Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht wil spits Eredivisie-speelminuten laten maken bij ADO Den Haag

Laatste update:

Jonas Arweiler speelt aankomend seizoen voor ADO Den Haag, zo maken de club uit de Hofstad en Arweilers eigenlijke werkgever FC Utrecht maandagmiddag bekend via de officiële kanalen. De 23-jarige spits verlaat de Domstad voor een seizoen op huurbasis in Den Haag. FC Utrecht heeft nu bovendien de optie om Arweilers tot medio 2022 doorlopende contract met nog een jaar te verlengen.

FC Utrecht pikte Arweiler twee jaar geleden op bij de reserves van Borussia Dortmund. De spits groeide daarna uit tot een vaste waarde bij Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie en was afgelopen seizoen goed voor tien goals op het tweede niveau. In de afgelopen voetbaljaargang volgden ook drie invalbeurten in de Eredivisie voor de voormalig jeugdinternational van Duitsland, maar FC Utrecht verwacht Arweiler nog niet nodig te hebben bij de hoofdmacht.

“Jonas heeft zich sinds zijn komst naar Utrecht goed ontwikkeld”, legt technisch directeur Jordy Zuidam uit. “Hij heeft na een logische aanpassingsperiode zijn plekkie verworven in de beloftenploeg en was daarin vorig seizoen een van de dragende krachten. Voor Jonas is het nu zaak zich op het hoogste niveau te manifesteren, om de volgende stappen te zetten in zijn ontwikkeling. De kans op Eredivisie-speelminuten is voor hem op dit moment in Den Haag groter dan bij FC Utrecht. Daarom is deze tijdelijke overgang er een die voor alle partijen goed en waardevol is. We wensen Jonas dit seizoen veel succes in Den Haag.”

Arweiler kijkt op zijn beurt uit naar zijn nieuwe avontuur: “Ik heb alleen maar positieve dingen gehoord over de club en ben zeer blij met deze stap. Ik kan hier doorgroeien en dat is precies wat ADO Den Haag zelf ook voor ogen heeft. De club wil weer stappen vooruit maken. Het is mooi dat ik de kans krijg om daar aan bij te dragen”, laat hij weten op de website van zijn nieuwe werkgever.

Een goede deal voor ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zit wel gif in dat ventje! Lijkt mij een leuke speler voor ADO, een persoon die vast goed gaat liggen bij de achterban.

Interessant wie nu in de basis gaat starten bij ADO, ze hebben natuurlijk nog Kramer maar misschien zien ze in Arweiler wel de vaste spits en Kramer op de bank. Is er nog een andere spits bij ADO? Heeft iemand hier meer weet van? Natuurlijk ook nog Ould-Chich voor de vleugels maar aanvallend vind loopt er niet heel veel kwaliteit.

24 augustus 2020 om 19:03

Hoop dat deze Arweiler, Kramer uit de basis gaat spelen. Kramer is echt over de top en van mij mag hij weg. Verder hebben we op de vleugels: Catic en Besuijen. Verwachting is dat Kishna ook nog gaat tekenen.

24 augustus 2020 om 19:05

Ook Ratiu en Bourard zouden nog op de vleugels kunnen.

Ik wens het neefje van Melvin platje veel succes in Den Haag . voor Utrecht imo nog niet klaar maar kan het leuk gaan doen in Den Haag met zijn instelling

Gisteren las ik dat hij verhuurd was aan ADO met een optie tot koop, en nu lees ik daar weer niks over en kan Utrecht zijn contract zelfs met een jaar verlengen? Wat is het nou..

24 augustus 2020 om 20:46

Verhuur met optie tot verlengen voor FC Utrecht.

Ik las de kop en ik moest gelijk aan Nick Venema denken daar hoorde je voorheen veel goede verhalen over laatste tijd behoorlijk stil , hoe staat die ervoor ?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren