Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht lijkt nieuw miljoenenbod op Haller tegemoet te kunnen zien

Laatste update:
/

De kans is groot dat FC Utrecht spoedig opnieuw een formeel bod van Brentford op Sébastien Haller tegemoet kan zien. De Championship-club van manager Marinus Dijkhuizen verkocht Andre Gray onlangs voor dertien miljoen euro aan Burnley en de Nederlander wil minimaal één centrumaanvaller contracteren.

Britse media schrijven dinsdag dat Brentford nog geen streep door de naam van Haller heeft gezet. Een initieel bod van zes miljoen euro werd eerder deze zomer door FC Utrecht resoluut afgewezen. "Ja, we hebben meer dan één aanvaller nodig. Het is moeilijk om te zeggen wanneer dat zal gebeuren", zo vertelt Dijkhuizen dinsdag. "Soms kan het een dag duren, soms een week. Het maakt gelukkig geen deel uit van mijn werkzaamheden als trainer."

Brentford versterkte zich al met Philipp Hoffmann en Lasse Vibe, maar dat was voor het vertrek van Gray. Haller scoort aan de lopende band voor FC Utrecht: de Fransman staat op vijftien Eredivisiedoelpunten in 2015, geen enkele speler scoorde vaker dit kalenderjaar. De Frans jeugdinternational, 21 jaar, was bovendien bij elf van de laatste dertien Utrecht-goals in de competitie direct betrokken.

Van FC Utrecht naar Brentford is een sportieve verbetering

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel een sportieve verbetering, maar Utrecht moet mn houden. Na dit seizoen moeten ze gewoon lef tonen en 17,5 miljoen vragen. Dan kan Haller voor 15 weg.

25 augustus 2015 om 07:44

hij kost gewoon 10 miljoen een mega bedrag voor utrecht begrippen en daar gaat hij ook voor weg aangezien er meerdere engelse en franse clubs op zijn diensten azen

25 augustus 2015 om 09:37

De begroting van fc Utrecht is ongeveer 17 miljoen, dus 10 miljoen is natuurlijk een geweldig bedrag. Al denk ik niet dat er clubs zijn die dat bedrag voor hem neerleggen.

25 augustus 2015 om 10:45

dan blijft hij gewoon want hij hoeft niet weg hij mag weg bij het juiste bedrag en die gaat er komen aangezien er meerdere engelse en franse clubs interesse hebben in hem

25 augustus 2015 om 14:21

Als haller zo door gaat als hij nu doet gaat hij aan het eind van het seizoen zeker wel voor een miljoen of 10 de deur uit. Hij zal het dan zeker waard zijn.

Hoewel het sportief gezien een groot verlies is, kan je een bod van 8 miljoen niet weigeren. Helemaal als je hem in de zomer voor 7 ton hebt gehaald. Met dat bedrag kan je enorm veel goeds voor de club doen. En dan kan men wel discussieren over of hij dat wel waard is, maar het is gewoon wat de gek er voor geeft Die 8 miljoen is niet alleen voor zijn niveau van niveau, maar vooral zijn (specifieke) kwaliteiten en doorgroeimogelijkheden. Brentford zal er dan ook genoeg aan verdienen zelf.

En mensen die zeggen dat ze hem moeten houden en dan volgend jaar voor 15 miljoen moeten verkopen: alleen PSV, Ajax en Feyenoord krijgen zulke bedragen. Daarnaast weet je niet hoe hij het zal doen de rest van het seizoen. Stel hij komt uiteindelijk maar op 8 goals uit ofzo, of hij breekt zijn been. Er is echt geen garantie dat hij meer waard zal worden.

25 augustus 2015 om 07:54

Ja of hij scoort er 20 en gaat wel voor 15 miljoen weg. Is gewoon nog niet te voorspellen

25 augustus 2015 om 08:00

Je spreekt jezelf een beetje tegen Caeser.. Eerst zeg je "wat de gek er voor geeft", vervolgens zeg je dat alleen Psv, Ajax en Feyenoord bedragen rond de 15 miljoen krijgen.
Het is toch wat de gek er voor geeft?

Helaas heeft Utrecht al te laag ingezet door te zeggen '9 miljoen'. Maar ik hoop persoonlijk dat hij blijft.
Wie gaat er anders voor de goals zorgen?
Bovendien heb ik hem als topscorer staan op Unibet.

25 augustus 2015 om 17:14

9 miljoen heeft Utrecht sinds Dries Mertens en Strootman niet ontvangen. Ik denk dat ze bij Utrecht ook niet verwacht hadden dat Brentford zoveel voor Haller willen betalen.

25 augustus 2015 om 10:33

Volgens mij heeft Groningen, Heerenveen, Vitesse en Twente toch ook wel aardige transferbedragen ontvangen aan spelers. Gewoon dit seizoen houden het is nu te laat om daarop te anticiperen en volgend seizoen verkopen voor de hoofdprijs en dan kan je de geschikte opvolger nu rustig scouten en polsen.

Haha bizzar wel dat zulke bedragen al in de 2e league worden betaald...

Voor 13 miljoen kun je heel fc emmen al opkopen

Zit er ook eenn doorverkoop clausule in het contract

25 augustus 2015 om 07:57

Nee er zit geen doorverkoopclausule in zijn contract. Ik denk dat Auxerre het meest baalt nu haha

25 augustus 2015 om 08:01

dat is wel wat de club wil 10 miljoen en 15% doorverkoop maar er is niets rond met welke club dan ook

13 miljoen binnen de Championship

Wat een grap joh dat Engelse voetbal. Geld verliest daar heel snel zijn waarde.

25 augustus 2015 om 10:25

Hij is het toch dubbel en dwars waard. En hij is pas 21(!). Fysiek enorm sterk, redelijk snel en scoort erg makkelijk.

Ja nog zeven dagen in spanning afwachten,tot de deadline van de transferwindow.
Als Haller verkocht wordt,levert Utrecht scorend vermogen in,van de bovenste orde voor NL begrippen.
Het kan twee kanten op,of je behoudt je scorende spits,en eindigt dit seizoen bijv: op de playoffs positie.
Of je eindigt op plek 15,ofschoon dit nooit tevoren vast staat.

25 augustus 2015 om 08:22

of je verkoop hem en versterk je elftal op meerdere posities en je speelt voor playoffs europees voetbal


1 Haller maakt nog geen zomer.. Absoluut goede speler maar is niet een speler die het verschil maakt. Lekker verkopen. Piras terughalen!

25 augustus 2015 om 08:51

Wie is Piras?
Voor 9 miljoen weg doen.
Als Utrecht slim is hebben ze natuurlijk al een schaduwlijst met namen van potentiële versterkingen.
Sowieso moet er achterin wat bij naast een extra aanvaller.
Want Kum en van der Maarel kunnen echt niet.
Club gezond, gericht ingekocht, en als Boymans weer fit is(Joost mag weten wanneer) dan kan die er mooi spelen

Voor 8 miljoen of meer moet je Haller als Utrecht zijnde verkopen. De club is in 1 klap kern gezond, aangezien er volgend seizoen al zwarte cijfers geschreven kunnen worden. Laten ze van die 8 miljoen ongeveer 4 miljoen herinversteren, dan ben je echt spek koper. Hopelijk is Boymans dan weer snel fit, met een injectie van 4 miljoen erbij, moeten we het linker rijtje ook kunnen redden. Doet de club helemaal niets na de verkoop, dan heb je een probleem, zal je om plaats 10 tot 13 spelen. De achterban zal hier geen genoegen mee nemen.

Ben ik de enige die Haller zwaar overhypt vind? Het is voor Utrecht begrippen een prima spits hoor met voldoende doorgroeimogelijkheden maar een bedrag van rond de 10 miljoen voor hem?

Auxerre was op hem uitgekeken en verkopen hem voor 750.000, Als Utrecht hem niet gelijk verkoopt voor een dergelijk bedrag mag je echt spreken van wanbeleid.

Hij speelde een wereldpartij tegen Dordrecht en scoorde 6 x, dan blijven er nog z'n 9 doelpunten over verdeeld over 20 wedstrijden. Prima moyenne maar als je daar nog eens de penalties afhaalt hou je barweinig over. Leuke spits maar zeker geen 10 miljoen waard.

25 augustus 2015 om 09:23

Gelukkig tellen die penals wel mee en heeft hij dus een mooi doelpunten totaal, probeer alles eens wat positiever te bekijken! Fijne dag nog.

25 augustus 2015 om 09:40

Jij hebt zeker de wijsheid in pacht. Als 17jarige Ajax suporter moet je het leven inderdaad heel positief benaderen anders word het niets.

25 augustus 2015 om 10:51

scoorde tegen dordrecht er 4 geen 6
auxerre was niet op hem uitgekeken maar moesten verkopen ivm de financien
20 wedstrijden 15 goals en 5 assisten 5 strafschoppen
alle jeugteams doorlopen van jong frankrijk
die is inderdaad zwaar overhyped en heeft net zijn contrackt tot 2019 getekend
dus zeker wel 10 miljoen waard gezien de interesse van de engelse en franse clubs

Hij kan beter naar Sunderland gaan, lijkt me. Speelt-ie tenminste Premier League en heeft hij met Advocaat een trainer die graag met eredivisiespelers werkt. Daar hebben ze nog "absolute" versterkingen nodig, wat dat ook moge zijn (dus geen relatieve versterkingen?)

@ bangbang

het gaat om het totaal plaatje.
21 jaar, jeugd international, scoort makkelijk, ijzer sterk in duels, technisch, houdt altijd 2 man bezig etc etc...

Grappig, brentford is de club die met statistieken werkt...
Goals van kramer waren volgens hun statistieken "geluk"
Nu willen zij een speler kopen die alleen maar uit penaltys scoort 😂

25 augustus 2015 om 18:14

alleen maar penalties 5 van de 15 inderdaad en in 20 wedstrijden ook nog 5 assisten als je dan nog niet ziet dat deze jongen een toptalent is snap je weinig van het spelletje .
en kramer leuke speler maar mag de schoenen van haller nog niet poetsen

Als er bod komt van 8 a 9 miljoen zal Utrecht het bod wel accepteren. Utrecht gaat dit seizoen wel een probleem krijgen, want zonder Haller heb je helemaal geen scorend vermogen. Niemand anders kan een goal maken, en zo vlak voor het einde van de transfermarkt kan je moeilijk nog versterkingen halen.

25 augustus 2015 om 18:17

en jij denkt dat utrecht hem verkoopt en geen vervangers klaar heeft staan? nou geloof mij als er geen vervanger meer komt vertrekt hij ook niet hoor

25 augustus 2015 om 19:05

Einde van de transfermarkt vraagt elke club terecht meer geld voor hun spelers, vooral als je miljoenen binnen hebt gekregen. Dat bedoel ik te zeggen met dat het moeilijk gaat worden.

25 augustus 2015 om 21:59

volgens mijn bron is utrecht daar op voorbereid en is er al een accoord met clubs voor spelers maar dat gebeurd alleen als hij verkocht word

Bij 5miljoen over na denken. Hoger gewoon verkopen. Utrecht heeft trouwens een andere spits die net zo goed is (misschien wel beter). Jammer dat hij geblesseerd is.

25 augustus 2015 om 19:00

Misschien eerst lezen voordat je reageert. Utrecht heeft namelijk een bod van 6 miljoen al afgewezen.

25 augustus 2015 om 21:39

Ja weet ik maar Haller is toch niet 6 mil waard? Ja hij scoort 3 wedstrijden op rij 4 goals. Waarvan 3 penalty's en 1 in tikkertje.

25 augustus 2015 om 22:00

en vorig seizoen dan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren