Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht slaat toe en haalt 'grote buitenkans' naar Nederland

Laatste update:
/

FC Utrecht heeft zich per direct versterkt met David Raagaard Jensen. De club uit de Domstad neemt de keeper over van FC Nordsjælland. FC Utrecht heeft de 1 meter 95 lange Deen voor drie jaar gecontracteerd, met een optie op een vierde seizoen.

Jensen speelde vanaf dertienjarige leeftijd voor FC Nordsjælland, de club waar hij 84 officiële wedstrijden voor onder de lat mocht staan in het eerste elftal. De 24-jarige goalie kwam 27 keer uit voor vertegenwoordigende teams in Denemarken, in alle verschillende leeftijdscategorieën. Technisch Manager Erik ten Hag ziet de komst van Jensen als 'een grote buitenkans'.

"Het is belangrijk dat FC Utrecht twee Eredivisie-waardige keepers heeft", zo vertelt hij via de officiële kanalen van FC Utrecht. "Met Jensen halen we iemand in huis met internationale bagage, die er direct staat als het nodig is. Met deze invulling zijn wij op keepersgebied nu weer goed opgesteld en voorbereid op de korte en lange termijn.”

Denk jij dat FC Utrecht komend seizoen hoger gaat eindigen dan afgelopen seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me inderdaad een grote buitenkans. Zou wel zonde zijn als hij of Ruiter op de bank belandt. Ik denk wel dat deze doelman de strijd kan winnen van Ruiter, zijn statistieken zien er goed uit. Ben benieuwd hoe hij straks presteert.

28 juli 2016 om 18:46

dat gaat niet gebeuren ga er maar vanuit dat ruiter verkocht is en nijhuis tweede keus word

28 juli 2016 om 23:06

Zou wel goed gehandeld zijn van Utrecht. Een betere keeper dan Ruiter gratis ophalen en Ruiter voor een paar ton doorverkopen, die ze transfervrij bij Volendam hadden opgehaald toendertijd. Prima beleid!

Klinkt als mooi nieuws. Die Heus is geen toppertje.

28 juli 2016 om 17:54

Dan ben je lekker op de hoogte, Heus is niet eens de tweede keeper namelijk, Thijmen Nijhuis is dat. Talentvolle keeper, maar nog erg jong.

28 juli 2016 om 18:17

Ja maar dan kan die Heus weg.

29 juli 2016 om 01:25

Drie keepers is ook wel handig hoor, ga er vanuit dat Ruiter nog weggaat namelijk

29 juli 2016 om 00:01

AZ wilde toch 2 miljoen v Ruiter betalen wat Utrecht weigerde vorig seizoen?

29 juli 2016 om 08:15

2 miljoen? Lijkt mij heel sterk dat AZ zulke transfersommen betaald voor een best oude speler met weinig restwaarde

Ruiter zelf geeft wel al jaren aan dat hij hogerop wilt en AZ een mooie club vindt ;-) hij komt natuurlijk ook uit de buurt

Mooie aankoop! Redelijk jonge keeper met de nodige ervaring. Mooie lengte qua contract! Ik verwacht dat Ruiter nu wel zal vertrekken iig, geen van die 2 gaan banken lijkt me.

Ruiter zal wel naar het buitenland gaan. De prijzen die Utrecht vraagt voor spelers die zich nog niet op top niveau bewezen hebben zijn aan de hoge kant. Ruiter heeft welliswaar meer bewezen dan Letchert en Ramselaar maar allemaal op Utrecht niveau niet op Feyenoord PSV of Ajax niveau.

28 juli 2016 om 17:44

Groot gelijk toch? Doen AZ en Heerenveen ook. Ajax, PSV en Feyenoord vragen zelf ook de hoofdprijs voor hun speler.

28 juli 2016 om 17:55

Klopt, dat Utrecht veel wil vangen begrijp ik wel maar deze spelers hebben eigenlijk nog niets bewezen dus is het logisch dat de top van Nederland niet met miljoenen gaat smijten. Voor jonge spelers is gebleken dat een stap naar het buitenland via de Nederlandse top vaak toch het beste is. Ik zie nog wel wat arbitragezaken aankomen de komende jaren van spelers die een carrierre planning hebben en via de Nederlandse top naar het buitenland willen.
Het is natuurlijk niet vreemd dat Ajax Feyenoord en PSV zes tot acht miljoen gaan neertellen voor Letschert of Ramselaar die net 30 wedstrijden op enig niveau gespeeld hebben.

28 juli 2016 om 17:56

Geen zes tot acht miljoen gaan neertellen......

28 juli 2016 om 18:49

maar als de top niet met miljoenen wil smijten omdat ze zgn niets hebben gepresteerd dan moet de top dat vooral niet doen genoeg buitenlandse clubs die onze spelers in de subtop niet te duur vinden en het wel graag betalen we zijn er niet om ajax psv en feyenoord te helpen maar voor onze eigen club.
ook vinden die clubs onze spelers altijd te duur maar verkopen ze vervolgens zelf met tientallen miljoenen winst niets mis mee hoor maar loop dan niet steeds te zeiken dat spelers te duur zijn zoals v.geel vd week en ajax mbt haller

29 juli 2016 om 00:06

nou PSV betaalde jaren geleden al 7 en 6 miljoen voor Mertens en Strootman. Strootman had maar 5 mnd bij Utrecht gespeeld waarvoor ie bij Sparta kwam uit de 1e dvisie voor 7 ton

Mertens had 2 jaar gepresteerd bij Utrecht
vd hoorn ging voor ruim 4 miljoen na 1,5 seizoen van Utrecht naar Ajax
Maher ging voor miljoenen naar PSV en bleek geen goede stap te zijn

het is per geval verschillend of ze het betalen en of het succes heeft

Haha mooi wel hoe vaak je het woord 'buitenkans' voorbij ziet komen in zo'n transferperiode

Goede aankoop. Die bednarek was afgelopen seizoen om te huilen. Weet iemand wat utrecht van plan is met het team voor volgend jaar? Ivm alle verkopen.

28 juli 2016 om 17:45

Komen vervangers voor Letschert, Barazite en Haller als ze vertrekken. Daarnaast zal Braafheid waarschijnlijk voor 1 of 2 jaar tekenen. Nog even afwachten wat er vertrekt dus! Haller en Barazite zijn inmiddels ook in gesprek met andere clubs, Letschert hoeft alleen nog maar gekeurd te worden.

28 juli 2016 om 17:50

Grotendeels de basis is er nog. Kum is dan wel weg, maar op die positie kunnen Hardenveld en Conboy staan. Boymans weg dan maar was eigenlijk ook niet echt basis. Mocht Letschert weg gaan hoop ik op een vervanger die er gelijk staat. En ik verwacht Klaiber terug voor v.d. Maarel. Of Troupee. Alleen hopen dat Ajax niet in paniek raakt en aanklopt voor Haller.

28 juli 2016 om 19:45

Nou Conboy maar niet doen, tjonge wat was die weer slecht afgelopen dinsdag. Deze man rijgt zo veel fouten aan elkaar, of het nu passes, balaannames of loopacties zijn. Ik zal godsblij zijn als Hardeveld terug is.

28 juli 2016 om 23:55

Klaiber is terug van blessure en was basisspeler tegen Espanyol en speelde goed. Hardeveld komt terug voor linksback of centraal links ipv Letschgert. Verder is alleen Boymans die bankzitter was weg en zal Letschgert weg gaan

Terug van blessure Ayoub en Rubin

Verder is Trouppee nu doorgebroken voor rechtsback positie dus vd maarel, Klaiber en Trouppe voor die positie. Leeuwin er naast dan Hardevelt en verwachte aankoop als vervanging van Letschgert, en dan linksback of Conboy of Hardeveld en of nog een Braafheid die mee traint en een helft goed speelde tegen Espanyol

Middenveld is goed bezet met Ayoub, Willem Janssen, Rubin, Amrabay, Strieder en Rosheuvel.

Voorin is Petterson terug , verder Haller, Joosten, Barazite, Kerk, Ludwig en Rubin

En men heeft nog jonge spelers achter de hand om door te selecteren, ook nu het 2e team in de 1e divisie speelt.

Utrecht heeft een schaduwlijst met spelers voor het geval er spelers vertrekken, daarnaast houdt Ten Hag van doorselecteren en wie weet staan er nieuwe spelers op net als toen met Joosten, Klaiber, Trouppee , Hardenvelt

Goede aankoop. Die bednarek was afgelopen seizoen om te huilen. Weet iemand wat utrecht van plan is met het team voor volgend jaar? Ivm alle verkopen.

28 juli 2016 om 17:54

Volgens mij is hij al weg naar De Graafschap.. als vervanger voor Jurjus. Die hebben vorig jaar dus niet goed naar de wedstrijden van Utrecht zitten kijken :P. Wat een kwaliteitsverschil!

Uiteindelijk zullen er meer arbitragezaken aangespannen worden door spelers die een stap via de Nederlandse top wel als goede carrierre opbouw zien. Dan zijn de spelers weer degene die hun oude clubs niet gunnen omdat ze niet naar een middenmootclub in Engeland of Italie willen....

28 juli 2016 om 20:36

ach welnee dat zie ik niet zo snel gebeuren hoor die spelers hebben met hun volle verstand getekend en dus dient er gewoon betaald te worden voor die spelers en vind de top 3 ze te duur moeten ze verder zoeken.

28 juli 2016 om 21:37

Dus kan Utrecht vragen wat ze willen denk jij? Dan zou ik als Utrecht beginnen met 25 miljoen.
De waarde van een speler wordt bepaald door z'n huidige salaris de duur van het contract en wat de gek er voor geeft.
Uiteindelijk bepaald een speler zelf naar welke club hij gaat. Mocht Alibabba United 30 miljoen willen betalen voor speler A maar speler A wil naar een Nederlandse topclub dan zal de prijs van de verkopende club toch echt drastisch moeten dalen om een arbitrage zaak te voorkomen.

28 juli 2016 om 23:59

Janssen van AZ voor ruim 20 miljoen omdat AZ dat wilde, nu dat is niet gebasseerd op het AZ salaris of jarenlange presteren van Janssen

de gekte vd markt kan alle kanten op gaan

Ziyech gaat voor maar 10 of 15 miljoen weg en die heeft toch wel meer laten zien en ook een langdurig contract met een hoger salaris

29 juli 2016 om 09:26

Janssen is international en topscoorder van de eredivisie. Het klopt dat het uiteindelijk is wat de gek er voor geeft maar voor Letschert en Ramselaar zie ik nog niet zo snel de Engelse topclubs in de rij staan. Ik kan me voorstellen dat dit soort gasten de Nederlandse top de voorkeur geven boven een Engelse laagvlieger.....

29 juli 2016 om 15:26

dan mag hij zijn contract uitdienen toch alsof een arbritage commisie gaat bepalen wat hij waard is .

Mooi om te lezen dat nu bijna alle nederlandse clubs gebruik hebben kunnen maken van "buitenkansjes."

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren