Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht laat ontslagen PSV’er met gebruiksaanwijzing weer gaan

Laatste update:
/

FC Utrecht gaat niet in zee met Geraldo Alberto Antonio, zo meldt het Algemeen Dagblad. De aanvaller was bij de Domstedelingen op proef, maar slaagde er niet in om een contract af te dwingen. De meningen over de bij PSV ontslagen Antonio waren verdeeld.

Antonio werd bij PSV ontslagen na herhaaldelijk wangedrag. De negentienjarige spits kwam te laat bij trainingen van de beloften van de Eindhovense club en misdroeg zich op sociale media. Hij stond in Eindhoven jarenlang te boek als groot talent.

Antonio speelde dit seizoen zes duels in de Jupiler League voor Jong PSV en scoorde daarin één keer. Enkele Jupiler League-clubs zouden belangstelling hebben.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gelukkig, al denk ik dat hij vast wel een aanwist zou kunnen zijn. Utrecht heeft behoefte aan rust in de selectie, en een lastige jongen kunnen we er nu even niet bij hebben.

15 oktober 2013 om 09:11

als deze jongen gehaald zou worden was dit voor de beloften en niet voor de selectie dus je verhaal slaat kant nog wal

15 oktober 2013 om 09:32

Als je nou in plaats van meteen reageren gewoon nadenkt.. maar nee, jij wilde natuurlijk je popie jopie gezegde zo snel mogelijk gebruiken. Moet je het wel goed doen he nog/noch? slaat/raakt?

Het maakt niet uit waar deze jongen komt te spelen. Het is een vervelend mannetje die misschien heel goed is, maar door zijn maniertjes heb je niks aan hem.

15 oktober 2013 om 10:20

en dan zou het zeker niet de bedoeling zijn geweest om hem ooit door te laten stromen naar de selectie van het A elftal?

17 oktober 2013 om 13:42

ja en jij ken die jongen en maakt hem elke dag mee gefrusteerd mannetje

17 oktober 2013 om 13:44

tuurlijk wel maar utrecht ziet het niet in hem zitten kan toch maar om die jongen nou neer te zetten als moeilijk mannetje die we niet kunnen gebruiken slaat nergens op een mens verdiend altijd een tweede kans en wij weten niet wat er echt gebeurd is allemaal

15 oktober 2013 om 09:14

Was een geweldenaar geweest voor utreg stom dat ze m latn lopen samen met v Velsen had je dan 2 aanvallende talenten gehad

Kan voor de teams onderin een aanwinst zijn

15 oktober 2013 om 09:17

Als hij zijn gedrag verbeterd wel ja, maar deze jongen heeft een iets te hoge eigen dunk van zichzelf, wat hem helaas bij PSV de kop heeft gekost. Is zeker een talentvolle voetballer, ik zou hem nog wel een tweede kans gunnen, aangezien Jonathan Reis ook vier tweede kansen heeft gekregen.

Van de wedstrijden die ik van hem gezien heb speelde hij wel aardig. Is een aardig groot talent. Het is jammer voor die jongen dat Fred Rutten nu nergens trainer is anders had hij mooi daar naartoe kunnen gaan.

Is voor niemand een aanwinst als je je zo gedraagt in een team.....

Hoe kan je door aardig spel bij de beloften een aardig groot talent worden?! Naar mijn mening is deze jongen zonder duidelijke sportieve oorzaak gehyped. Helaas voor hem bleek hij de daarbij komende druk niet aan te kunnen en bleek hij nog wat kinderachtig en onprofessioneel in zijn gedrag. Ben bang dat hij over een paar jaar heel veel spijt gaat hebben, als hij dat niet nu al heeft. Denk dat nu ook Utrecht hem niet wil hebben hij nog hoogstens 1 kans elders krijgt en anders kan hij het in het (nederlandse) profvoetbal vergeten. Triest maar goed dat er op instelling en gedrag wordt geselecteerd.

15 oktober 2013 om 10:52

Klopt, zo'n groot talent is het nou ook weer niet.

15 oktober 2013 om 12:38

Je wordt alleen een aardig groot talent als je 3 jaar lang vanaf je 15e 30 goals per seizoen prikt in het eerste?

Zelfs een E-pupil kan een aardig groot talent zijn.

15 oktober 2013 om 13:21

Nee je wordt een (aardig) groot talent door op je eigen niveau er bovenuit te springen. En naar mijn mening doet/deed hij dat de afgelopen jaren niet. Dus, volgens mij was hij een jeugdige speler van het reserve-11-tal van Psv. Een echt talent had al bij de A-selectie gezeten en hier al voor gespeeld. 19 jaar is tegenwoordig een leeftijd waarop de mannen zich onderscheiden/onderscheid hebben van je jongens. Ben bang dat deze knul duidelijk nog een jongen is en dus te licht is bevonden.

15 oktober 2013 om 13:56

Ja want het is natuurlijk niet zo dat hij geen goede spits jaartje voor zich had in de jeugd.

En die bleek natuurlijk ook totaal niet te kunnen voetballen en zit nu nooit bij de selectie.

Jantje vertonghen speelde tot zijn 20e ook rustig zijn wedstrijdjes bij jong ajax/rkc om maar een voorbeeld te noemen van spelers die de 19 jaar gepasseerd zijn en dan pas in het eerste komen.

een typisch voorbeeld van een talent wat de druk niet aan kan, zal van club naar club zwerven om uiteindelijk rond zijn 25ste te besluiten om uit het betaalde voetbal te stappen.. tenzij hij zijn gedrag 180 graden draaid

Goed zo Fcu! We hebben geen arrogante typetjes nodig

Hij is om zeep geholpen door zijn broederliefde vriendjes (rapgroep). Door hun ging die rappen en focuste hij zich minder op voetbal. Heel dom want met voetbal kan je een hele mooie carriere hebben, en met rappen is dat misschien na 2 jaar al voorbij.

15 oktober 2013 om 12:41

@ Rambodinho:

Ja hoor, de schuld van zijn vrienden....
Kortom, die staat lekker stevig in zijn schoenen!
Goed zo Utreg, zulke verwende kwastjes hoeven we niet, kunnen we niet gebruiken.
Misschien kan Kali een goed woordje voor hem doen bij Roda....

Jammer van z'n mentaliteit is wel een speler met gif vind ik, ook al scoorde hij niet veel, ( mist veel kansen ) .maar van Oar, Schepers, en van de Gun,wordt ik ook niet vrolijk.

Lijkt me voor utrecht als je kijkt naar zijn kwaliteiten een absolute aanwinst, dus eigenlijk gek dat ze hem mee laten trainen en dan toch zeggen dat ze niet met hem verder gaan. Want het lijkt me sterk dat de reden niet zijn persoonlijkheid is en je dit dus al van te voren had kunnen weten, waarom geef je dan hem dan de kans?

15 oktober 2013 om 20:49

Eigenlijk zeg je het zelf al: zijn persoonlijkheid wisten ze vantevoren.
Hij heeft dus kennelijk niet voldoende kunnen imponeren als speler.

15 oktober 2013 om 22:31

Oke dat had ik dan totaal niet verwacht zie toevallig omdat ik in utrecht woon jong Utrecht wel eens spelen deze jongen zou daar in mijn ogen gewoon één van de betere zijn. Hopelijk beseft hij nu dat hij aan zichzelf moet werken om het toch te gaan maken!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren