slachtoffer van de liefde voor buitenlandse spelers, Ridvan Yilmaz is daar ook een van. Geen limiet is prima, maar geef spelers dan wel een eerlijke kans.

7 november 2020 om 19:51

Ferdi heeft meer voetbal in zijn kleine teen dan Valencia in z’n hele lichaam. Jij benoemde het laatst trouwens goed. Het is prima dat Caner z’n voorzetten effect hebben maar als hij een offday heeft zit Fener gewoon op slot. Je heb een Sosa die niet eens op 60% speelt en je mist hem gewoon vandaag. Pelkas speelde goed hangend op links en dan zet je daar vandaag Thiam neer. Begin dan gewoon lekker met Ferdi op links en Pelkas op 10 of andersom. Ik heb geen zin meer om naar ploeterende Thiam’s en Valencia’s te kijken.

7 november 2020 om 20:04

Erol heeft een lastige opgave, eerst de juiste systeem neerzetten, vervolgens de juiste spelers opstellen en met zo'n brede selectie is dat heel lastig. Kijken hoe hij daarmee omgaat, zelfs Senol Gunes had daar moeite mee, het zal niet lang duren voordat sommige spelers meer speeltijd gaan eisen.

Die Valencia kan niet op de been blijven ligt alleen maar op de grond te rollen

Het komt goed met Fener dit jaar. İk nodig alle Fenersupporters uit om rustig te blijven. Uiteraard kun je niet alle wedstrijden winnen. Voor de wedstrijd riep ieder supporter bijna 4/5-0. Maar vergeet niet dat İsmail Kartal 5 dagen de tijd had om Antalya-Fb te bestuderen. Als iets mij vandaag dwarszit is het wel de beslissing van de scheidsrechter bij onze goal. Verder was het een moeilijke wedstrijd waarin Konya met een wereldgoal de ban heeft gebroken.

Er zal nog genoeg puntverlies volgen, maar wij zullen na week 42 bovenaan staan. Daar ben ik van overtuigd

7 november 2020 om 19:20

Je kunt niet de arbitrage de schuld geven.
Het zit fenerbahce al weken mee met dubieuze beslissingen in het voordeel.
Je moet ook kunnen incasseren

7 november 2020 om 19:31

Lazusagi

Dubieuze beslissingen zijn er ook voor Trabzonspor. Die tegen Fener als Kamikaze piloten in kwamen vliegen. Telkens op de voeten van de tegenstander gingen staan en er telkens zonder kaarten vanaf kwamen. Dat zijn ook zeer dubieuze beslissingen, maar wil je zeker niet zien.

Enner Valencia is sowieso de impostor van Fenerbahce, kan niet anders man. Hoe vaak wil je de bal gaan verliezen of een aanval verpesten, ongekend dit. Voor een team dat heel vaak in de 16 van de tegenstander komt en erg aanvallend speelt, blijven we maar minimale overwinningen boeken en in dit geval een verlies. Er moet echt efficienter met de kansen omgegaan worden, want qua veldspel doen ze het best leuk, maar de productie is gewoon erg scheef.

In een lange marathon ga je af en toe op je bek, daar is niks mis mee. Maar dit zou vroeg of laat gebeuren als de bal de zestien in pompen jouw enige (werkende) tactiek is tot nu toe. Tegenstanders gaan daarop anticiperen, dat hebben wij veelvoudig meegemaakt met Quaresma en ook met Caner vorig seizoen. En dan worden gasten als Mustafa Yumlu of Adil Demirbag motm, want ze zijn sterk in de lucht. In de Turkse competitie kom je daar in de meeste gevallen mee weg want de kwaliteit ontbreekt om van die rebounds te profiteren. Maar Caner heeft echt niks te zoeken bij het nationale elftal en dat heeft zijn redenen. Om te beginnen straffen ze het op dat niveau wel af als je telkens de bal inlevert en daarnaast hebben we bij het nationale elftal geen selectie die geschikt is voor zijn spel. Het aantal kopsterke voorhoede spelers in de basis valt reuze mee en voor de standaardsituaties hebben we al Calhanoglu en Cengiz. Daarnaast wil ik geen spelers meer van de 'adam tayfa', Burak is meer dan genoeg. Sommige verslaggevers beginnen nu ook al een campagne voor Gokhan Gonul, voor je het weet gaan ze roepen dat Arda een comeback verdient en dan zit je met de gebakken peren. Voor deze keer is het niet erg want de linksbacks zijn geblesseerd, maar dit moet geen gewoonte worden.

7 november 2020 om 19:58

In grote lijnen ben ik het met je reactie eens. Alleen is Caner gewoon een goede back die kei hard werkt en een goede voorzet in huis heeft. Novak zit niet voor niks op de bank he ? Caner werkt verdedigend goed, aanvallend doet hij prima mee. Zet veel goed voor, soms ook minder goed. Als alle voorzetten van hem goed waren zou hij niet bij Fener speler. Maar een betere club in europa.
Denk dat jou iets anders dwars zit. Deze Caner hebben we bij Besiktas inderdaad niet gezien. Bij Fener doet hij het nu prima. Denk dat dit het gene is wat jou niet bevalt.

7 november 2020 om 20:11

@batigolaco, laatst zag ik de cijfers van zijn voorzetten, 14% van zijn voorzetten zijn aangekomen. Hij kan inderdaad hele goede voorzetten geven, maar hij probeert het veel te vaak en zoals ik al zei, in de Turkse competitie straffen ze dat niet af maar in Europa wel. Waarom zou dat mij dwars moeten zitten? Toen hij bij Besiktas speelde wilde ik hem ook niet bij het nationale elftal en wel precies om deze redenen. Je reageert precies als zoveel Turkse supporters doen, als iemand een afwijkende mening heeft is dat omdat hij wat heeft tegen je club. Maar als dat zo is moet ik toch ook gaan roepen dat Ozan Tufan niks te zoeken heeft bij het nationale elftal? Of Altay? Waarom doe ik dat dan niet? Hierboven zeg ik nog dat ik het jammer vind voor Ferdi en Mert Hakan dat ze weinig spelen. Ik wordt het een beetje zat dat er telkens op deze manier wordt gereageerd als ik mijn mening geef over andere clubs.

7 november 2020 om 20:00

Ik ben het 100% met je eens over je “adam-tayfa” stukje. Het liefst zie ik Burak ook niet meer. Maar aan de andere kant is onze linksbackpositie echt heel mager. Hak kan echt niet meer. Meras vind ik ook ondermaats. Ik vond die Ridvan bij jullie ook leuk spelen maar die moet nu voor zich die Nsakala dulden wat ik eigenlijk ook onbegrijpelijk vind. Over Caner, Caner speelt goed in een team die de baas is op het veld. Maar als het team niet presteert dan is Caner ook de eerste die belabberd speelt. Kijk maar naar Caner 13-14 en 17-18 Bjk. Daarbij klopt het ook dat wanneer tegenstanders er op gaan anticiperen, het inefficiënt wordt. Op dit moment heb je bij het Turkse elftal tegen stabiele ploegen weinig aan Caner, maar tegen de mindere goden kan Caner weer excelleren. Op dit moment is wel de beste keuze toch Caner denk ik.

7 november 2020 om 20:19

Ik zie geen problemen op de linksbackpositie, Umut doet het naar behoren en HAK is een goede back-up. Als die twee afwezig zijn zoals nu, dan kan hij Caner er bij halen. Maar anders niet bro, ik ben het zat om telkens dezelfde namen te zien en te horen. Al wekenlang hoor ik alleen maar dat Caner opgeroepen moet worden, alsof er niks belangrijkers te bespreken valt dan een 32-jarige linksback. Tegen de mindere goden kan hij excelleren, maar dan kan je het ook af zonder Caner. Qua spel kan je het een en ander zeggen tegen Senol Gunes, maar als het om zijn selectieprocedure gaat moet iedereen hem echt met rust laten.

Alhoewel 1x punten laten liggen na 4 overwinningen niet zo erg is, is dit wel erg typisch dat we net wanneer we alleen aan top kunnen door Alanya’s gelijkspel, wij ook weer verliezen.

Hey, ik zie eindelijk weer eens een Turkse topic. Dat is lang geleden.

Ik opende de wedstrijd en 10 seconde later scoorde Konyaspor de 0-1. Ik ga dus niet in op de wedstrijd.

Ik wil alleen opmerken dat Fener het vooral moet hebben van de dode spelmomenten. Je kan niet een heel seizoen bouwen op enkel dode spelmomenten. Dat je deze momenten benut is alleen maar goed en maakt je zeker sterker. Maar het moet er niet om draaien. Ik weet niet of Erol Bulut tactisch sterk is, maar ik denk dat vandaag hem zeker aan het denken gaat zetten en Fener sterker zal terugkomen over twee weken.

Ziet niemand 'Barcelona staan i.p.v Fenerbahce?

Nooit gedacht nog iets van Jevtović te zien nadat die weg is gegaan bij Partizan. Leuk, ik kon zijn spel altijd wel waarderen. Houdt zijn hoofd koel en heeft een goed schot. Alleen jammer dat hij zo langzaam is.
Dit is wel zijn mooiste goal ooit, ondanks dat hij ze er wel vaker van afstand heeft in geknald.

Turkse spreekwoord atamayana atarlar. Zoveel kansen gemist en dan de tegenstander even 2 doelpunten erin prikken. Eige schuld dikke bult.

Met alle respect voor Gokan Gonul maar ik vind dat gewoon N.Sangare voortaan rechts moet staan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren