Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'FC Utrecht heeft mogelijke opvolger Ruiter op de korrel'

Laatste update:

FC Utrecht houdt rekening met een zomers vertrek van Robbin Ruiter. De doelman is bezig aan zijn tweede seizoen in de Domstad en doet het zo goed, dat er wordt gesproken over een transfer naar een club uit de Premier League. Mocht Ruiter inderdaad vertrekken, dan is het goed mogelijk dat Sergio Padt zal worden aangetrokken als nieuwe eerste keeper voor Utrecht.

/

De 23-jarige Padt is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, maar slaagde er niet in om door te breken bij de recordkampioen. Hij speelde op huurbasis voor Haarlem en Go Ahead Eagles en deed het bij laatstgenoemde club zo goed, dat AA Gent hem oppikte. Padt speelt nog steeds bij de Belgische club, maar is er niet zeker van een basisplaats.

Volgens het Algemeen Dagblad heeft Utrecht belangstelling voor de doelman, wiens contract bij Gent nog een jaar doorloopt. De ploeg van Jan Wouters zal zich nog wel officieel veilig moeten spelen, maar het ziet ernaar uit dat dit gaat lukken: met nog vier wedstrijden te gaan heeft Utrecht vijf punten meer dan RKC Waalwijk, dat onder de gevreesde degradatiestreep staat.

Sergio Padt lijkt me een goede keeper voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

gent heeft ook Vandenbussche aangetrokken als keeper dus ze hebben er daar sowieso eentje teveel. Wel een goede zaak dat ze Padt als Nederlandse doelman willen terughalen naar de Eredivisie. Ben benieuwd wat hij kan.

zoals ik al eerder heb gemeld hier is ruiter allang verkocht en wil utrecht een oud ajax keeper als opvolger dat is blijkt nu dus padt te zijn wie kan mij iets vertellen over deze keeper want ik ken hem alleen van naam

4 april 2014 om 09:21

http://lmgtfy.com/?q=sergio+padt#seen

4 april 2014 om 09:48

@ ramonfcu

// zoals ik al eerder heb gemeld \\

Nou, dat heb ik dan even gemist.

Wat is er eigenlijk zo speciaal aan oud-keepers van Ajax dat FC Utrecht zo iemand wil aantrekken?

4 april 2014 om 09:59

Het lijkt ne niet dat het speciaal een oud ajax doelman is maar "een" oud ajax doelman

Goed om te lezen dat utreg eindelijk eens vroeg schakelt. De laatste jaren doen ze dat pas op het laatste moment waardoor je nooit je voorbereiding goed kan oppakken. Er mogen nog wel weer een aantal plekjes ingevuld worden voor aankomend seizoen dus het word nog druk genoeg

4 april 2014 om 10:11

Meestal als Utrecht kiest voor iemand word het iemand anders.

Dat is nogal een verschil, een keeper die wekelijks uit blinkt of een keeper die nog nergens is door gebroken!

4 april 2014 om 10:14

Toch ben ik allang blij dat het geen onbekende zweed of deen is. Onze scandinavische scouting is niet zo heel goed namelijk, we hebben meer oog voor talenten dus hier durf ik nog op te vertrouwen

4 april 2014 om 10:26

Inderdaad, Kopteff, Roiha, Gerndt, Dickoh, Nilsson, Skoubo en Martensson zijn niet allemaal toppers gebleken om maar wat namen te noemen.

4 april 2014 om 10:32

Moet toch toegeven dat ik fan ben van martensson. De rest is inderdaad bagger

4 april 2014 om 10:38

Ja van Johan ben ik ook wel gecharmeerd. En Gerndt had ook nog wel wat af en toe.

4 april 2014 om 10:39

En Silberbauer was natuurlijk ook fantastisch.

4 april 2014 om 10:55

Haha. Dat zijn ook de enige lichtpuntjes van de laatste jaren. Ik ben benieuwd met wat voor vervanger ze komen voor mulenga. Ik ben blij met janssen en ook padt zie ik wel zitten

4 april 2014 om 11:03

Ik heb zelf nog het gevoel dat Jacob blijft. Wel ben ik benieuwd hoe Toornstra eventueel opgevangen gaat worden met alleen Janssen? Want denk dat je dan best nog een extra middenvelder erbij mag halen.

4 april 2014 om 11:09

Mulenga zal weg moeten anders houden ze iedereen weer eens voor de gek. Hij verdiend 2 ton meer als dat het salarisplafond toelaat. Ik vind wel dat utreg daar in een uitzondering van afwijken kan maar dan moet het wel een exceptioneel spelertje zijn. Mulenga is belangrijk maar heeft veel te weinig gespeeld en is te gevoelig. Als we voor zijn salaris 1 directe versterking kunnen halen en misschien nog een talentje op kunnen pikken zou ik blij zijn

4 april 2014 om 11:25

Hij hoeft nu geen niet EU salaris meer te hebben en heb zelf het idee dat Jay graag in Utrecht blijft en dat de Engelse ploegen afhaken bij het zien van zijn blessureverleden. Als er niks concreet word zie ik hem nog wel bijtekenen. Sprak hem vorige week via FB en hij wilt zelf ook wel blijven.

4 april 2014 om 12:58

Mulenga is een leuke speler voor Utrecht, maar ik denk dat wij hem moeten bedanken voor zijn diensten en verder moeten gaan zonder hem. Zijn blessures lopen best wel op. Daarnaast kunnen we ook de jeugd voorin een kans geven met jongens als v/d Stoep die zichzelf ook meer kan laten zien en Badjeck wat ook een talentvolle speler is!

Padt, jonge keeper dat is positief. Maar ik weet niet of hij er direct zal staan. Ik had zelf gehoopt op een iets meer ervaren keeper om Ruiter direct te kunnen opvangen een Pasveer bijv.

Ben blij dat Janssen in ieder geval bij Utrecht blijft want deze jongen kan echt goed mee spelen in het spel van Utrecht tot aan zijn blessure. Toornstra verkopen is een optie, hij verdiend het om een stap hogerop te gaan! Hem vervangen door Janssen is een optie en dan hebben natuurlijk ook nog Duplan die op die positie zou kunnen spelen.

4 april 2014 om 14:45

Contract van vd Stoep is formeel opgezegd.

4 april 2014 om 15:57

Klopt helemaal! Vond hem niet slecht spelen wat ik van hem gezien. En duur zal die jongen niet geweest zijn lijkt mij als je hem vergelijkt met v/d Gun bijv.

Bob Schepers mag ook transfervrij vertrekken, heeft het niveu ook nooit gehaald wat er van hem verwacht werd..

Laten we hopen dat Padt dit wel kan halen!

4 april 2014 om 18:04

Misschien is Leon de Kogel een goede opvolger van Mulenga, hij doet het best aardig bij VVV dit seizoen.

5 april 2014 om 10:18

mulenga is zes jaar in nederland en krijgt een eu paspoort dus kan bijtekenen maar dan wel met het nieuwe salarisplafond wat hij natuurlijk niet gaat doen hij gaat lekker zn zakken vullen in het buitenland en anders vind ik hem wel wat voor feyenoord

@ Taxi066:

Padt was keeper van het jaar in Belgie in 2012....

4 april 2014 om 11:57

Nee, hij werd toen 3e achter Silvio Proto en Sinan Bolat

Padt is inderdaad een goede keeper. Ruiter is dit ook dus ik denk wel dat deze jongen iets is voor Utrecht.

Sergio Padt, koning blijft het ! Was een super talent vond ik zelf. Ging van pancratius naar Hoofddorp om vervolgens naar Ajax te gaan! Daar de sterren van de hemel gekeept, helaas niet kunnen doorbreken. Misschien nu nog

4 april 2014 om 12:24

Ja ik trainde nog samen met hem bij Panca, maar nu zit ik hier en verdient hij het veel voudige van mij

Zou een goede talentvolle vervanger zijn..

Fc Utrecht is al voor 95% rond met de speler zelf.. Als ik de bronnen binnen de Fc moet geloven..
Ze mogen pas na 1 juli verder onderhandelen vanwege de transferwindow..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren