Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felle concurrentiestrijd bij Real: ‘Daarom heeft de club hem gekocht’

Laatste update:

Real Madrid trok 31,5 miljoen euro uit voor Danilo en legde de rechterverdediger voor zes seizoenen vast. De 24-jarige Braziliaan moet in het Santiago Bernabéu de concurrentie aangaan met onder anderen Daniel Carvajal, maar laatstgenoemde maakt zich geen zorgen en vindt het niet erg om voor zijn plekje te moeten vechten.

/

“Het is een uitdaging en het motiveert mij om iedere dag beter te kunnen worden. Danilo is een van de beste verdedigers in de wereld en daarom heeft de club hem natuurlijk ook gekocht”, zegt de 23-jarige Carvajal donderdagavond in een interview met sportkrant AS.

“Hij is een topgozer en leuk om erbij te hebben. Hij zal het team goed helpen in de strijd om het kampioenschap en wij moeten maar om de rechtsbackpositie strijden”, aldus Carvajal, die volgens de media in Spanje tot dusver de voorkeur geniet van trainer Rafael Benítez.

Wie zou jij opstellen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

dit is nieuw real besteed Veel geld aan een speler voor op de bank

24 juli 2015 om 22:38

Concurrentie verhoogt het niveau, dat is wat Real heeft gekocht.

24 juli 2015 om 23:12

Dat klopt, maar ook Real trekt geen dikke 30 miljoen uit voor een bankzitter. Ik ga er vanuit dat Danilo op korte termijn, Carvajal uit de basis zal spelen.

25 juli 2015 om 00:59

Dat doet Real wel. Als Carvajal beter blijkt te zijn dan Danilo, zal Benitez Danilo gewoon op de bank zetten. Zie Kaka. Die kostte bijna 70 miljoen en zat gewoon op de bank.

24 juli 2015 om 23:49

Haha heel nieuw , Kaka... Jammer dat hij geen basis speler was

Ben benieuwd naar Danilo, voorkeur nog wel voor Carvajal.

De rechtsback positie is de achilleshiel van het elftal. Ik denk dat je met bale een prima rb hebt en dan voorin gebruik kunt maken van zowel James als isco in de startende elf

24 juli 2015 om 22:52

De achillishiel van het elftal? Vind je dat niet wat overdreven?
On: Danilo heeft meer potentie dan Carvajal. Het zal dan ook een kwestie van tijd zijn voordat Danilo een basisplek heeft.

24 juli 2015 om 22:58

Bale heeft vroeger wel als linksback gespeeld. Als je nou zei linksback was het nog oké, maar rechtsback? Het liefst zie ik Bale weer op zijn oude plekkie linksbuiten.

25 juli 2015 om 10:10

Waarom kan hij wel van linksbuiten naar rechtsbuiten maar niet van linksback naar rechtsback..

25 juli 2015 om 10:31

Omdat aanvallen en verdedigen twee totaal verschillende dingen blijven, een stijve linkspoot rechtsvoor zetten kan prima en gebeurt vaker. Robben, vroeger Messi, etc. In de verdediging gebeurt dat eigenlijk niet, kappen op je eigen veld om een pass te geven is niet bepaald ideaal.

Benitez is gecharmeerd van Spaanse spelers dus ik weet bijna zeker dat Carvajal de nummer 1 is.
Danilo zal de rol krijgen die Coentrao ook kreeg namelijk in de grote wedstrijden spelen.

24 juli 2015 om 22:48

Als dat het systeem van benitez is wordt real weer geen kampioen

24 juli 2015 om 22:55

Dan maar geen kampioen worden.
Ik heb liever de 11 C.l. cup dan de kampioenschap.
Real heeft al zat landstitels de C.l eigenlijk ook maar eentje er bij kan geen kwaad.

24 juli 2015 om 23:55

1 op de 7 laatste landstitels is anders wel om te huilen voor real

25 juli 2015 om 01:55

Ik denk dat het kampioenschap wel wat mooier zal zijn. Je bent het hele seizoen aan het spelen om de beste te zijn in het land en real heeft de afgelopen jaren te weinig kampioenschappen gewonnen..

Ik snap de aankoop van real, geld genoeg. Maar t blijft voor het publiek zonde dat 1 van beide spelers op de bank zit. Stel dat alle wissels van real, barca, atletico, bayern, dortmund, utd, city, chelsea en arsenal bij subtoppers speelden....dan werd elke competitie leuker.

Ik vind het systeem in Amerika met de draft vreemd omdat een speler in mijn ogen een eigen keuze moet hebben, maar voor de competitie is t super

24 juli 2015 om 22:55

Hoe werkt dat systeem dan?

25 juli 2015 om 00:00

ik weet het niet precies maar bij t basketbal komt het er op neer dat de slechtste teams de grootste kans hebben op de beste talenten.komen nog wat regels bij kijken qua loting en zo, maar t zorgt er wel voor dat het niveau tussen de teams niet groter wordt maar eerder kleiner.

T rare vind ik alleen dat je bijvoorbeeld in new york woont bij je ouders, met je vriendin en wellicht kinderen...en dat je dan maar ff moet verhuizen naar los angeles omdat je uitgekozen bent in de draft. Nou kun je voor een paar miljoen per jaar best verhuizen, maar je hoort toch ook een eigen keuze te hebben.

25 juli 2015 om 09:47

Het draft syteem verschilt nogal per sport (nfl mag het laagst geklasseerde team eerste kiezen,na de teams die de playoffs niet gehaald hebben,
NBA wordt er geloot wie het eerst mag kiezen en de top 3 gekozen spelers worden weer verloot onder de 14 teams die geen playoffs hebben gehaald)

Teams mogen ook hun trade card ruilen met een ander team voor een betere ruil positie (er wordt in rondes geruild)

Spelers kiezen er zelf voor om zich in te schrijven in het draft systeem,
Na de draft heeft het team dat hem gekozen heeft zijn draft rechten,
mocht een speler niet willen tekenen bij dat team dan kunnen zijn draft rechten geruild worden met een ander team of zijn draft rechten verlopen en dan mag hij zich weer inschrijven voor de volgende draft periode

Spelers die het eerste gekozen worden in de Nfl(of verloot in de Nba) zijn direct multi miljonair ,de spelers die later gekozen worden krijgen een contract van 4 jaar en er moet een minimum jaarsalaris betaald worden
(mag natuurlijk wel meer betaald worden)
1e jaar $435,000, 2e jaar $525,000,3e jaar $615,000,4e jaar $705,000

In de volgende draft periode mogen spelers weer geruild worden met andere teams.

NFL (american Football) draft systeem kun je hier lezen:
http://goo.gl/s1x7lb

Ik denk dat Carvajal erg onderschat word en dit seizoen de meeste wedstrijden zal spelen

Carvajal heeft voorkeur omdat danilo nog niet 100 procent fit isschrijven alle Spaanse kranten dus daarom niet om iets anders.

Carajaval zal niet alles spelen dus vandaar dat ze hem hebben gekocht

Zolang arbeloa maar niet speelt ben ik tevreden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren