Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Feestbeest Bram van Polen moet huldiging PEC om vervelende reden missen

Laatste update:

Bram van Polen is zaterdagavond niet aanwezig tijdens de huldiging van PEC Zwolle in het Wezenlandenpark, zo laat de club weten via de officiële kanalen. De Blauwvingers worden zaterdag gehuldigd vanwege de promotie naar de Eredivisie, maar de 37-jarige verdediger kampt met een hoofdblessure. Tijdens het uitduel met Helmond Sport (2-3 winst) heeft Van Polen een zware hersenschudding en een breuk in zijn oogkas opgelopen. Een huldiging in het Zwolse centrum zit er daarom niet in.

Van Polen belandde vrijdagavond in een vervelende botsing. De routinier kreeg op volle snelheid een knie van een Helmond-speler tegen zijn hoofd aan, waarna hij zich moest laten vervangen door Tolis Vellios. Al tijdens de wedstrijd kwam PEC met de update dat Van Polen verder onderzocht moest worden. Uit dat onderzoek blijkt nu dat hij een zware hersenschudding en een breuk in zijn oogkas heeft. Van Polen is daardoor niet aanwezig bij de festiviteiten in Zwolle.

De routinier reageert via de clubwebsite op zijn eigen blessurenieuws met een boodschap aan de fans. “Beste supporters, ik kan er helaas niet bij zijn, maar kom vooral massaal naar het Wezenlandenpark vanmiddag en maak er samen met spelers, staf en medesupporters een fantastisch feest van! Dit hebben we met elkaar bewerkstelligd en meer dan verdiend”, aldus Van Polen, die razend populair is bij de Zwolse aanhang. Na zijn contractverlenging in april deelde de aanvoerder op ludiek wijze een rondje bier uit aan het gehele stadion. Van Polen is er, ondanks zijn leeftijd, komend seizoen gewoon bij wanneer PEC terugkeert op het hoogste niveau.

Toch zal het ontbreken van Van Polen een groot gemis zijn zaterdag in het Wezenlandenpark. De Nijkerker staat erom bekend niet vies te zijn van een biertje en feestje. Na de promotie van PEC een maand geleden ontving de ervaren verdediger van Voetbalzone-verslaggever Labib Bitchou een officieel ‘Bram-biertje’, die hij direct opentrok. Van Polen speelt al sinds 2007 voor PEC en heeft inmiddels 479 wedstrijden achter zijn naam staan. In de Eredivisie zal hij gaan jagen op zijn vijfhonderdste wedstrijd in het blauw-wit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is minder nieuws voor Bram. De supporters zijn gek op hem, maar hopelijk hersteld hij weer goed. Hij blijft toch de leider van de Blauwvingers.

Wel vind ik het maar raar dat een club een huldiging gaat geven wanneer het tweede wordt. Ik snap dat ze promoveren, maar je moet als club alleen voor het hoogst haalbare gaan en dat is alleen het kampioenschap. Het vieren van een tweede plek vind ik maar een kleine club mentaliteit. Wel wens ik alle PEC supporters via deze weg veel plezier toe vandaag. De promotie van PEC doet wel een beetje pijn als supporter van the Eagles, maar ik gun het ze wel. De IJsselderby's zijn toch wel de mooiste wedstrijden in Nederland, dus ik ben blij dat dit affiche terug is.

20 mei 2023 om 12:54

Lulkoek ... een promotie is een uitstekende reden voor een feestje.

Jammer voor Bram dat ie er niet bij kan zijn. Toch de voorman ...

20 mei 2023 om 13:07

Ze gaan het ook niet vieren dat ze 2de zijn, enkel de promotie naar een beter divisie. Financieel alleen al is dat reden voor een feest.

Ik ben er zelf niet bij, heb dan een feestje elders.

Maar goed, alle top clubs van Overijssel zijn aanwezig in de eredivisie.

20 mei 2023 om 13:09

Als je kijkt naar hoe belangrijk deze promotie is kun je best een feest geven.

Verder vind ik de ijsselderby ook lang niet de mooiste wedstrijd in Nederland. Klassieker, gelredebry, derby van het noorden, Friese derby en Twentse derby vind ik altijd leuker om naar de kijken ( laatste vooral omdat ik Twente supporter ben)

20 mei 2023 om 13:13

Derby van het noorden zou ik nooit in zo'n rijtje plaatsen. Enige derby in Nederland waar het stadion vaker half leeg is dan vol

Mijn persoonlijk favorieten, buiten natuurlijk de topper, zijn NAC-Willem II en DKV (Heerenveen-Cambuur)

20 mei 2023 om 13:18

Snap dat je als Twente supporter de Twentse derby leuker vindt, maar als je clubvoorkeur even uitsluit, is de IJsselderby wel groter en zit daar meer rivaliteit achter. Heracles tegen Twente vind ik zelf een wat gemaakte rivaliteit en ik heb altijd het idee dat vooral leeft in Almelo en niet echt in Enschede. PEC tegen Eagles is de grootste rivaliteit in Overijssel

20 mei 2023 om 15:22

@andres13 zegt iedereen dat alleen in Almelo leeft,zie je toch verkeerd leeft echt wel in Enschede kan je nog genoeg voorbeelden noemen.

20 mei 2023 om 15:41

@tukkercote De Twentse derby is een opgeklopt verhaal die met name leeft in Almelo. Als mede Twente fan doet me die gefrustreerde Almeloërs werkelijk niets. De Ijsselderby is veel rauwer, net zoals de Overijsselse derby. Die laatste is de echte derby. De rivaliteit tussen Go Ahead en Twente (sportclub Enschede) gaat tientallen jaren terug.

20 mei 2023 om 15:48

@robmaas Dat is pas iets van de laatste jaren dat het iets is gaan leven in Enschede. Maar de Overijsselse derby is historisch gezien veel groter. Het is overigens de laatste jaren wel gegroeid door het dagenlange volksfeest in Almelo na de degradatie van Twente. Ook van de gezamenlijke jeugdopleiding willen we maar wat graag af. Waarom samenwerken met een club waarvan de fans weken voor de derby al Twente dood zingen.

20 mei 2023 om 13:26

Als je een huldiging raar vindt bij promotie... dan snap je er helemaal niets van

20 mei 2023 om 13:59

Van mij had de huldiging ook niet perse gehoeven. Dat het "pijn" doet dat "we" promoveren vind ik wel bijzonder. Ik kijk weer naar de wedstrijden van de eagels uit! Voor mij de mooiste wedstrijden van het seizoen

20 mei 2023 om 21:04

Gefeliciteerd Peperbus, mooi dat jullie weer terug zijn na een jaar. Hoop dat de leiding van dde club wat geleerd heeft van de afgelopen jaren.

Vervelend voor 'm, lijkt me toch de laatste kans op een dergelijk feestje als speler zijnde.

Zag het gister gebeuren. Hoop dat je spoedig hersteld !! Succes man! Have fun in de eredivisie !!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren