Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht raakt publiekslieveling kwijt en zoekt naar passend afscheid

Laatste update:

De wegen van FC Utrecht en Edouard Duplan gaan scheiden. De club en de aanvaller waren de afgelopen weken met elkaar in gesprek over een verlenging van het aflopende contract van de Fransman, maar kwamen niet tot overeenstemming, zo meldt de club maandag.

/

“De club heeft haar maximale mogelijkheden aangegeven, en Duplan maakte op zijn beurt zijn wensen kenbaar”, zo laat FC Utrecht in een communiqué weten. “Die twee uitgangspunten hebben elkaar niet geraakt, waardoor er geen verlenging komt van het verblijf van de rechtsbuiten bij FC Utrecht. FC Utrecht wenst Edouard veel succes en bedankt hem voor zijn jarenlange, tomeloze inzet voor de club en zijn betrokkenheid bij de club als mens.”

FC Utrecht gaat, samen met Duplan, op zoek naar een geschikt moment om op passende wijze afscheid te nemen. Duplan speelde sinds de zomer van 2010 in de Domstad en was een van de populairste voetballers onder de supporters van FC Utrecht. De Fransman speelde eerder in Nederland voor RBC Roosendaal en Sparta Rotterdam.

FC Utrecht zal Edouard Duplan gaan missen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vooral tegen Ajax zullen ze duplan missen..

29 juni 2015 om 10:31

haha dat was het eerste wat er in mijn gedachte op kwam toen ik de tekst las, kan niet zeggen dat ik niet blij ben met dat hij vertrekt, wel jammer voor utrecht natuurlijk.

29 juni 2015 om 11:56

Heel jammer voor Utrecht. Dit voelt echt heel k*t. Utrecht lijkt soms wel een handelshuis in de zomermaanden, ik heb daarom zelden dat ik het echt jammer vind dat een speler vertrekt maar Duplan... ajb niet Duplan.

Er is eerder sprake geweest van een vertrek van Duplan, hij wou nog een keer ergens anders spelen, toen heeft hij op het uiteindelijk alsnog verlengd. Ook al denk ik niet dat dat nu gaat gebeuren, ik hoop het wel.

Mocht hij toch vertrekken, dan bedankt voor alles!! We'll miss you.

Jammer voor Utrecht .. zag hem graag scoren tegen Ajax.

29 juni 2015 om 10:31

Haha ja dat deed ie vaak genoeg! Altijd een leuke speler gevonden maar veel geblesserd geweest helaas. Als Ajax supporter kan ik er iig niet heel rouwig om zijn

29 juni 2015 om 10:32

Ik niet, maar als hij speelde tegen ajax dan werd ik wel bang moet ik eerlijk toegeven

29 juni 2015 om 12:23

Dat zal die wellicht met ADO Den Haag nu ook gaan doen tegen Ajax.

Jammer dat Utrecht niet over de mogelijkheden beschikt om hem langer te behouden.

Ik wens edu veel succes bij zijn volgende club.

29 juni 2015 om 10:38

Idd erg Jammer. Al vind ik hem wel veel geblesseerd als je naar de laatste 3 jaar kijkt. Misschien 60% gespeeld, en dat is gewoonweg te weinig voor zo een dure speler bij Utrecht. Ik zou proberen Ritzmaier te halen als vervanger.

29 juni 2015 om 10:44

Een rechtsbuiten voor een cm vervangen lijkt me niet zo slim..

29 juni 2015 om 11:01

Toornstra speelde bij Utrecht ook vaak als hangende rechtsbuiten, net als Ritzmaier bij Cambuur..

29 juni 2015 om 11:29

Hij gaat voor 3 jaar naar den haag de Nederlandse com is nog niet van hem verlost

29 juni 2015 om 11:58

Phoenixx, de middelen zijn er wel maar het salarisplafond is waarschijnlijk het probleem. Duplan heeft eerder al aangegeven nog ergens anders te willen spelen (waarschijnlijk om te cashen in de herfst van zijn carrière en daar is niets mis mee).

29 juni 2015 om 17:17

Ook bij Den Haag hanteren ze een salaris plafond. Waarvan ik denk dat deze niet (veel) verschilt met die van Utrecht op het moment. Dus cashen hoef je het niet te noemen. Hij heeft hier alleen meer zekerheid voor de komende jaren omdat Den Haag deze blessure-gevoelige speler wél een 3-jarig contract wil geven. Terwijl Utrecht niet verder wou gaan dan 1 jaar optie voor een extra seizoen.

goede voetballer met veel klasse helaas te vaak gebleseerd dus ik snap wel dat de club niet verder wilt met hem

29 juni 2015 om 10:42

Ze wilden wel verder met hem, maar niet buiten de mogelijkheden die ze hebben gesteld.. Het is jammer, maar ik gun Edu een stap. En verstandig dat ze niet buiten hun mogelijkheden stappen.. Anders zitten we zo weer in de financiele problemen

29 juni 2015 om 12:03

Of het zo verstandig is weet ik niet. Wat als we Ayoub ook kwijtraken door het salarisplafond? Verstandig beleid vind ik prima maar zo'n heel concreet salarisplafond ben ik niet zo'n voorstander van. Als PSV Memphis vorig jaar geen enorm salaris had geboden was hij wellicht vorig al vertrokken en had hij toen minder opgeleverd (ik weet dat hij ook voor andere redenen nog een jaar bleef maar zonder de verhoging was de kans op een vertrek wel veel groter geworden). Voorkom je dan financiële problemen met een plafond of voorkom je hogere transferinkomsten?

29 juni 2015 om 13:26

utrecht wilde hem een contrakt geven voor een jaar en hij wilde twee jaar met een optie iop een derde jaar dat zag utrecht niet zitten vandaar dat hij vertrekt dat heeft verder niets met geld te maken

Wat ga ik deze man missen... Altijd strijd en altijd vrolijk.
Zijn simpele, maar o zo effecieve draaibewegingen...
En natuurlijk zijn goals tegen Ajax, waar hij een patent op heeft.

Was vorig jaar niet precies hetzelfde geval?
Toen kwam Duplan toch nog maar eens bij Utrecht aanbellen of hij een contract kon krijgen.
Deze speler zal denk ik alleen aanbiedingen krijgen van de opkomende competities zoals MLS en het Midden Oosten of clubs van het tweede niveau van Frankrijk.

29 juni 2015 om 11:28

Gaat naar Ado den Haag voor 3 jaar, een club uit China dus

29 juni 2015 om 12:25

Hij gaat naar die mooie club achter de duinen

29 juni 2015 om 12:42

Ooh, ik dacht dat ie naar Ado ging achter het prins clausplein.

29 juni 2015 om 13:29

Ook goed, Het is maar net hoe je het wil zien...

Goede voetballer was dat voor Utrecht, heb wel altijd het gevoel dat hij vaak geblesseerd was. Klopt dat eigenlijk wel?

29 juni 2015 om 12:15

Dat klopt zeker

Duplan raakte geblesseerd tijdens de wedstrijd thuis tegen differdange. Ruim een jaar lang uit de roulatie geweest, maar wat een meerwaarde heeft deze man als hij speelde. Zeker afgelopen seizoen! Zo jammer..

2010/11 Vlag van Nederland FC Utrecht Eredivisie 30 5
2011/12 Vlag van Nederland FC Utrecht Eredivisie 27 7
2012/13 Vlag van Nederland FC Utrecht Eredivisie 26 6
2013/14 Vlag van Nederland FC Utrecht Eredivisie 5 0
2014/15 Vlag van Nederland FC Utrecht Eredivisie 16 7

Neeee ik dacht dat er al een akkoord was

29 juni 2015 om 12:09

Ja akkoord met ADO Den Haag gaat voor 3 jaar tekenen!

O nee ik dacht aan haller. Gelukkig

Echt enorm jammer! Duplan is gewoon een uitstekende voetballer met een geweldige winnaarsmentaliteit. Bedankt voor de mooie jaren en herinneringen !

Zonde dat hij weggaat. Vind het altijd een fijne speler om naar te kijken, combineert flair met tomeloze inzet. Wel begrijpelijk dat het een keer eindigt, Duplan is vaak geblesseerd, zit al lang bij de club en kan me ook voorstellen dat hij een keer toe is aan iets nieuws. Jammer dat hij niet meer heeft kunnen spelen, dat had hij een mooie transfer kunnen maken die zowel Duplan als Utrecht iets zou opleveren.

Hij tekent voor 3 jaar bij Ado Duplan.

Utrecht wilde niet verder gaan dan 1 jaar i.v.m. zijn blessures...

Terecht ook!

Edu thnx voor alles!

29 juni 2015 om 11:39

Ja was het maar z'on feest. Daar zou ADO echt mee geholpen zijn. Prima voetballer.

Heel erg jammer.. maar niet onbegrijpelijk. Veel succes Edu!

Lees net dat Duplan voor 3 jaar naar Den Haag gaat, prima speler die wij gaan missen. Was wel erg veel geblesseerd, is 32, dus dat Utrecht het risico niet neemt kan ik enigszins wel begrijpen. Zal mij benieuwen op dat slechte kunstgras hoe Duplan zijn knieen het houden. Edu veel succes in de komende jaren.

29 juni 2015 om 12:16

ADO Den Haag heeft het beste kunstgras van de Eredivisie dus om het nou als het slechtste te bestempelen is wat overdreven.
Mooi voor ADO Den Haag dat Duplan naar ons toe komt en wens heel veel succes!

Forza Fcdh!!!

29 juni 2015 om 13:13

Ik bestempel het niet als slechtste, maar bestempel kunstgras in het algemeen als slecht. Niets gaat boven een echte grasmat. Indien een club geen echte grasmat kan onderhouden, horen ze niet in het betaald voetbal thuis. En dat is niets tegen Ado, maar gewoon in het algemeen, hoop dat de in den Haag weer snel normaal gras hebben.

29 juni 2015 om 13:25

Dacht dat je dat bedoelde, maar goed er zijn wel plannen om dat kunstgrasveld te vervangen voor echt grasveld denk aan seizoen 2016/2017.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren